91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#12071 fotósopp -
Lebowski #12070 nemtom.én beírtam gugliba és egy pillanat alatt letölthettem volna... gúgli barát mindenféle szempontból.
Gida faszányos a neved!!! :D hogy csinátad?:) -
#12069 Bizonyos servereken azért nem szeretik,mert megenged olyan modokat is,amik
már a cheat kategóriába tartoznak. -
hetti #12068 Battle of Britain II -
AarPoe #12067 Lassan az a helyzet, hogy nem a játékot crack-eljük fel, hanem a crack-et játékozzuk fel...ded szerverekre beengedés reményében. :D -
Adam69852 #12066 az megesik de legalább mostmár nem fog basztatni...
én meg szerzek valahonnan egy joyát és a pofájába röhögök XD -
Lacusch69 #12065 Csak a dedikáltak nem engedik be. -
Adam69852 #12064 háát én besírok ezen a csákón most meg rinyál hogy nem engedik fel a szerverek XD leütöm... -
Lacusch69 #12063 FixY kollega hozzászólásában már ott is van a megoldás a barátod problémájára... -
FixY #12062 Eszerint nálam azért nem kéri a DVD-t, mert felraktam a soundmod-ot... :(
Így már értem, miért írták valahol, hogy a szerverek nem szeretik. -
Adam69852 #12061 épp azaz hogy nem akarja megvenni naa :D kimaratt a "nem"
-
#12060 A crack azért kell,hogy ne kelljen a relikvia DVD-t elkoptatni:) -
Adam69852 #12059 nekem megvan...
haver csesztet vele, nyominger és akarja megvenni... nekem meg már az idegeimre megy -
Lacusch69 #12058 Ha nem hívod meg egyszer fagyizni a csajodat, már meg is van a jogtiszta DVD ára. 3000Ft nem olyan rettentő nagy összeg... -
Adam69852 #12057 hali
tudom csúnya dolog de valaki tudna adni 1 cracket?
-
zzé #12056 Köszönöm az infokat, akkor nem keresgélek tovább szimulátorokat :)
Régen játszottam az il-2 vel, és akkor jó játéknak tűnt.. -
nalyib #12055 Mer' gonddolom egyszerűbb volt leprogramozni, és így az AI pilóta is további meló nélkül kiül:)
Azért arra igazán ráérhettek volna, hogy csalni ne lehessen vele... -
FixY #12054 Egyébként kösz a tippet, meg nem fordult a fejemben, hogy ilyen funkciót keressek...
(fura: miért "ül ki" külső nézetben és miért kell gombot nyomogatni ugyanehhez, ha belül is látni akarom?) -
#12053 Tessék topic.
Kb mindent próbáltam leírni ott kicsit visszább. -
FixY #12052 Nyitom a kabintetőt: pilóta emelkedik, ha külső nézetet használok. Ugyanez belül nem látszik. Nincs összhangban a kint és a bent... szvsz ezt bugnak híjják. :) -
#12051 Nem mondod :))))))) Te játszól avval??? Mesélj róla, lehet kiváncsivá teszel. -
#12050 Ki tud ülni a pilóta. Az ,hogy te nem tudod,az nem jelent bugot. -
FixY #12049 Aprócska "bug"-ot találtam: anyahajóra leszállni képes gépeken nyitható a kabintető. Némelyik külső nézetén látható, hogy a tető nyitásakor megemelkedik a pilóta. No ez csak a külső nézetre igaz, belülről semmi változás... (holott, gondolom ez segítette a pilótákat a leszállásban) -
FixY #12048 Azt hiszem, egyedül a B25 Mitchell-t láttam és hallottam IRL repülni. Hááááát... lehet, hogy csak a hangszóróim gyengék, de meg sem közelíti az eredeti hangot a játékbeli hang. -
#12047 tévedés. nekem pariban van a BOBII-vel. pláne mióta kint van az új patch hozzája... Online Il-2 (régóta nem csináltam) offline BOBII Wings of Victory (asszemez az alcíme) régóta nem repültem ezzel sem sajna. -
#12046 Szia!
A kérdéseidre a válaszok.
1.Az amelyik neked a legjobban tetszik,de nekünk mivel ebbe a fórumba írkálunk, valószinű az IL2
2.Minden játékkal lehet hálózatban játszani kb.
3.Mi vagy te közvélemény kutató???????
Szívesen.:) -
Lacusch69 #12045 Piros F.A.Q., középen. És mindent megtudsz. Egyébként tényleg az a (magasan) legjobb ebben a kategóriában. -
#12044 Il-2.Lehet -
zzé #12043 Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy szerintetek ma melyik II VH-s repülős játék a legjobb?
És lehet-e hálózatban játszani?
Szeretném, ha minél többen írnátok!
Előre is köszi!! -
AarPoe #12042 Megszokni??? Per pillanat csak azért repülök, hogy hallgathassam a motorok duruzsolását-kattogását-sivítását és megállás nélkül a gázzal játszom. :)
Így talán a harc közbeni azonosítás is könnyebb lesz, ezt még nem próbáltam. -
#12041 Nehéz lenne megmondani, hiszen nem minden nap találkozik ilyen gépekkel az ember. Inkább azt tartom érdekesnek, hogy gazdagabbá tette ennek a nem túl fiatal játéknak a hangzásvilágát. Ha sokat repülsz vele, hamar meg is szokod. Fülhallgatóval és hangszóróval is próbáltam, nagyon jók. Akinek van lehetősége, próbálja ki olyan hangrendszeren, ahol van mélysugárzó is. A bombázók hangjai különösen "ütősek". A mélynyomó láda épp itt van az íróasztal alatt, kicsit hangosabbra állítva az erősítőt, szinte remeg a talaj a pedál alatt. Olyan érzés lehet, mint élőben a fülkében, ahol remeg az egész sárkányszerkezet. -
AarPoe #12040 Nagyon szuperek az új hangok!!
Egyébként ezek tényleg közel(ebb) állnak a gépek valós hangjaihoz? És ha igen, mennyire? :) -
#12039 Haj!Én azóta kezdtem újra repkedni mióta felraktam a soundmod-ot.
Nagyon jók a hangok. -
#12038 Azt lehet nem. Megnézem köszi :) -
Kferro #12037 A .txt-t is átmásoltad? Én először nem tettem, s emiatt nem voltak új hangok. -
#12036 Öö :) Valamit elizgultam. Letöltöttem az angolt, a menü orosz lett. És nincsenek új hangok. Pedig már egyszer felraktam régebben és akkor ment. Valami ötlet? -
Lacusch69 #12035 "Sound mod...ezt érdemes föltenni? Mennyiben vátoznak a hangok és melyik verziót szedjem le?"
Az angol 092-őt. Szerintem lényegesen jobb, mint az eredeti. Előnye még, hogy lemez nélkül is megy. Hátránya, hogy a ded. szerverek nem engednek be.
Mindenesetre csinálj bizt. másolatot azokról, amit a readme-ben ír. -
nalyib #12034 Nem kell a teljesítményig menni, a mozgás "dinamikája", meg a röppálya is elég.. egy repülőgép nem így megy és kész. Semmilyen:) -
AarPoe #12033 Az átlag evéskényszeres amcsi polgár mindenevő :) az imdb is írja, hogy lehetetlen manőverek szerepelnek a filmben. Igaz, ehhez nem kell imdb ( főleg ami az emelkedést illeti, 80fokkal stabilan, kb. 2 percen át, egyre gyorsulva :) ). Mégis azt mondom, a film hangulatvilága egyáltalán nem rossz!
Sound mod...ezt érdemes föltenni? Mennyiben vátoznak a hangok és melyik verziót szedjem le?
-
nalyib #12032 "A manőverek meg kissé meredeknek tűntek néha [...]"
Szűk 1 perc nekem pont elég volt a repülős jelenetekből hogy lássam, a filmeseket baromiraegyáltalánnem érdekelte a fizika...