91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #12231 Ha lehetséges, emiatt a hiba miatt cseréltesd vissza, és vegyél egy Saitek Cyborg Evo-t helyette... -
Lacusch69 #12230 Gratulálok! Én 2 hete várom az enyémet az egyik barátom boltjából... -
bukren #12229 A bot nevét nem igazán tom, de vmi dual vibration joystick. Mindent megcsináltam flappul lehet vele irányítani a gépet csak a gázkarjával nem lehet 50% fölé vinni a teljesítményt. Más játékkal nem próbáltam, direkt e szimihez vettem. -
#12228 Nekem a
SaveAspect=1
beállítás kavart be.
Ha be van kapcsolna, akkor tartja a méretet képernyőn, vagyis valahol fekete csík látszik. Ha meg ki van kapcsolva torzít bizonyos mértékig a monitoron.
-
#12227 Storm of Warról még mindíg nem tudni semmi biztosat? -
#12226 Köszönöm ,kipróbálom -
sindelnet #12225 Lehet h,már unják a többiek,de csak a "IL-2 Shturmovik Stab
Version 6.3" progit tudom ajánlani.Nekem sem ment config.ini átírkálással,de ebben a progiban kijelölöd a 1680 x 1050 Widescreent,
akkor valszeg jó lesz.Ezután nem piszkálod a játék Setup menüjét. -
#12224 Helyesbítek. Rávettem ,de a képernyő két oldalán jó széles csík van.:( -
#12223 Na srácok ,megvettem a monitort de valamiért nem tudom rábíírni az IL2 őt a 1680 x 1050 -ös felbontásra. Átírtam a config init de ha ezt az értéket adom meg akkor csak 640x480 ban indúl. Ötlet?? -
#12222 Már hamarabb benne volt a users guideben mint amikor megjelent a digital. Egyébként eszembe jutott hogy manuálisan is bel lehet tolni a képet a monitorok beállításánál. -
#12221 Milyen botról beszélünk?
Konfiguráltad-e már előtte?
Más, hasonló játékban is előfordult-e már ezen hiba?
Kicsit részletesebben fejtsd ki a problémát. Valaki biztosan tud segíteni.
-
#12220 Az úgy tudom, csak a Digetal verzión működik. Nekem meg csak analóg van. -
#12219 Hát én nagyon nehezen bírtam rá az il2t hogy két monitort kezeljen. Aztán kisérletezéssel az általad linkeltre jutottam én is de 2048*768ban :) célkereszt rajta volt a káván, szal semmire nem jo, kivéve ha egeres nézelődő az emberünk, ekkor az egyik irányba jobban kilát.
A monitor bezel managmentet használod? tod, amivel kitakarhatod a káva mögötti kéet. -
bukren #12218 Próbáltam beállítani a joystickom gázkarját az il-2 sturmovik fb-hez, de csak 50%-ig lehet használni mert tovább nem lehet nyomni.:(( Mit lehetne tenni? -
#12217 "Azt is meg kell említenem továbbá, hogy már hosszabb ideje használok TR-t, de ezen konfiguráción mégis komoly fájdalmat érzek a nyakamban. Valószinű, hogy másképp mozgatom a fejem így, mint azelőtt."
Miután nagyobb ívben mozgatod a fejed lévén nem kell a szemedet egyetlen kijelzőn tartani és nagyobb részben mozgatod a fejed. Szerintem egy idő után megszokod. -
#12216 Köszönöm.
A kért .ini fájlt természetesen elküldöm.
A lényeges részt ide is bemásolom, okulásul az utánam próbálkozóknak.
[window]
width=3072
height=768
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=1
EnableClose=1
SaveAspect=1
Use3Renders=1
A példából is látható, hogy nemigazán 3840x1024 a felbontás. Ez egyenlőre érthetetlen számomra. A TH2G könnyebb alkalmazása érdekében letölthető az eszköz honlapjáról egy segédprogram (SGU) ami segít a szükséges beállítások elvégzésében. Nagyon jól működik, csak valami miatt az IL-2 nagy falatnak bizonyult. A beállítások elvégzése után (3840x1024), a szimet elindítva, látszólag minden rendben van, csak a fülkébe beülve tapasztalható, hogy minden "gunsight" méretben látható. A nézeteket váltva, ennél csak nagyobb és mégnagyobb fokozat létezik. Kénytelen voltam manuálisan kikísérletezni egy olyan felbontást, ami tejes képernyős, de nem nagyít feleslegesen. Többszöri nekifogásra végül sikerül a már említett konfigurációt összehozni. Nincs képtorzulás és a már egy monitoron megszokott méretben látható minden.
Érdekesség, hogy normal wide nézetnél szélesebbre egyáltalán nem kell állítani. Vagyis a normal és a gunsight nézetet elegendő alkalmazni.
Jónéhány órás repülés után meg kell említenem, hogy nagyon jó a gépből történő kilátás, hiszen kicsivel több mint 180 fokot láthatunk egyszerre. Persze nem tudja a szemem az egészet egyszerre látni, de a periférikus látás nagyban hozzá segít, hogy az ellenfelet hamarabb észrevegyem.
Azt is meg kell említenem továbbá, hogy már hosszabb ideje használok TR-t, de ezen konfiguráción mégis komoly fájdalmat érzek a nyakamban. Valószinű, hogy másképp mozgatom a fejem így, mint azelőtt.
-
#12215 Trucker39!
Irigyellek, én is ilyet szerettem volna épiteni de az anyagiak közbeszoltak :((
Grat hozzá!!
el tudod küldeni a conf.ini-det [email protected]? érdekelne a moncsiconfig. Főleg hogy torzitásmentes a képed :) thx -
Lebowski #12214 ezmiez.ez kell. jaj. juj. :D csöpp :D -
#12213 Szerintem te meg vettesed meg FS-X-hez KP-val Ezt az addont:) -
Lebowski #12212 3000 pénzt sztem simán megér a dolog...igaz az 10 sör. de 10 sört egy este alatt megiszol, a játékkal meg több évig játszol. ár-érték arány sztem egyértelmű.ja és azt meg ugye nem húzod le a wc-n... :) -
#12211 itt egy link:
Il-1946
Csak ezt tudom javasolni!!
-
wszili #12210 Sziasztok BUÉK! Az lenne a kérdésem, h most töltöttem le az 1946-ot de kiírja hogy a helyes lemezt kéri. Nyílván Cracket kér, de a lemezen nincs. a googleban is rákerestem a crackre de csak fizetős és torrentes oldalakat hozott ki. Szal megköszönnék egy linket, vagy segítséget. -
Lacusch69 #12209 Az egyikért feleannyit fizetsz. Más különbség nincs. -
bukren #12208 Mindenkinek B.U.É.K.!
Az lenne kérdésem, hogy van-e különbség a 3000ft-os és a 6000ft-os il-2 1946 között? -
#12207 nincs mit :)
mindenkinek búék, sok sikeres vadászatot idén is :O) -
Lacusch69 #12206 BÚJJÉK!!!
Megjelent a 093-as soundmod.
http://hosted.filefront.com/SG2Wasy/ -
#12205 már jó, még1x nagyon köszi, jó bót ez a auchan :D
bár 1300Ft volt :D -
#12204 Hát urak köszönöm a tanácsokat mindenkinek. Akkor asszem a januárt monitorvásárlással kezdem:) Mégegyszer kösz,és BUÉK!!!!!!!! -
#12203 Nem lesz torzítás ha beállítod a felbontást. -
#12202 Nálam aztán wide van. Érdekes, hogy az Il-2 ezen a felbontáson (3072x768) is teljesen arányos képet ad. semmilyen torzítást nem vettem észre.
Szerintem nyugodtan vedd meg azt a monitort. egy dolgot azért nem szabad elfelejteni. Minél nagyobb a felbontás, annál izmosabb kártya kell, ami meghajtja. Sajnos, még az Il-2 esetében is igaz, hiába nem mai fejlesztés. -
blash #12201 Nem lesz zavaro, ha helyes keparannyal hasznalod. Es vizszintesen nagyobb lesz a latotered. -
#12200 Előre is köszi. Igazából az érdekelne,hogy mennyire zavaró ez a széles képernyő,torzítás stb. Valahol olvastam,hogy van akinél két függőleges fekete sáv van a széleken. -
blash #12199 Persze nalad, ezekkel az ertekekkel:
1680 x 1050 -
blash #12198 Idezet a fent talalhato faq-bol:
25. Milyen fontos beállítási lehetőségek vannak még a conf.ini fájlban?
Window szekció:
width=1280 - A játék felbontása pixelben (szélesség)
height=1024 - A játék felbontása pixelben (magasság)
SaveAspect=0 - TFT monitorknál a "0" értékkel megszüntethető a kép függőleges torzitása.
vagy: http://widescreengamingforum.com/wiki/index.php/Pacific_Fighters#Widescreen_Support -
Lacusch69 #12197 Én most várom az enyémet (223BW, de nem sokban különbözik). Ha meghozzák és beüzemelem, leírom a tapasztalataimat. -
#12196 Először is mindenkinek BUÉK!
És most kérnék tőletek tanácsot. Le szeretném cserélni a monitorm.
Nos kinéztem egy 22" Samsung 226BW LCD monitort,de pici kétségem azért van. A bajom,hogy ekkora méretben csak Widescreen-es monitorok kaphatóak,és mivel ilyenem még nem volt ,fogalmam sincs milyen lehet az IL2 vele. Úgy tudom a játék ezt nem támogatja,bár a BOB valószinű fogja.
Nos röviden ,ha néhányan a tapasztalataitokat leírnátok ,megköszönném. -
#12195 remélem jó lesz:) -
Lebowski #12194 örüjj neki h vasárnap volt ojan bót ahol tuttál kapni.e -
#12193 komoly kínlódások árán (3km gyaloglás boltba, össze-vissza spréfolyás) sikerült, köszi :) -
#12192 nah szétkaptam a joyt, azt hittem izgibb lesz a belseje ennyi pénzért :DDD
már csak sprét kéne szereznem vhonnan, szomszédokkal probálkozok :D