91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Ha lehetséges, emiatt a hiba miatt cseréltesd vissza, és vegyél egy Saitek Cyborg Evo-t helyette...
  • Lacusch69
    Gratulálok! Én 2 hete várom az enyémet az egyik barátom boltjából...
  • bukren
    A bot nevét nem igazán tom, de vmi dual vibration joystick. Mindent megcsináltam flappul lehet vele irányítani a gépet csak a gázkarjával nem lehet 50% fölé vinni a teljesítményt. Más játékkal nem próbáltam, direkt e szimihez vettem.
  • Trucker39
    Nekem a
    SaveAspect=1
    beállítás kavart be.

Ha be van kapcsolna, akkor tartja a méretet képernyőn, vagyis valahol fekete csík látszik. Ha meg ki van kapcsolva torzít bizonyos mértékig a monitoron.

• Willenbrock
    Storm of Warról még mindíg nem tudni semmi biztosat?
  • Her Laca
    Köszönöm ,kipróbálom
  • sindelnet
    Lehet h,már unják a többiek,de csak a "IL-2 Shturmovik Stab
    Version 6.3" progit tudom ajánlani.Nekem sem ment config.ini átírkálással,de ebben a progiban kijelölöd a 1680 x 1050 Widescreent,
    akkor valszeg jó lesz.Ezután nem piszkálod a játék Setup menüjét.
  • Her Laca
    Helyesbítek. Rávettem ,de a képernyő két oldalán jó széles csík van.:(
  • Her Laca
    Na srácok ,megvettem a monitort de valamiért nem tudom rábíírni az IL2 őt a 1680 x 1050 -ös felbontásra. Átírtam a config init de ha ezt az értéket adom meg akkor csak 640x480 ban indúl. Ötlet??
  • Vogel
    Már hamarabb benne volt a users guideben mint amikor megjelent a digital. Egyébként eszembe jutott hogy manuálisan is bel lehet tolni a képet a monitorok beállításánál.
  • Trucker39
    Milyen botról beszélünk?
    Konfiguráltad-e már előtte?
    Más, hasonló játékban is előfordult-e már ezen hiba?

Kicsit részletesebben fejtsd ki a problémát. Valaki biztosan tud segíteni.
  • Trucker39
    Az úgy tudom, csak a Digetal verzión működik. Nekem meg csak analóg van.
  • Vogel
    Hát én nagyon nehezen bírtam rá az il2t hogy két monitort kezeljen. Aztán kisérletezéssel az általad linkeltre jutottam én is de 2048*768ban :) célkereszt rajta volt a káván, szal semmire nem jo, kivéve ha egeres nézelődő az emberünk, ekkor az egyik irányba jobban kilát.

A monitor bezel managmentet használod? tod, amivel kitakarhatod a káva mögötti kéet.
  • bukren
    Próbáltam beállítani a joystickom gázkarját az il-2 sturmovik fb-hez, de csak 50%-ig lehet használni mert tovább nem lehet nyomni.:(( Mit lehetne tenni?
  • Bucser
    "Azt is meg kell említenem továbbá, hogy már hosszabb ideje használok TR-t, de ezen konfiguráción mégis komoly fájdalmat érzek a nyakamban. Valószinű, hogy másképp mozgatom a fejem így, mint azelőtt."

Miután nagyobb ívben mozgatod a fejed lévén nem kell a szemedet egyetlen kijelzőn tartani és nagyobb részben mozgatod a fejed. Szerintem egy idő után megszokod.
  • Trucker39
    Köszönöm.

A kért .ini fájlt természetesen elküldöm.

A lényeges részt ide is bemásolom, okulásul az utánam próbálkozóknak.

[window]
    width=3072
    height=768
    ColourBits=32
    DepthBits=24
    StencilBits=8
    ChangeScreenRes=1
    FullScreen=1
    DrawIfNotFocused=0
    EnableResize=1
    EnableClose=1
    SaveAspect=1
    Use3Renders=1

A példából is látható, hogy nemigazán 3840x1024 a felbontás. Ez egyenlőre érthetetlen számomra. A TH2G könnyebb alkalmazása érdekében letölthető az eszköz honlapjáról egy segédprogram (SGU) ami segít a szükséges beállítások elvégzésében. Nagyon jól működik, csak valami miatt az IL-2 nagy falatnak bizonyult. A beállítások elvégzése után (3840x1024), a szimet elindítva, látszólag minden rendben van, csak a fülkébe beülve tapasztalható, hogy minden "gunsight" méretben látható. A nézeteket váltva, ennél csak nagyobb és mégnagyobb fokozat létezik. Kénytelen voltam manuálisan kikísérletezni egy olyan felbontást, ami tejes képernyős, de nem nagyít feleslegesen. Többszöri nekifogásra végül sikerül a már említett konfigurációt összehozni. Nincs képtorzulás és a már egy monitoron megszokott méretben látható minden.
    Érdekesség, hogy normal wide nézetnél szélesebbre egyáltalán nem kell állítani. Vagyis a normal és a gunsight nézetet elegendő alkalmazni.

Jónéhány órás repülés után meg kell említenem, hogy nagyon jó a gépből történő kilátás, hiszen kicsivel több mint 180 fokot láthatunk egyszerre. Persze nem tudja a szemem az egészet egyszerre látni, de a periférikus látás nagyban hozzá segít, hogy az ellenfelet hamarabb észrevegyem.

Azt is meg kell említenem továbbá, hogy már hosszabb ideje használok TR-t, de ezen konfiguráción mégis komoly fájdalmat érzek a nyakamban. Valószinű, hogy másképp mozgatom a fejem így, mint azelőtt.
  • Vogel
    Trucker39!

Irigyellek, én is ilyet szerettem volna épiteni de az anyagiak közbeszoltak :((

Grat hozzá!!

el tudod küldeni a conf.ini-det [email protected]? érdekelne a moncsiconfig. Főleg hogy torzitásmentes a képed :) thx
  • Lebowski
    ezmiez.ez kell. jaj. juj. :D csöpp :D
  • Bucser
    Szerintem te meg vettesed meg FS-X-hez KP-val Ezt az addont:)
  • Lebowski
    3000 pénzt sztem simán megér a dolog...igaz az 10 sör. de 10 sört egy este alatt megiszol, a játékkal meg több évig játszol. ár-érték arány sztem egyértelmű.ja és azt meg ugye nem húzod le a wc-n... :)
  • Trucker39
    itt egy link:
    Il-1946

Csak ezt tudom javasolni!!
  • wszili
    Sziasztok BUÉK! Az lenne a kérdésem, h most töltöttem le az 1946-ot de kiírja hogy a helyes lemezt kéri. Nyílván Cracket kér, de a lemezen nincs. a googleban is rákerestem a crackre de csak fizetős és torrentes oldalakat hozott ki. Szal megköszönnék egy linket, vagy segítséget.
  • Lacusch69
    Az egyikért feleannyit fizetsz. Más különbség nincs.
  • bukren
    Mindenkinek B.U.É.K.!
    Az lenne kérdésem, hogy van-e különbség a 3000ft-os és a 6000ft-os il-2 1946 között?
  • PhantomAss
    nincs mit :)
    mindenkinek búék, sok sikeres vadászatot idén is :O)
  • Lacusch69
    BÚJJÉK!!!

Megjelent a 093-as soundmod.

http://hosted.filefront.com/SG2Wasy/
  • ColdFire
    már jó, még1x nagyon köszi, jó bót ez a auchan :D
    bár 1300Ft volt :D
  • Her Laca
    Hát urak köszönöm a tanácsokat mindenkinek. Akkor asszem a januárt monitorvásárlással kezdem:) Mégegyszer kösz,és BUÉK!!!!!!!!
  • Bucser
    Nem lesz torzítás ha beállítod a felbontást.
  • Trucker39
    Nálam aztán wide van. Érdekes, hogy az Il-2 ezen a felbontáson (3072x768) is teljesen arányos képet ad. semmilyen torzítást nem vettem észre.
    Szerintem nyugodtan vedd meg azt a monitort. egy dolgot azért nem szabad elfelejteni. Minél nagyobb a felbontás, annál izmosabb kártya kell, ami meghajtja. Sajnos, még az Il-2 esetében is igaz, hiába nem mai fejlesztés.
  • blash
    Nem lesz zavaro, ha helyes keparannyal hasznalod. Es vizszintesen nagyobb lesz a latotered.
  • Her Laca
    Előre is köszi. Igazából az érdekelne,hogy mennyire zavaró ez a széles képernyő,torzítás stb. Valahol olvastam,hogy van akinél két függőleges fekete sáv van a széleken.
  • blash
    Persze nalad, ezekkel az ertekekkel:

1680 x 1050
  • blash
    Idezet a fent talalhato faq-bol:

25. Milyen fontos beállítási lehetőségek vannak még a conf.ini fájlban?

Window szekció:
    width=1280 - A játék felbontása pixelben (szélesség)
    height=1024 - A játék felbontása pixelben (magasság)
    SaveAspect=0 - TFT monitorknál a "0" értékkel megszüntethető a kép függőleges torzitása.

vagy: http://widescreengamingforum.com/wiki/index.php/Pacific_Fighters#Widescreen_Support
  • Lacusch69
    Én most várom az enyémet (223BW, de nem sokban különbözik). Ha meghozzák és beüzemelem, leírom a tapasztalataimat.
  • Her Laca
    Először is mindenkinek BUÉK!
    És most kérnék tőletek tanácsot. Le szeretném cserélni a monitorm.
    Nos kinéztem egy 22" Samsung 226BW LCD monitort,de pici kétségem azért van. A bajom,hogy ekkora méretben csak Widescreen-es monitorok kaphatóak,és mivel ilyenem még nem volt ,fogalmam sincs milyen lehet az IL2 vele. Úgy tudom a játék ezt nem támogatja,bár a BOB valószinű fogja.
    Nos röviden ,ha néhányan a tapasztalataitokat leírnátok ,megköszönném.
  • PhantomAss
    remélem jó lesz:)
  • Lebowski
    örüjj neki h vasárnap volt ojan bót ahol tuttál kapni.e
  • ColdFire
    komoly kínlódások árán (3km gyaloglás boltba, össze-vissza spréfolyás) sikerült, köszi :)
  • ColdFire
    nah szétkaptam a joyt, azt hittem izgibb lesz a belseje ennyi pénzért :DDD
    már csak sprét kéne szereznem vhonnan, szomszédokkal probálkozok :D