91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
kiskorúbézoltán #12391 Örülj neki, Te majd "ócsóér" meg tudod venni az özvegytől... :)))
Helyet az ijfúságnak! :D -
#12390 Pontosan. És meg is teszik. Mert ők tudják, hogy nem az számít, hogy mennyit adsz ki érte, hanem hogy SZÁMODRA megéri-e:) -
#12389 Az a röhej ,hogy pont az ugynevezett középkorú (öreg) réteg tudja ezeket a dága eszközöket megvenni. Már gond nélkül. -
#12388 A Tiedet nem tudom, de Lacáról tudom, hogy az Apám lehetne:D -
Lacusch69 #12387 Csak finoman az életkorra való célzásokkal! -
#12386 Hehe:)
-
#12385 hát ja végülis igaz:) Ha a korodat nézzük te már úgysem éred meg hogy tönkremenjen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még mielőtt valaki belekezdene, hogy rosszindulatú vagyok csak vicceltem a vénemberrel:D -
#12384 Juj nehogy félre értsd!!!!!!!!!!!!
Most nem a márkával kapcsolatban reagáltam:)
Csak pusztán maga a tény az a 100 000 huf:)
Lehet az bármi ,annyit azért szerintem semmi sem ér ,legalábbis nekem.
Persze ha boldog tulajdonaosa lennék egy lottó ötösnek ,meggondolnám. -
#12383 Ne kezdjük előlről szerintem:D -
#12382 Hát lőjenek főbe valahol szibériában ,ha én valaha kiadok egy botért 100000 forintot. Annyira azért nem számít ,hogy mivel tekered,forgatod azt a nyűves gépet:) Szigorúan magánvélemény .:D -
#12381 Ha esetleg valakinek van fölös 100 ezre és venne egy moddolt Cougart az nézzen be ide.
Deal of the year
Ez a Setup kb 1000$-t ér. én magam is megvenném de nincs rá pénzem:(
Jahh 600$-ért vihető nem tudom meddig -
#12380 Egy kis segítség a Full mission builderhez:
IL2 Trains Full Mission Builder (FMB) Tutorial
IL2 Destruction Brush Full Mission Builder (FMB) Tutorial
IL2 Front Markers Full Mission Builder (FMB) Tutorial
IL2 Static Cameras Full Mission Builder (FMB) Tutorial
-
Lacusch69 #12379 http://bop.agria.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=126&Itemid=34 -
AarPoe #12378 Object/View, itt kiválasztod amit le akarsz tenni, majd a térképen shift+click-el le tudod tenni. Beállíthatod, merrefelé nézzen, mennyivel menjen, adhatsz neki waypoint-okat (bal click). Ha gépről van szó és Takeoff állásban van, akkor a legközelebbi kifutópályára teszi magát. A Target kétértelmű: egyrészt megadhatod neki a bázisát, ahonnan indulni szeretnél, másrészt a célpontot. Minden a waypoint-ok megadásának sorrendjében történik, értelemszerűen. Sebességet, magasságot (gépeknél) egyebeket minden waypoint-nál külön megadhatsz. Nagyjából ennyi...de úgyis minden egyértelmű lesz.
-
bukren #12377 ilyen joystickom van:Seedlink sl-6673. milyennek tartjátok?
itt a link http://www.argep.hu/product_374372.html -
#12376 Valaki meg tudná mondani, hogy a full mission buldert, hogy kell használni? Vagyis nagyából tudom, hogy be kell tölteni egy pályát stb., de a betöltött pályára nem tudok felrakni egyetlen egy járművet, tereptárgyat sem, szóval elékne a segítség. -
#12375 Mi? -
AarPoe #12374 ha NGC, akkor nem kamu... -
#12373 Ha én ülök be bombázóba akkor semmit... néha ott van mögöttem a tiszta célpont, a lövész meg néz mint a hülye, majd amikor már kellően eltávolodott, akkor az ellenkező irányba lő egy sorozatot. -
#12372 Hát ja sajna... -
nalyib #12371 Hát.. legfeljebb a nem játszható gépeken:D
Ülj be egy bombázóba mondjuk 1.22 és 4.08m verziók alatt, aztán nézd mit csinálnak a lövészek. -
#12370 Hát igen vicces, mint amikor látni a tvben vagy akárhol a régi háborús felvételeket, amin egy messzer vagy egy fóka szépen a b17 mögé állva sorozza őket, tök nyugodtan. Ez il2-ben úgy néz ki hogy beállsz mögé és 5 sec alatt milliméteres darabokra lövik a mesterlövészek a gépedet, így csak a szokásos 700 km/h-s rázuhanás, és extrém szögből való rövid, és pontos sorozat használható. Régebben ez még nem volt ennyire durva, de ahogy pecselgetik a játékot egyre jobban közelít a bombázólövészek találati aránya a 100%-hoz. -
Lacusch69 #12369 Oleg's wonderful world:
109F4-gyel 16db U2-es kétfedelű ellen, QM-ben.
1-2db 7.62-estől fél négyzetméteres lyuk a Messer szárnyán, az U2-esek több 20mm-es találat után is a kötelékben maradnak...
Aki nem hiszi, járjon utána! -
Lacusch69 #12368 Shitfire-fényezés az NGC-n, most. -
bukren #12367 oké! elhittem! -
#12366 nem is az volt a bajom hogy nem tudtam felfelé menni vele(csak hátára fordítva)hanem ki akartam próbálni mennyi a max szétesésig -
Lacusch69 #12365 Ha nem hiszed, vedd meg mind a kettőt, és hasonlítsd össze... -
bukren #12364 biztosan nincs különbség az il-2 1946 és az il-2 1946 exclusive között?
mert sztem nem véletelen hogy az utóbbi csak fele az előzőnek. -
Lacusch69 #12363 Valamit félreértesz, én NEM akarom lecserélni az X52 markolatát... -
#12362 Ja, P38nál is nagy sebességnél pl felhúzni nem lehet a gépet, mert a szárny által gerjesztett örvények, nagy sebességnél, leárnyékolja a magassági kormányhoz jutó légáramlatot. Youtuben volt videó erről, egy veterán meséli történetét. -
#12361 Amíg nincs hibátlan és működő változat, még keseregni is ráérsz. ;) A dolog fejlesztése csak idő kérdése, hogy utána mennyi készül, szerintem még Menyus sem tudja. Nem kereskedelmi projekt, de nem tartom kizártnak hogy lesz belőle megvásárolható változat is. -
#12360 Kevésbé tudományosan tudom csak elmondani. A gép orra azért "bukik" le, mert a gép vezérsíkjai a nagy sebesség miatt kikerülnek a légáramból. A magassági kormány ezért hatástalan.
A játékban fordítsd hátára a gépet (a csűrőkormányok működnek) és már mész is felfelé. :D -
#12359 igen arra gondoltam -
#12358 lebukó orra gondolsz 700 felett? Fizikát nehéz kiiktatni, vagyis nem lehet :) -
#12357 na itt egy más téma :D :a Bl-1/6 -nál ki lehet iktatni a sebességkorlátozást?ha igen akkor hogy?(az se baj ha nem érdemes:D) -
Lebowski #12356 olyan körökben ahol simán hozzá tud jutni egy eredeti bothoz :D -
Kferro #12355 Waooo. Az "ilyen körökben" az mit jelent? -
#12354 Természetesen eredeti botról készül. Menyus ilyen körökben dolgozik. -
Kferro #12353 Elolvastam a belinkelt topicot, s valóban még sok van hátra a projektből. Ám az ötlet maga remek! Le a kalappal Menyus előtt, akik ilyen kitartással foglalkozik a témával. Eredeti botról készült a másolat? Ha igen, honnan sikerült beszerezni? -
#12352 Aki be akarja "sírni" magát a kg13-ba, annak most mondom, hogy még egyetlen alfa verzió létezik. Senki külsősnek nem valószínű hogy elérhető lesz a cucc fél éven belül. KG-13
Nagyon sok vele a munka, és köszönjük meg Menyusnak az eddigi munkáját.
Mint már leírtam (vagy a dongo vagy a puma forum) némi anyagi juttatás fejében (v.4 vo101-nek sem ingyé) megoldható külsősök számára is a joy-mod(bár Menyussal még nem beszéltünk erről) de most nem prioritás. Egyenlőre saját magunknak próbáljuk megcsinálni.
Amit Menyustól kapunk az egy kg13-as váz amit magunknak kell rászerelni a meglévő botunkra. Nekem x52-re. Magunknak kell bekötni a mikrokapcsolókat, szó szerint ráfaragni a műgyantát a meglévő illesztésekre. Szóval nagyon aprólékos meló.