91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • TG Gida
    Pitch:17,29,40,51,59,65,73,79,88,100
    Roll:29,41,56,68,75,80,89,95,100,100
    Yaw:1,5,10,17,26,37,50,64,81,100
    A holtjáték és a szűrés mindenhol 0.
  • Lebowski
    :D
  • AarPoe
    Akkor pláne marad az eredeti kérdésem...
  • Bucser
    de bazzeg a 4:3 képaránynak semmi köze a periférikus látáshoz....
  • wszili
    jaj de zsíír nagyon köszi
  • AarPoe
    A külső Setup-ban kell lennie egy olyan opciónak a Controllers-nél, hogy Use Joystick...azt nézdd meg és pipáld ki. Ha ki van pipálva, akkor lehet hogy tényleg gáz van...
  • wszili
    Sziasztok!
    Tud valaki segíteni joystick ügyben?
    Vettem egy speedlink dark tornado nevezetű botkormányt, fel is telepítettem, windows szerint működik használatra kész. De a játék nem ismeri fel. A hardware setupban input alatt a joystick axes-nél nem érzékeli, (none-t ír ki). A vezérlőpultban játékvezérlőknél is működik, a driverét felraktam nem értem mi lehet a gond. Segítsetek légyszi!!!
  • AarPoe
    Uhh, köszi szépen az invitálást pajtás, de leghamarabb csak holnap ilyenkor...elhavaznak a vizsgák.

Bucser, ha Te magad mondod, hogy doghfight-ban számolod, hogy mennyire vagy távol a talajtól, akkor ne mondd má, hogy kabinban nincs periférikus látás. Vagy igazi géppel szokol repülni? :)
  • Lacusch69
    Ha akarod, megkeresem a 20évvel ezelőtti RTV műszerész jegyzeteimet, és pontosan megmondom...

Egy menet a WarCloudson?
  • Bucser
    Ismét mondom, hogy mnem így van. Ugyanis a kabinban is számít a periférikus látás. (földközeli dogfightban rengeteget zsámít látod e perifériában, hogy milyen közel van a talaj melletted. Ollózásnál és palástorsózásnál pedig elengedhetetlen.
  • AarPoe
    De az teljesen igaz, hogy a valódi szem látószöge sokkal szélesebb, mint 4:3, ergo nem egy kockát látsz magad előtt. Inkább szélesvászonhoz hasonlót.
  • AarPoe
    Szerintem nagyjából ugyanannyit látnál kifelé a valódi gépből is, pontosan előre nézve, mint egy 4:3-as monitoron (Wide állásban, nem a defaultban).
  • ColdFire
    arra emlékszem hogy egyszer vki elmondta a beállításait 1/3ból, aztán annyi :o
  • Bucser
    A 4:3-as monitornak köze sincs a normál látáshoz.... A 16:9.nek már inkább, és ennek a legtöbb miután a perifériális látásod is a "normál látásodhoz" tartozik.
  • AarPoe
    Most azon gondolkozom, vajon mekkora látószöget biztosít ez pontosan (a normál látásé, azaz 4:3-as monitoré kb. 160fok), és milyen felbontásnál is jönne be az, hogy a monitor 2 szélén összeér a gép hátulja. :) Ami már pofon a realitásnak. Azér ettől függetlenül elfogadnám. :)
  • AarPoe
    Ez még a TrackIR-nél is vagányabb dolog :D eszméletlen
  • Lebowski
    döntsd el emlyik éned fórumozik!:D
  • ColdFire
    hátő... nem... :-O
  • Bucser
    Egy olyan rendszer mint a tied 3-4 éve dupla ennyibe került.

Lássuk ezt 3 év mlva. én tudok várni:) bár lehet, hogy addigra már inkább Dome projektort építek:D
  • Trucker39
    Igen, ezt láttam. Épp ezt szerettem volna elkerülni. A minősége kiváló, csak két olyan rendszert is össze lehetne állítani az árából, mint az enyém.
  • Bucser
    Ez sem rossz megoldás az igazi wide-hoz:)
  • tzotyu
    Köszi! Már értem!
  • AarPoe
    Az Exclusive sokkal olcsóbb. :)
  • tzotyu
    Sziasztok!

Mi a különbság az IL-2 Sturmovik 1946 és a ... 1946 Exclusive között, ugyanis az Exclusive sokkal olcsóbb?

köszi!
  • Lebowski
    és ottan nem árultak el neked ilyeneket???
  • ColdFire
    dájó hogy valaki így tudja :P
    Amúgy iken, én lennék az:)
  • Bucser
    De igen ő az. 1.tg-ben aztán áment 1/3-ba.
  • Lebowski
    de coldfire. te nem jelentkeztél még anno tg-be vagy 102vo-ba??? enekem ugy rémlik de lehet hogy csak az évek múlása... :D
  • Lebowski
    ez fura. én játékon belül állítgattam.meg nem egy ismerősöm. de erre télleg tapasztalati úton kell ráérezni hogy neked hogy jó.én nem küldöm el neked mert nekem egy enyhe JABO (vadászbombázó) beállítás van.ez annyit takar hogy annyira nem érzékeny mint egy vadász de annyira nem érzéketlen mint egy bombázó. a lényeg hogyha az IL2ben állítod akkor utolsó csúszkát le köll venni 100ról mert akkor szépen esik át a gép.
  • ColdFire
    nem tudom, én a magyar CR-42es küldinél próbálgattam, hát rángat ám össze-vissza :(
  • Lacusch69
    Az egész annyira szubjektív, hogy a Microsoft Sidewinder Precision Pro joyomnál mindent "default"-on hagytam, a Saitek X52-nél meg mindent 100%-ra toltam fel. Számomra így hasonló a két karakterisztika, figyelembe véve, hogy az X52 sokkal nagyobb úton mozog, mint a Prec.Pro...
  • ColdFire
    hát jó, próba cseresznye :)
  • Trucker39
    A játékon belül nem érdemes semmit állítani. Mármint azokra a dolgokra célzok, amit említettél. A Lacusch69 által javasolt programot nagyon sokan használják. Többek között magam is. Javaslom, mielőtt korai véleményt alkotnál, próbáld ki!.
  • ColdFire
    aha, köszi, de én csak a játékon belüli beállításokra lettem volna kiváncsi
  • Lacusch69
    Ezzel a programmal próbálgasd:

http://mission4today.com/index.php?name=Downloads&file=details&id=1021

(Megjegyzem, erősen szubjektív a dolog, nekem pl. több, mint egy hétig, napi 1-3óra használat mellett sikerült átszoknom a Microsoft joyomról az X52-re, elfogadható szinten)
  • ColdFire
    sziasztok!
    vki elmondhatná, hogy hogyan kell beállítani a joyt, olyanra, hogy ne rángasson össze-vissza, de ne is legyen túl lassú...
    ha vki nyomna egy screenshotot a játékon belüli joybeállításáról, megköszönném!
  • Her Laca
    Hát ha Ócsóért akkor érdemes várni:) Én ma megijedtem egy csöppet ,próbáltam állítgatni asztán jó pár beállítás nem működött. Már azon voltam visszaviszem ,aztán rájöttem a megoldásra. Hiába, kezdek öreg lenni ezekhez a modern dolgokhoz:DD
  • bukren
    Na, végre ! Már jó kihúztam útána bedugtam ,ezt migcsináltam 3-szor azóta jó. Nem vennék helyette másikat ezt naon szeretem!
  • Lacusch69
    "Óccsóér' hozza", hétfőn vagy kedden. Egyébként a karácsony kavart be...
  • Her Laca
    Hát köszi:) Én már régen megtanultam,hogy a barátok segítsége az minimum több száz hátraszaltó:D Abból nekem mindig csak problémám lett. Ha érdekel a LORD-ba van minden fajtából ,három év garival asszem még házhoz is viszik. És ahogy néztem talán nincs is olcsóbb a piacon náluk ebben a termékben. Ja és megnézettem ott ,az S jelű panelesek amik állítólag a legjobbak ,már ahogy a fórumokon művelődtem e tárgyban. Egyébként KUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.......AAAA JÓ!