91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    http://youtube.com/watch?v=07LZ-BWha7w
    Ez jónak tünik.
  • Lacusch69
    Fax vagyok, a Pumák honlapjáról való...
  • Lacusch69
    Nem ismertem, de korrektnek tűnik.
  • AarPoe
    Közületek biztosan rengeten ismerik...én viszont nem gondoltam volna, hogy megtalálom a Wikin-n, egy gyönyörű olvasmány formájában:
    http://hu.wikipedia.org/wiki/101._Puma_vad%C3%A1szrep%C3%BCl%C5%91_oszt%C3%A1ly
  • Szepy2884
    Nem akarok rosszmájú lenni, de ha valaki már túl jó egy számítógépes játékban akkor sosem tudom hogy tiszteljem-e vagy inkább sajnáljam...
  • Lebowski
    bizony
  • Her Laca
    Hát hatvan felett lett meg neki asszem,de az se semmi szerintem.
  • Lacusch69
    Dehogy, Kevin Sorbo is meg akar tanulni szimen repülni, de túl nagydarab, emiatt csak a pilótafülkében fér el, a forgószék kicsi neki...
  • Bucser
    A C-130 Herculesnek?? FS-X-elni akarnak vele vagy mit?:D

• Lebowski
    jaja.herculesnek építgetik KPval a pilótafülkéjét. elvileg KP fogja vagy má programozza.kívncsi vagyok mi sül ki belőle :)

amúgy Flora a pilótajogsiját hamarabb szerezte nem.csak az ezüstkoszorúért ment 70 közelben. de mindegy.lényeg a lényeg. élni úgy kell ahogy Flora csinálja.tud vmit az öreg. (monnyuk mostmár hobbifogtechnikusként sztem adva van néhány lehetőség... :) )
  • Bucser
    És még Fakoma mondta, hogy soha nem adna simre ki 70 ezret hisz ennyiből 2 órát repül:D

Na erről ennyit:P
  • Her Laca
    Megjegyzem Fakoma is valami nagy fába vágta a fejszéjét ,valami komoly szimulátort építget.http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=condorsoaring&id=1199874138
  • Bucser
    Persze, hogy ismerem.
  • Her Laca
    Flórát ismered ugye! Banyek imádom a pasit,közel hetven évesen szerezte meg a pilóta jogsiját. Nekem nagy lökést adotta példája,hogy sose adjam fel.
    Ha a fiam befejezi a fősulit akkor talán már lessz rá keretem,hogy nekivágjak én is. Sose felejtem el amikor KV-t felvitte repülni.
  • Her Laca
    A fene se akar vitatkozni:)))
    Elfogadom az álláspontodat.
    Megjegyzem ,itt beszélgetünk horror árú hardverekről,batárnagy monitorokról,stb,osztán jön egy 12 éves kissrác a 14"-os crt jével meg a 2000 forintos botjával és lazán levakar az égről.:DD Velem már megesett.
    Van egy srác Kri nevű,indúlt a bajnokságon is asszem negyedik lett.
    Valahogy annó megtalált ,és én mutogattam neki minden félét,aztán fejébe vette,hogy ő elindul a versenyen. Éjjel nappal dogolt,oszt három hónap után 10 ből ha 3 szor le tudtam kapni akkor örültem. És olyan botrányosan vacak cucca volt,hogy el sem akartam hinni. Bár azért az sem egészséges,ha valakinek csak egyvalami tölti ki az életét ,ezt meg is jegyeztem neki.Egy tizenéves gyerek ne üljön egész nap a számítógépe előtt.
  • Bucser
    Miután nem csak Il-2-zök (sőt újabban egyáltalán nem) igencsak jól jön a programozhatósága és a "kényelmi beállításai" más szimekben.

Alapvetően a szimezést vagy a számítógépen repülést max akkor fogom legjobban elhanyagolni ha lesz ppl-em vagy cpl-em és valódi vason repülök. Ennek az elkövetkező 10 évben kicsi az esélye ezért az addig felmerülő ÖSSZköltséget igyekszem minimalizáni. és hosszú távon erre a legjobb választás a lenti. (szerintem)

De mint mondtam ne kezdjük előlről. Valószínű ha 2 vagy 3 gyerekem lenne én is máshogy állnék hozzá.
  • Lacusch69
    Aztán majd jön a "langyos kamillateába lógatás" időszaka...
  • Her Laca
    Akkor leírom az én hozzáálásomat.
    Egyrészt ,a joy mint eszköz nem sokat számít (bizonyos határok közt persze) .Én annó a Saitek Gold-al (amit azóta NeghWar nyúz,és van vagy 8 azaz Nyolc éves!!!!!!!!!!) semmivel sem harcoskodtam rosszabbúl ,mint az X52 vel. Sőtt! Mivel régebben sokkal több időt töltöttem el az IL2 vel így azt is megkockáztatom ,hogy jobban is ment a repülés. Az X52 ő az egy sokkal kényelmesebb megoldás de kb ennyi. Azt bátran le merem írni,hogy nem ér annyitt amit kérnek érte ,és én soha nem is adok érte ki 35-40 ezret. Sokan vannak akik megveszik mert szeretnének különböző szimulátorokon repülni ,aztán valamiért elmegy a kedvük az egésztől és marad a drága kihasználatlan hardver. Az egész net tele van hirdetésekkel,amik pár hónapos valóban alig használt joyt kinálnak.
    Én legutóbb húsz pénzt fizettem egy két-három hónapos darabért. Garancia volt még rá 9 hónap. PL a prot láttam 50 pénzért ,hát nem tudom ,asszem ezek beütötték a fejüket:)Ennyire azért nem jó,szerintem.
  • AarPoe
    Nem mondtam, hogy nem térülhet meg...
  • Bucser
    tudod 6 év eddig ameddig az enyém bizonyított. ha 6 év múlva még van Sg beírok hogy működik-e még. ok? És látjuk, hogy megtérül-e.
  • AarPoe
    Amúgy meg a gyönyörű C64-es rugókapcsolós joy-oknál nincs nagyobb királyság a világon és SOHA nem is lesz. :)
  • AarPoe
    Ugyanez a helyzet velem is!!! Most vettem elő régi nagy kedvencemet, az X-Wing Alliance-t, de pár küldi után rájöttem, hogy a rudderezést a súlytalanság formájában sajnos nagyon meg lehet szokni. :) Utána meg ösztönszerűen kaptam a joy-on, hogy miért nem esik át az X-Wing. :)

A drágadzsojsztikot nem-vevős vitában Her Laca "Annyira azért nem számít"-hozzászólásával tudnék egyetérteni...ismét azzal a kitétellel, hogy nem mindegy, hogy 1 hónapig nem számít, vagy 3 évig...
    Merthogy egyszer Minden elhasználódik. :)
  • Bucser
    Hát ugye kinek mi:D

én szeretem ha nem kocsonyába nyúlkálok mint azt már korábban kifejtettem:D Mondjuk igaz is, hogy 100 kiló vagyok:D
  • Lebowski
    óóó.nekem egy IBM joy volt az első :) volt rajta két gomb.meg két tekerentyű :) baromijól lehetett vele golfozni.pesze ez még 486-os időkben volt :)
  • Her Laca
    Hát én nem szerettem. A rugói bitang erősek voltak ,pár óra után le akart szakadni a karom. De ez már jó régen volt ,az IL2 ő még nem is létezett.
  • Lebowski
    még! ezt kihagytam.így más olvasata van :)
  • Lebowski
    jabocs én a haladószellemű fiatalsághoz tartozom ^^.
    muha

'szerény' :D
  • Bucser
    ez az elődje valamivel a Cougarnak ezután kijött még az F16 FCS meg TQS aztán kijött az F22 FCS+TQS mad a köv lépés volt a Cougar. De ezek a HOASok mindig is igen magas minőséget képviseltek. Lásd a CH Joyokat azok is hasonló kategória. (megsúgom vannak akik mai napig ezekkel repülnek)
  • Her Laca
    Na keresgettem ,oszt megtaláltam a régi joy -omat.
    Ehez mit szólsz Bucser ? TOP GUN Joystick http://www.empirenet.com/f2comp/prodtg.htm
    És az enyémhez volt pedál is. Mondjuk nem nagyon szerettem.
  • Muki100
    Nem gondoltam volna hogy egy kis stuka meg messer után ilyen fura lesz élvezőpálcával X-winget vezetni. Csak nehogy túl nagy hatással legyen ezután az IL-2 stílusra, mi is az a gravitáció?
  • Trucker39
    Akkor te vagy a korelnök!
    Én "csak" 41 vagyok.
  • Scottt
    Lehet néger
  • Lacusch69
    Maradjunk az egyes számban...
  • Scottt
    -.-
    No comment
  • Lebowski
    és a nőknek nem fáj???
  • Bucser
    Nem. Hanem a születési évedet is.
  • Lacusch69
    Hát, a 69 a nickemben nemcsak arra utal, amire gondolsz...
  • Bucser
    Én meg "csak" 26 leszek idén:)
  • Her Laca
    Ne már !! Én csak 42 -ő vagyok. A fiam húsz ,te Bucser azé annál csak több vagy:) Olyan korán azé nem kezdtem :D
  • Her Laca
    Na ezt írtam én is. Nincs az a bot ami megér ennyit nekem. Különben nekem is volt még régen Trumaster F16 mittudomén millen joy-om pedállal . Az még fém vólt meg dögnehéz.