World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, hogy ugyanabból a csapatból kell-e meglenni mindkét ratingnek. <#nemtudom>#nemtudom>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amúgy meg lehet, hogy altoknak húzzák a csapatot.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
csinálták páran, a blizz gyorsan adott is ki rá 1 fixet.
most már ha infóim helyesek, akkor el kell érned mind personal, mind csapat-rating szinten az 1850-et, ha fegyvert akarsz magadnak.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ಥ_ಥ
õ is unatkozik, meg én is 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
az meg hogy ki lesz napról-napra hülyébb, relatív dolog. szerintem te, szerinted meg én...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
azt meg senki se mondta, hogy mi vagyunk a pro-k, csupán élménybeszámoló volt. az, hogy neked ez fáj, és ahogy elnézem lassan már az életnek se tudsz örülni, a te egyéni szocproblémád.
nekem speciel az egyik legjobb, ha nem a legjobb 10 meccsem volt ez. nulla stressz, tömény röhögés, móka, kacagás, jókedv, kb. ezzel tudnám leirni pár szóban, ha jellemeznem kéne...
jótanács: kicsit próbálj konstruktívabban hozzáállni a dolgokhoz, ez a "na én majd jól beszolók neki" stílus egy ideig poén, aztán fárasztó, végül pont ellenkezõ hatást vált majd ki, mint amit szeretnél... sorry, ha beletapostam most érzékeny lelkivilágodba, mea culpa. de tényleg ^^
bár a deep thunder még mindig 10x jobb, mint a sima gladiator s1 2h mace, csak hát az egyikét be kell csücsülni 2-3 délutánra (max!) av-re, míg a DT összevakarásához kell legalább 2000-3000g (farmoljon a fa**om buzi primalgeciket), meg 8 olyan heroic insta, ahol tiéd lehet a nether.
szal' egy pöttyet macerásabb összehozni -.-
arról nem is beszélve, hogy t3 bs fegyó raid nélkül teljesen esélytelen, és az 1850 rating fix, hogy elöbb meglesz, mint az 5 db vortex -.-
szal' a blizz ismét jól elqrta...
jah, ez a legjobb az egészben 😄
már mindenki olyan szinten epicelõdve megy arena-ba, hogy ha meglátnak valami más cumót, mindenki kapásból arra gondol, hogy "omg, ez biztos valami atomtáp pre-sunwell vagy bt cucc, amit még nem láttam" és azonnal elkezdenek tipródni, hogy most mi legyen...
meg se fordul a fejükben, hogy valaki ultraszar cuccokban be mer menni arena-ba 😄
azon mondjuk mai napig csodálkozom, hogy pl. a két full s1/s2 gladiator frostmage-et hogy a búbánatba tudtuk leverni, pláne úgy, hogy neked se pvp trinketed, meg kemény 5k hp-val toltad 😄DD
megoldás lent
nubság + spellreflect ftw 😄
-min. 10-15 leechers van
-olyan zold, kek cuccban tolja a tobbseg, hogy csak na 😊 alli sokkal jobb felszerelesben oli hordat
-rengeteg ember tolja minden elkepzeles nelkul, a bg-ket , amint irtad csak eyet nyerjuk altalaban, meg en se ertem , hogy azt vajon miert ?
-AV 10-15 perces vereseg utan 18x honort kapsz amely nem keves , foleg az elobb felsorolt tenyezok miatt meg kivalo a legtobb embernek 😞
(AB-n egy vegig izgalamas 3-2 es meccs utan talan 16x- et,)
-aki valamit elakart erni hordaban bg-ken az mar reg megtette azt, es messze-messze elekeruli azt a fenti okok miatt 😊 (azert ezzel a napi questel vegre lehet latni olyant aki tudja is, hogy mit kell csinalni, hala az egnek)
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
gyûjti valaki?
szerintem sokan csak az ingame rewardokért gyüjtik (de egy horgászlesért vagy ghost saberért ennyit pénzt kiperkálni hát nemtudom)
Az a baj a (nem gatherer) profokkal, hogy nem lehet belõle megélni.
Nem adhatod el, csak más szakmabelinek, mert prof skillhez van kötve, meg amúgyis - szarnak sem kellenek - pláne hogy 70en fényévekkel jobb cuccok vannak (bár szerintem egy dolgot éri meg csak elkészíteni: az engineer-es "mindentlátó" goglest)...
Felvettem a Blacksmith-et, kicsit elidõztem az old worldön, outlandon meg fél nap alatt felhúztam 300ról 350re...
És dõl a kess $.$
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10-es szinten megkapod gombóc artúr neon változatát. õ már tud ütni, és büdöset fingani (állítólag..)
a warlock trainer fog adni questet, nem a mikik
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
horda bs aranyat cserélnék horda arathor goldért:p
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Most vettem meg a Wow-ot, a telepítése még folyamatban van. A szerverválaztással kapcsolatban lenne kérdésem. Különbözõ fórumokon nézelõdtem, és az Arathor normál szervernél tettem le a voksom. Kérdésem az lenne, hogy elõfordul-e, hogy az Arathor szeró megtelik és nincs már több férõhely? Illetve lehet-e még "odaköltözni"?
Elõre is köszi a tájékoztatást!