World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és képzeld, pont itt mondták nekem, hogy a hiv. oldalról le lehet szedni.Persze még egy pár másik helyen is, és azt mondták acc nélkül, szal gondoltam néhány normális ember segíteni fog, és naivan azt hittem, hogy nem jönnek ilyen nagyokos barmok.Ha tévedek, akkor lehet azt mondani kultúráltan, hogy ilyen funkció nincs, nem kell itt játszani az agyad.És most komolyan, milyen idiótának jut eszébe a tört verzió, ha hivatalos oldalról beszélek.Naná, majd a Blizzard fellövi az oldalára a kalózverziót.Hát jó tudni, hogy ilyen magas egyeseknél a színvonal
Azt hiszem, hogy,ha a hivatalos oldalról lehet letölteni, akkor "talán" legális.Csak le akarom szedni, ha ingyen is lehet, mire lesz accom, most azért nincs, mert egyelõre nincs pénzem kártyára, úgyhogy, ha lehet ennyit hadd spóroljak meg, ha lehet.És képzeld, a wowom teljesen legális, csak tudod nem minden felhasnáló olyan gazdag. Elõõb gondolkodj el,mielõtt baromságokat kezdesz írni.
BEAST
nem

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A BC-hez jár ingyen hónap, mint az alapjátékhoz?

capaszabi
adamantite ore-t bányászol és eladod nekem. nem bonyolult. márha nem nyomi hordás vagy.

tigeroo
off:
commandos forever😊
tigeroo
/applaud
Narxis
Majd kapsz, szép lila lesz tõle a szemed.<#gonosz1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

burki6
Heyhey
Nem enged beloggolni a játék. Azt irja 'unable to validate game version'. Eredeti game, egy órája még játszottam vele. Pls help! (már jelentkeznek az elvonási tünetek <#idiota>)

shaime01
engem ez nem éritn 1x nem kaptam debuffot 😊

szia,
ha elolvasod a fenti bannert,
átgondolod,
akkor rájössz, hogy nem tudunk válaszolni, mert sose próbáltuk

ideje volt már...

Csirke4
Tempest keep mechanar chestek solozása. Jó kis exploit volt amíg a blizz ki nem vette. :>
kb 20 rugó volt bent mindig mechanarban.
BEAST
YAY! =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Narxis

dragon11
Oks köszönöm!
Már kész lett volna 1 kutya, de egyszerûen 3-4percenként fagyok le a serverrõl(mások nem!) mit tegyek?(Netem nem kapcsolódik újra..)jah kieggel vagyok.

Count Adyn
Olvasgass
errefele szerintem, mindent emg fogsz találni.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mighty
Tatgeteled a megfelelo allatot, majd raklikkelsz a taskadban levo botra. Maradj egyhelyben, amig a szelidites tart, ne torodj vele, hogy kozben harapdal a bestia.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

dragon11
Van a taming rod vagy mi és 3db van belõle questes.Azzal kéne befogni az adott álatot ami nekem zöld és valami farkas, de hogy csináljam ezzel a tárgygyal?Thx.

Hello!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hogyan lehet a hivatalos oldalról legális acc nélkül leszedni a BCt?Mert többen is mondták, de senki se mondta el, hogy kell.Szal légyszi segítsetek!
dragon11
Okés, megoldom.Azért köszi...

Én is simán, az Outlandos questekbõl szedtem össze a pénzt az epic mountra.

TSW: Tunderke

hunter trainernel, XHT

dragon11
Valaki elmagyarázná nékem, hol lehet felvenni a lvl10es hunter küldit(of tauren.tehát horda.).Állítólag bekell fogni az állatokat, s a végén lehet hiénád...Htx😉

*report spam*

wts gold!

legegyszerübb leggyorsabb mondja hogy 280% os mountal repülhes outlandon! 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

dragon11
Ok.Htx.

Vissza térve, mint sro-fórumon?:Ha jól megnézed, én nem írtam semmit olvasgattam, és jöttek hozzám a hsz-ek hogy kunyerálok, meg ilyenek.Akkor miért engem kell hibáztatni mondd már el?Jah és nem fogom magam hagyni egyik pöcsnek sem.

shaime01
ne csináld uazt mint sro forumon csinálj 1 kibaszot karaktert és játsz vele ugy is rájössz ne tervez elöre mert abból csak az lesz ,hogy fél év után is lesz egy lv20s karid amit letörölsz mert mással akarsz játszani.. vagy menj el PTR-re (google.com -> wow europe ptr) és probálj ki 4db 70es karit .. ennyi ksöz

dragon11
Alliba lehet hunter: törpe
draenei

Nos én hordás vagyok, de mivel haverom allis én is az akarok lenni.Ugyanazt a skilleket használja?Skillek ugyanazok maradnak?Minden ugyanaz, csak a csapat más?😊 Thx.

Narxis
<#nyes>

shaime01
és én hol irtam olyat ,hogy függ töle? l2read

tigeroo
negativ sire😊 nem akarok questezni...😛
más tipp esetleg?
Tatyla
accot nem töröl a Blizz.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

eddig is volt -.-

elvileg 6 hónap, de nekem volt olyan ismerõsöm, aki 1 év offline után lett újra online a 60-as fullepix rugójával.
szal' karaktert és account-ot nem töröl a blizz...

én nem farmoltam.
felhúztam 70-re egy huntert, utána pedig a warlock-ot.
s megcsináltam velük az összes elérhetõ, illetve megmaradt quest-et outland-en.
a kettõ pénzébõl jött össze egy kis támogatással (~1000g, thx spyker) az 5000g.

tigeroo
Pont egy hete eldöntöttem hogy rámegyek a 280%-os mountra és a 300as riding skillre (~5000G),majd netherwing reput kimaxolom😊 Elkezdtem az ogri'la + skyguard küldiket csinálni, meg farmolni kezdtem primal airt + cobra scalest Shadowmoon Valley-ben (jahés elvétve ércet is bányásztam)
Összejött 1100G, és holnap leszek revered a sha'tari skyguardokkal😊
(De ezen a héten még 12K honorra is szert tettem, szóval több pénz is jöhetett volna)
Szerintetek Bloodscalpon mire érdemes "befektetni"?
Gondolkoztam még a clefthoof cuccokban, de...áh...túl keveset ér azon a realmon😊

Soso, aki már átven ezen a "rémálmon", az elmondhatná hogy õ mit farmolt és mennyi idõbe került az 5000G megszerzése..
Shortstop
mennyi az az idõ intervallum ami idõ alatt nem újítom meg a fizetésemet és ezzel elbukom az accountomat?

Narxis
Ajaj, akkor u have a life? 😄

nem is.
angolt tanulok helyette, hogy meg tudjam érteni a quest-ek szövegét 😄

go away, nem is wowozol.😛

tényleg nem? <#zavart2><#rinya><#duhos2>
franc, pedig pont erre akartalak kérni <#nezze>

picket
én - aki normálisan kérdez, annak - válaszolok, aztán jól megaszondom. te csak jólmegaszondod. kkhtxbai.
és csak nem fogunk minden küldetést megkeresni és lefordítani magyarra -.-'

&#3237;_&#3237;

Narxis
loál

picket mesterrel ne foglalkozz 😊
õ mindenkinek "jól megaszondja", s gugli fan 😛

Egy gond van... azért is kértem a segítségeteket, mert nem erõségem az angol nyelv...
picket
Azt már ugye mondanom sem kell, hogy elsõ gugli találat volt szinte szó szerint beírva, csak angolul: "AXESMITH MESTER szeretnék lenni". -.-

&#3237;_&#3237;

picket
http://www.wowwiki.com/Blacksmithing
(ha nem értenél angolul: 50-es szinte kell hozzá, 250-es bs, és weaponsmith spec)

http://www.wowwiki.com/Kilram
(Õ adja a küldetést, Everlookban keresd Winterspringben.)

&#3237;_&#3237;

Sziaszotk!
Kérném a tanácsotokat, hogy ha AXESMITH MESTER szeretnék lenni, akkor mi a teendõ, milyen küldiket kell megcsinálnom, és hol tudom megtanulni magát a mesterséget?
Jelenleg egy 64-es paladin vagyok, mining 326, bs 320

úgy írjátok már le mint egy amatõrnek. köszike.
Guest
Kár hogy az Execute sebzésének semmi köze a fegyveredhez vagy az AP-dhez 😛