166745
  • Th0m
    jöjjön már a gsl XD

addig tud vki vmi linket adni a Wotlk beta verziójához? ha megkérhetem:)
  • picket
  • ShaiHulud
    jah igen, es az keves hogy nagy az armorja, de az a gear amiben restokin van az mentes minden fele avoidancetol, raadasul moonkin formban rageheal sincs, se bash, se feralcharge. az armor onmagaban edeskeves.
  • ShaiHulud
    mi mi?
  • ShaiHulud
    restokin miert enne meg? siman olom azokat is. hiaba van moonkin formban. castolni nem igen tud a mostani spellpushback miatt amit kap flurryzett dualwieldnel, plusz ha sikerulne is akkor arra van grounding totem, meg earthshock + a korulotte futkarozas pro szinten:D enhancement shaman nagyon kemeny dpst tud tolni, de muszaj is neki mert nicns healign csokkento debuffja:( emiatt szopas a 2v2 egy healerrel. de pl a clothiek azok csemegek.
  • WiLDoR
    jótanácsként mondom, hogy szombat-vasárnap délelött, meg hétköznap délelöttönként betázz.
    délutánonként massziv 1 perces loot és npc lagok vannak, teljesen játszhatatlan miatta a beta server.
    délelött viszont jó (solaar basin-t lesd meg, beszarás jól néz ki, stv meg ashenvale ahhoz képest csak egy gyatra kis erdőcske :P)
  • Th0m
    ezmi?-.-
  • ShaiHulud
    nekem nem is kene:) mire jo leloni elore a meglepeteseket es az ujdonsagokat egy bugos, felkesz kornyezetben?
  • WiLDoR
    restokin is megenne reggelire asszem.
    azért kemény, hogy a boomkinnek feral talentezés nélkül van annyi armorja, mint egy macinak (alig pár napja nézegettem ezt)
  • WiLDoR
    judgement of justice a te barátod is.
    aztán máris nem fut el sehova az a ... (ide illeszd a kedvenc jelződet) druida.
    de persze mivel neked retricsicskaként nulla healing debuffod van, igy röhögve szarrá healeli magát egy regrowth-tal + 1-2 hottal :)
    ha a csata első 5-7 sec-jében nem tudod lenukolni, onnantól neked már csak felesleges erőlködés meg manapazarlás lesz...
  • WiLDoR
    csak úgy megsúgom, hogy a twisting nether is ugyanabban a battlegrp-ban (rampage) van, mint ahol a neptulon (+ a ragnaros) is.
  • TVelvet
    Beszarás, hogy mindenkinek van már!! :(

Tökéletesen hoppon maradok. :P
  • Warden
    Crassus abszolute nem azért nyer nagyobb számban a horda ab-n wsg-n eos-on mert jobb playerekből áll.Mindkét oldalon vannak jó ill kevésbé jó playerek köze nincs a dologhoz.A blackouton alli oldalon 9-15-20 perc a várakozási idő av-re ezért pityu a huntered és a medvéje bejelentkezik mindenhová.Be is hivja mondjuk wsg ahol kettő nullra vezet a horda kapásból egy perc mulva tovább is áll eos-ra ahol szintén vezet a horda, így továbbmegy ab re és itt is csak addig marad mig be nem hívja av.Volam olyan ab-n ahol 29 azaz huszonkilenc alli player fordult meg negyed óra alatt.Szerintted ekkora mértékű rotációnál ki nyer?A 3 "kis" bg re alli oldalon is csak 1-2 max 3 perc a várakozási idő míg av re iszonyat sok.A conviction bg csoporton nem volt ennyi a várakozási idő jobban meg is oszlott a két fél közt a win-lose aránya mind a négy bg-n.
    Tegnap az arathoron av volt a napi bg q mind három karakteremmel meglett elsőre ugy hogy egyszer belefutottam egy al-akir os premadebe, de a premade sem vette a fáradságot hogy védekezzenek.azt a 8-10 hordás playert meg aki elméletben védekezett pillanatok alatt ledaráltuk.

Más.mivel nem ismerem a hordás questeket készítettem egy hordás karakter ill egyetlen egy instában nem voltam még a játékban ez pedíg az orgrimarban lévő.Amennyiben időd engedi végig szaladhatnál velem cserébe nem öllek meg legközelebb vagy én is alienvezetlek pl stockadeba.
  • Tatyla
    jól indul ez a reggel,végre megjött a béta kulcs.
  • k O T T A
    ruin borzasztószar
    horda oldalon kínszenvedés
    csak a xaviusról 8-10 highend raider guild lépett le az elmúlt 6 hónap alatt emiatt
    most meg van összvissz 2-3bt-s és egy sunwelles guild ha jóltudom horda oldalon
  • Tatyla
    ha 18 alatt vagy mindegy hova mész a kettő közül,ha afelett egyikre se...
  • Narxis
    Bloodscalp, ingyen boost a kiskariknak, ingyen gold, örök élet, sör miegymás vár rád ott, mondhatni Kánaán.
  • ShaiHulud
    nah persze a feraldru meg engem ol :( , beteszi magat medvebe aztan rage heallel siman tartja magat es kozben eldolok:D
  • ShaiHulud
    enhancement shamankent szeretem oket megkergetni:) egy ido utan eldolnek:)
  • maniac001
    Mindkettőn sok a magyar, és rettenetesen ovodás, már-már bunkó a színvonal. Én a ragnarosról mentem az arathorra és kék-zöld a különbség.
  • ShaiHulud
    en altlaban az elso csoportba tartozom:D de mondjuk egy av hetvegenel egy ido utan megunja az ember hogy PvE-zik, es akkor fogom magam beallok kozepre, fogok egy healert aztan apritom a hordasokat akik mennenek iceblood temetobol eszakra:D utana kovetkezo avben megint rendesen megyek PvEzni:D
  • Th0m
    holnap reggel jön a wowom..:D
    most megkérdezem akkor e kettő közül melyik legyen? (esetleg ha vki 100% osan ajánl vmit akkor szívesen hallgatok rá)

Bloodscalp v. Ragnaros?
  • Shongi
    Most komolyan azt mondod, hogy ezt még csak most vetted észre, én bármivel is játsszak, ha drood jön szembe inkább kikerülöm, nem éri meg ráfordítani az időt:D
  • Shongi
    Ismerős, nálunk (TN horda) EotS 15-4, és akkor már örülünk mert van esély:D De blizz. megmondta, hogy vagy ez vagy hosszabb sor mindenkinek, márpedig azt nem szeretnék...
  • [HUN]Crassus
    kemény:P

más
    volt ma egy "FUN" /jó nagy idézőjelben fUN:)/ 1vs1 csapatásom egy Duduval...szokásom,hogy IB temető után a szorosban szépen lepecséteégetem/seal of justice/ a rusholó allykat majd leütögetem a lóról őket mire feleszmélnek,hogy hiába vannak mounton nem tudnak elmenekülni:P:)
    Nos jött egy dudu szépen lesoroztam,de elkezdte magát healeni és én csak ütöttem ő healelt és futott és ütöttem és healelt és futott és.....és nemtudom kergetöztem vele vagy 4-5 percig,de beért minket az ally zerg és szétcsaptak...:S mindenesetre vetettem egy pillantást a score table-ra és a mocsoládé 58k-t:D tolt magába...durva.
    Igazság szerint elbaszott nagy makkeres volt,mert mindíg pont beért a healje a nagy burst után.Na mindegy a csata után azért majdnem kibasztam a klaviatúrát az ablakon,mert mondom ilyen nincs basszameg,hogy ennyit tudjanak healelni és ilyen kibaszott mákosak legyenek a druidok!:)
  • WiLDoR
    szarul.
    mivel a rampage-ben alli 50%-ban viszi eos-t, wsg-t is, ab-t meg olyan 65%-ban.
    bár ennek fő oka leginkább az, hogy úgy indul általában a meccs, hogy 15 alli, 6 horda
  • Fehercsoki
    Sajnos nálam ezvan ruin battlegrpba belépek BGre akárhova vesztünk mert mindenki tökhülye és úgy élem meg h nemfogok wowozni amíg nemjön a wotlk és akkoris transferelni fogok...
  • Narxis
    Ezt küldöm azoknak, akik AV miatt sírnak.
  • TVelvet
    Nos akkor Justine Timberlake-től kérném a cry me a ......
  • BEAST #128389
  • [HUN]Crassus
    hűdejó NYERTEM!! vagy inább mégiscsak Pityu nyert???
  • [HUN]Crassus
    nos lehetne írni egy szociológiai tanúlmányt az biztos arról,hogy ugyanazon RANDOM playerek miért nyernek 3 tükörmapen és miért veszítenek AV ben.....érthetetlen....

megjegyzem most voltam egy 41 perces wsg-n amit ugyan megnyertünk kínkeservesen,de 189 honort ért....ezidő alatt Pityu az allys hunter a maci petjével AV-ben összeszedett 1000-1100 honort:S gyönyőrű:)
  • tigeroo
    ...és ír egy kisregényt...beszarok
  • Dr DeViLKiNG
    Egyáltalán nem a map az oka ennek. Itt nem elég a mindless kill, és ez a baj. Lásd random premadek. Tök random emberek, de követik az utasításokat (különben kibasszák őket) és gyakorlatilag 100% wint jelent.
    Random avbe én is utálok bemenni, mert a sok retardált nem tudja mit kellene csinálni a winhez, és csak megy és farmol középen.
    Mondhatnám hogy l2premade, dehát az ugye azt vonja maga után hogy TEGYEN is valamit az ember, ami ugye nagyon sokaknak luxus.
  • Lynx_TWL
    még mindig bele esel a csapdámba:D:D:D
  • Madmano
    Kösz.
  • Foglaltnick
    bankkártyával

12.99 EUR One-Month Subscription
    35.97 EUR Three-Month Subscription
    65.94 EUR Six-Month Subscription

gamecarddal kb 8000 huf két hónap
  • [HUN]Crassus
    abba bele sem merek gondolni,hogy egy olyan BTL GRP-ban ahol AB,EOS,WSG-n is jobban muzsikál az ally, csóri hordások hogyan élik meg:P:S
  • [HUN]Crassus
    vártam az ilyen hozzászólást...tényleg nem érted mi a lényeg?

SZIMETRIKUS,TÜKÖR map-eken ugyanolyan feltételekkel nyerünk,de a csíterkurva AV mapen meg nem? hogy van ez?? úgy van,hogy hiába játszanak összeségében jobban a hordás playerek a BG-ken az én battle grp-omban mindez SZART SE ÉR AV-ben,mert a map nem biztosít egyenlő feltételeket mint a másik 3-om map....EZ ÍGY KURVÁRA NEM IGAZSÁGOS!az,hogy vaóban relative magas a nyerési arány a többi BG-n engem nem nyugtat meg mivel én egy olyan ember vagyok aki RÜHELLI az igazságtalanságot.
    A másik dolog pedig "hiába" nyerünk 70% ban ab,eos,wsg ha dupla/sőt simán tripla/ játékidő alatt FELEANNYI illetve 3x kevesebb honort kapunk azért,mert SOKKAL JOBBAK a playerek ebben a battle grp-ban momentán horda oldalon/mert tudom máshol ez lehet nem így alakul/

lebontva neked egy AV átlag 10-15 perc ami 400-500 honor az allynak és 200-300 nekünk/vagy még ennyi se:S/
    az összes többi BG mint már mondtam sokkal több ideig tart és fele honort sem ér....

én kb. leszarom a honort meg úgy cuzammen,hogy nyerek vagy vesztek ami felbasz az "csak" annyi,hogy NEM UGYANOLYAN FELTÉTELEKET BIZTOSÍTANAK A BLIZZARDOSOK a 2 oldalnak....
    Av kivételével sokkal jobban számít az összjáték a kommunikáció az,hogy ki mennyire jó egyénileg illetve csapatban a választott karakterével a BG-ken és elég szomorú az,hogy hiába vagy sokkal jobb mint 2 tucat másik allys- ha egyszerűen AV-ben kenheted a hajadra:S
  • Madmano
    És kb mennyit is kell nyomatni érte havonta?