166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Foglaltnick #128472 us kliens -> us patch -> us account -> us serverek
vagy
eu kliens -> eu patch -> eu account -> eu serverek -
Th0m #128471 en gb patch kell de nem lehet vhogy megoldani h en us kelljen? mert azok megvannak és nem akarok fölöslegesen tölteni.. -
Th0m #128470 vki segítsen pls! mikor akarom feltenni a 2.3.2es patchet ezt írja ki és nem tudok rájönni mi a baj!:
"Patch can't be applied because it is missing data for: "enGB". If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (SetLanguage)"
-
WiLDoR #128468 megnéztem, tényleg magic effekt, szal' én emlékeztem rosszul.
bár ez sokat nem oszt, nem szoroz a dolgon... -
WiLDoR #128467 mondtam,
délelött játszható, délután nagyon nem... -
1Darton1 #128460 Az alphaban en nem vettem reszt. :( -
#128459 set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com -
MiD #128458 Valaki tud adni valami oldalt vagy mittudoménmit ami egy kicsit felvilágosít a luárol vagy van itt esetleg valaki aki ért hozzá? btw azt nemtudja valaki hogy lesz e egy talentresetes patch mint prebcnél és ha igen akkor mikorra várható? -
Foglaltnick #128457 set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com -
#128456 :D:D:D -
Dr DeViLKiNG #128455 Nem, mert azóta szar amióta elkezdték kiosztani a beta keyeket :p -
#128454 EU Bloodscalp > -
assa666 #128453 mi az eredeti szerver realmistje?help pls -
1Darton1 #128452 csak hajnalban lehet hajtepes nelkul jatszani szinte a szerver indulasa ota -
#128451 hát gyerekek inkább adjátok el jó pénzért ha kaptok béta kulcsot,egyszerűen beloggolni is művészet. -
#128450 -
#128449 WotLK intró oroszul -
#128448 Normális Arena csapatok, premade minden nap, PvP guild. Arathor ilyen szempontból döglött. -
Foglaltnick #128447 jófejek legyen bg-n (crossrealm miatt ennek nincs értelme), vagy szervezzenek sok premadet (pug premade?), vagy legyen outdoor pvp (ammegmi?), vagy arra gondolsz hogy halaaban legyen valaki? (én ott még élő embert nem láttam, kivéve a bc első hónapját)
ööö nem értem mire gondolsz -
Foglaltnick #128446 normális pvp kultúrával rendelkező pve realm? o.O
az milyen? -
#128445 Tud valaki normális PvP-kultúrával rendelkező PvE realmet, ahova alliance karival lehetne menni? -
#128444 cement sámán egy trágya pvpbe, ezt mindenki tudja wildor (legalábbis 1v1be) -
#128443 Healerekkel kapcsolatban még egy gond van. Alapból -50% healing debuffra optimalizálják őket. Nézzétek meg a WotLK értékeket. Ez magában el is dönti a classeloszlást, mert MS nélkül még egy alap HoT-on sem rágod át magad, nemhogy valódi healen. -
#128442 Jelenleg? Release óta meleeorientált a játék (sokkal jobban skálázódnak), a healerek meg már S1 alatt a capped resil miatt elszálltak. Ha megnézed a legújabb buff/debuff koncepciót, egy újabb durva caster nerf.
Gyönyörűen követhető S1-S4 alatt a melee fokozódó előnye. Egy caster kap +100 spellpowert, közben pl. egy Warrior már ott tart, hogy instant lecsapja a mage-emet 40%-ra (10500 HP, 420 resil, Ice Barrier). Egyszerűen nevetséges a caster skálázódás. Ugyanez lesz a WotLK-ban, szép új talentek belőve lvl 80 kék gearre, aztán kijönnek az Arena fegyverek. -
Dr DeViLKiNG #128441 Jó hát 1 avért teljesen felesleges az biztos. Ilyenre marad a reménykedés, hogy nem retardáltakkal rak össze a rendszer. -
WiLDoR #128440 hmm...tényleg.
viszont akkor nem vágom, mert még sose kapták le rólam (mázli?)
de ma este betesztelem duel-ben... -
WiLDoR #128439 ezt aláírom.
a spelldmg már s3-ban is botrány szar volt pvp-ben a melee dmg-hez képest, erre s4 csak rátett még 1 lapáttal.
hát nem mondom, hogy mókás, mert nem az, bár hogy finoman fogalmazzam, most a f*sz jobbik oldalán állok :) -
ShaiHulud #128438 hat pedig kemenyen magic type, pont minap neztem.
soot meg itt is. http://thottbot.com/s22812
de mondom akkro vagy az van hogy te vagy egy pro moonkin, vagy en vagyok pro shaman vagy midnketto:D mert nekem eddig egyetlen moonkin sem okozott gondot 1v1 ben.
-
Fidelcastor #128437 Hát 1 napi bg küldiért kelljen fél-1 órán át szervezni 1 normális premadet elég szomorú. Éppen alakult random premadet a random pug bármikor hazavághatja. Számolatlan horda pug vágott már haza ilyen random megalakult ally premadet, gondolom fordítva is igaz. -
WiLDoR #128436 hát nemtom, én cement sámlikat röhögve ölöm, gyakorlatilag nem jelentenek kihívást, ellentétben pl. egy rugóval.
barkskin-t pedig nem fogod lepurge-ölni, mivel nem magic effekt, hanem egy állapot. -
Fidelcastor #128435 Jelenleg a játék elment a heal és melee dps irányába pvpbe balace szempontjából méghozzá hot>dot. 1 hotja a druidnak nagyobbat heal mint a spap 2 dotja sebez. Ha egyfolytába dispellezem akkor is megy fel a hpja hála a 30%os talentjének ami van hogy 3x kivédi dispellem egymás után, közbe meg sebezni is kelleen valahogy. Másik meg bizonyos classok pld druid,rogue,mage símán tólhatja pve cuccba pvp-t,arénát. Többi dps,healer meg kénytelen arénás,pvp cuccokba amivel dpsét,healjét is nerfeli. -
ShaiHulud #128434 nature's graspot is lehet purgolni, ha netalan megis bekapja az ember akkor ott a pvp trinket, nem csak frostshcokkal lehet lassitani, ott az earthbind is, azonnal lerakom, amire a druid ugy dont hogy menekulni akarna akkro mar le is jart a cdje es mehet megint, nah meg ha mar ugyis menekul az regen rossz neki.
lifebloomot meg persze hogy nem purgolok, az a szabaly ra hogy amig 2 lifebloom van addig nem szabad purgolni, de ha mar pl 3 stack van akkro siman mehet, illetve ha van az 1-2 stack lb melett mas buff is pl rejuv, barskin, grasp, esetleg natures perfection, vagy egyebek akkro belehet lutrizni siman, nagy balszerncse kell, hogy pont a 2 stack lbt kapja le. nekem kurvara nem okoz gondot egy moonkin speces druid, lehet csak bena shamanokkal talalkoztal:D vagy en talalkoztam bena moonkinekkel:D de enh shamannak tobb a counterje ellenuk mint moonkindruidnak a shaman ellen. -
Fidelcastor #128433 Az a baj, hogy nem látod a teljes képet. Sokan azért hentelnek középen az elején, mert várják Balinda halálát. Ezek a játékosok csak balinda honorért + középen kapott honorért vannak bent AVbe, mert csak időkitöltésre mennek be amíg várnak másik 2 bg timerére. -
ShaiHulud #128432 az nekem mar jo mert egy gcd-t el is baszott es plusz par szazad vagy akar 1 masodpercet is, amire felfogja, hogy van lent grounding es akkro moonfiret toljon:) addig en ugyanugy gyepalom es megy lefele a hpja, barskint meg lepurgolom. enh shaman > casters ez ilyen egyszeru, gondot esetleg egy egy skilles frostmage tud okozni, vagy egy nagyon jol gearelt sl/sl lock a draintankjaval. druidok kozul a moonkin formosok(akar restokin, akar balanceheavy) mennek le a legkonnyebben nekem. -
WiLDoR #128431 minek avoidance? rageheal?
kell resiliance.
restokin (resto druid, boomkin hybrid) meg általában resis healer gear-be nyomja, f.x. van 1700+ healup, meg mellé ~7-800 spelldmg.
nem kell ide semmiféle rageheal, vicces is lenne maciban keveregni. max. arra jó, hogy beküldj egy 5 seces bash stun-t (ennek végrehajtása meg igényel kb. 1,5 sec-et), ami mire lejár a hűdeqrvadurva dps-ű cementsámlin, addigra rommá-fossá healeli magát gyakorlatilag nulla manából.
ja mellesleg általában frost shock-ot spammel-nek, különben szarrá kite-olják őket, ami azt eredményezi, hogy nemigen lesz ott earthshock break.
aztán van még armor mellé, ns+healtouch, vagy ns+ciklon, ha netán nagyon nagy gáz lenne, s ezek ha macrozva vannak, akkor megnézem én azt a villámkezű arcot, aki cca. 1 sec alatt felfedezi, hogy nimá, ott figyel az ns, meg purge-öli is abban az ~1 sec-es range-ben melött be nem csúszik egy ~6k-s noncrit instaheal...nem mondom, van ilyen arc, de 1000-ből 1.
natures grasp detto, beszivtad, állsz 1 helyben, mint a befőtt, aztán szivod zsinórban a noncrit 900-1k-s ~1 sec casttime-mal spammelt wrath-okat (quamigran's eye ftw), emellé még zabálja a hp-dat a moonfire dot, meg a natures insect is (3 secenként cca. -600 hp minusz).
emellé még ott a barkskin, ami mellett nincs spell pushback, a 100%-ban törhetetlen ciklon (hacsak nem tartogatod rá az es-t), frostcsokk ellen travelform, nameg ugyebár a hot heal-ek, amit ugyan lehet purge-ölgetni, de ha purge-ölsz egy lifebloom-ot, azzal általában csak a dudunak teszel jót vele, mivel instantban healeled vele...
nem mondom, esély van rá, hogy leverd, de nagyon össze kell, hogy proccoljon minden. -
#128430 e-bay -
Th0m #128429 béta kulcs? és azt honnan lehet szerezni?:S:) -
#128428 Pont ezért nyernek az allisok, mert a sok hordás rambo azt hiszi, hogy egyedül kell kergetnie egy druidát, miközben körülötte mindent elfoglalnak, elpusztítanak, levágnak, bedarálnak. Agyatlan "go BS", "go DR" az megy, de ahol magadnak kéne kitalálnod, hogy védőre van-e szükség, vagy támadóra, és mit védj, mit támadj, az már nem megy, mert nem elég egy dologra koncentrálni. És mi lenne, ha még jól is játszanának az allisok?! -
Foglaltnick #128427 pontosan mire is gondolsz? ha van béta kulcsod, akkor le tudod majd simán tölteni a blizzardtól -
WiLDoR #128426 "castolni nem igen tud a mostani spellpushback miatt"
barkskin
"akkor arra van grounding totem"
rank1 moonfire