World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Egyik haverom mondta, hogy elbaszódott a Haomarush realm, igaz ez? És ha igen, akkor mi baszódott el?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
gyakorlatilag szerencsétlen draenei warrior szart se tud csinálni, mert vagy ciklonban, vagy gyökérben, vagy trap-ben van, az ellenfél druidját pedig ez a druida amivel csak tudja, 1 helyben tartja, ezzel is supportolva a huntát + a pet-jére is maxosan figyel, szal' egyáltalán nem tolja rosszúl szvsz...
mindegyik fullosan kihasználja a kariját és iszonyat mód összedolgoznak.
amit a druid meg cc szinten mûvel, na az odab*sz, s nem kicsit, nagyon...
le a kalappal elöttük, az tuti.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
mage project törölve, megint druidom lesz ha lesz 😛
Nagyon komolyan ccznek, a hunterre alig kell heal, a druid amugyis elmenekülne minden elol + még a lassitos csapda is... Tökeletes paros telleg.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ilyen talentelosztásom van:
Assassination (8 points)
5/5 Malice
1/3 Ruthlessness
2/3 Improved Backstab
Combat (16 points)
3/3 Improved Gouge
2/2 Improved Sinister Strike
1/5 Lightning Reflexes
2/3 Improved Slice and Dice
5/5 Precision
2/2 Endurance
1/5 Dual Wield Specialization
Subtlety (5 points)
5/5 Master of Deception
bármilyen konstruktív tippet várok, a "nub", "l2p" és társai inkább kíméljenek 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az mitõl van hogy ha egy idõ után kilépek a játékból(kb1-1.5h) akkor borzasztóan lelassul a gép?
assasin felé kacsingatok de nemtudom eldönteni hogy a +20% poison dmg (vile poisons) vagy a +10% apply chance (improved poisons) a jobb😊
(bár sztem inkább proccoljon a fight elején minthogy a harc felénél, de effektivebben)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Odáig megvan ( már ha jól csináltam ), hogy megszereztem a két tárgyat, amit Ironban a manus kért tõlem. Leadtam nálla, és semmi. Nem kaptam meg azt az idézõkönyvet, sem új küldit. A Thottbotból próbáltam kiszótárazni, de az angolhoz is hülye vagyok, nem csak a játékhoz.
Légyszi, segítsen valaki.
Emellett az is igaz, hogy érvényes bankkártya vagy feltöltõ kártya nélkül nem lehet accountot csinálni. De ha pl. 2 hónapos gamecarddal csinálod meg az accountot akkor összesen 3 hónapig játszhatsz vele,1 free + 2 a kártya.
Szóval valószínû, hogy a te játékodhoz is járt az ingyenes hónap.
Ez azért lehet jó neked, mert ha nincs pénzed azonnal feltöltõ kártyára, akkor kereshetsz a google-ban olyan oldalt ahol kamu bankkártyaszámok találhatóak, egy ilyennel megcsinálod az accountot, és elkezdheted az ingyenes hónapot aztán amikor majd veszel gamecardot akkor simán átírod a fizetési módot arra.
Talentnál én a demonologiára(vagy mire😄) tettem, fullosra
Most 68as vagyok és nagyom király😄😄 és nem öntelt😄😄😄😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
Új vok wow-ban Silkroad-oztam és néztema kasztokat meg ezeket és azt szeretném kérdezni hogy a night elf druid jó kaszt-e? és hogy talent-en mire rakjak? mit meddig fejleszek
és még annyi hogy itt is életre és mana-ra lehet rakni vagy automatikusan osztja el? ha nekem kell és night elf druid-al vagyok akkor mire rakjak milyen fegyverrel mennyek és miket fejleszek fõként
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
végre 7 hétnyi baszakodás, és gm társalgás után végre ez is megérkezett <#idiota>#idiota>
és a pici gnome is célba ért végre lvl70 elérésével <#mf2>#mf2>

és a gnome is célba ért lvl70el :p
és csak hogy valami régi "normális" dolog is legyen. kt kill ventrilo
ez meg loatheb
"nem azt kértem tõletek, hopgy helyettem dolgozzatok, hanem a tapasztalatokra hagyatkoztam...másrészt senkit se köteleztem semmire(nem mintha bármi okom lett volna erre)."Azt kérdem én, láttál-e olyan megnyilvánulást a részemrõl, miszerint nektek segíteni kellett volna, meg ez a dolgotok...Nem, egy szóval se mondtam.És lehet, hogy te ezt nem tudtad, de régen tényleg volt egy ilyen korszak, amikor nem járt hozzá ingyen hónap, amikor megvettem, észre vettem, hogy eltûnt róla az címke, de azt gondoltam, hogy a tartalom maradt.A barátommal együtt vettük meg, szóval az sem valószínû, hogy elhagytuk a kártyát vagy ilyesmi.
Az, hogy neked tök legális a wowod és neked nem jár hozzá semmi, az nem a mi hülyeségünk emiatt nem kell verni a nyálad.
Húzzál el a boltba vagy tanulj meg angolul.
Ez egy fórum, senki nem köteles segíteni, ha segít örülsz, ha nem akkor kussolsz és megoldod magad.
De kell hozzá egy account, aminek nem kell aktivnak lenni persze. Azt nem tudom hogy van neked legális wow od account nélkül, szóval erõsen törtszerver gyanús vagy, és mások anyázása helyett inkább le kelett volna írni a gondodat normálisan ha mégis a legális része érdekel,nem utánna ugatni. htx😊
mint azt próbáltam kifejteni, nem a dolog megvalósíthatósága ellen emeltem szólt, hanem a válasz ezen a helyen való megtalálásának alacsony esélyére próbáltam felhívni a figyelmet. tehát a kérdésedre a válasz ettõl még nyitott, bár feltételezvén, hogy te megpróbáltad már megkeresni az említett funkciót a szóban forgó weblapon, ámde nem jártál sikerrel, így nem próbáltam meg ellenörizni a lehetõségeket. Amennyiben viszont picketet jó kedvében találod, esetleg kiguglizza helyetted az információt, amennyiben megfelel a kérdésed magas elvárásainak, bár ebben nem hiszek õszintén
akik itt játszanak azok eredetivel játszanak
folyománya, hogy van accountjuk
ebbõl következik, hogy nem tudják hogyan lehet letölteni account nélkül
mivel ha töltötték is, volt accountjuk, ezért nem tudják milyen nélküle
lehet hogy nagyokos barom vagyok, aki játssza az agyát, de ettõl függetlenül felfogtam hogy nem tört verziót keresel, mert kisakkoztam magamtól is, hogy akkor valószinüleg nem a hivatalos oldalról próbálnád letölteni.
mindenestre, ha accountot csinálsz majd egyszer, javaslom a Bloodscalp szervert, ott rengeteg magyar van