World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pókmalac
amikor beillesztem a cucucokat a Shift+balegér gomb-al ami van a tatyomban akkro megjeleniti de mivan akkor ha pl oylan dolgot akarok beilleszteni(ahova lehet irkálni) de nekem nicns meg azt hogyan tudodm megoldani????irták hogy töltsek le egy Atlasz progit hozzá...és azt honna tudom letölteni????????????

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Shortstop
<#vigyor2>

tigeroo
<#hehe>
Bocs a káromkodásért, azt hittem kicenzúrázza magától

Sziasztok!
Egyik haverom mondta, hogy elbaszódott a Haomarush realm, igaz ez? És ha igen, akkor mi baszódott el?

Narxis
Nem jön valaki shaime-t gankelni stv-ben?<#gonosz1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

wtb gold twisting netheren vagy cserélnék bs goldra.pm infoért

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Count Adyn
Egy druid/lock 2 õs is érdekes lehet 2v2 be. Ienkor hiányzik ez a játék😛

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hát nemtom, nézd meg jobban szerintem a druid pov-os elsõ két fight-ot, s leginkább a 2.-kat.
gyakorlatilag szerencsétlen draenei warrior szart se tud csinálni, mert vagy ciklonban, vagy gyökérben, vagy trap-ben van, az ellenfél druidját pedig ez a druida amivel csak tudja, 1 helyben tartja, ezzel is supportolva a huntát + a pet-jére is maxosan figyel, szal' egyáltalán nem tolja rosszúl szvsz...

jah, ezt láttam már én is pár napja, nagyon jók tényleg.
mindegyik fullosan kihasználja a kariját és iszonyat mód összedolgoznak.
amit a druid meg cc szinten mûvel, na az odab*sz, s nem kicsit, nagyon...
le a kalappal elöttük, az tuti.

Oldern the 1st
Nem tudom, milyen videót nézel, de Hamstring volt bõven ebben is, Hammert is mindtha láttam volna.

Remeljuk abban mar lesz hamstring es judgement of justice is. ^^

hat leirasban azt irtak h 1 este alatt csinaltak a felveteleket mert annyian kivancsiak voltak h jatszanak. mivel sok embernek nagyon tetszett a muvi ezert belekezdtek egy nagyobb atfogobb muviba amit par honap alatt csinalnak majd lesz benne 2v2 3v3 meg 5v5 is.

Count Adyn
Szép páros😄 Én még nemis voltam arénába se, tiszta gáz😛

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

A druid nem tul eros, az ellenfelek pocsekok, a hunter eszmeletlenul jo. Ha ez csak ilyen fun video, akkor rendben van. Viszont ha ezek a teamek szamitanak abban a battlegroupban a topnak, akkor mar ertem hogyan sikerult az a magas rating egy kozepes druidaval.

The Garrett
eleg jol toljak 😄

mage project törölve, megint druidom lesz ha lesz 😛
Nagyon komolyan ccznek, a hunterre alig kell heal, a druid amugyis elmenekülne minden elol + még a lassitos csapda is... Tökeletes paros telleg.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Shortstop
miez a rohadt sok addon ? 😊

Ezt a muvit nezzetek meg. A vilag legjobb hunterje(arena ratingek osszesitve) meg a druid tarsa 2v2ben. Hat ez vmi eszmeletlen mit lemuvelnek, allam a padlon hevert mikozben neztem. 😄

Ioles
Aha értem, többet játszok én mint 1-1.5 óra😊, cask ha nemtok vmit megnézem thottboton és akkor maz már olyan mintha kiléptél volna😞

The Garrett
nem szabad kilépni, így tervezték a gamet... plane nem 1-1.5 óra után. Legalább 8-12 órát kell egyhuzamban játszani az optimális teljesítményhez.

shaime01
sword vagy mace szintezésre ambush , backstab nem sokat ér szerintem már.

Lacee
és rugó karddal vagy tõrrel jobb? ha csak kard, akkor elveszik a backstab/ambush lehetõség, viszont elvileg magasabb folyamatos DPS-t hoz. mi a tapasztalat? most 39es assa/combat a karakter, main handben dagger, offhandben sword elosztással. tudom hogy nem ideális a sebesség miatt (kard lassabb) de még nem találtam olyan daggert ami hozná a szintet.
ilyen talentelosztásom van:
Assassination (8 points)

5/5 Malice
1/3 Ruthlessness
2/3 Improved Backstab

Combat (16 points)

3/3 Improved Gouge
2/2 Improved Sinister Strike
1/5 Lightning Reflexes
2/3 Improved Slice and Dice
5/5 Precision
2/2 Endurance
1/5 Dual Wield Specialization

Subtlety (5 points)

5/5 Master of Deception

bármilyen konstruktív tippet várok, a "nub", "l2p" és társai inkább kíméljenek 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ioles
Sziazstok!

Az mitõl van hogy ha egy idõ után kilépek a játékból(kb1-1.5h) akkor borzasztóan lelassul a gép?

shaime01
hemo rugoval

tigeroo
rugoval assa/combattal jobb szintezni?
assasin felé kacsingatok de nemtudom eldönteni hogy a +20% poison dmg (vile poisons) vagy a +10% apply chance (improved poisons) a jobb😊

(bár sztem inkább proccoljon a fight elején minthogy a harc felénél, de effektivebben)
Jaa, ezt a szöveget nekem is leadta, de mivel nem lett beírva a küldik közé semmi, ezért azt hittem nem fontos, nem szótáraztam ki. akkor húzok a 3 rodért, köszi a segítséget.

Lacee
nekem úgy volt, hogy a hapsi akihez kellett vinni a két tárgyat, miután elfogadta õket mondott valamit hogy "ja és üzeneted jött Ratchetbõl hogy visszavár a warlock, de vigyél neki 3 rodot is". mondjuk írod hogy sem a könyvet nem kaptad vissza, sem a küldetést nem engedi felvenni, pedig annak úgy kéne lennie. bugnak elég durva, biztos hogy jó helyen vagy? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

The Garrett
nem... hanem az a társaság, meg a hangulat 😊 RL sehol nincs ehhez képest 😛

shaime01
"most rájött hogy ez hianyzik a nyomorult wow nelkuli eletebol"

férfi hangok ?

Arról van szó, köszi. Habár nem tudom azt a questet ki adja?

The Garrett
ááááá ismerõs hangok 😄 nevekre már alig emlekszem, mégis mintha tegnap lett volna 😄 jo oreg nos meg niccolina 😊))

:C

Lacee
milyen két tárgy volt? ha a moldy tome és a tattered manuscript volt, akkor a quest folytatódik... wetlandsen kell szerezni 3 rod of channelinget és utána visszamenni Ratchetbe. ott megidézik a felhuntert amit le kell ölni és kész is lesz.

A warlock fehunter questjérõl (alli )nincs valahol egy magyar leírás?
Odáig megvan ( már ha jól csináltam ), hogy megszereztem a két tárgyat, amit Ironban a manus kért tõlem. Leadtam nálla, és semmi. Nem kaptam meg azt az idézõkönyvet, sem új küldit. A Thottbotból próbáltam kiszótárazni, de az angolhoz is hülye vagyok, nem csak a játékhoz.
Légyszi, segítsen valaki.

Szerintem lehet, hogy keversz valamit. Az ingyen hónap sohasem kártya formájában járt a játékhoz, hanem alapból.
Emellett az is igaz, hogy érvényes bankkártya vagy feltöltõ kártya nélkül nem lehet accountot csinálni. De ha pl. 2 hónapos gamecarddal csinálod meg az accountot akkor összesen 3 hónapig játszhatsz vele,1 free + 2 a kártya.
Szóval valószínû, hogy a te játékodhoz is járt az ingyenes hónap.
Ez azért lehet jó neked, mert ha nincs pénzed azonnal feltöltõ kártyára, akkor kereshetsz a google-ban olyan oldalt ahol kamu bankkártyaszámok találhatóak, egy ilyennel megcsinálod az accountot, és elkezdheted az ingyenes hónapot aztán amikor majd veszel gamecardot akkor simán átírod a fizetési módot arra.
Bulykin
én a warlockot ajánlom, nekem bejött
Talentnál én a demonologiára(vagy mire😄) tettem, fullosra
Most 68as vagyok és nagyom király😄😄 és nem öntelt😄😄😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

mire 70 leszel megtudod 😊 mindegyik jo kaszt ha teheted probáld meg mindegyiket

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

byzhouse
Hello!

Új vok wow-ban Silkroad-oztam és néztema kasztokat meg ezeket és azt szeretném kérdezni hogy a night elf druid jó kaszt-e? és hogy talent-en mire rakjak? mit meddig fejleszek
és még annyi hogy itt is életre és mana-ra lehet rakni vagy automatikusan osztja el? ha nekem kell és night elf druid-al vagyok akkor mire rakjak milyen fegyverrel mennyek és miket fejleszek fõként

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

shaime01
/off
szöke blood elf undoritó és "félelmetes"
-
/on
azért grat

na látom nem sikerült.. tehát
végre 7 hétnyi baszakodás, és gm társalgás után végre ez is megérkezett <#idiota>

és a pici gnome is célba ért végre lvl70 elérésével <#mf2>

végre 7 hétnyi baszakodás, és gm társalgás után végre ez is megérkezett <#idiota>

és a gnome is célba ért lvl70el :p

és csak hogy valami régi "normális" dolog is legyen. kt kill ventrilo
ez meg loatheb

Lacee
tl;dr

A félreértések elkerülése végett, ezt nem panaszkodásnak szántam, csak felvilágosítottalak.Tényleg volt ilyen idõszak, amikor nem járt hozzá ingyen hónap, és én ez ellen csak annyit szóltam, hogy nem volt mázlim vele.Én egyszerûen feltettem egy kérdést, késõbb válaszoltak rá, én pedig megköszöntem, ennyi.Az alábbi összetûzésemet Foglaltnickkel, pedig részemrõl lezártam, és el is ismertem, hogy nem mindenben volt igazam, de azért valamiben igen.Ezzel befejeztem, és nem kell tovább húzni az ügyet.Lehet, hogy amikor visszajövök, akkor tele lesz a fórum anyázós hszekkel, nem érdekel.Csak abban bízom, hogy ti is túl tudtok lépni ezen.
Tudod ebben pont az a vicces, hogy én is ezt mondtam
"nem azt kértem tõletek, hopgy helyettem dolgozzatok, hanem a tapasztalatokra hagyatkoztam...másrészt senkit se köteleztem semmire(nem mintha bármi okom lett volna erre)."Azt kérdem én, láttál-e olyan megnyilvánulást a részemrõl, miszerint nektek segíteni kellett volna, meg ez a dolgotok...Nem, egy szóval se mondtam.És lehet, hogy te ezt nem tudtad, de régen tényleg volt egy ilyen korszak, amikor nem járt hozzá ingyen hónap, amikor megvettem, észre vettem, hogy eltûnt róla az címke, de azt gondoltam, hogy a tartalom maradt.A barátommal együtt vettük meg, szóval az sem valószínû, hogy elhagytuk a kártyát vagy ilyesmi.
jazzy
Fura módon 10millióan játszanak wow-val bementek a boltba megvették / megrendelték és mindenkinek járt hozzá account, 4-5 db cd, és 1 ingyen hónap.
Az, hogy neked tök legális a wowod és neked nem jár hozzá semmi, az nem a mi hülyeségünk emiatt nem kell verni a nyálad.
Húzzál el a boltba vagy tanulj meg angolul.
Ez egy fórum, senki nem köteles segíteni, ha segít örülsz, ha nem akkor kussolsz és megoldod magad.
Köszönöm a segítséget!Látod mégis el lehet mondani normálisan, még ha esetleg probléma volt is a megfogalmazásommal, és ezt kltúráltan el is mondta.Nem anyázva, stb...Nem tudom, mért írtad, én nem anyáztam senkit, csak felhúztam magam egy kicsit.És ha beleolvasnál, látnád, hogy van legális wowom, és nem tudtam, hogy azonnali feltöltés nélkül is lehet accot csinálni, mert nem sikerült.Ja és kedves Foglaltnick, ha észrevetted volna, nem azt kértem tõletek, hopgy helyettem dolgozzatok, hanem a tapasztalatokra hagyatkoztam.Így is eléggé megjártam a wowommal, péntek 13-adikán vettem, és 1 ingyen hónap se járt hozzá.Ja és nem kell papolni, hogy nekem milyen magasak az elvárásaim, mert egyrészt én ilyet nem mondtam, másrészt senkit se köteleztem semmire(nem mintha bármi okom lett volna erre).Én teljesen normálisan feltettem egy kérdést, még az se zavart volna, ha nem válaszoltok, szóval nem tudom mért kellett egybõl így reagálni.Én részemrõl lezártam az ügyet, mert csak további marakodásba torkollana,és, ha valamiben hibáztam, akkor elnézést kérek.Ez az én véleményem.
tigeroo
inkább mint nyomi gnom😊
burki6
Hagyjátok, egy repair megoldotta^ ^ (szedhetem le újra az addonjaimat :S)

Count Adyn
Igen, a hivatalos oldalról le lehet szedni, nagyon trükkösen elrejtették a downloads menüben bal oldalt, a download Burning Crusade kódszóval <#wow2>
De kell hozzá egy account, aminek nem kell aktivnak lenni persze. Azt nem tudom hogy van neked legális wow od account nélkül, szóval erõsen törtszerver gyanús vagy, és mások anyázása helyett inkább le kelett volna írni a gondodat normálisan ha mégis a legális része érdekel,nem utánna ugatni. htx😊

egyébként még annyit hozzátennék, csak agyjátszásképp, hogy fogalmam sincs, hogy van-e ilyen lehetõség vagy nincs.
mint azt próbáltam kifejteni, nem a dolog megvalósíthatósága ellen emeltem szólt, hanem a válasz ezen a helyen való megtalálásának alacsony esélyére próbáltam felhívni a figyelmet. tehát a kérdésedre a válasz ettõl még nyitott, bár feltételezvén, hogy te megpróbáltad már megkeresni az említett funkciót a szóban forgó weblapon, ámde nem jártál sikerrel, így nem próbáltam meg ellenörizni a lehetõségeket. Amennyiben viszont picketet jó kedvében találod, esetleg kiguglizza helyetted az információt, amennyiben megfelel a kérdésed magas elvárásainak, bár ebben nem hiszek õszintén

na akkor elmagyarázom
akik itt játszanak azok eredetivel játszanak
folyománya, hogy van accountjuk
ebbõl következik, hogy nem tudják hogyan lehet letölteni account nélkül
mivel ha töltötték is, volt accountjuk, ezért nem tudják milyen nélküle
lehet hogy nagyokos barom vagyok, aki játssza az agyát, de ettõl függetlenül felfogtam hogy nem tört verziót keresel, mert kisakkoztam magamtól is, hogy akkor valószinüleg nem a hivatalos oldalról próbálnád letölteni.
mindenestre, ha accountot csinálsz majd egyszer, javaslom a Bloodscalp szervert, ott rengeteg magyar van