World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Most vettem meg a Wow-ot, a telepítése még folyamatban van. A szerverválaztással kapcsolatban lenne kérdésem. Különbözõ fórumokon nézelõdtem, és az Arathor normál szervernél tettem le a voksom. Kérdésem az lenne, hogy elõfordul-e, hogy az Arathor szeró megtelik és nincs már több férõhely? Illetve lehet-e még "odaköltözni"?
Elõre is köszi a tájékoztatást!
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
„A Feng-Shui szerint a munkahelyünkön soha ne üljünk az ablakkal szemben.
Traktoros vagyok, akkor most mi a lófaszt csináljak?“
Bocs 😊
És átlag 8-10 leecher meccsenként.
Meglepõ hiszen a többi BG-n (wsgrõl nem tudok nyilatkozni mert utálom) többnyire, sõt nagyon gyakran a horda nyer.
ಥ_ಥ
Viszont érthetetlen ennek tükrében hogy av-n mitõl olyan bénák a hordások és miért más taktikával más utak használatával játszanak.Vagy mi abánatért nem foglalják el fent a dombon a temetõt Balinda melett.Az is érthetetlen hogy a saját bázisukon belül miért az a kis dombot védik és miért nem a jól védhetõ kaput.Délután öttõl este tízig tizenegyig viszont reménytelen oylan bg-re bekerülni av kivételével ahol ne fél percenként változna a társaság.
Másik kedvencem WSG, ahol az emberek mozgásából kiindulva teljesen olyan, mintha a 90%-uk nem lenne tisztában azzal, hogy mi annak a BG-nek a célja...
Az utolsó bekezdésben említett kolleg figyelmét meg felhívnám erre:
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=2405521606&sid=1
"mindig veszítünk", "horde owns us QQ", "ally owns AV" stb. Csak ész kéne az emberi fejekbe vákuum helyett, és azonnal lehetne egyenlõ eséllyel küzdeni. Eos alap bukó alliance-nak blackouton. Mindig. Bementünk négyen eos-ra, és nyertünk. Aztán megint, meg mégötször. Négy ember csinálta amit kellett volna, a többi karistolt amerre akart, és is sem volt esélye a másik oldalnak. Ennyi kell hozzá, több ész, mint "i go flag, u kill orc".
A legújabb poén a szabotõrök. Ilyet én még nem láttam, hogy valaki készakarva akadályozza a csapatát a gyõzelemben... egészen tegnapig. A hülyeség, az egy dolog, a leechelés is, de hogy direkt... <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
Ráadásul a crassus is altozik igy nem tudom halomra ölni<#vigyor2>#vigyor2>
AV-t meg egész máshogy játszák mint a convictionon a horda 20 mecsbõl 19-et veszít mert eszük ágában nincs védeni a tornyaikat a temetõket nem foglalják el és valami ismeretlen oknál fogva kerülõvel mennek Balindához ha mennek egyáltalán.Egy nagyobb group rushol vandarig és ha nem védik a hidat akkor mákjuk van ha védik akkor halomra halnak de nem veszi el a kedvüket képesek a saját bázisuktól is újraindulni.Amennyiben premade csapat is van horda oldalon akkor ragaszkodnak a bázis elötti domb bevédéséhez de pl a tornyyaikkal nem foglalkoznak gondolom mint épitészeti csúfságra tekintenek és nem bánják ha leég.
asszem legközelebb naked verzióba kell nyomnunk, hogy ne rémüljenek meg annyira <#nevetes1>#nevetes1>
(legközelebb viszem a mage-et is, az is hasonlóan jólgearelt <#idiota>#idiota>)
rohadt idegesito nezni allandoan h mikor kell nyomni h optimalis legyen.😊
full ms spec aztan hatradolsz es spameled , eza jo 😄
amúgy, hogy konstruktív legyek: van egy találóan "feed pet"-nek ("állat etetése") elnevezett képesség, és azzal. csont alakú jutalomkeksz az ikonja, gyk
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
How to dps with MS
gyakorlatilag EZ volt az alapja...
Reckoning szinte konstans fenntvan/szoval daralok meg a sajat uteseimmel is ,mint a varrogep olyan a prot pala😄/ ,mert 6-8 mobot szoktam osszehuzogatni az ugy pont eleg gyors haladast biztosit es csekely a kockazat a halalra😛😊
melee klasszok BG-ben kb 1x probalkoznak be utanna messzire elkerulnek igaz a kaszterek cserebe szetszopatnak😊,de mobozasnal lehet ugyesen harcolni kasztermobokkal is.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
az a menõ hogy 5fõs grupokban mindenki leáll campelni 1 spotnál, és várja hogy spawnoljon...
(miis ezt csináltuk, leszámítva azt hogy 3 koknub szétszóródott hogy "nah most ittlesz, fogadunk?"...az alli jött, felvette a questet és elrepült mounton😄D)
elképzeltem hogy alli + horda ott rángatja a prisont és mindegyik nyájasan mondja hogy "majd mi segítünk.."😊
Repülõ Spam bot \m/
no comment 😄
és az én szerencsém ezzel együtt a 3ik world drop epicem 😊
hát az a 148 dps-es 2h kard elég brutál...
nemtipp!
(még nekem is van 1 képem vhol a bc elötti idõkben készült, a mage-em ugyanezen a trónon ücsörög)