World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OFF
„A Feng-Shui szerint a munkahelyünkön soha ne üljünk az ablakkal szemben.
Traktoros vagyok, akkor most mi a lófaszt csináljak?“
Bocs 😊
„A Feng-Shui szerint a munkahelyünkön soha ne üljünk az ablakkal szemben.
Traktoros vagyok, akkor most mi a lófaszt csináljak?“
Bocs 😊
Blackoutban sajnos így van. AV-n a horda egy balfasz. " RUSH DUN BALDAR AND KILL VANNDAR!"
És átlag 8-10 leecher meccsenként.
Meglepõ hiszen a többi BG-n (wsgrõl nem tudok nyilatkozni mert utálom) többnyire, sõt nagyon gyakran a horda nyer.
És átlag 8-10 leecher meccsenként.
Meglepõ hiszen a többi BG-n (wsgrõl nem tudok nyilatkozni mert utálom) többnyire, sõt nagyon gyakran a horda nyer.
Nem hülye, nem leechel, direkt a saját csapata ellen dolgozik. Olyan, mint régen volt bg felkészülési idõben megidézteti Darnassus-t <#idiota>#idiota> de nem árulom el, mert szemetek vagytok, és copycat-ek :p
ಥ_ಥ
Mit értesz szabotõr alatt?Esetleg eos-on megszerzi a hunpistikehun a zászlót és a másik oldal tornyába viszi?Ilyet láttam már de az szimplán hülye volt és még büszke is volt magára.
Sajna nem csak wsg-t nem értik ill ott azért könyebb kifogni legalább 3-4 arcot akik tényleg ezt a játékot játszák és fordítani lehet olyan aprósággal mint teszem azt a vdekezés a droidok-sámánok elküldése a zászlóért.Eye az más ott abszolute nincsenek képben hogy mi is ez a játék.Esetlegesen meg ha szóváteszed hogy ugyan foglaljunk be három tornyot és onnan elég 1x bevinni a zászlót ufónak néznek.Pedíg onnantól a másik csapat kényszerpályán mozog.
Viszont érthetetlen ennek tükrében hogy av-n mitõl olyan bénák a hordások és miért más taktikával más utak használatával játszanak.Vagy mi abánatért nem foglalják el fent a dombon a temetõt Balinda melett.Az is érthetetlen hogy a saját bázisukon belül miért az a kis dombot védik és miért nem a jól védhetõ kaput.Délután öttõl este tízig tizenegyig viszont reménytelen oylan bg-re bekerülni av kivételével ahol ne fél percenként változna a társaság.
Viszont érthetetlen ennek tükrében hogy av-n mitõl olyan bénák a hordások és miért más taktikával más utak használatával játszanak.Vagy mi abánatért nem foglalják el fent a dombon a temetõt Balinda melett.Az is érthetetlen hogy a saját bázisukon belül miért az a kis dombot védik és miért nem a jól védhetõ kaput.Délután öttõl este tízig tizenegyig viszont reménytelen oylan bg-re bekerülni av kivételével ahol ne fél percenként változna a társaság.
Jaja, EotS-on standard dolog, hogy az allis csapat nagy része berushol középre a zászlóért, hosszú hõsies küzdelemben megszerzi a zászlót az ott kolbászoló pár hordással szemben, majd mikor nagy büszkén elindulna vele akkor konstatálja, hogy nincs hova, mert a bázisok aránya 0-4. És a legszomorúbb, hogy nem is értik, hogy ez miért van...
Másik kedvencem WSG, ahol az emberek mozgásából kiindulva teljesen olyan, mintha a 90%-uk nem lenne tisztában azzal, hogy mi annak a BG-nek a célja...
Az utolsó bekezdésben említett kolleg figyelmét meg felhívnám erre:
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=2405521606&sid=1
Másik kedvencem WSG, ahol az emberek mozgásából kiindulva teljesen olyan, mintha a 90%-uk nem lenne tisztában azzal, hogy mi annak a BG-nek a célja...
Az utolsó bekezdésben említett kolleg figyelmét meg felhívnám erre:
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=2405521606&sid=1
Kit érdekel wsg 100 bonus honorja, ha av-n kapsz fele annyi idõre négyszer annyit (és akkor még szar volt a csapat, mert nem foglalt be mindent). A bonus honorok vagy rosszul vannak megjelenítve, vagy nagyon el vannak csúsztatva AV irányába. Így a többi értelmetlen alliance-nak, mert nyer minden AV-t, a hordának meg AV értelmetlen. Következménye: sorbanállás.
"mindig veszítünk", "horde owns us QQ", "ally owns AV" stb. Csak ész kéne az emberi fejekbe vákuum helyett, és azonnal lehetne egyenlõ eséllyel küzdeni. Eos alap bukó alliance-nak blackouton. Mindig. Bementünk négyen eos-ra, és nyertünk. Aztán megint, meg mégötször. Négy ember csinálta amit kellett volna, a többi karistolt amerre akart, és is sem volt esélye a másik oldalnak. Ennyi kell hozzá, több ész, mint "i go flag, u kill orc".
A legújabb poén a szabotõrök. Ilyet én még nem láttam, hogy valaki készakarva akadályozza a csapatát a gyõzelemben... egészen tegnapig. A hülyeség, az egy dolog, a leechelés is, de hogy direkt... <#wilting>#wilting>
"mindig veszítünk", "horde owns us QQ", "ally owns AV" stb. Csak ész kéne az emberi fejekbe vákuum helyett, és azonnal lehetne egyenlõ eséllyel küzdeni. Eos alap bukó alliance-nak blackouton. Mindig. Bementünk négyen eos-ra, és nyertünk. Aztán megint, meg mégötször. Négy ember csinálta amit kellett volna, a többi karistolt amerre akart, és is sem volt esélye a másik oldalnak. Ennyi kell hozzá, több ész, mint "i go flag, u kill orc".
A legújabb poén a szabotõrök. Ilyet én még nem láttam, hogy valaki készakarva akadályozza a csapatát a gyõzelemben... egészen tegnapig. A hülyeség, az egy dolog, a leechelés is, de hogy direkt... <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
Ez a blackout battlegroup valami iszonyat.Valami oknál fogva 4x-es a várakozási idõ mint a conviction-on ezért a zöm úgy játszik hogy bejelentkezik av-re (10-15 perc) majd egy random akármire vagy ahova szól a napi questje majd ha behívást kap av re akkor megy és qrvára nem érdekli pl olyan apróság hogy wsg-n nála van a zászló és teszem azt 2-2 az állás.Voltam olyan wsg-n ahol röpke 20 perc alatt 27 azaz huszonhét allis fordult meg.A játékosok még bénábbak mint két oldalon mint a convictionon teszem azt eye-n valami oknál fogva ragaszkodnak a kiba.. zászlóhoz és oylan apróság sem zavarja a játékosokat hogy momentán egy torony sincs az adott csapat birtokában.
Ráadásul a crassus is altozik igy nem tudom halomra ölni<#vigyor2>#vigyor2>
AV-t meg egész máshogy játszák mint a convictionon a horda 20 mecsbõl 19-et veszít mert eszük ágában nincs védeni a tornyaikat a temetõket nem foglalják el és valami ismeretlen oknál fogva kerülõvel mennek Balindához ha mennek egyáltalán.Egy nagyobb group rushol vandarig és ha nem védik a hidat akkor mákjuk van ha védik akkor halomra halnak de nem veszi el a kedvüket képesek a saját bázisuktól is újraindulni.Amennyiben premade csapat is van horda oldalon akkor ragaszkodnak a bázis elötti domb bevédéséhez de pl a tornyyaikkal nem foglalkoznak gondolom mint épitészeti csúfságra tekintenek és nem bánják ha leég.
Ráadásul a crassus is altozik igy nem tudom halomra ölni<#vigyor2>#vigyor2>
AV-t meg egész máshogy játszák mint a convictionon a horda 20 mecsbõl 19-et veszít mert eszük ágában nincs védeni a tornyaikat a temetõket nem foglalják el és valami ismeretlen oknál fogva kerülõvel mennek Balindához ha mennek egyáltalán.Egy nagyobb group rushol vandarig és ha nem védik a hidat akkor mákjuk van ha védik akkor halomra halnak de nem veszi el a kedvüket képesek a saját bázisuktól is újraindulni.Amennyiben premade csapat is van horda oldalon akkor ragaszkodnak a bázis elötti domb bevédéséhez de pl a tornyyaikkal nem foglalkoznak gondolom mint épitészeti csúfságra tekintenek és nem bánják ha leég.
jah baze, geciimbák voltunk, még a padló is beremegett, amikor bevonultunk arena-ba a kék-züd gear-ünkben, a sok fullepix gladiator meg rémülten afk-zott ki, mert nem tudták mire vélni, hogy mi ez a pro cucc rajtunk <#vigyor>#vigyor>
asszem legközelebb naked verzióba kell nyomnunk, hogy ne rémüljenek meg annyira <#nevetes1>#nevetes1>
(legközelebb viszem a mage-et is, az is hasonlóan jólgearelt <#idiota>#idiota>)
asszem legközelebb naked verzióba kell nyomnunk, hogy ne rémüljenek meg annyira <#nevetes1>#nevetes1>
(legközelebb viszem a mage-et is, az is hasonlóan jólgearelt <#idiota>#idiota>)
hat en egyszer voltam ilyen slam builden, de eleg is volt
rohadt idegesito nezni allandoan h mikor kell nyomni h optimalis legyen.😊
full ms spec aztan hatradolsz es spameled , eza jo 😄
rohadt idegesito nezni allandoan h mikor kell nyomni h optimalis legyen.😊
full ms spec aztan hatradolsz es spameled , eza jo 😄
szeretem benned, hogy játszol a Wow-al, de a játékban szereplõ szövegeket elolvasni luxus, a google-t is képtelen vagy használni; viszont itt minden hülyeséget tudsz kérdezni - grat hozzá. miért játszol? barbie fashion designer kéne neked, vagy valami magyar nyelvû játék -.-
amúgy, hogy konstruktív legyek: van egy találóan "feed pet"-nek ("állat etetése") elnevezett képesség, és azzal. csont alakú jutalomkeksz az ikonja, gyk
amúgy, hogy konstruktív legyek: van egy találóan "feed pet"-nek ("állat etetése") elnevezett képesség, és azzal. csont alakú jutalomkeksz az ikonja, gyk
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ezt szeretem bennetek, segíteni luxus de írni tudtok, grat hozzá.Nah ide se jövök többet, de kérdés:Miért van ez a topik?Csak úgy?Lehetne akkor törölni a francba -.-
Ha vkit érdekel, itt egy kis oktató movie (thx Spyker), MS spec raid-en.
How to dps with MS
gyakorlatilag EZ volt az alapja...
How to dps with MS
gyakorlatilag EZ volt az alapja...
jaja wisdomot torok a mobokra es lightal utok vagy forditva csak most a hatas kedveert volt crusader ratorve es righteousnessel utve a mob.
Reckoning szinte konstans fenntvan/szoval daralok meg a sajat uteseimmel is ,mint a varrogep olyan a prot pala😄/ ,mert 6-8 mobot szoktam osszehuzogatni az ugy pont eleg gyors haladast biztosit es csekely a kockazat a halalra😛😊
melee klasszok BG-ben kb 1x probalkoznak be utanna messzire elkerulnek igaz a kaszterek cserebe szetszopatnak😊,de mobozasnal lehet ugyesen harcolni kasztermobokkal is.
Reckoning szinte konstans fenntvan/szoval daralok meg a sajat uteseimmel is ,mint a varrogep olyan a prot pala😄/ ,mert 6-8 mobot szoktam osszehuzogatni az ugy pont eleg gyors haladast biztosit es csekely a kockazat a halalra😛😊
melee klasszok BG-ben kb 1x probalkoznak be utanna messzire elkerulnek igaz a kaszterek cserebe szetszopatnak😊,de mobozasnal lehet ugyesen harcolni kasztermobokkal is.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
na szép mondhatom, még az addonjaid nevét se tudod <#ticking>#ticking>
ha hazamegyek melobol megnezem,de szerintem az lesz az.....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
OmniCC
Apylont elfogadnam ... csak ne legyen ronda -.-
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
bazmeg, ölni tudnak a skyguard prisonért skettisben😄DDD
az a menõ hogy 5fõs grupokban mindenki leáll campelni 1 spotnál, és várja hogy spawnoljon...
(miis ezt csináltuk, leszámítva azt hogy 3 koknub szétszóródott hogy "nah most ittlesz, fogadunk?"...az alli jött, felvette a questet és elrepült mounton😄D)
elképzeltem hogy alli + horda ott rángatja a prisont és mindegyik nyájasan mondja hogy "majd mi segítünk.."😊
az a menõ hogy 5fõs grupokban mindenki leáll campelni 1 spotnál, és várja hogy spawnoljon...
(miis ezt csináltuk, leszámítva azt hogy 3 koknub szétszóródott hogy "nah most ittlesz, fogadunk?"...az alli jött, felvette a questet és elrepült mounton😄D)
elképzeltem hogy alli + horda ott rángatja a prisont és mindegyik nyájasan mondja hogy "majd mi segítünk.."😊
Valaki tud mondani egy-két használható, jó plugint?
Képem nincs róla, de pár napja a Venture szerveren (alli) láttam egy olyan guildet, hogy " Zárlatos Kenyérpirító" - na az picit beteg.
ha már igy belejöttem a képekbe :p
Repülõ Spam bot \m/
no comment 😄
és az én szerencsém ezzel együtt a 3ik world drop epicem 😊

Repülõ Spam bot \m/
no comment 😄
és az én szerencsém ezzel együtt a 3ik world drop epicem 😊
FS!-rõl, sunwell p. loot-ok (még nem fix):
hát az a 148 dps-es 2h kard elég brutál...
hát az a 148 dps-es 2h kard elég brutál...
brd-ben, az emperor trónja...
nemtipp!
(még nekem is van 1 képem vhol a bc elötti idõkben készült, a mage-em ugyanezen a trónon ücsörög)
nemtipp!
(még nekem is van 1 képem vhol a bc elötti idõkben készült, a mage-em ugyanezen a trónon ücsörög)
brd a legjobb instance ever...not
Hasonlít A leecher kingre.<#beka2>#beka2>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.