World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megattam egy kamu számot remélem jo lessz koszi srácok és meik server a legjobb? ahol a legtobben vannak?
eskü megkergült a sg motor? aláirásom a beállitás szerint, paul stanley -s 😮

anti hero

Mighty
Ez a játék havidíj ellenében játszható. Miután regisztráltál magadnak accountot a cd kulcsoddal, kapsz ajándékba 1 hónapnyi játékidõt, ingyen. Hogy ezt megkapd, bizonyítanod kell fizetési szándékodat egy gamecard vagy egy bankkártya szám megadásával. Ha nincs GC-d vagy bankkártyád, lehet használni egy kamu bankkártyaszámot is a regisztrációnál.

Vagy 10 napos trial accountot hozol létre.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

gecinyuszi!!!4

anti hero

Mighty
Bankszámlaszámmal nem mennél semmire. Bankkártyaszám kell. Keress a neten valami kamu számot, az is jó lesz.

Subscriptions: beirtam 1 számlaszámot kitalálomra és ez mit jelent ott vannak ien eurok hogy 1 honapra meg mitotmien akkor ez most fizetos mert nekem azt mondták van 1 honap inygen
The Garrett
persze hogy megadom! 😄 de csak neked priviben, mert olyan jófej vagy! Költhetsz is róla nyugodtan, mi sem természetesebb ennél.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

valaki megtudná adni a bankszámlaszámát? privibe vagy valahol mert a családba nincs és már nincs pénzem cardra pls valaki segitsen!!!
Mighty
Akkor passzolom a kérdést.

world of warcraft authentication key: számok beirom az odlalra és nemjo:S
Mighty
Oooo. A CD kulcs nem a CD tokban van?

és feltelepitem create account de a achounter key vagy mia fene ami az eredti game manual on van szám azt nem fogadja el miért?
csipoficamos dagadek > tauren hunter

a tobbi esetben mar nem igaz :S

Mighty
Fizetésre alkalmas bankkártyával vagy egy gamecarddal csinálsz magadnak accountot (account név ne legyen általad sokszor használt nevû, jegyezd meg a tiktos kérdés/válasz kombinációt, válassz olyan e-mail címet, ami biztos nem fog megszûnni), és már élvezheted is az ingyen hónap nyújtotta örömöket.

sziasztok
megvettem a wowt + a kieget most telepitem a wowot hogy csináljam utána azt mpondták jár hozzá 1 honap ingyen elmondanátok hogy hogy van ez elore is kossz
tigeroo
hát elõször leakartam õket szólítani, de sajna nem beszélik a tauhérit
capaszabi
szekszi kecske csaj > tehened.
3 szekszi kecske csaj >>>>> tehened.
mit nem értesz?

Guest
Hammer of Justice meg Judgement of Justice, az két külön dolog 😉
The Garrett

<#vigyor1><#vigyor1> kihagyhatatlan D:

shaime01
én nem értem. Kérlek fejsd ki.

BEAST
persze hogy ertjuk... a kerdesedre a valasz, te vagy a hulye :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
nem értitek mi?😉

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Lynx_TWL
l2read

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Davidus

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
milyen kis fain ez a gyûrû is amirõl a totyik szól:http://www.wowhead.com/?item=34227

[HUN]Crassus
nah most akkor ki a hülye?😊

shaime01
yap, ez multibox ennél rosszabb már csak az 5 affli lock multibox

multibox, mostanaban nepszeru 3 ele shamant igylupolni pvpre. ismerek par ilyet.

picket
"picketet jó kedvében találod" - pipa
"esetleg kiguglizza helyetted az információt" - x
"amennyiben megfelel a kérdésed magas elvárásainak" - x
"bár ebben nem hiszek õszintén" - én sem

közkívánatra <#idiota>

&#3237;_&#3237;

tigeroo
ezt a jómadarat ismeri valaki?😄
(3 tök egyforma sámán, "egybeolvadva" mozognak, egyszerre cselekednek, bg cseten ott röhögtünk rajta)

ez nem exploit? (gondolom 3 acc, meg 1 bot vagy én nemtudom..)
picket
Oh, rákerestem és tévedtem, resto druida. Meglepett. Tehát akkor hülyeséget beszélt, aki a FERAL druida cc képességeit említette. kkhtxl2readnoob

&#3237;_&#3237;

picket
Nem néztem még meg a videot, de gondolom feral druida az illetõ...

&#3237;_&#3237;

Dopti
"lõcs király"<#banplz><#idiota>

ja, az vajon mi lesZ?
lángoló keresztes hadjárat?
vagy netán izzó kampány?
a köv. patch cime magyarosítva meg biztos ez lesz:
a lõcs király haragja <#hehe>
vagy a tetem-király dühe, esetleg egyéb marhaságok <#vigyor>

Dopti
Remélem a kiegeket is fordítják majd<#eplus2><#idiota>

"World of Warcraft (A háborús fortély ereje)"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH <#hehe><#vigyor><#hehe><#vigyor><#hehe>
ez de durva, szakadtam az irodában a röhögéstõl...na innentõl a mai nap már csak jó lehet <#hawaii>

Narxis
Nem baj, majd legközelebb.<#kacsint>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

shaime01
már rég eljöttem stvbõl warrival szóri <#vigyor2>

k O T T A
plusz most kezdtem drainei female shamant(enh ftw)
csak idegesít h allys oldalon semmit nem ismerek kicsit több idõ lesz így szintezni

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

k O T T A
tuti farmolt😊
most mondjuk én is kínainak érzem magam. farmolás megy.. 3nap alatt 4k gold😄 kell az az epicmount😊

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Lazarus
Nincs ezen csodálkoznivaló. Természetes kiválasztódás, a gyengék elhullanak <#buck>
Dopti
Igen MTI szokott alkotni, de az ilyenek miatt imádom a METRO-s cikkeket amik játékról szólnak... Sztem a Frei is nekik néha álnéven

The Garrett
"(A háborús fortély ereje) " AZT A BETYAR KURVA MINDENSEGIT NEKI 😄😄😄

raadasul MTI... no comment

Lacee
háborús fortély ereje, csak picipuha ablakok TapasztalatiPont mûtéti rendszeren használható.

de vajon a worldbõl hogy lett erõ?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Dopti
Kómáig folytatta a háborús játékot
JÁTÉK Egészen az összeesésig folytatta egy 15 éves belga fiú a World of Warcraft (A háborús fortély ereje) elnevezésû számítógépes játékot a belgiumi La Louviere-ben lévõ otthonában, és végül kómába esett. Kórházba szállítása után csaknem egy napig tartott, amíg magához tért. „Szenvedélyes játékos vagyok. Gyakran megesik, hogy az egész éjszakát átjátszom" - ismerte be a 15 éves Benjámin. MTI (MAI METRO)

Remélem nem ütközik a szabályokba hogy egy hírt beszúrok. Két durva dolog van a cikkben, az 1ik a fordítás...

Davidus

V9ykn8_TZL0

Lazarus
X:\World of Warcraft\Interface\AddOns mappába kell behelyezni. Belépés után kariválasztó képernyõn a bal-alsó sarokban lesz egy "addons" gomb. chatbe írd be hogy /atlas
Pókmalac
nah ha az atlasz mod akkor leszedtem hozzá (Atlas_v1.10.3) na de ezt kicsomagolás után hova másoljam és a játékban hogy hivjam elö????

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

[HUN]Crassus
már nem emlékszem pár hete ki mondta,hogy szar a Druida CC......sztem az nézze meg a videt párszor😛
amúgy meg pont látszik abban a fightban amit említettél,hogy a warri-t iszonyatosan lehet CC vel szopatni...gyakorlatilag mintha nem is létezne