166745
  • silverchain
    Nee, Crassus, pala lettél, mivé válik a világ:P
  • [HUN]Crassus
    nah sztem badarság 2% holy dmg miatt 2 talentpontot és 80% seal mana visszatöltésért 3 pontot azaz összesen 5 pontot tovább rakni retri ágon...5/5 holy guidance 1000% hasznosabb.
    Vegyük,hogy sacc/kb 500-as IQ nál/ez kb s2 gearben megvan/ kapsz 175 dmg/heal up-ot 5/5 Holy guidance-al...ugyanezen gearben HG nélkül imp sancticy aurával jó ha 600 dmg-ed van aminek a 2%-a hát lófax:12:S a sealek utána mana töltés elhanyagolható a +dmg/heal up-al szemben amit kapsz HG után.Szerintem:P

Amúgy én most attalenteltem Shockadinra,arénában nem próbáltam,de a BG-s tapasztalat azt mutatja nem igazán erős.Bg-ben is csak úgy effektív ha kinézel magadnak mondjuk egy warriort mész vele healeled és a burstöd-el odabaszol 8-12 secenként:P 1v1-be healerel szemben kb zéró esélye van.Melee-k ellen egész szépen muzsikál /1h+pajzs miatt/ mage+lokk-ot is meglehet izzasztani rendesen,de egy CS alatt egy mage megbasz mint a xar:D/ha nincs bubbi/

szóval összeségében most s2-ben funolok vele,de tényleg csak fun-ra jó annak ellenére,hogy sokkoltam már 2200 körül és SoR-oztam is majdnem 2k-t vele,de ha a bürst CD-n van/Holy shock+judgement/ csak karcolgatni tudsz vele...
  • Fehercsoki
    Arénára cement sámán vagy retri pala a jobb?
  • Warden
    Nemegészen.Igazából csak pvp re jó helyesebben bg-re, arénában teljesen használhatatlan.Máshogy kell kövezni enchantolni a cuccokat és spell damot spellcritet a healup rovására.Bg-n ellehet vele poénkodni ha valaki egy régebbi gearjét beáldozza de összeségében nem éri meg.Nem is szórakoztató és sokba kerül.Igazi hibrid, szerintem a 33-0-28megfelelő gearrel (1500 healup 1000+ spelldamege) tud érdekeseket müvelni de bg re arénára jobb a retri.
  • PiszkosFred
    Eddig nem volt, viszont ugyanugy megvolt a sorbanallas, csak epp nem lattad "hol allsz", helyetted nezted a auth/handshaking/connected feliratot, majd ha szerencsed volt, akkor tovabbmentel, es a retr.char.list-nel alltal meg. A vege ugyis az volt, hogy "disconnected from the server" :) Mostmar van queque, tegnap pl 800ast sikerult kifognom. A szerencse, hogy egyszerre lehet wowozni es betazni, ugyhogy betaba elkezdtem logolni, kozben mentem AVra, majd 10 percenkent raneztem, hol tartok. A vicc az, hogy Northend eleg surun elszall meg igy is, a lagokrol meg nem is beszelve. A legutobbi peccs utan is sz*r volt napokig, a mostani peccs is hozza ezt a szintet. Par nap talan, es ha nem jon ujabb peccs, akkor helyreall a rend. Hetvegen koran reggel lehetett jol jatszani, amerikai barataink akkor epp ZzZzizegtek, de ahogy kezdtek ebredezni, jott a lag is. Instanceok viszont aranylag jok, csak epp el(be)jutni nehez ekkora lagokban.
  • WiLDoR
    ha jól olvastam, ez a shockadin valami olyasmi, mint a druidánál a restokin, ugye? (palához nemigen értek)
    főleg healer spec, de emellé van tekintélyes mértékű dps is. gondolom pro gear-rel az igazi (~1800+ healup, ~700+ spelldmg)
  • eladom
    Bétás acc eladó

www.jatekok.hu/forum/index.php?showtopic=1282
  • 1Darton1
    hetvegen szokott lenni, de ilyenkor legalabb be lehet lepni
  • WiLDoR
    eddig nem volt asszem...
  • Tatyla
    omg bétára most már van várakozó lista,vagy eddig is volt?
  • TDC Geronimo
    fake
  • edios
    Sztem meg nem viccből van wowwiki, vazzeg. Nesze shockadin link. Rakjuk már ki bannerbe wowwiki-t, v vmi egyéb faq-t, mert egy 12 éven felülinek idegesítő ezeket a kérdéseket naponta olvasni.
  • [HUN]Crassus
    nem ment a köcsög fórum:)
  • [HUN]Crassus
    danke...
  • Davidus
    23/16/22
  • TDC Geronimo
    40/0/21 -.-
  • [HUN]Crassus
    hali! tud vki egy jó SHOKADIN speccet?
  • picket
    Tele a gatya?
  • Davidus
    blastwave knonkback
  • Davidus
    mindjart inditok egy warlockot:D
  • Davidus
    demonic circle
  • Tatyla
    hajnalban jó játszani így 10 óra után már elkezdődnek a laggok,ordenáré játszhatatlan az egész...
  • edios
    Meg talán az sem elhanyagolható, ha BC-nél kész játékot próbáltad először, nem egy fejlesztés alatt levőt, amiben ráadásul pont a készítés végső fázisában mennek rá a hangulati elemekre.
  • WiLDoR
    ez jó ratyin néz ki...
    összehasonlítva mondjuk ezzel x)

bloodelf és human DK >>> all
  • WiLDoR
    nekem is kb. ez volt, bár ez betudható 2 dolognak.
    egyrészt baromi kiváncsi voltam a dk küldikre, másrészt pedig már nem lesz az a feeling, mint amikor az első kiegnél hagytad el elöször azeroth-ot. ez most már olyan "megszokott" feeling.

amúgy állítólag alli-nál hangulatosabb az érkezés, mint a hordánál. hordánál kirak a warsong keep-ben vagy miben, allinál meg felhajózol a fjordon. még nem láttam, de állítólag ilyen.

atm leginkább nem is bétázom, mert nem vagyok mazo, hogy 1 perces konstans lag mellett próbáljak csinálni bármit is, arról nem is beszélve, hogy meló után délutánonkén már belogolni is a "mission: impossible" kategória :)
  • Tatyla
    inkább Silkroad féle grindelös szarság...
  • itharius
    wotlk-t várva, van egy új ememó, ingyenes és egész jó cucc (olyan lineage wow keverék, csak véres mint a hurka :D ) Requiem
  • Tatyla

alakul...
  • Tatyla
    na egy kis élménybeszámoló a bétárol,nagyon röviden:
    két napja van kulcsom és ez idő alatt kétszer sikerült belépnem a szerverre,ez így elég ciki hogy nem tudja a Blizz kezelni ezt a problémát.
    tömören annyit hogy sokkal jobban lekötöttek a DK questek mint hogy a lockommal még beljebb hatoljak Northlanden,valahogy nem jött át az a varázs mint a BC-nél mikor átléptem a portálon,nem volt ilyen fuuu de király meg hasonló érzéseim,de mondjuk jelzem még nem sok időm volt tesztelni,nem baj majd jövőhéten minden hajnalban...
  • Th0m
    oke ez jo! köszi
  • Davidus
    orrszarvú pet
  • Fehercsoki
    Igen látod.
  • Gear
    Igen. A lényeg kb annyi hogy outlandre nem mehetsz mig nincs BC-d meg a két új fajt ( bloodelf , draenei) nem választhatod .
  • Fehercsoki
    US kliens -> US patch -> EU account -> EU szerverek én így használom.
  • Th0m
    az lenne a kérdésem hogy ugye most az első free monthba vagyok szal sima wowos az accom.. így látom azokat akiknek bc accountjuk van?
  • Th0m
    jólvan megszoktam meg kicsit fura volt... leszedettem vele mindet. és jó minden! azért köszi
  • 1Darton1
    Igaz. (Nekem nem jo ennyire a memoriam. :s) De akkor is fura, hogy a torthoz hasznalatos us patcheit akarja normal eu wow-ra felrakni.

• Foglaltnick
    128397
  • 1Darton1
    A helyes utmutatas ebben az esetben szerintem:

tort kliens -> tort patch -> tort account -> tort szerver -> tort forum -> viszlat
  • Foglaltnick
    de a legegyszerűbb ha nem varázsolsz
    fogod, elindítod a játékot, és leszed mindent magának
    nem kell zsonglőrködni semmit