World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na, épp nem volt estére semmi program, gondoltam belépek arena-zni.
jött egy raid inv és hopp, egybõl megfeküdt a nagy favágó.
hiába no, a skill kicsit visszatért a játékba <#alien>#alien><#vigyor5>#vigyor5><#idiota>#idiota>
jött egy raid inv és hopp, egybõl megfeküdt a nagy favágó.
hiába no, a skill kicsit visszatért a játékba <#alien>#alien><#vigyor5>#vigyor5><#idiota>#idiota>
jatszottam shadowpriesttel igen. 😊 solo pvp ben nem sok elvezet volt benne, solo pve-ben jó volt vele farmolgatni nem kellett leülni csak kb buffolas utan, raiden is ugy ereztem hasznos vagyok. 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
2.3.3 peccs nóte test serveren :F
sose lesz 2.4...
General
* Loading times have been improved slightly for characters newly entering the world.
Bug Fixes
* Felspine the Greater in Shadowmoon Valley will no longer evade when engaged.
* Guttripper in Nagrand will no longer evade when engaged.
* Players will now be correctly credited with their arena points if they purchase an arena item during weekly arena calculations.
* Using a castsequence macro on a target moving out of range will no longer cause it to stop working.
sose lesz 2.4...
General
* Loading times have been improved slightly for characters newly entering the world.
Bug Fixes
* Felspine the Greater in Shadowmoon Valley will no longer evade when engaged.
* Guttripper in Nagrand will no longer evade when engaged.
* Players will now be correctly credited with their arena points if they purchase an arena item during weekly arena calculations.
* Using a castsequence macro on a target moving out of range will no longer cause it to stop working.
Feltelepítheted többre, de egyszerre csak egy helyrõl léphetsz be egy regisztrált accounttal, mert ha megint belépsz amíg bent vagy, akkor az elõzõt kivágja.
ಥ_ಥ
Annyira telepíted, amennyire akarod....asszem.
Aha értem és itt ha megvezsel a játékot azt fellehet telepíteni több gépre is, vagy csak 1-re?
Game Carddal 3999,5 Ft.
mert nem tud elmenekülni melee elol- csak 1 fearje van, amibol kijonnek trinkettel, utanna 2 percig semmi, csak a shield, ami nem tart sokaig.
melee classok ellen erõsen hátrányban van, a nyomi fearen kivul nincs escape abilityje, castereket akár többet is egyszerre, reggelire. szerintem a shadowpriszt inkabb pvE, pvp soloban nem tul elvezetes, warlock pettel viszont nemrossz. 😊
Tehát semmi olyasmi, hogy törlic az accot, a charactereimet vagy bármilyen ehhez hasonló?
Megporosodnak a bitek, és a karaktereidnek izületi fájdalmai lesznek, mert nem mozogtak hosszú ideje.
V9ykn8_TZL0
ikszdé
na, most komolyan mi történik?
na, most komolyan mi történik?
Megporosodnak a bitek, és a karaktereidnek izületi fájdalmai lesznek, mert nem mozogtak hosszú ideje.
ಥ_ಥ
Történik valami, ha 1 évig nem lépek be az accommal?
Ezzel elég jól belátható lenne a játéktér.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
nekem a winterspringes elit cicuska van meg (azelõtt pedig big game hunteres "hótigris"... nahogy õ elõtte meg mivolt..😄 asszem vmi prérikutya még mulgore-ból..)
Humar szebb és ritkább is, ennek ellenére a huntardok zöme a stv-s bangalashal mászkál.A saját huntardomnak a hunter questes befogós szériából maradt meg a macskája igaz a kis pöttyös macskában ( name is Oriza) külalakra nincs semmi extra de lvl 10 óta velem van és nincs per pillanat oylan pet a játékban amiért lecserélném.
jaja, Eyechakee ftw. szerintem az egyik legszebb pet a játékban, a huntámnak is megvan, már lvl 15-16 óta <#kacsint>#kacsint>
kedvenc állatkám...picket után <#vigyor5>#vigyor5>
kedvenc állatkám...picket után <#vigyor5>#vigyor5>
A 3 "beast tame" quest után igaz hogy lehet peted, de még egy csomó funkció (pl. pet etetés!) nem elérhetõ...ha jól emlékszem kaptál egy questet hogy menj thunder bluff-ba, ott beszélsz a hunter rise-n egy emberkével, akinek megkell ölnöd x állatot a város közelében (hogy prérifarkast vagy vadmacskát azt már nemtudom..)
Azután megkapod a beast traininget,és a feed pet-et..
Pár jó tanács:
-Ha jót akarsz magadnak, akkor Beast Masteryre teszed a talent pontjaidat.
-Pár szint múlva elérhetõ lesz egy Echeyakee nevû quest,a quest "fõszereplõjét" fogd be majd magadnak, legjobb választás elsõ petnek
-Ha valamiben elakadsz, vagy nem értesz valamit ,akkor ittvan még 1-2 hasznos oldal: wowhead
petopia (mindent a hunter petekrõl)
-Fórumot mostmár kötelezõ olvasnod😊)
-Zogzog!
Azután megkapod a beast traininget,és a feed pet-et..
Pár jó tanács:
-Ha jót akarsz magadnak, akkor Beast Masteryre teszed a talent pontjaidat.
-Pár szint múlva elérhetõ lesz egy Echeyakee nevû quest,a quest "fõszereplõjét" fogd be majd magadnak, legjobb választás elsõ petnek
-Ha valamiben elakadsz, vagy nem értesz valamit ,akkor ittvan még 1-2 hasznos oldal: wowhead
petopia (mindent a hunter petekrõl)
-Fórumot mostmár kötelezõ olvasnod😊)
-Zogzog!
megszelídíted, adsz neki kaját amíg zöld nem lesz az ikonja. és mindenki örül. és eteted aint sárga lesz. végül törlöd a karidat és átállsz alliance oldalra, vagy ha nem akkor csak a gnómokat ölöd ezerrel 😄
Látod, ha dicsõ Alliance oldalon lennél akkor most nem kellene kérdezgetned, mert mi segítünk és amúgy szinte ingyen adják a skillt.<#hawaii>#hawaii>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kasztrálódot:ASDDDDD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ebbõl túl sokat értettem..😊 én préri farkast láttam -.- egyáltalán ez hogy néz ki?(Stalker of préri) meg kb hol van?😄
23.40 vagy kérdezd picketet<#hehe>#hehe>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.