166745
  • Foglaltnick
    én is azt gondoltam amit te... hogy sehol sincsenek még, és baromi sok meló van vele...
    de vagy lassú a kommunikációjuk, vagy nagyon melóznak a srácok...

kijött a hír hogy átdolgozzák a buffokat meg a debuffokat, hogy ne legyen must-have class, hanem a haverokkal tudjál raidre járni... Kb négy öt napig hírezték hogy fogalmuk sincs hogy mi hogy lesz... na mondom, ha azt se tudják mit akarnak, akkor ez még sok idő... aztán pár napja hirtelen leküldték a tételes listát a buffokról hogy ki mit, mikor, mivel stackel, mivel nem, stb...

ugyanez volt például a druidával is... magyaráztak hogy külön feral tank és feral dps talent, de még nem tudják hogy... aztán két nap múlva jött az új build az új talentekkel...

szerintem iszonyat tempóban fejlesztik, és azt nem értem, hogy ha ez így megy, akkor mi a fenét csináltak a bc és a mostani időszak között... mert hogy csináltak valamit, az biztos... gondolom másik játékot fejlesztettek, és most áttolták ide az erőforrásokat

szerintem kirakják ptr-re az új talenteket, kint hagyják egy hónapig, addig összerakják a wotlk nem-raid részét, beteszik gyártásba a lemezt, és a köv egy hónapban belövik a raidcontentet és leküldik majd pecsben.

én aszondom simán kiadják idén. Az alapján amilyen tempóban most fejlesztenek.
  • Davidus
    meglepődnék ha who elött nem indulna el a ptr. sőt akor is ha ebben a hónapban nem jönne ki:P
  • WiLDoR
    nekem még mindig az a bajom a who-val, hogy nagyon statikus benne a harc.
    karakteranimációk iszonyat primitívek, a tegnap who topixba linkelt world boss kill-ek (#4626) meg kb. a wow 3 évvel ezelötti szintjén vannak. mondjuk a megközelíthetőségük megoldása ötletes volt, az tetszett, bár én pl. nem ugribugri platformjátékokon nevelkedtem, igy eléggé izzasztó lenne eljutni 1-1 boss-ig.
    s oké, tudom, who = pvp, de mondjon bárki bármit, azért abba is bele lehet ám unni. én is szeretek pvp-zni, de nem egyfolytában, meg nem biztos, hogy annyira fun, ha minden akörül forog...

mindettől függetlenül vasárnap én is ránézek open beta-ra, ha már egyszer van/lesz OB accom, nehogy már ne használjam ki...

abban viszont sok igazság van, amit irtál.
    ha nov-dec környékén jön ki a kieg az pont elég lesz arra, hogy akik iziben most áthúznak war-ba, azok addigra kitapasztalják majd, hogy bejön-e vagy sem a dolog, fejlődni fog-e vagy sem, s eldönthetik majd addigra, hogy mibe ölik bele az idejüket.
    én most kivárom az első pár hét tapasztalatait, mielött megveszem a gammát. addigra úgyis kiderül a lényeg...
  • 1Darton1
    Ugy ertem, hogy felkesz termeket nem illik kiadni. A gyors profitaratasnak megvan az a hatranya, hogy nem tart sokaig. Persze van ra esely, hogy a kiadas utan is onteni fogjak bele a penzt, csak gazdasagilag nem esszeru. Es akkor meg a konkurenciat szamitasba sem vettem. A wotlk nagyon profin kidolgozott kiegeszito lesz, es komoly valasztas ele allitja azokat, akik kiprobaljak a who-t. Az igaz, hogy a wow pvp-je eleg semmirekello, de ezt a semmit sem egyszeru felulmulni. A lenyeg, hogy en nem latom a who-ban az erot, de ne legyen igazam. Nem bannam, ha az fps-eken nevelkedett kolykok athuznanak a who-ba.
  • [HUN]Crassus
    a "who bukására lesz időzítve" hmmm? ezt,hogy érted?
  • 1Darton1
    3 honap alatt be tudjak fejezni siman, ha semmi komolyabb problema nem adodik addig. Kb a who bukasara lesz idozitve.
  • PiszkosFred
    Hat eleg bator tipp ez azert ahhoz kepest ahogy most all a dolog. Novemberben ha kap is valamit a nep, az a 3.0as preWotLK peccs lesz, de meg szerintem az is necces. Lesz a kiegbol januar-februar boven, szerintem legalabbis.
  • dartonita
    Sziasztok.
    Ezzel kicsit vitatkoznek,kb egy hete talenteltem at holy/protrol shockadinra,eg es fold a kbseg.
    Az elso talenteles(holy/prot)nagyszeru support lehetoseget nyujt,foleg mert ha valaki paladint lat azonnal a kings-ert kialt,a shockadin spec azonban nagyban javitja a szolozas lehetosegeit.
    Healerkent a napi kuldetesek foleg a szigeten egyedul lement kb masfel ora alatt,most hogy kepes vagyok sebezni is,35percre redukalodott.Mint tudjuk a wow nem csak instazasbol all,es akinek pala a main karija az bizony kemenyen meg fog izzadni ha egyedul akar kuldizni,es holy talentes.
    A gearem felig healer,felig spell up,tehat instakban ugyanugy en gyogyitok,viszont bgken sem vallok szegyent es nem mindig hatul kullogok osztogatva a gyogyszert.Ha minden trinket,skill egyszerre proccol,brutalisakat lehet vele loni.(Es ami eddig talan keveseknek tunt fel,megfelelo spellup-al a concecration igen nagyokat sebez ha valaki bent marad:P)
    1vs1ben qrvajol helytall azt kell mondjam,bar vannak kasztok akiket egyszeruen nem lehet megolni,mint pl a healer saman vagy dru.Egyszerubb elfutni.
    Szamomra maximalisan pozitiv lett hogy kiprobaltam,igaz egyelore lamellar cuccokban nyomom mert magasabb szintu raidekhez meg kicsi a guild.
    Arenaban nincs tapasztalatom.
  • WiLDoR
    szinte 100%
    én olyan november eleje-végére saccolom.
  • Shortstop
    várható ez az új kieg idén?
  • Tatyla
    TV
  • Tatyla

• aradi13
    Sziasztok!
    Van egy kis problémám, még pedig az hogy amikor be szeretnék lépni a játékba, beírom az Accountot meg a Jelszót kiírja hogy Conncted, és nem csinál semmit aztán kijön az Unable to Connect ablak. :S próbáltam Repairt az nem segített.... segítsetek légyszi!
    Előre is köszi:)
  • tomzoo
    Amúgy nem ilyen képernyő jelenik meg, a kék képernyő csak 1-2 mp-re jelenik meg :S Az a baj, hgoy nagyon nem értek ehhez és a gépem is garanciális úgyhogy én nem nyúlhatok hozzá
  • Fehercsoki
    Megmaradnak a trialos karik.
  • keymaker
    Hi!
    Trial verziot töltöttem le, az lenne a kérdésem ha megveszem neten az eredetit akkor megmarad e a trial accountban regelt karakterem, h tovább hátszhassak vele? Ja és még annyi h ha a 10 nap letelte után fogom megvenni akkor ugye szintén nem törlik le a karakteremet?
    Kösz...!
  • picket
    Ezt meg közben találtam, és gondoltam témába vág:
  • picket
    Ha bsod, akkor vidd el szervízbe, esetleg telepítsd újra a wow-ot, de én még nem láttam olyat, hogy wow kékhalált okozott volna.

• picket
    "leszopom magam komolyan......"
    Erről ne küldj screenshotot
  • Shongi
    Hát így elsőre valami melegedési problémának tűnik, de annyira nem vagyok otthon ebben.
  • Fehercsoki
    Ha a kék halálról beszélsz akkor ott általában kiírja mi a baja.
  • tomzoo
    Hali.

Nem tudjátok, hogy miért fagy be a kép? Megáll a game és úgy 2-3 perc elteltével előjön vmi kék képernyő és újraindul... Má Rohadt idegesítő h nem tudok játszani fél óránál többet... Valaki tudja mi lehet a Problem?
  • [HUN]Crassus
    én a tornyokat próbáltam visszaszedegetni egy warrival....csak 1x dobott SP-hez a vége felé akkor láttam mi megy ott:P

most kéne vagy 50k honor,de 1 óra alatt jó ha szerzek 300-400-at:S
  • WiLDoR
    gratulálok a healereiteknek a hídnál xD
    bár mondjuk ha te is inkább healeltél (tod' az az, amire alapjáraton kitalálták a class-od, s amiben a bestof) volna ott a hídnál, ahelyett, hogy kétkezes fegyverrel bohóckodsz, akkor a társaid pikk-pakk szét tudták volna csapkodni azt a kemény 4(?) klottgatyás lock-ot, akiknél nuku healer volt, s nyertetek volna...
  • [HUN]Crassus
    Új ally rekord AV-n....40 vs 40 startól! /szal nem csítes meccs/ 10 perc!!! pug győzelem! nem semmi! leszopom magam komolyan......
    jah 4 warlokk+ijjászok feltartott 20-25 hordást a hídon:S
  • TVelvet
    cement sámi mindenhogy jó, csak 1v1-be nem. :)
  • ShaiHulud
    5v5 re is jo a cement par adott comphoz, de pl ele sokkal eredmenyesebb 5v5ben.
  • ShaiHulud
    persze 3v3ban altalaban o a focustarget, ekkor kell a shield a kezbe, shamanistic rage es a line of sight jatek, es melle skilles hasznos tarsak:)
  • 1Darton1
    Az enhancement es a retri is eletkepes mindharom bracketben, nem kell tulkombinalni. Az persze termeszetes, hogy nem akarmilyen tarsakkal.
  • Dr DeViLKiNG
    Hogy a fenébe ne lenne életképes 5v5ben a shammy.
  • Fehercsoki
    Oké köszi.
  • The Garrett
    hjah resto druid mellé alap jó 2v2 ben. :D Az akikkel toltam viszont shamanok mindig meghaltak 3v3 ban iszonyatosan hamar. azert gondoltam hogy egy plates tovább bírhatja, pláne ha van bubi is meg prot is.
  • ShaiHulud
    ill 3v3ba nem csak ez a comp jo:D hanem jo pl mage/lock is warrior helyett esetleg 3 dps grp
  • ShaiHulud
    2v2be cement shaman kb csak warriorral eletkepes, esetleg restokinnel, de pl van mage/cement is 2200 felett a warcraftmovieson, de ott foleg a mage skillessege miatt sikeres:)

cement shaman 3v3ba jo egy warrior+healer melle.

szerintem 2v2 re jobb overall a retri pala, persze fugg attol mi a tars.
  • The Garrett
    2v2 cement shaman 3v3 ba szerintem paladin, 5v5 be egyikse életképes. :D
  • WiLDoR
    jah, biztos...
  • ShaiHulud
    te biztos torton jatszol ;P
  • WiLDoR
    én azon vagyok most lehidalva, hogy a restokin-nel milyen brutál módon lehet aoe-zni 10-esével a mobokat.
    esküszöm, jobb mint a lock, meg a mage.
    igaz, percenként csak 1x :D
  • Warden
    Kinek mi jön be.A két pont fakultativ az aurán valóban nem létszükséglet.Viszont ha minden itemedet a socketes spelldameges kövekkel rakod tele, meg mindenhova azt enchantoltatsz elég szép spelldamaget kapsz.A régi t5 ös healer cuccommal én is poénkodtam vele de nemtetszett.Az a 600 spelldamage meg lófütty az imént néztem holy gearben ugyhogy csak az adalékos spell damage van amit a heals kövek plusz heales enchantok mellé adódnak ugy van 975 spelldamom.Mondom ez echte holy gear, arra is tallentelve.Summázva viszont tényleg nem éri meg shockadinra köveket meg enchantokat pazarolni, ha pvp zni akarsz arra most jó a retri.
  • ShaiHulud
    nem jo a kerdes. 2v2 3v3 5v5 ? mik a tarsak?