World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Gyerekek? 250 folott hol talalok recepteket? Most kaptam Runecloth Bolt izet de fogalmam nincs honnan ra recept 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ha te valami mas ertelmes kovetkeztetesre jutottal, akkor ne habozz, vilagosits fel.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

picket
omg szövegértés 😄

ಥ_ಥ

Minden szetnek van egy közös neve. Például Dragonstalker Armor
A Dragonstalker Armor vállvédõjét pedig meglepõ módon Dragonstalker's Spauldronnak hívják.
Ez egyébként a hunter T2.
Javaslom a thottbot set keresõjét

Mighty
Abban azért egyet értünk, hogy a gazdaság serverenként változik. Van, ahol a tailor ruhákkal csak 10g a haszon, ha AH-ból veszed az alapanyagot, van ahol 250+G.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Furcsa modon fejezed ki, hogy igazam van. Szerencsere megertettem, es orulok, hogy behodoltal. Azert ennyire nem kellett volna megalazkodni, nem varom el.

QuippeR
hiteles. h-val az elején. keresd meg az értelmezõ szótárban.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Szal vannak ezek a tier szettek(tier 1,2,3...) na ezeknek mi a nevük?Úgyértem a ruháknak mi a nevük?Pl. mi a neve egy vállvédõnek?

Az sokkal hitelesebb, hogy valaki fel orakat jatszik naponta es csodalkozik, hogy nincs tobbezer goldja, igazad van.

Ams
drama queen

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

QuippeR
olvasd már el ezt a hozzászólást, hogy mit írtál!

sosem farmoltam egy percet sem, mégis van pénzem. hogyan? néha tizenötpercet farmolok.

he? azt én értem, hogy a negyed óra nem sok idõ, de nem gondolod, ha egy mondat választ el egymástól két ellentétes állítást a hozzászólásodban, az nem javít a hiteleden? a következõ hozzászólásodból pedig megtudjuk, hogy az enchanting alapanyagok az égbõl pottyannak, mint a manna. tök buli.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

ja nem is beszelve az enchantolasrol, amikor shattraban vagyok es latom traden keresnek encahntert , mindig felrakok 1-2 cuccot atlagosan 5-15g-t adnak erte , de volt h kaptam mar 25ot is. +csinaltam par spellfire hoodot netherbol ami repu farmkor osszejott meg bc elejen ezis darabja 150-250g-ert ment.

hehe farmolasrol annyit h sose farmoltam direktbe 1 percet sem megis van 4k goldom ugy hogy van epic mount meg tobb 100g-ert veszem potikat flaskokat raidre. Megis hogy? Egyszeru a tailoring 250g 4 naponta ahogy dk is leirta kb 15 perc farm ugyanennyi ido alatt, + horgaszas neha elmegyek elmental platue lehorgaszom a 6 pure watert (kb 8-10 perc) atlagosan ad 2.5-3 primal watert aminek darabja 20-25g. Ezt napi parszor megcsinalom es hiaba koltok minden szarra mert nincs herbas etc altom goldert veszek mindent megis csak no a penz. bcben kurvara nincs gond penzel ha kihasznalod a lehetosegeket

szó nem volt 3 altról. 1 alt van
és ha neked probléma fejlõdés során felvinni a miningot/herbet maxra, akkor nem a hiba benned van, nem a játékban
nincs idõd rá? na persze. a bátyám, aki napi 2-3 órát játszik már a 4. kariját viszi fel éppen
nem kifogásokat kéne mindre keresni

20k az gimped zold csak staminas cuccokbol kijon talan. Az egyertelmu, hogy melee mobokat tankolni eselytelen abban. 😊

sot meg kozben megolok 2-3 mobot is, petet rajuk kuldom egy-egy loves es amig szedem a novenyt vagy banyaszok, addig a pet megeszi oket
többek nyomják itt druidával ha minden igaz, illetve biztosan vannak olyanok akik hallottak olyanról aki látott feral druidát tank szettben

az a helyzet, hogy egy klántársam állítólag látott AV-n egy druidát tankolni, akinek unbuffed 20k hp-ja volt.
Mondtam neki hogy részegen minek játszik, de szerinte nem volt részeg.

Nos az én unbuffed hp-m medvében 14k plusz egy kicsi - ez szénné buffova, flaskkal is csak épphogy alulról nyalogatja a 20k-t...

A kérdés az, hogy mik a tapasztalatok másoknál... nem érzem hogy sokkal jobb cuccokat lehet szerezni, vagy csak indokolatlan def/ai vesztéssel...

Vagy ahogy Tanita kérdezné: És ezt így hogy?

(persze mondanom se kell, hogy nevét/cuccát nem jegyezte meg, nehogy az armoryn kikeressem sutyiban)

- ez kifejtenéd bõvebben?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

s0n1c
nekem anno kb. 50x-re esett wildheart kilt baronból, egyáltalán nem nehéz, csak kibaszott unalmas és ez csak 1 dolog a millió másik mellett amiért v. amit farmolnod kell
The Garrett
bah <#shakehead>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

picket
Te is a tier3-as altoddal bányászol? <#idiota>

Nem érted a problémát, mert abból indulsz ki, hogy mindenkinek 3 darab 60-70-es altja van, mert kedve és ideje van annyihoz, mindegyik 300 feletti bányászat, gazolás, tailoring. Ez mind ingyenbõl van, és semmi idõ nincs belefektetve: 2 perc. Errõl van szó. Csak egy apró ferdítés, néha nem 2 perc, hanem 3...

&#3237;_&#3237;

nekem csak az 100g+/nap hogy beloggolok altra néha, és felszedek 2 mana thistle/2adamantite vein/2 dreaming gloryt 2 perc alatt.
- nekem ebbõl az jött le, hogy naponta abból jön 100+ gold, hogy 2-2 percre belogol altra, ennek a mikéntjére voltam kiváncsi

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Mert te ertesz felre masokat, kivancsi voltam hogyan reagalsz amikor teged ertenek felre.

The Garrett
gondolom az meg sem fordult a fejetekben hogy a 2 perc lehet nehanapjan 3 perc is, es kurvara nem a "2perc" en volt a lenyeg.
gondolom azt akarta mondani, hogy tenyleg vicc penzt keresni wowban.

- és te ezt miért nekem írod?
- nem én oldom meg a dolgaimat 2 perc alatt, ezért vagyok rá kiváncsi más hogyan teszi

Akkor ne csinalj semmi olyat, ami 2 percnel tovabb tart es boldog ember leszel.

- próbáltam kiszámolni: ha adott lelõhelyen logol be valaki, akkor a 2 percbe talán belefér 2-3 érc kibányászása, gyomoknál mondjuk 1 gyom leszedése belefér 2 percbe, de ha legalább 1 mob betámad vagy mountolni akarsz akkor már letelt a 2 perc
- nekem a tailorral is rohangászni kell 4 naponta ilyen shadow altar, mooncloth well helyekre (ez se 2 perc), ráadásul az alapanyagot is be kell idõnként szerezni, bár azt AH-ból talán meg lehet 2 perc alatt (vagy 2k - tök sok kilo goldból felvásárolni a készletet, és akkor nincs rá gond 1 hétig)

A pénz valóban elég könnyen jön most BC óta pedig én is rühellek farmolni, most hogy kellett az epic madár, amerre jöttem mentem és dolgom volt leszedtem minden gazt ami az utamba került, esténként meg egy levezetõ 1-2 órás elementál farm, két hét alatt kb 3000-4000g befojt. Flask összeszedése kb 15 perc és 75-80g-ért adtam, kb 20-25 darabot a két hét alatt + egyéb potik, a primal (air fire stb) cuccokat pedig berakod normális áron és aznap ki is veszik 100%.
te valami nagyon elbaszott ember lehetsz, hogy semmi sem tetszik
minek játszol te még wowal?

2*spellcloth=160-180g
1*shadowcloth=50-60g
1*primal mooncloth=50-60g

egyik altom herb/mining és igen oda van rakva spawn helyre. azzal mást nem is csinálok(full tier3 jóis erre a farmolásra <#idiota>)

The Garrett
ezt az alairasabol talaltad ki, vagy teljesen magadtol? 😄

picket
Már persze azon kívül, hogy minden erõsen eltúlzott. Beloggolsz altra, ah mellett burjánzanak az általad említett növények, postaláda mellett bánya, elküldöd másik karinak, berakod ah-ba, 2 perc alatt megvan az egész, és erre csak Te jöttél rá, ezért sok pénz üti a markodat. Semmiképpen nem kell kettõnél többet lépni az egészhez.
Ráadásul amig altodnak meglett az ehhez szükséges skill az sem került sem idõbe, sem goldba. Lvl 1-es karakterrel teszed mindezt, 1-es herbával. Imba vagy!

&#3237;_&#3237;

aztán ott van a tailoring, 4 naponta 250+g
- és pontosan mibõl van annyi? Nekem hét végén egy primal mooncloth se ment el, pedig a végén már 50g-ért árultam darabját

felszedek 2 mana thistle/2adamantite vein/2 dreaming gloryt 2 perc alatt
- 3 ilyen magas szintû altod van vagy ezt hogyan másképp? Mert ehhez minimum respawn helyen kell kilogolni...

picket
Csak úgy eszembe jutott (nem feltétlenül a hsz-edre) ez.

&#3237;_&#3237;

csak meg kell tanulni "farmolni"...
nekem csak az 100g+/nap hogy beloggolok altra néha, és felszedek 2 mana thistle/2adamantite vein/2 dreaming gloryt 2 perc alatt.
ehhez még hozzájön az adamantite vásárlása/széttörése gemek eladása (ez jó esetben 1-200g bevétel naponta megintcsak a semmiért)
aztán ott van a tailoring, 4 naponta 250+g
ezen kívûl persze rengeteg más ilyen "ezmode" farmolási lehetõség van, de ezeket majd kitaláljátok magatok
soha a büdös életben nem farmoltam normálisan, mindent ahból vettem.
csak gondolkozni kellene, hogy mibõl lehet sok pénzt kevés idõ alatt csinálni

insta farmról meg annyit, hogy te abbahagyod raideket miután kiestek a cuccaid? ha igen az NC (5-ös insta farmolása meg kurva nehéz tényleg)

picket
Minden ingyenbõl lesz, és ha lemegy egy boss, akkor a dropban ott lesz az összes potion amit felhasználtál a kill alatt (meg a próbákon is), meg a gold ami elment durability-re, meg úgy általában minden. Nem tudtad? Noob! 2.113436362352345 peccsben benne lesz. 😛
És az itemet sem kell majd farmolni, mert minden instant drop. Ha meghal a boss ami a tier8 vállasd dobja, akkor a guilded összes tagja megkapja tõle postán a neki megfelelõt <#idiota> Nem lesz itt farmolás! Sõt! Eddig sem volt!!! <#fejvakaras>
(lol, ez a játék a farmolásról szól, ilyet mondani hogy nem lesz... akkor nem lesz wow?!)

&#3237;_&#3237;

s0n1c
jah nem persze, mert az itemet se farmolod
"meg farmolással tölteni"
ez már nem lesz igaz :p

picket
Csendben állj be a sorba és véleményezd a tier345135732-at! És ne emlékeztess senkit arra, hogy még hány órát kell instance-ben meg farmolással tölteni mire meglesz. De biztos fun...
/számol
Az évezred végénél nem számolok tovább 😮

&#3237;_&#3237;

picket
"defensive stance van?" - az csak nooboknak kell -.-

&#3237;_&#3237;

"Azt szeretném kérdezni hogy a Berserker Stance-et hogy tudom megszerezni??
Mert már 43-as szintû vagyok és még sehol semmi...vagy egy küldivel kapom meg??"

bazd, bazd, nemár, loooool, nagyon durva vagy 😄DDDD
warrior trainer-hez jársz egyáltalán minden 2. szinten?
lvl 30-on ott virított volna akkor a sárga kérdõjel a trainer feje fölött, aki a küldit adja, nem lehet nem észrevenni...

defensive stance van?

Tele van új hirekkel a net, jön a rengeteg újdonság, a jelenlegi lehetõségeknek is kb 10%-ánál jár a legtöbb guild, és ez a téma hogy hol a berserker stance meg hogy kell telepiteni, meg spártás marhaságok tömtelege. Kicsit hiányolom az érdemi vitákat, beszélgetéseket, haladó játékosok részére, részérõl. Érdekelne csomó dolog ami elõttünk áll, Serpentskin insta tapasztalatok tippek stb, valami ami miatt érdemes átolvasni ezt a sok infantilis csõkulcsot és társait.
TDC Geronimo
12

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

azt lehet már tudni, hogy mennyi badge of justice lesz egy primal nether?
picket
Nem bug volt, hanem védekezés a lent említett addonok ellen.

&#3237;_&#3237;

AnarchoiD
😉 jo otlet 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Count Adyn
Tényleg az marha jó bug volt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gabee1987
rofl<#nevetes1>

http://ctprofiles.net/4385385

picket
Olyan még van, hogy ha itemet linkelsz ami senkinek nincs meg a szervereden, akkor kivág a wow mint macskát sz*rni? 😄
Már érzem a röhögést, amikor a guildedben mindenki ezt látja:

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
<#gonosz1>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;