World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert a masik foldreszre ketfelekeppen is tudok menni, de nekem eastern kingdomban van sok hawer es szeretnek hozzajuk vagodni
pls help
mindenki másnak pedig lehet olyan kisállatja mint amit láttál - elég sokféle van belõle... de ezek nem csinálnak semmit, csak követnek téged - annyi amennyit láttál... nem harcolnak, nem aggroznak, nem fejlõdnek
Azt szeretném kérdezni hogy hogy lejet a saját állatot nevelni??
Volt egy helszín ahol felvetem egy ketrecet és egy macska van benne ha elõhívom, de csak követ és semmi.1-es szintû és sehogyse akar feljõdni.
Hogy kell??
vagy eggyáltalán lehet??
de az EU test realm is amerikában van, szóval az egyszerre.
Ha fake akkor 1 nagyon jó fake a kép..
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ezért lesz az hogy soká fogunk csak netherdrakes embereket látni
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
aki maga akarja felfedezni a questek minden szepseget az ne nezze meg 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
A guest passt csak bankkartyaval lehet regisztralni.
(amugy csak lag van és azert nem lehet, nem a rugot basztak el)
Rugót úgy elb**ták, hogy az undorító.
Tiszta bug a kaszt. Egyszerüen távolsági bugok vannak. Nem lehet a mozgó karakterbe Ambusholni se CS-olni. Sprint-el bennevagyok a seggébe tehát még távol se vagyok és nem éri el...
Ticket ment is. Azt mondják tesztelik..
üdv:
FRC#0032
Ugroj ki amcsiba és vegyél ott egyet, ha amcsi szerveren akarsz játszani, de ha lagolsz 1 szót se..
nem lehet jáccani azzal a 10 napos accounttal amit a www.worldofwarcraft.com-on lehet csinálni? mert nekem jó lenne amerikai szerveren is. ne kérdezzétek miért kell, mert nehéz elmondani 😊
üdv:
FRC#0032
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
megvettem a gamet, addig ment a wow-europe.coom-on a regisztráció, míg nem ujutottam el a payment metholdhoz. úgy tuttam hogy meg lehet adni gamecard számot is, vettem is gamecardot, és NEM ÍRJA KI HOGY LEHETNE GAMECARDDAL FIZETNI csak bankok nevét!!!!!!!! SEGÍCCSÉG, MÁR NAGYON SZERETNÉK JÁCCANI!!!
üdv:
FRC#0032
Vek'nilash vagy mi szerverrõl a figurának meg áthozták 1-2 perc alatt..
Siralmas..
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."