World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AtiRadish
Az elfek fovarosabol, darnassusbol at tudok jutni vhogy egybol az eastern kingdom barmelyik reszere?( vagy a picurka elf sziget barmelyik pontjabol)
Mert a masik foldreszre ketfelekeppen is tudok menni, de nekem eastern kingdomban van sok hawer es szeretnek hozzajuk vagodni
pls help

DeathJr
akkor adjam el a picsuba?😄
Warrior vagyok

a huntereknek lehet olyan állatot nevelni, ami harcol, és szintet lép, képességeket tanul, etetni kell, stb.
mindenki másnak pedig lehet olyan kisállatja mint amit láttál - elég sokféle van belõle... de ezek nem csinálnak semmit, csak követnek téged - annyi amennyit láttál... nem harcolnak, nem aggroznak, nem fejlõdnek

DeathJr
és mire jó eggyáltalán ez a macska?

DeathJr
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy hogy lejet a saját állatot nevelni??
Volt egy helszín ahol felvetem egy ketrecet és egy macska van benne ha elõhívom, de csak követ és semmi.1-es szintû és sehogyse akar feljõdni.
Hogy kell??
vagy eggyáltalán lehet??

és nem fake, hanem ahogy írták bug, a questek során netherdraken ülsz, néha megmarad.

egy nappal
de az EU test realm is amerikában van, szóval az egyszerre.

Chrystopher
Úgy tudom Amerikában minden 1 héttel hamarabb van, mint nálunk. Effektíve miért ne lehetne?
Ha fake akkor 1 nagyon jó fake a kép..

BEAST
remelem a kveszt reward penzt is megadja naponta <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

akkor az finom lesz 2500 repu / nap -al feltápászkodni neutralról , exaltedre

ez egy bug a questlineban (és nem, nincs meg neki a netherdrake)

ez ?
hány napja is megy a test realm ? vagy ez fake ?

netherdrakes questek is kb ilyen 10 sima q, aztán pedig ezeket lehet újra csinálni 1 napos "cooldownal" (kb 2500 rep/nap)
ezért lesz az hogy soká fogunk csak netherdrakes embereket látni

Count Adyn
Tényleg és a druida a flight formot csak outlanden tudja? Furcsa😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

XenHai
ijet majd netherdrekre tudnatok csinalni??
The Garrett
Fly form quest parbeszedek meg minimalis spoiler

aki maga akarja felfedezni a questek minden szepseget az ne nezze meg 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

jaja 😛 😄
Chrystopher
ehhhehhehh

Btw.: Szerintem az Al'Akir-on vagy a Bloodscalpon

QuippeR
látom néhányan összelocsolták a WoW-ra valót 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

császtok ti melyik szervert javasoljátok melyik szerveren indítsak egy karaktert?
The Garrett
update: kész az epic flyform quest, már csak shetek hall heroic kell 😊

Chrystopher
Nagy az isten állatkertje, csak alacsony a kerítés...

TVelvet
Uristen... 10 napos GUEST !!! jézusom ember+!! asziszed hogy kapsz ingyen egy cd kulcsot 10 naposat és nemkell megvenned a játékot?? rofl
t6 gondolom black temple

Nexxuss
mert Tiral verziós lesz a játék. Addig. Feltöltése megmarad neki, de nem tudja használni. Ergo MINDENKÉPP meg kell venni a dobozos verzióját a játéknak. Ez elkerülehtetlen. ÉS majd így lesz neki 120 napja akkor.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Barney Tech
Nekem nem válaszol senki??

és azt mondja le lett vonva a pénz

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

haverom regelt 10 napos kóddal, és mielõtt lejárt volna, feltöltöt bankártyáról 90 napot. most lejárt a 10 nap és nem tud játszani. esetleg valaki megoldás?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

The Garrett
a BOLTBOL BAZD

sry

és cdkeyt honnan lehet venni? csakmert nekem a haverom másolta át az õ eredetijérõl a gémet.
Ne a guest passal regelj hanem a rendes cd-kulccsal.
A guest passt csak bankkartyaval lehet regisztralni.

Barney Tech
MOst mivan ezekkel?
T6,T7??
Mikor lesznek vagy hogy?
(le vagyok maradva)

plsplspls HELP!!!!! hogyan kell regeleni guest passal ? mert muyszály megadni payment metholdot és nem lehet gamecardot választani!!!!<#shakehead><#shakehead><#shakehead>!!
The Garrett
torold le a jatekot kosz csá

(amugy csak lag van és azert nem lehet, nem a rugot basztak el)

Chrystopher
Nagynehezen átmásolták a karimat. Ki is léptem.
Rugót úgy elb**ták, hogy az undorító.
Tiszta bug a kaszt. Egyszerüen távolsági bugok vannak. Nem lehet a mozgó karakterbe Ambusholni se CS-olni. Sprint-el bennevagyok a seggébe tehát még távol se vagyok és nem éri el...
Ticket ment is. Azt mondják tesztelik..

nekem csak az a gondom, hogy vettem 1 gamecardot, rányomok a regelésre, beírom azt a 10 napos guest pass kódot, megyek, mikor eljutok a payment metholdhoz akkor csak bankkártyákatírr ki, semmi többet, és nekem nincs semmilyen bankkártyám, hanem úgytuttam hogy gamecarddal is lehet. ehez kéne segíccség pls!

üdv:
FRC#0032
Chrystopher
Ha európában vetted a wow-odat akkor csak európai szervereken tolhatod.
Ugroj ki amcsiba és vegyél ott egyet, ha amcsi szerveren akarsz játszani, de ha lagolsz 1 szót se..

The Garrett
na elkezdtem csinalni druid flyform questet, kepek infok hamarosan...

ja, o.k.
nem lehet jáccani azzal a 10 napos accounttal amit a www.worldofwarcraft.com-on lehet csinálni? mert nekem jó lenne amerikai szerveren is. ne kérdezzétek miért kell, mert nehéz elmondani 😊

üdv:
FRC#0032
Count Adyn
Van olyan gomb hogy "Add Gamecard" lent asszem😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

valaki segíccsen!!!!!!!!!!!!!!
megvettem a gamet, addig ment a wow-europe.coom-on a regisztráció, míg nem ujutottam el a payment metholdhoz. úgy tuttam hogy meg lehet adni gamecard számot is, vettem is gamecardot, és NEM ÍRJA KI HOGY LEHETNE GAMECARDDAL FIZETNI csak bankok nevét!!!!!!!! SEGÍCCSÉG, MÁR NAGYON SZERETNÉK JÁCCANI!!!

üdv:
FRC#0032
The Garrett
lehet 4 napot ir, de en tegnap delutan masoltam és kb instant átért 😊

Chrystopher
Próbálgattam a teszt szervert, de a Blizzék nem normálisak. Azt írják, hogy a character copy várakozási ideje kb. 4NAP!
Vek'nilash vagy mi szerverrõl a figurának meg áthozták 1-2 perc alatt..
Siralmas..

The Garrett
eleg ratyi a teszt server. folyamatos world server downok, meg 1000 ms ek, lehet ezert nincsnek ingame infók :

nem csak te. engem is érdekel

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

valami hír az új darkmoon trinketekrõl? *türelmetlen*

TDC Geronimo
De nehogymár ki kelljen az egyiket kapcsolni, ha egy setbõl összvissz a fejest meg a vállast csinálják meg -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
nub vagy azt ki lehet kapcsolni -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TVelvet
a legjobb rugó sett még mindig a t3 😊 az a bestof