World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Weaknesses:
"Animal forms are not as powerful as their counterpart classes"
ez nagyjabol utal arra hogy milyen iranyban keszitették és fogják fejleszteni a jovoben is a druidot. ennyi
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
én sem várom el pap létemre h engem vigyenek mindenhova healernek!
██
Tök jó, hogy kiforgatod a szavaimat. Jelenleg ott tartok, hogy Én is szórakozni szeretnék, nem csak a mage/hunter/lock brigád tagjai. Másfél éve nyomom ezzel a karival, amikor elkezdtem, még nem gondoltam hogy a druidának van egy intended ága és egy tank meg egy retarded. Azt úgy láttam, hogy caster dps és pont.
Raidelni akarok, de nem healerként. Jah, igen. Akkor reroll mage. Azon vagyok 😛 De ez nem feltétlenül normális 😛
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
köszi a helpet
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
11 után tudsz majd játszani
általában
a szerda az ilyen
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Mert ugye mivel népszerû mindenre rámondani hogy hibrid, akár a warrior is lehetne hibrid, hiszen 3 talent ága van, és mégse mindig tankol.
Most pedig ugyanúgy, ahogy lerántották a medve dps-t, rántják le a warrior dps-t is.
Lábjegyzet kettõnek jegyezném meg, hogy az insignia slowing effect leszedésének megszüntetése szerintem egy jóindulatú módosítás, mivel ettõl a nerftõl kezdve a charge és az intercept leszedi a slowingot (vagy legalábbis addig nem hat rá tán), valamint az insignia leszed valami mást slowing helyett... Gondolom ezzel azt szerették volna elérni, hogy minél több dolgot leszedhessen a warrior, és mivel a slowing lejön abilitybõl, így inkább szedjen le mást a trinket.
kijavítottam a hibákat, kicsit nehéz volt értelmezni elsõ olvasta <#beka2>#beka2>
szóval mondom mi a szitu, nagy rutinom van már ilyen témában <#beka3>#beka3>
a karit úgy kapod vissza, amilyen státuszban törölted.
tehát, ha disenchantolod, eladod a cumóit, és pucéran törlöd, akkor úgy kapod vissza, ha ruhástúl törlöd, akkor meg úgy.
bankba lévõ cuccok szintén visszaállítódnak, ami elveszik az a mailbox-ban lévõ cucc.
úgy néz ki, hogy az account-hoz kapcsolódó visszaállítási limitet kivették, vagy csak én vagyok mázlista, vagy TBC megvételével újra él ez a limit, de nekem GM-mel való fél perces csevej után visszaállították BS-en a 60-as mage-em, és 2 napja a 37-es warlock-om is. utóbbi elég vicc, de mégis megtették.
viszont a te esetedben jobb megoldás - igaz költségesebb is -, ha átrakatod az allis karid másik szerverre, a hordást meg arra, ahol az allis volt.
..várj, valahogy nemtudom 😄DDD
legujabb patch. warrior:
"Death Wish" and "Enrage" no longer stack
"Insignia of Alliance/Horde"...no longer remove slowing effects
"Flurry" now increase attack speed 5/10/15/20/25 reduced from 10/15/20/25/30
"Execute"...no longer cause full damage to secondary targets who are not wounded
szipi szupi, <#violent>#violent> Blizz dev team
Amikor a játék kezdõdött volt 4 healer kaszt, 1 tank, meg 4 dd. Most van 4 healer kaszt, 3 tank, meg 9 dd. Ki járt jól? Tényleg töröljék már a többi kasztot, és mindenki priesttel legyen meg druidával. A többire nincs szükség, illetve meg ha van, akkor az nem working as intended. Más ne szórakozhasson már jól, csak Te. Egoizmus ftw.
ಥ_ಥ
amugy csak azert mert a motwnak is az a jele, es minden druidot csak buffolni tartanak XD
még 1 kérdés Flask-ok gyártásánál ha Potion master vagyok akkor procolhat be + flask?
mert nem vágom h ezek melyik körbe tartoznak.
██
Minjárt felébred a kis kedvencem a mellénykéjében és elküld blogot írni ugyhogy megértem Oldern véleményezését az un "harmadik" tallentágról.
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
a Flask of Mighty Restoration nevü készitménnyel találkozott már valaki ?
Thottboton annyit hámoztam ki h 1 Sergeant Major Clate nevü vendortol lehet venni 8g ért a Champions' Hall nevü helyen!
ez akkor csak allysoknak érhetõ el?
██
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
szerintem a classok elég változatosak, és hülyeség kijelenteni bármelyikról hogy az hibrid vagy híler vagy dd. Mindegyik tud egy csomó dolgot, olyat is, amit semelyik másik. A nirvana az lenne, ha csak egy class lenne, és olyan képességeket vennél fel meg varázslatokat amilyet akarsz. Aztán akkor hisztériázhatna a sok pisti, hogy a sanyi sokkal táposabb, nerfeljék jól.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ugyanúgy akarok dps-elni. Ha már a dps ágra mentem rá. És minden cuccom dps. 😛
Egyik hybrid class sem azert van egy normalis raidben hogy dmgeljen.(még akkorsem ha feral / shadow / akarmi), hanem support miatt:
shadow priest manat tolt, druidnak ottvan combatrez, innervate meg az auraja, shamannak a heroism stb.
"dmgelni" nem vinnék hybridet a raidbe, akkor inkább viszek helyette 1 rendes dmg class-t akirol tudom hogy tobbet fog osztani mint 1 bohoc moonkin vagy akarmi.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De nem kell. Nem azért vagyok ott, hogy healeljek. Nyilván, ha veszély van, besegíthetek, de annak a dps-em látja kárát. Én azért vagyok ott, hogy dps-ezzek, ha már az én healemre szorolunk, ott gond van.
Optimális heroic/raid esetében nem jön elõ az a helyzet, hogy a balance druidnak, shadow priestnek ki kellene jönnie formból healelni. Mi mint dps vagyunk ott. Mage meg bolond, ha nem érzi magát hasznosnak az arcane brilliance + water + dampenek miatt. Sõt, még Decurse-olni is tud.
Nezd a masik oldalrol: mit erez egy "mage" amikor egy akarmilyen hybrid ugyanannyi dmget tol mint õ, mellette aurat ad a partynak és még healelhet is ha kell
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Ezért is szintezek most egy mage altot.
Ott egy karakter. Ott van a három talent build. Beleölsz ötven/száz/százötven napnyi tiszta játékidõt. Minden erõddel azon munkálkodsz, hogy a legjobb geared legyen. Makrókat készítesz. Dolgozol.
Erre mi a válasz? Bocs, ott a másik talent ág, azzal gyógyíthatsz, a clothot meg el ne needeld a mage/lock elõl. Bakker, akkor minek az ág?
Ha én dps-re vagyok talentelve, akkor az baromira nem mentség senkinek, (fõleg, ha mondjuk 5-10%-al kevesebb dps-t tol mint a pure dps társai), hogy "jah, hát igen. õk csak ebben jók"
ÉS most már a Spriestet is nerfelik? Ugyan már... õ nem arra talentelt, hogy a raid hasznára a sebzéssel (+mana +hp regen)? Kit érdekel, hogy a mage CSAK arra képes? A jelenlegi gearjével és talentjével bizony a spriest is csak erre képes? És? Ezért talentezett shadowra. De ugyanez elmondható bármelyik hanyagolt talent buildre is.
Néha iszonyatosan irritál ez engem. Másokat nem?