World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..várj, valahogy nemtudom 😄DDD
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
legujabb patch. warrior:
"Death Wish" and "Enrage" no longer stack
"Insignia of Alliance/Horde"...no longer remove slowing effects
"Flurry" now increase attack speed 5/10/15/20/25 reduced from 10/15/20/25/30
"Execute"...no longer cause full damage to secondary targets who are not wounded
szipi szupi, <#violent>#violent> Blizz dev team
Amikor a játék kezdõdött volt 4 healer kaszt, 1 tank, meg 4 dd. Most van 4 healer kaszt, 3 tank, meg 9 dd. Ki járt jól? Tényleg töröljék már a többi kasztot, és mindenki priesttel legyen meg druidával. A többire nincs szükség, illetve meg ha van, akkor az nem working as intended. Más ne szórakozhasson már jól, csak Te. Egoizmus ftw.
ಥ_ಥ
amugy csak azert mert a motwnak is az a jele, es minden druidot csak buffolni tartanak XD
még 1 kérdés Flask-ok gyártásánál ha Potion master vagyok akkor procolhat be + flask?
mert nem vágom h ezek melyik körbe tartoznak.
██
Minjárt felébred a kis kedvencem a mellénykéjében és elküld blogot írni ugyhogy megértem Oldern véleményezését az un "harmadik" tallentágról.
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
a Flask of Mighty Restoration nevü készitménnyel találkozott már valaki ?
Thottboton annyit hámoztam ki h 1 Sergeant Major Clate nevü vendortol lehet venni 8g ért a Champions' Hall nevü helyen!
ez akkor csak allysoknak érhetõ el?
██
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
szerintem a classok elég változatosak, és hülyeség kijelenteni bármelyikról hogy az hibrid vagy híler vagy dd. Mindegyik tud egy csomó dolgot, olyat is, amit semelyik másik. A nirvana az lenne, ha csak egy class lenne, és olyan képességeket vennél fel meg varázslatokat amilyet akarsz. Aztán akkor hisztériázhatna a sok pisti, hogy a sanyi sokkal táposabb, nerfeljék jól.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ugyanúgy akarok dps-elni. Ha már a dps ágra mentem rá. És minden cuccom dps. 😛
Egyik hybrid class sem azert van egy normalis raidben hogy dmgeljen.(még akkorsem ha feral / shadow / akarmi), hanem support miatt:
shadow priest manat tolt, druidnak ottvan combatrez, innervate meg az auraja, shamannak a heroism stb.
"dmgelni" nem vinnék hybridet a raidbe, akkor inkább viszek helyette 1 rendes dmg class-t akirol tudom hogy tobbet fog osztani mint 1 bohoc moonkin vagy akarmi.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De nem kell. Nem azért vagyok ott, hogy healeljek. Nyilván, ha veszély van, besegíthetek, de annak a dps-em látja kárát. Én azért vagyok ott, hogy dps-ezzek, ha már az én healemre szorolunk, ott gond van.
Optimális heroic/raid esetében nem jön elõ az a helyzet, hogy a balance druidnak, shadow priestnek ki kellene jönnie formból healelni. Mi mint dps vagyunk ott. Mage meg bolond, ha nem érzi magát hasznosnak az arcane brilliance + water + dampenek miatt. Sõt, még Decurse-olni is tud.
Nezd a masik oldalrol: mit erez egy "mage" amikor egy akarmilyen hybrid ugyanannyi dmget tol mint õ, mellette aurat ad a partynak és még healelhet is ha kell
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Ezért is szintezek most egy mage altot.
Ott egy karakter. Ott van a három talent build. Beleölsz ötven/száz/százötven napnyi tiszta játékidõt. Minden erõddel azon munkálkodsz, hogy a legjobb geared legyen. Makrókat készítesz. Dolgozol.
Erre mi a válasz? Bocs, ott a másik talent ág, azzal gyógyíthatsz, a clothot meg el ne needeld a mage/lock elõl. Bakker, akkor minek az ág?
Ha én dps-re vagyok talentelve, akkor az baromira nem mentség senkinek, (fõleg, ha mondjuk 5-10%-al kevesebb dps-t tol mint a pure dps társai), hogy "jah, hát igen. õk csak ebben jók"
ÉS most már a Spriestet is nerfelik? Ugyan már... õ nem arra talentelt, hogy a raid hasznára a sebzéssel (+mana +hp regen)? Kit érdekel, hogy a mage CSAK arra képes? A jelenlegi gearjével és talentjével bizony a spriest is csak erre képes? És? Ezért talentezett shadowra. De ugyanez elmondható bármelyik hanyagolt talent buildre is.
Néha iszonyatosan irritál ez engem. Másokat nem?
Én 2 okát látom, hogy miért gondolják a spapról, hogy túl erõs pve-ben.
1, Warlock(ok)
2,+hitrating miatt, mert egyik dps se tud odaállni 1 bosshoz úgy, hogy 99%ban eltalálja.(és ugye a legnagyobb dps kiesés ha nem talál be a spell)
Itt 1 kis táblázat, hogy mennyi dps növekedést kapnak a classok +100 dmg növekedéssel alap 10% crit mellett.:
Self Buffed , Raid Buffed - Class/Spec
61.2 , 87.5 - SB Lock
55.9 , 79.9 - Affliction Lock
53.4 , 76.3 - Incinerate lock
63.0 , 74.1 - Fireball Only Mage
61.1 , 71.8 - Fireball/Fireblast Mage
63.6 , 66.9 - Elemental Shaman
52.0 , 61.2 - Ice Mage
52.3 , 58.1 - Shadowpriest(VT,SW😛,SW😄,MB,MF)
36.9 , 41.0 - Shadowpriest(VT,SW😛,MF)
Azt mutatja, hogy a játék haladtával ahogy a jobb cuccok jönnek úgy marad majd le a spap a többi dps-hez képest.
ennyit a nehéz pénzszerzésrõl <#vigyor2>#vigyor2>
Eladnám accountomat, melyen egy lvl 70NE priest, lvl63NE hunter (mindkettõ ragnaros) és egy lvl61 ORK warrior(Neptulon) található. Ha érdekel valakit, írjon a [email protected] e-mailre. Köszönöm.
Én nem tudom mi van TN-en, de BSen tuti biztos, hogy a 3 clothhoz nem tudod megszerezni a hozzávalókat 15 perc alatt. Egybõl 3 stack cloth+dust az imbued netherweave clothoz, 2x PF kb 20 perc,PM 10 perc,PW én is horgászom, de ha van pure water az is 10 perc mire kifogod mindbõl(igaz min 2 PW kijön), de itt BSen nagyon ritka hogy van pure water, mert több játékos is rendszeresen farmolja ezeket.PS nem tétel, de a PL is kb 10 perc. farmhelyek közötti utazás+ ahol le tudod gyártani a clothokat is több mint 10 perc. Min 1 óra BSen mire kész a 3 fajta cloth. Itt elemental p. mint farmhely alapból kiesik mert non-stop farmolva van. Másik meg spapnál gyorsabban csak warlock tudja az elemtálokat farmolni kb.
Viszont abban egyet értek, hogy pénzt csinálni nem nehéz BCben még 1 casualnak sem, és nekinek se kell órák hosszat görnyedni 1 helyen, hogy pénzt csináljanak.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"