World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
hmm mindjart sajnalom a warriorokat...

..várj, valahogy nemtudom 😄DDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

picket
ufókkal amúgy sem vitázunk, nyertél alapból, ok? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Úgyis kiderült, hogy kizárólag a hozzászólásaim törlésével tudtok védekezni. Noobs.

"fel is dobja a dolgokat hogy minden pecsben változtatnak valamit "
legujabb patch. warrior:

"Death Wish" and "Enrage" no longer stack
"Insignia of Alliance/Horde"...no longer remove slowing effects
"Flurry" now increase attack speed 5/10/15/20/25 reduced from 10/15/20/25/30
"Execute"...no longer cause full damage to secondary targets who are not wounded

szipi szupi, <#violent> Blizz dev team

picket
Á! Értem! Más kitol egy dd karaktert, és ha healerre van szükség a guildjében, akkor megint feltol egy karaktert 70-re, ha tankra akkor ismét, és mindet öltözteti, és örül mindenki. Te meg bemész a priest trainerhez, elsírod neki, hogy healelni vagy dps-elni akarsz, és fizetsz 100g-t (ami mint tudjuk 2 perc <#idiota>), és megint mindenki boldog.
Amikor a játék kezdõdött volt 4 healer kaszt, 1 tank, meg 4 dd. Most van 4 healer kaszt, 3 tank, meg 9 dd. Ki járt jól? Tényleg töröljék már a többi kasztot, és mindenki priesttel legyen meg druidával. A többire nincs szükség, illetve meg ha van, akkor az nem working as intended. Más ne szórakozhasson már jól, csak Te. Egoizmus ftw.

&#3237;_&#3237;

Az a gáz hogy magasabbrendû vagyok nálatok. Úgyhogy nem állok neki megint flamelni bb.

picket
Azt tudom, hogy tõled mit nem várok...

&#3237;_&#3237;

Vazzeg öcsém nem tettszik a farmolás ne farmolj. Kezdj új karit. A maint meg tartogasd raidekre. Jaaa hogy az is farm.. Hát nemtom mi a faxt vársz te a Blizzárdtól öcsém. Végtelen játékot???

The Garrett
kovi peccstol lecserelik 😄

amugy csak azert mert a motwnak is az a jele, es minden druidot csak buffolni tartanak XD

picket
Mennyé blogot írni, és kevesebb magánhangzótorlódással! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Long_Gun
Elixiresnek proccolhat.

Pyotr
köszi, ugy látom ez hasznosabb oldal!
még 1 kérdés Flask-ok gyártásánál ha Potion master vagyok akkor procolhat be + flask?
mert nem vágom h ezek melyik körbe tartoznak.

&#9608;&#9608;

A kérdés jó, ahogy a paladin jele is egy kalapács ami echte védekezõ vagy gyógyitó szerszám.Van is az a népi mondás hogy meg gyógyítalak a kalapácsommal ha nincs akkor tévedtem<#vigyor2>nem szokták érteni hogy paladin karakterrel miért a retri ágat erõltetem mikor az tud healelni, ilyenkor ha szinpatikás az illetõ akkor elmondom hoyg anno a diabló óta paladinpárti vagyok és ott sem volt az a kimondott védekezõ karakter ha meg nem vagy rövid akarok lenni akkor a CSAK WAAAZ.A patch egy kicsit javít a retri ágon de tényleg mulatságos hogy 10-15 tallentpont rare kapcsol mindenféle LÓÓÓgika nélkül.

Minjárt felébred a kis kedvencem a mellénykéjében és elküld blogot írni ugyhogy megértem Oldern véleményezését az un "harmadik" tallentágról.
ez egyike a felfedezhetõ potiknak, más potionök készítése közben lehet megtanulni a receptjét. részletekért: http://www.wowhead.com/?spell=28588

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Pyotr
Sziasztok!
a Flask of Mighty Restoration nevü készitménnyel találkozott már valaki ?
Thottboton annyit hámoztam ki h 1 Sergeant Major Clate nevü vendortol lehet venni 8g ért a Champions' Hall nevü helyen!
ez akkor csak allysoknak érhetõ el?

&#9608;&#9608;

Botond
Ez mind szép és jó, de akkor miért egy medve mancs a druid hivatalos jele? :-) Csak az ellenség megtévesztésére? :-)
Sephi
Jelzem hogy a nagy PAP es SHAMAN patcheket szvsz senki sem felejti el 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lynx_TWL
hogy hülyegyerekek boomkin videókat csinálhassanak
:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

végülis nekem nincs bajom a wowwal, még fel is dobja a dolgokat hogy minden pecsben változtatnak valamit - legalább nem fullad unalomba... Persze kell egyfajta szemlélet ahhoz, hogy lássuk azt, hogy nem ezeken a változásokon múlik a szórakozásunk... csak színt visz bele 😊

The Garrett
ultima online a te jatekod 😊

The Garrett
solozni,bohockodni, stb 😊

írtam egy hosszú filozófiai értekezést, de nincs értelme végsõsoron

szerintem a classok elég változatosak, és hülyeség kijelenteni bármelyikról hogy az hibrid vagy híler vagy dd. Mindegyik tud egy csomó dolgot, olyat is, amit semelyik másik. A nirvana az lenne, ha csak egy class lenne, és olyan képességeket vennél fel meg varázslatokat amilyet akarsz. Aztán akkor hisztériázhatna a sok pisti, hogy a sanyi sokkal táposabb, nerfeljék jól.

Oldern the 1st
Tedd fel a kérdést úgy, hogy minek a balance/shadow ág, ha nem lehet teljesértékû?

Count Adyn
De azért érzed ha igy lenne miért kéne dps kaszt a játékba?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

shaime01
mage is tud ám healelni...

bandage rules😊

Botond
Picit. De hát vannak dolgok amik ellen tud tenni az ember,az ellen tesz,van ami ellen nem azzal vagy együtt él vagy nem. Adott esetben itt az utóbbiról van szó,szóval cancel acc vagy megszokja az ember.
Oldern the 1st
Nem akarok jobban dps-elni.
Ugyanúgy akarok dps-elni. Ha már a dps ágra mentem rá. És minden cuccom dps. 😛

The Garrett
ezzel nem ertek egyet.
Egyik hybrid class sem azert van egy normalis raidben hogy dmgeljen.(még akkorsem ha feral / shadow / akarmi), hanem support miatt:
shadow priest manat tolt, druidnak ottvan combatrez, innervate meg az auraja, shamannak a heroism stb.

"dmgelni" nem vinnék hybridet a raidbe, akkor inkább viszek helyette 1 rendes dmg class-t akirol tudom hogy tobbet fog osztani mint 1 bohoc moonkin vagy akarmi.

monnyon le 😊
Count Adyn
😄 Pedig ha belegondolsz a dps kaszt mind 3 talentágával "csak" dps elni tud, te 1 ággal jobban akarsz dps elni mint õ 3 al?😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Oldern the 1st
"és még healelhet is ha kell"

De nem kell. Nem azért vagyok ott, hogy healeljek. Nyilván, ha veszély van, besegíthetek, de annak a dps-em látja kárát. Én azért vagyok ott, hogy dps-ezzek, ha már az én healemre szorolunk, ott gond van.

Optimális heroic/raid esetében nem jön elõ az a helyzet, hogy a balance druidnak, shadow priestnek ki kellene jönnie formból healelni. Mi mint dps vagyunk ott. Mage meg bolond, ha nem érzi magát hasznosnak az arcane brilliance + water + dampenek miatt. Sõt, még Decurse-olni is tud.

The Garrett
itemre rollolásban: én ugy vagyok vele hogy dps class elol semmit nem vinnék el, ami kellett gear azt megszereztem solo / 5 fõs content keretében.

The Garrett
nem, ez igy van rendjen. pure dps legyen a legjobb dps ben, ha mar csak azt tudja csinalni.

Nezd a masik oldalrol: mit erez egy "mage" amikor egy akarmilyen hybrid ugyanannyi dmget tol mint õ, mellette aurat ad a partynak és még healelhet is ha kell

The Garrett
haat nemhiszem. warlock >rogue > mage raiden 😊 (legalabbis nalunk tuti)

A mage most is a legjobb dps. Warlock is képes megelõzni a spapot ugyan olyan gear mellett.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Oldern the 1st
Szar az egész koncepció szerintem.
Ezért is szintezek most egy mage altot.

Ott egy karakter. Ott van a három talent build. Beleölsz ötven/száz/százötven napnyi tiszta játékidõt. Minden erõddel azon munkálkodsz, hogy a legjobb geared legyen. Makrókat készítesz. Dolgozol.

Erre mi a válasz? Bocs, ott a másik talent ág, azzal gyógyíthatsz, a clothot meg el ne needeld a mage/lock elõl. Bakker, akkor minek az ág?

Ha én dps-re vagyok talentelve, akkor az baromira nem mentség senkinek, (fõleg, ha mondjuk 5-10%-al kevesebb dps-t tol mint a pure dps társai), hogy "jah, hát igen. õk csak ebben jók"

ÉS most már a Spriestet is nerfelik? Ugyan már... õ nem arra talentelt, hogy a raid hasznára a sebzéssel (+mana +hp regen)? Kit érdekel, hogy a mage CSAK arra képes? A jelenlegi gearjével és talentjével bizony a spriest is csak erre képes? És? Ezért talentezett shadowra. De ugyanez elmondható bármelyik hanyagolt talent buildre is.

Néha iszonyatosan irritál ez engem. Másokat nem?

The Garrett
azert nerfelik hogy a pure dmg classok ( ertsd rugo mage warlock hunter) maradjanak A legjobb dps ek. Az ilyen shadowpriest feraldruid castershaman meg lenyegesen kevesebbet osszon, hiszen õk emellett másképp is a raid hasznára lehetnek.

Oldern the 1st
Balance druidról nem tudsz ilyen statot hozni? vagy az már nem is dd? 😛

Érdekelne a forumozók véleménye arról, hogy szerintûk is jogos a spap nerfelése köv patchtõl.(5 %-kal visszaveszik a dps-ét és megduplázzák a SW😄 cd-jét. Ez kb olyan harcokban ahol a maximális dps-t kell/lehet kihozni 5 percnél min 100k dmg kiesést jelent majd.)
Én 2 okát látom, hogy miért gondolják a spapról, hogy túl erõs pve-ben.
1, Warlock(ok)
2,+hitrating miatt, mert egyik dps se tud odaállni 1 bosshoz úgy, hogy 99%ban eltalálja.(és ugye a legnagyobb dps kiesés ha nem talál be a spell)

Itt 1 kis táblázat, hogy mennyi dps növekedést kapnak a classok +100 dmg növekedéssel alap 10% crit mellett.:

Self Buffed , Raid Buffed - Class/Spec
61.2 , 87.5 - SB Lock
55.9 , 79.9 - Affliction Lock
53.4 , 76.3 - Incinerate lock
63.0 , 74.1 - Fireball Only Mage
61.1 , 71.8 - Fireball/Fireblast Mage
63.6 , 66.9 - Elemental Shaman
52.0 , 61.2 - Ice Mage
52.3 , 58.1 - Shadowpriest(VT,SW😛,SW😄,MB,MF)
36.9 , 41.0 - Shadowpriest(VT,SW😛,MF)

Azt mutatja, hogy a játék haladtával ahogy a jobb cuccok jönnek úgy marad majd le a spap a többi dps-hez képest.

The Garrett
nehez elhinni hogy még akkor is születtek emberek 😄

múlt héten kezdtem el gyûjteni pénzt epic mountra (150g-vel kezdtem), tegnap vettem meg úgy hogy kértem 600g kölcsönt (amit ma már vissza is küldtem) a lent említett módszerrel. egy mobot nem öltem meg pénzért, és kb ki se másztam shatt/orgriból a mainemmel
ennyit a nehéz pénzszerzésrõl <#vigyor2>

Sziasztok!

Eladnám accountomat, melyen egy lvl 70NE priest, lvl63NE hunter (mindkettõ ragnaros) és egy lvl61 ORK warrior(Neptulon) található. Ha érdekel valakit, írjon a [email protected] e-mailre. Köszönöm.
Count Adyn
<off> Te 1988 ban születtél? </off>

The Garrett
nagyon random, nekem volt mar regen is hogy szinte egymasutan mobokbol szedtem ki 2 primalt, volt viszont hogy !45 percig! nem esett egy darab mote se ( azonos napszak stb)

Nekem is úgy szokott tünni ha 3-5en vagyunk ott 1xre.😊(amugy én nem tapasztaltam ilyet, vagy csak szerencsém volt utoljára)

az idot csak a primalra irtam, de most ugy tunik mintha levittek volna dropratet masnak nem tunt fel? blades edges fire elementalokat mondom grull lair felett

Szerintem akik írták ,hogy nem kell farmolni mind nagy farmerek.😊 Persze az megint más kérdés kinek mi a farm. 5 fõs instába cuccot,reput,badge-t lehet farmolni. Ugye raideken az x. kill után már csak azért megy az ember, hogy hátha kidobja már a cuccot ami neki kellene mert már 2-3 hónapja nem dobta(vagy még sose)(nem véletlen nevezik farm bossnak a betanult ,begyakorolt bossokat). Van aki ilyet állít hogy csak a társaság miatt raidel. Na most kérdezném melyik társaság ment le MC-be lvl 60on amikor már naxxot farmolták félig vagy egészen?
Én nem tudom mi van TN-en, de BSen tuti biztos, hogy a 3 clothhoz nem tudod megszerezni a hozzávalókat 15 perc alatt. Egybõl 3 stack cloth+dust az imbued netherweave clothoz, 2x PF kb 20 perc,PM 10 perc,PW én is horgászom, de ha van pure water az is 10 perc mire kifogod mindbõl(igaz min 2 PW kijön), de itt BSen nagyon ritka hogy van pure water, mert több játékos is rendszeresen farmolja ezeket.PS nem tétel, de a PL is kb 10 perc. farmhelyek közötti utazás+ ahol le tudod gyártani a clothokat is több mint 10 perc. Min 1 óra BSen mire kész a 3 fajta cloth. Itt elemental p. mint farmhely alapból kiesik mert non-stop farmolva van. Másik meg spapnál gyorsabban csak warlock tudja az elemtálokat farmolni kb.
Viszont abban egyet értek, hogy pénzt csinálni nem nehéz BCben még 1 casualnak sem, és nekinek se kell órák hosszat görnyedni 1 helyen, hogy pénzt csináljanak.

"hozok sört" <#idiota>
Sephi
Ha van mondjuk a BS-en egy hordam karim es leturlom hogy egy alis karit vigyek oda akkor kesobb majd azt a leturult karit visszakapom fullosan vagy nem?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Reggel 8kor van mindig reset, talán kivétel a karbantartási nap.