World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

omfg lol rofl

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

The Garrett
"Each time you land a killing blow on an enemy, you gain the Power of Madness. (No data on Power of Madness yet, I'll update the post when I find it.)"

power of madness: Your character will uncontrollably run around screaming: THIS IS SPARTA THIS IS MADNESS.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TDC Geronimo
nemkicsit

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
a wrath imba :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

most találtam US lock forumon ~

(Ace - Eight of Storms)
You have a 10% chance when hit by an attack or harmful spell to deal 95 to 115 holy damage to your attacker.

(Ace - Eight of Furies)
Each time one of your direct damage attacks does not critically strike, you gain 17 critical strike rating and 17 spell critical strike rating for the next 10 sec. This effect is consumed when you deal a critical strike. (Stacks up to 20 times)

(Ace - Eight of Blessings)
Each time you deal melee damage to an opponent, you gain 6 attack power for the next 10 sec., stacking up to 20 times. Each time you land a harmful spell on an opponent, you gain 8 spell damage for the next 10 sec., stacking up to 10 times.

(Ace - Eight of Lunacy)
Each time you land a killing blow on an enemy, you gain the Power of Madness. (No data on Power of Madness yet, I'll update the post when I find it.)

TDC Geronimo
*60-as na -.-

TDC Geronimo
Ti még nem láttatok def stance nélküli 70-es warrt? :o

Csirke4
És amikor a level 60-as kérdezi hogy hol tudja megtanulni? 😄
Sound
😄DD lvl43 😄DD kár hogy lvl30-on kapod a questet 😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

"Baltus Fowler has the quest for "The Islander" in the Undercity. He is located in the War Quarter where the warrior quests are given out."

DeathJr
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a Berserker Stance-et hogy tudom megszerezni??
Mert már 43-as szintû vagyok és még sehol semmi...vagy egy küldivel kapom meg??
Ha meg igen akkor meg tudnátok mondani hogy hol melyik városban,faluban lehet ezt a küldit felszedni???(Undead Warrior)
Köszi elõre is

Chrystopher
Külön webprogramozó és külön designer csapat van szerintem...

Katasztrófa ez a wow europe, account managment nem mûködik, armory nem mûködik 1 hónap után akartam feltöleni, de már elment a kedvem...inkább ezen dolgoznának nem mindenféle csili csálé szaron

Garf
Eladó account 70es rogue(gear), és 62es pap(gear)található rajta.Rugo ragnaroson, pap twisting netheren. akit érdekel az mailben irjon: [email protected]

http://www.flickr.com/photos/bubue/

nem a mostaniról beszélek, hanem majd a season 2 setekrõl

Sound
hát most néztem testserveren, rugó gladiátor set semmit se változott, ugyanugy gouge a 4-es setbonus

thottbot/sets/merciless gladiator setek ? :p

tigeroo
Amúgy lehet valahogy figyelni azt hogy egy másik karakter (esetleg account) mikor volt online utoljára...?
Sound
tudnám ezt honnan vetted...

Nekem most kellett életemben elõször újratelepíteni a játékot és a BC felrakása után elég ha letöltöd azt a 200 megás patchet, utána az ingame downloader egy patchként leszedi az utána lévõket pár perc alatt.

TSW: Tunderke

felkerültek thottbotra is a gladiator 2 set bonusok..
egyedüli különbség, hogy a rugók most +10 energyt kapnak 4-es bonusnak

teaser.woweu

Köszi!

Murmur

Ha valakinek van egy felesleges free trial accja azt privbe kuldjel el mert az enyem elveszett😄,koszi.

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix

Hi,most teszem fel a gamet,es hogy az updatelesre ne kelljen anyit varnom,leszednem a patcheket,tud valaki segiteni,hogy melyik patcheket kell leszedni,es hogy hova kell bemasolni,elore is thx.

Jimi Hendrix

MrDevil
Ha jól emléxem akkor az a ITEM MAGIC nevû addon volt devil 😊

igen ez elvileg tudja. na majd mindjárt kiderül 😊

BEAST
regen hasznaltam , de talan az itemsync mutatta az itemidket

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nem, atlasloot ezt nem tudja (hmm bár talán át lehetne írni 😊)

The Garrett
atlas loot asszem, vagy valami nagyon hasonlo

AtiRadish
Huu nagyon szepen koszonom ezt a gyors , preciz valaszt
Million THX

nem tudja valaki annak az addonnak a nevét, amivel játék közben meg lehetettt adni egy item ID jét, és akkor az linkelte a cuccot?
(magyarul a dataminingos addon~)

shaime01
ha jól értem akkor night elf vagy 😊

szálj fel a hajóra utaz át wetlandsba de onnan sajnos futnod kell lefelé látni fogsz egy alagut rendszert nah azokon kell átmenni és akkor dun moroghban kikötsz ott lesz ironforge ha át akarsz menni stromwindbe menj az õrhoz és kérdezd meg ,hogy merre van a Deeprum tram azzal átmehetsz stromwindbe

AtiRadish
na egy uccsot szeretnek kerdezni tobbet nem zavarok:
Szal menethill harborban vagyok, es ironforgeba vagy stormwind citybe szeretnek eljutni. De csak repulni lehetne, de mivel meg nem jartam ott nem enged. HA meg gyalog megyek a kornyezo teruleteken 20-30 as szintu dogok vannak, en meg csak 11 es vagyok. Lecci segitsetek mar h. el lehet e jutni abba a 2 varosba vhogy. (hajoval vagy vmi alagut)
THX

Szal van ez a boss,Ragnaros,és van egy másik,ami ugyanúgy nézki csak fehér és kardja van,ennek mondja meg légyszi valaki a nevét.

Na pont az ilyeneknek nem kell játszani nómint te szerintem.

Na mondom kezdek egy karit idegen szerveren hasamra ütöttem azt kiválasztottam egyet. Pár nap game után a következõ megállapitásra jutottam. Be kéne vezetni egy olyan rendszert hogy aki kilép insta közben annak azonnal levonnak vagy 20 g t a pénzébõl. Vagy legalábbis valamilyen komolyabb negativumban részesiteni. Mert túl sok az agyatlan rohadt noob aki ha elront valamit a legegyszerûbb megoldást válassza disconnect vagy leave ezzel elrontva másik négy ember játékát. Szal szerintem egyenlõre ez igy szarul van megcsinálva. Ez hálistennek 70 es instákra nem igen jellemzõ, na meg oda klánnal megy az ember többnyire. De szerintem ez igy tarthatatlan akinek van kewdve dobjon már egy levelet a blizznek😊)

<#ejnye1>>><#hehe>

http://files.filefront.com/t6_v1wmv/;7238807;/fileinfo.html

egy masik tier6 movie(Priest, Mage, Shaman & Druid (es warlock)), black templeben hallhato zenevel (imo ez sokkal jobb mitn a fanatik fele)

raziel.
régi szép idõk ;>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Chrystopher
LooooooáááL ^^

nah
ezek teljesen rendes kérdések
mukigecik vagytok

capaszabi
kezdem megutálni a karácsonyt/húsvétot etc etc. ilyenkor megnõ a degenerált forumpostok vérpistikék száma mindig :/

capaszabi
add el mert nem epixx
meg a játékot is és gogo LEGO!

hajókázol
a szigetrõl a földrészre, aztán a földrészrõl a másik földrészre

hamarosan elérjük diablo szintet. 1 normál acc, meg 5 botra 😄

The Garrett
mennyibe kerul msot 1 wow?
es miert olcsobb mint a focilabda? 😄