166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#118372 Sosenem -
#118371 igen:d -
#118370 iskolába ne netezzél! -
#118369 Ja, én meg azt hittem kívánságműsor van, és kezdtem volna mondani, hogy nekem mi kell a dévényitibibácsitól. Akkor nem fogom megkapni? :c -
#118368 Milyen nemes célokat tűzöl ki magad elé! Sosem gondoltam volna, hogy valaki kifiguráz, teli pofával röhög a hülyeségemen, én meg örülni fogok neki. Hiába, az egyszerűség a leggyorsabb út a boldogsághoz. -
#118367 Ezt a sok sírást... -
#118366 Síros biacsok vagytok mind :( -
Chris #118365 Én meg a lockomnak kérnék egy shadowformot!
-
Warden #118364 A paladin is kap azért egy kevéske buffod holnap.A sanctified judgement kitallentelve 80% ot ad vissza minden judgementre mannailag.A cs nem holy alapra helyezése meg majd meglátjuk mit hoz.Elméletileg nagyobbat fogsz vele ütni annyi a dolga az embernek hogy a spelcrites-crites gemeket strenghtre cseréli meg enchantot meg csak szigorúan strenght-agit szabad rakni.
Viszont ha már a blizzard iylen bőkezűen osztogatja a másik tallentfán lévő dolgokat akkor én a magam részéről nem a divine favort kérném hanem inkább az imp holy shieldet a prot ágról -
Chris #118363 Na öcsém, kb. ez a te igazi szinted, elértem a célom. :D
-
#118362 Pedig elvileg 5 hunter becsapdáz 4 enemit, megöl egyet, aztán már csak 3-at kell csapdázni. Elméletben így működik, és ne is b@sztass a gyakorlattal, ÉRTETTED?!?!?!
4 mage invisibility, 1 targetel, irányítja őket szóban, kijönnek pompyro, egy ellen halott, utána aoe, felváltva ib, hogy ne lehessen focus sebezni őket, rating besöpör, sorba újra beáll. Ez is elmélet, itt sem érdekel a gyakorlat.
-
#118361 És nyílván egyenértékű is egy crit dmg bonust 100%ban növelő skill egy 5 perces cdvel rendelkező survival skillel. Istenem... -
ShaiHulud #118360 azok sosem jok, multkor jott ellenunk 5 hunter:D nem votl semmi eselyuk pedig eleg op most a hunter:) -
#118359 a balance-olt 5v5 csapat holnaptól 5 mage? -
#118358 Rendben, akkor Divine Favor minden palanak es Prepa minden rugonak! xd ... najo amugy nem. Tudom hogy logikus hogy kapnak valamit a fire magek is, mert nem igazan latni oket seholsenem, de ez olyan gagyi megoldas hogy akkor ok is ice blockot kapnak :D -
#118357 Nem azt mondtam hogy nem erdemlik meg :p csak igazan kitalalhattak volna valami tuzes dolgot mint a barrier - molten armor paros :) -
#118356 ugye csak elírtad és destructiont akartál írni? :P -
#118355 rugóknak javítsák ki vanisht
backstab energy reqet csökkentsék, és javítsák ki a találati felületeket
mace stun effektet meg vegyék ki a gecibe:d -
ShaiHulud #118354 nem mintha sokat erne az iceblock:) kb jo ha 2 secig rajta van a szerencsetlen magen 5v5os kornyezetben (es ugye mint tudjuk blizz erre balanceol) a mass dispel miatt. szerintem tenyleg szukseguk van amugy iceblockra mert nagyon papirok szegenyek es damban sem olyan kiemelkedoek. ap+pom+pyros hozzaszolasoktol kimeljetek mert az csepept sem viable(legalabbis eddig tuti nem votl az) -
#118353 Szerintem teljesen logikus lépés, igaz biztos meg lehetett volna oldani másképp (bár eleve naívság a blizztől bármi újítást is várni, mikor még fegyverskineket se képesek újat alkotni), viszont ez egy frappáns és kézenfekvő megoldás, pvpben (pláne arénában) ettől még nem fogsz látni deepfire buildes mageet, mert továbbra is a frost dominál, imo inkább ez arra lesz jó, hogy pveben ne kelljen állandóan felkapargatni a földről az aoező mageeket pl. A kings egy elég izmos buff a shadowstapen meg ha jól emléxem 20sec körüli cd van az iceblockon meg mennyi is? Jah igen, 5 perc. -
#118352 a ruin pont azon az ágon van ami a legszarabb PVPben. demot kell buffolni nem ruint adni a többi locknak
de lockoknak legalább van 2 ág ami jó PVPre:P
-
ShaiHulud #118351 pedig tennek, kivan irva login screenen hogy holnap patcheles 2.3.2 re es 3:00 tol maintenance -
Chris #118350 Az én szemszögemből pedig az a logikus, hogy az ügyes hasonlatok és a szép metafórák nem fedik el a logikai bukfenceket, értelmezési hibákat a hozzászólásaidban. De ebből a hsz-edből úgy tűnik visszanéztél és lejött a lényeg.
-
maniac001 #118349 Én is szeretném megkapni talent nélkül a ruin-t. Ugyanott van a talentfán (tier5) ahol az ice block.
lehetne, kedves blizz bácsi? -
#118348 A blizz szemszögéből a "logikus" a "sok elégedett előfizetőt" jelenti szerintem. Beast szemszögéből a logikus azt jelenti, hogy nem fog a mage egy pompyro után ib-ből vigyorogni vissza rá. Az én szemszögemből az a logikus, hogy akármit mondhatok, te csak fikázni fogsz reflekszből ahelyett, hogy átgondolnád, ezért át is adom a terepet, folytasd csak. -
#118347 jó akkor én meg kérek BTre meg shield slamre mortal strike effektet
kthx -
Chris #118346 Tessék, itt az új eklatáns példa. Szövegértés egyes.
Logika ebben a kontextusban nagyon nem egyenlő az egyensúllyal amit vhogy ide kavartál.
-
Chris #118345 Na spawnolt az önjelölt jólmegmondó. Elméleti szinten beszéltünk csak róla, és ha úgy lehetséges, akkor bizony gyakorlatban is megvalósítható, fenét sem érdekeltek a te korlátaid.
Nem hiszem el, hogy még mindig ezt a szerepkört erőlteted, próbálj már a vérpéter felfogásodtól elrugaszkodni.
-
#118344 Mer a gnóm a 2 méteres kétkezes karddal az logikus?:DD -
#118343 Attól még valami game balance-nek nevezet, sosem látott mítosz létezik, aminek a szentélye valahol a Blizzard fejlesztői központjában (talán annak alagsorában) van elrejtve, és ahol a ferdeszemű fejlesztők valamiféle beteges, voodoo-ból származtatott rituálékat mutatnak be a game balance tiszteletére, hol ilyen, hol olyan kaszt tagjainak vérét véve. Most épp a mage kimarad. -
#118342 -
#118341 Nem tudom mi a bajod, az én gépem ha túlmelegszik akkor lefagy :) -
#118340 Mobot szokás belehúzni, egyéb dolog pvp-ben nekem sci-finek tűnik (bg-ben nem fogsz fél percet várni, hogy valakit belecsalogass, arénában kitrinketel, vagy a társai segítik ki belőle, ha lenne fél perced, ami valószínűtlen, world pvp meg csak low-level genk szintjén létezik, amit nem méltatnék többre egy említésnél).
"berakhatsz egy másikat is a következő delikvens alá" - ez olyan jól hangzik, mintha nem lenne aim time, nem csapna agyon aki alá be akarod rakni, nem lenne még mindig legalább egy közönség-segítsége készenlétben, és ténylegesen nem lenne cd-n, minthogy azon lesz az előbb említett dolgok miatt.
Egy kizárólag pve buff miatt ne kiáltsunk "omg thiz ownz pvp!!"-t plz! -
Chris #118339 Már megint a logika a téma egy fantasy alapú játékban? Ez még mindig nem az "Isaac Newton's World of Physicraft"...
-
#118338 Igazad van, teljesen logikus hogy a tuzzel hadonaszo mage fogja magat es befagy :D:D ... amugy persze legyen valami vedelme, de siman kitalalhattak volna valamit erre :) Ezek utan remelem minden pala megkapja a Kingset alap spellkent, minden rugo tud majd megint shadowstepelni es igy tovabb :p -
Chris #118337 A holnapra azért még ne tegyél nagyobb összeget. Vhogy a napokban ösztönösen elővettem a magem és tessék, jön hozzá a mage love is. :) -
#118336 gondolom, hogy a nem frostos kollégáknak is legyen valami védelme -
#118335 Ugy nez ki, mondjuk nem tudom miert kell ez, de biztos megvan a logikus magyarazat xd -
#118334 holnaptól minden mage ice blockol? -
ShaiHulud #118333 igaz. hmm
nah de holnap jon 2.3.2 \o/