World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anon?
Bocsika nem hülye vagyok csak teljesen más mint az átlag. Mint ti <#levele>#levele>...
Anon meg Malchezaar killel én ezt nem állítanám.
És ezt mibõl állapítottad meg?
Csak még annyit te noob hogy mint írtam pont én nem húzok le minden mobot a -30% threatemmel olvass már vissza azt utána irj hülyeségeket. Ja és low aggro-n nyomok sokkal nagyobb damagét mint bármilyen shadow priest és affli lock. Akinek meg van lockja és olvasta nyugodtan próbálja ki amit leirtam azt utána jöjjön ide bármit is mondani.
Vége a szünetnek? Hát a rekeszizmunkat tényleg kínoztad kicsit, nem baj, ha hülye vagy de legalább ne legyél rá büszke<#idiota>#idiota>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A gyenge utópróbálkozásaitokat kivéve amibe indoklás és észérvek 0. Megint leépitettem az egész sg s bandát. Mostmár nem is számolom hánydszorra. 😊
Viszi a pálmát 😊
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
ha nem ally oldalon lenne az ubermegagiga lock-od, akkor szerveznek test serveren neked egy guild-es ssc raid-et, de ha nem tolnad DK dmg-enek a 60%-at, akkor egy orszagos napilapban kellene egesz oldalas hirdetest feladnod, hogy noob vagy
OMG ki ez az idióta? <#idiota>#idiota>
<#banplz>#banplz>
<#banplz>#banplz>
<#idiota>#idiota><#worship>#worship><#banplz>#banplz><#help>#help>
Én meg végigtoltam a super mariót meg elõtte már a pacmant is! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Háromnegyedkor vége volt a számtech órának úgy látszik, pedig jó móka volt😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"CsõKujts 2007. márc. 07. 07:33 | privát | válasz erre | #167
Már a régi mportálos ligákban is bent voltam q3-ban te noob. Battlefieldben meg a legjobbak között voltam. Fps-ben mindenképp az élvonalhoz tartoztam. Nem is mertem volna másképp ilyet állytani. Hát ti? Értetek mindkettõhöz? Vagy csak fps? Noobs..."
vegyétek már észre, hogy kivel álltok szemben noobok, leborulni!!! <#idiota>#idiota>
Már a régi mportálos ligákban is bent voltam q3-ban te noob. Battlefieldben meg a legjobbak között voltam. Fps-ben mindenképp az élvonalhoz tartoztam. Nem is mertem volna másképp ilyet állytani. Hát ti? Értetek mindkettõhöz? Vagy csak fps? Noobs..."
vegyétek már észre, hogy kivel álltok szemben noobok, leborulni!!! <#idiota>#idiota>
mirõlbeszélsz? Cenarion hold-os exhaltedes fegyók mik is voltak? class specific? ööö
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
minden mobot lehúzol?
apám....
l2p
l2p
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Arról qrvára nem tehetünk, ha szar a tankotok. a miénkrõl nem húzta le soha lock. Persze ide kell egy jó lock is, aki TUD játszani.
Nem tudom mióta csinálod, de az itteni fórumozó társaságnak nem kevés progress van már a háta mögött, hiszen legtöbbünk béta óta tolja, és nem Délalföldi pudvás retkek, és hasonló guildekben.
Imádom az olyan embereket, akik nem ismerik a kasztjukat, és osztják az észt.
l2p n00b kkthxbai
Nem tudom mióta csinálod, de az itteni fórumozó társaságnak nem kevés progress van már a háta mögött, hiszen legtöbbünk béta óta tolja, és nem Délalföldi pudvás retkek, és hasonló guildekben.
Imádom az olyan embereket, akik nem ismerik a kasztjukat, és osztják az észt.
l2p n00b kkthxbai
k 😄DDDDD
Bebizonyítottad hogy noob vagy😊 Veled nem is vitatkozom tovább hát hallod két lockkal én elszégyelném magamat a helyedben.
Az nem baj hogy annak 5 perc a cooldownja? Szép kis guilded lehet apám ha 5 percenként öltök meg egy mobot. 😊)
Az nem baj hogy annak 5 perc a cooldownja? Szép kis guilded lehet apám ha 5 percenként öltök meg egy mobot. 😊)
Bebizonyítottad hogy noob vagy😊 Veled nem is vitatkozom tovább hát hallod két lockkal én elszégyelném magamat a helyedben.
Jobb mint amirõl te valaha álmodni mernél😊
^^
mert a soulshatter dísznek van a spellbookban 😄
Azokat télleg lealázza a s prist mivel afflira pakoltak a divatmajmok ahelyett hogy kipróbáltak volna minden lehetõségett ..
Ember ne járasd le magad én odairtam a tényeket. Ird le te is miért több dmg egy affli lock-Akinek hozzáteszem kizárólag a tanktól függ a fene nagy dmg hogy mennyire tudja tartani az aggrot-Ez raidekre meg fõleg érvényes...
Valóban van egy imba shadow priest a guildünkben de sajna õ csak második. Az elsõ én vagyok. Hozzáteszem van még rajtam kívül 3 lock a guildben..
Valóban van egy imba shadow priest a guildünkben de sajna õ csak második. Az elsõ én vagyok. Hozzáteszem van még rajtam kívül 3 lock a guildben..
akarod mondani t5 😄
Megint számtech óra van?
lenne 1 normális spapotok, akkor úgy megszivatna Karazhanban, meg 5 fõsben is, hogy csak lesnél. 😄
afflis lock meg élvezkedne spappal a háta mögött, mert röhögve verne mindenkit. 😊
afflis lock meg élvezkedne spappal a háta mögött, mert röhögve verne mindenkit. 😊
class spec fegyverek nabazmeg 2 éf fél évet kellett várni, hogy mindenkinek legyen gg.
valami kemény kveszt lesz, ha azt nézzük t6hoz van designolva pl a lock fegyver...
valami kemény kveszt lesz, ha azt nézzük t6hoz van designolva pl a lock fegyver...
๏̯͡๏﴿
pfff, 5 fõs instákban ki mit tol a kutyát sem érdekli 😄
crit? afflinak minek crit? dotok nem critelnek. inkább dmgup kell
Immolate sem kell, mivel fire alapú, ugye a lock meg nem firemage rabszolga akar lenni. raidben úgyis lesz általában 1 shadow priest, ami megint segít neked. 5-10 perces boss fightoknál a legjobb.
ha fogy a mana dark pact, az imp regenel csata közben, ha nightfall is bejön, az is jó. de majd a hozzáértõ lockok úgyis megmondják a frankót.
Jah, nem rád gondoltam 😛
crit? afflinak minek crit? dotok nem critelnek. inkább dmgup kell
Immolate sem kell, mivel fire alapú, ugye a lock meg nem firemage rabszolga akar lenni. raidben úgyis lesz általában 1 shadow priest, ami megint segít neked. 5-10 perces boss fightoknál a legjobb.
ha fogy a mana dark pact, az imp regenel csata közben, ha nightfall is bejön, az is jó. de majd a hozzáértõ lockok úgyis megmondják a frankót.
Jah, nem rád gondoltam 😛
ha te demo/destro buildal, impel elöl elsõ vagy dmg listán, akkor az nem azt jelenti hogy te vagy baromi jó, hanem hogy a többiek kurva szarok 😄
apu majd megver <#duhos2>#duhos2>
Amúgy meg nem azt mondtam hogy szar csak azt hogy jobb amit én csináltam a saját lockomnak... 😊
az én vagyok :x
Bocsika raidbe meg aztán fõleg elsõ vagyok. Igaz eddig csak 10 fõs raidhez volt szerencsém karahzanban de az is már vagy 20 alakalom eddig senki nem vert meg...
Nah indokold meg hogy miért vagyok eltévedve? Rossz dmg métert szedtem le vagy mi a szösz? Mondom mindenkit verek magasan. Nincs tévedés😊)
te aztan hatalmas szövegértõ vagy.
A raidelo warlockok talentjebe belemagyarazod hogy szar, mert te 5 fõs instában teljesen más talentel elso vagy.... 😄
A raidelo warlockok talentjebe belemagyarazod hogy szar, mert te 5 fõs instában teljesen más talentel elso vagy.... 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Jól beszélsz 7-8 nap játékidõ nekem a 60. Hiába aki tud az tud. 😊
De csak hogy tudd van egy 70-es lockom-human egy 60as papom-human lvl 60 orc warrior. lvl 50 blood elf rouge. Meg valahol még van egy 47 es troll vadászom. 😊 Mindez majdnem másfél év teljes kihagyással.
De csak hogy tudd van egy 70-es lockom-human egy 60as papom-human lvl 60 orc warrior. lvl 50 blood elf rouge. Meg valahol még van egy 47 es troll vadászom. 😊 Mindez majdnem másfél év teljes kihagyással.
vagy nagyon el vagy tévedve 😊
Aha... Mondanál vmi konkrétumot hogy ezt honnan szedted?
Én mondok neked szivesen konkrétumot. imp -20% threat /legfontosabb/ azt akkor még destroból hozzájön ehez 10% szal úgy indul hogy -30% threat. Shadowbolton immolatén meg soul fire-en ott az casting time rövidítés. +5% crit +100% crit bonus /lockomnak 25% a critje igy .../ Shadow bolt után azonnal shadowburn befejezésnél... Ezekkel a nyalánkságokkal együtt tökig fejlesztve a demonology ág amit már nem sorolok hogy mi ad még damagét de van bõven. Elég csak annyit említenem hotgy ugye improve imp egyszer 30% + improove firebolt. Általában nem használom a kicsikét de simán lehet azt akkor már tényleg az összes kaszt elmehet haza😊.
Nem muszály elhinni de honor hold kivételével exalted vagyok. Eközben egy azaz egy darab mage tudott legyûrni meg egy rouge kizáróla azért mert full epic be nyomták.
Szal vagy én vagyok valami kivételes tehetség vagy a nagy klánjaid warlockjai egész egyszerûen tévednek vagy csak megunták a demonologyt.
Én mondok neked szivesen konkrétumot. imp -20% threat /legfontosabb/ azt akkor még destroból hozzájön ehez 10% szal úgy indul hogy -30% threat. Shadowbolton immolatén meg soul fire-en ott az casting time rövidítés. +5% crit +100% crit bonus /lockomnak 25% a critje igy .../ Shadow bolt után azonnal shadowburn befejezésnél... Ezekkel a nyalánkságokkal együtt tökig fejlesztve a demonology ág amit már nem sorolok hogy mi ad még damagét de van bõven. Elég csak annyit említenem hotgy ugye improve imp egyszer 30% + improove firebolt. Általában nem használom a kicsikét de simán lehet azt akkor már tényleg az összes kaszt elmehet haza😊.
Nem muszály elhinni de honor hold kivételével exalted vagyok. Eközben egy azaz egy darab mage tudott legyûrni meg egy rouge kizáróla azért mert full epic be nyomták.
Szal vagy én vagyok valami kivételes tehetség vagy a nagy klánjaid warlockjai egész egyszerûen tévednek vagy csak megunták a demonologyt.
biztos igazad van, de eddig a legnagyobb farmkirály lock-ok mellett, akik 4-5-ösével ölték EGYSZERRE az elementálokat, azok mellett nemigen rohangált pet, felguard meg pláne nem (lehet succu volt velük, de azt meg csak õ látja).
amit én láttam belõlük, az a 4 dot volt (CoA, Corr, Siphon, UA, bár mageslayer-eknél, mana wrath-oknál elég volt a 3 dot is), meg némi life drain.
szép kis elementál hullakupacok maradtak utánuk, pár sec leforgása alatt...
de végülis te biztosan jobban tudod.
de mindenesetre legalább az már kiderült, hogy warlock-kal játszol...
amit én láttam belõlük, az a 4 dot volt (CoA, Corr, Siphon, UA, bár mageslayer-eknél, mana wrath-oknál elég volt a 3 dot is), meg némi life drain.
szép kis elementál hullakupacok maradtak utánuk, pár sec leforgása alatt...
de végülis te biztosan jobban tudod.
de mindenesetre legalább az már kiderült, hogy warlock-kal játszol...