166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#118612 /applaud -
#118611 Majd kapsz, szép lila lesz tőle a szemed. -
#118610 Heyhey
Nem enged beloggolni a játék. Azt irja 'unable to validate game version'. Eredeti game, egy órája még játszottam vele. Pls help! (már jelentkeznek az elvonási tünetek ) -
#118609 engem ez nem éritn 1x nem kaptam debuffot :) -
Foglaltnick #118608 szia,
ha elolvasod a fenti bannert,
átgondolod,
akkor rájössz, hogy nem tudunk válaszolni, mert sose próbáltuk
-
WiLDoR #118607 ideje volt már... -
#118606 Tempest keep mechanar chestek solozása. Jó kis exploit volt amíg a blizz ki nem vette. :>
kb 20 rugó volt bent mindig mechanarban. -
#118605 YAY! =D -
#118604 Leecher bünti Blizzard módra -
#118603 Oks köszönöm!
Már kész lett volna 1 kutya, de egyszerűen 3-4percenként fagyok le a serverről(mások nem!) mit tegyek?(Netem nem kapcsolódik újra..)jah kieggel vagyok. -
#118602 Olvasgass
errefele szerintem, mindent emg fogsz találni. -
#118601 Tatgeteled a megfelelo allatot, majd raklikkelsz a taskadban levo botra. Maradj egyhelyben, amig a szelidites tart, ne torodj vele, hogy kozben harapdal a bestia. -
#118600 Van a taming rod vagy mi és 3db van belőle questes.Azzal kéne befogni az adott álatot ami nekem zöld és valami farkas, de hogy csináljam ezzel a tárgygyal?Thx. -
Muhu #118599 Hello!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hogyan lehet a hivatalos oldalról legális acc nélkül leszedni a BCt?Mert többen is mondták, de senki se mondta el, hogy kell.Szal légyszi segítsetek! -
#118598 Okés, megoldom.Azért köszi... -
Orgi #118597 Én is simán, az Outlandos questekből szedtem össze a pénzt az epic mountra. -
ShaiHulud #118596 hunter trainernel, XHT -
#118595 Valaki elmagyarázná nékem, hol lehet felvenni a lvl10es hunter küldit(of tauren.tehát horda.).Állítólag bekell fogni az állatokat, s a végén lehet hiénád...Htx;) -
ShaiHulud #118594 *report spam* -
Skill #118593 wts gold!
legegyszerübb leggyorsabb mondja hogy 280% os mountal repülhes outlandon! :) -
#118592 Ok.Htx.
Vissza térve, mint sro-fórumon?:Ha jól megnézed, én nem írtam semmit olvasgattam, és jöttek hozzám a hsz-ek hogy kunyerálok, meg ilyenek.Akkor miért engem kell hibáztatni mondd már el?Jah és nem fogom magam hagyni egyik pöcsnek sem. -
#118591 ne csináld uazt mint sro forumon csinálj 1 kibaszot karaktert és játsz vele ugy is rájössz ne tervez elöre mert abból csak az lesz ,hogy fél év után is lesz egy lv20s karid amit letörölsz mert mással akarsz játszani.. vagy menj el PTR-re (google.com -> wow europe ptr) és probálj ki 4db 70es karit .. ennyi ksöz -
#118590 Alliba lehet hunter: törpe
draenei
Nos én hordás vagyok, de mivel haverom allis én is az akarok lenni.Ugyanazt a skilleket használja?Skillek ugyanazok maradnak?Minden ugyanaz, csak a csapat más?:) Thx. -
#118589 -
#118588 és én hol irtam olyat ,hogy függ töle? l2read -
#118587 negativ sire:) nem akarok questezni...:P
más tipp esetleg? -
#118586 accot nem töröl a Blizz. -
WiLDoR #118585 eddig is volt -.- -
WiLDoR #118584 elvileg 6 hónap, de nekem volt olyan ismerősöm, aki 1 év offline után lett újra online a 60-as fullepix rugójával.
szal' karaktert és account-ot nem töröl a blizz... -
WiLDoR #118583 én nem farmoltam.
felhúztam 70-re egy huntert, utána pedig a warlock-ot.
s megcsináltam velük az összes elérhető, illetve megmaradt quest-et outland-en.
a kettő pénzéből jött össze egy kis támogatással (~1000g, thx spyker) az 5000g. -
#118582 Pont egy hete eldöntöttem hogy rámegyek a 280%-os mountra és a 300as riding skillre (~5000G),majd netherwing reput kimaxolom:) Elkezdtem az ogri'la + skyguard küldiket csinálni, meg farmolni kezdtem primal airt + cobra scalest Shadowmoon Valley-ben (jahés elvétve ércet is bányásztam)
Összejött 1100G, és holnap leszek revered a sha'tari skyguardokkal:)
(De ezen a héten még 12K honorra is szert tettem, szóval több pénz is jöhetett volna)
Szerintetek Bloodscalpon mire érdemes "befektetni"?
Gondolkoztam még a clefthoof cuccokban, de...áh...túl keveset ér azon a realmon:)
Soso, aki már átven ezen a "rémálmon", az elmondhatná hogy ő mit farmolt és mennyi időbe került az 5000G megszerzése.. -
#118581 mennyi az az idő intervallum ami idő alatt nem újítom meg a fizetésemet és ezzel elbukom az accountomat? -
#118580 Ajaj, akkor u have a life? :D -
WiLDoR #118579 nem is.
angolt tanulok helyette, hogy meg tudjam érteni a quest-ek szövegét :D -
ShaiHulud #118578 go away, nem is wowozol.:P -
WiLDoR #118577 tényleg nem?
franc, pedig pont erre akartalak kérni -
#118576 én - aki normálisan kérdez, annak - válaszolok, aztán jól megaszondom. te csak jólmegaszondod. kkhtxbai.
és csak nem fogunk minden küldetést megkeresni és lefordítani magyarra -.-' -
#118575 loál -
WiLDoR #118574 picket mesterrel ne foglalkozz :)
ő mindenkinek "jól megaszondja", s gugli fan :P -
6tila #118573 Egy gond van... azért is kértem a segítségeteket, mert nem erőségem az angol nyelv...