World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit ad isten már megint tévedtem :/ /bocsika de lockomat nem use 3 hete/ Pontosan ezek a talentjeim.
imp s bolt max bane max
Devastation 3 imp firebolt 2 shadowburn kötelezõ
destructive reach intensity max
Improved imp max demonic embrace max
fel intellect health funnel max
fel domi kell fel stamina alap demonic aegis ami ugye nem kell mondjam szintén + 30% dmg a fel armorra barátom😊
unholy power max madter demonology max. Daemonic sacxrifice soul link alap. Demonic knowledge max. daemonic tactics max.
Ezt nem innen onnan fórumokból szedtem hanem teljesen saját gyártmányú tálentezés sokszori próba eredménye. A legbrutálisabb az hogy nem csak PVE be büntet hanem pvp be is. Nem kicsit. Afflival ellentétben...
Aláírásod cseppet sem aktuális úgy gondolom ;>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
- Többször hangsúlyoztad hogy az affli locknak nincs aggrócsökkentésre módja, csak jelezném hogy affli ágon is ugyanúgy van -10%-os talent mint destron. Soulshattere meg minden locknak van, hogy szerinted az nem ér semmit az ESZP 😛
- "Ezekkel a nyalánkságokkal együtt tökig fejlesztve a demonology ág amit már nem sorolok hogy mi ad még damagét de van bõven." Soroljad csak. Imped van elöl, tehát MD, DS kilõve, Ha SL-t használod akkor jó esélyed van hogy az imp rövid úton elhalálozzon, marad a Demonic Knowledge mint +dmg...
- És ami a legjobban érdekelne: Hogy van neked Felguard mellett Ruinod? 😄
Szóval szép elõadás volt, de azért erre még gyúrjál egy picit 😊)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
<#banplz>#banplz>
ಥ_ಥ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Már a régi mportálos ligákban is bent voltam q3-ban te noob. Battlefieldben meg a legjobbak között voltam. Fps-ben mindenképp az élvonalhoz tartoztam. Nem is mertem volna másképp ilyet állytani. Hát ti? Értetek mindkettõhöz? Vagy csak fps? Noobs..."
vegyétek már észre, hogy kivel álltok szemben noobok, leborulni!!! <#idiota>#idiota>
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
l2p
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Nem tudom mióta csinálod, de az itteni fórumozó társaságnak nem kevés progress van már a háta mögött, hiszen legtöbbünk béta óta tolja, és nem Délalföldi pudvás retkek, és hasonló guildekben.
Imádom az olyan embereket, akik nem ismerik a kasztjukat, és osztják az észt.
l2p n00b kkthxbai
Az nem baj hogy annak 5 perc a cooldownja? Szép kis guilded lehet apám ha 5 percenként öltök meg egy mobot. 😊)
Az nem baj hogy annak 5 perc a cooldownja? Szép kis guilded lehet apám ha 5 percenként öltök meg egy mobot. 😊)
Valóban van egy imba shadow priest a guildünkben de sajna õ csak második. Az elsõ én vagyok. Hozzáteszem van még rajtam kívül 3 lock a guildben..
afflis lock meg élvezkedne spappal a háta mögött, mert röhögve verne mindenkit. 😊
valami kemény kveszt lesz, ha azt nézzük t6hoz van designolva pl a lock fegyver...
๏̯͡๏﴿
crit? afflinak minek crit? dotok nem critelnek. inkább dmgup kell
Immolate sem kell, mivel fire alapú, ugye a lock meg nem firemage rabszolga akar lenni. raidben úgyis lesz általában 1 shadow priest, ami megint segít neked. 5-10 perces boss fightoknál a legjobb.
ha fogy a mana dark pact, az imp regenel csata közben, ha nightfall is bejön, az is jó. de majd a hozzáértõ lockok úgyis megmondják a frankót.
Jah, nem rád gondoltam 😛