World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Nem kell a szöveg. Hunter a farmer kaszt és kész.
Nem számít, hogy a peted hp-je olvad mint a meleg aszfaltra ejtett fagyi, ha nem szürke mobokat akarsz ölni. Nem számít, hogy nem tolhatsz mindenbe õrülten dps-t, mert akkor lehúzod a petrõl a mobot, és 5 másodpercenként fd-zhetsz (gl 30 sec cooldownnal), vagy melee-zed a mobokat <#idiota>. Hogy bármelyik dd kaszt gyorsabban öl, vagy egy mage 4-5 mobot amig te egyet az nem számít. Befogod szépen az arcodat, és elfogadod: a hunter az optimális farmer, mert Kínából 5000-es latency-vel lvl30 zöld cuccokban napi 20 órában Zien Guo sok pénzt csinál vele. Szóval <#kuss>

&#3237;_&#3237;

tier6 melee

nah itt mar egesz jol nez ki a pala set is.

nether ray mount

Tyler Durden
Direkt nem teszik vissza, egy kis friss levegõ neked is jót fog tenni Vadi <#crazya>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

wlock-ot kiváncsiságból kértem vissza, mage-gel néha belogolok szõkõévente egyszer, aztán leütögetek némi rested bonus xp-t 😊
kb. ennyi.

de egy female ork warrior alton most filózok, úgyis az a mániám 😄

"Hunti meg azért imba farmer mert nincs downtimja, nem kell megállnia enni meg ilyen kakik"

látom te se sokat próbáltál 70-es elementálokat meg mobokat farmolni huntával.
még maxos fire/nature/stb. resist-es pet-nek is olyan tempóban olvasztják a hp-ját, hogy 2-3 mobonként lehet mend pet-elgetni meg kötözni szerencsétlent (egyéb mobok esetében, amik ütnek ott meg meg se látszik a 8000 feletti armorja). olyan pet meg nincs, aminek minden ellen lenne resist-je, meg midnenben faja lenne.

egy fury warrior 35% crit-tel, planar edge-gel, meg kék-zöld gear-rel meg 3 sec-enként vált mobot, kb. 3-4 ütés neki minden, egy intercept cd alatt 3-5 mobot kinyir cca. 20% hp vesztés mellett (láttam, szal' nem a levegõbe beszélek).

komolyan mondom, csak lestem, mikor láttam, hogy milyen tempoban lehet vele mobokat, elementálokat, stb. farmolni.
pl. a mana wrath-okat kirin'var village-ben, átlag 600-800 - de láttam 1200 felettit is - dps-t hozva ölte halomra! brutális volt.
ehhez képest a huntám sehol sincs...

Mayday
Koszi! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

QuippeR
itt a mihtril, tetszõleges térképre ráböksz, és végignézed a kis fehér kockákat. 250-nél meg beírod a keresésbe, hogy thorium, asszem egybõl tudsz rich thorium vein-t is (bár ez nem biztos), és eastern meg western plaguelands-en teszel néhány kört.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

The Garrett
😄
ez egyre jobban tetszik.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Laox
Üdv Vadász :-) Látom valaki az én kis klánomból is látogat errefele 😊

http://www.bulihely.com

már mondták hogy lesz.
lecsekkolja bankod/inved/meg ami rajtad van, és a szerint rak be. nem lehet kijátszani (max ha eladod a cuccaid, és visszaveszed, de sok szerencsét így szórakozni ezzel)

Mayday
Sziasztok,
59-es szintu vagyok, es mar a Dark Portal masik oldalan kalandozok. A Mining szakertelmem viszont kicsit lemaradt, csak 248-as. Mit javasoltok, melyik teruleten lehetne kicsit boklasznom, ahol gyakorolhatok, hogy eleg kepzett legyen Outland-en is? Jelenleg Mithril es Truesilver az, amit tudok banyaszni, asszem 250-nel tanulhatok asszem Thoriumot.
Melyik terulet lehetne legalkalmasabb egy kis fejlodesre?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hmm a blizzardos srácok ugylátom megfeledkeztek a palmtoprol amelyiken a xavius es battlegroup társai vannak .

Zoldbe bejelentkezel, az osszesorsolas elott nezi meg milyen a cuccod, es utana mar nem tudsz atoltozni pl. mert combatba rak. Vagy a meccs kezdete elott meg1x ellenoriz es ha x%-al jobb a cuccod akkor kidob. Valahogy biztosan meg tudjak majd oldani. Vagy a meccse vegen 5 secig nem lehet kilepni ekkor ellenoriz es ha x%-al jobb cuccba vagy mint amibe jelentkeztel nem kapsz pontot, vagy minuszt kapsz (habar a hunter vagy rugo akarmikor at tud oltozni mivel ki tud kerulni combatbol, ill gondolom mar a mage is)

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

Oldern the 1st
(ez nem a 40%-os, arról lehet nincs képem 😛)

Oldern the 1st
A guilddel nincs gond, nálunk én is fontos tagja vagyok a guildnek...
fõleg, hogy nálunk annyira nincs progress, hogy a legjobban a képességet az jelzi, hogy volt olyan raid (KZ), ahol a dmg 40%-át egyedül én csináltam...pedig volt rugó, lock, mage, minden.

screenshot:
dps : )

Rossz guildben vagy. Nalunk van 2 feral drood (tankolnak MT kent is), oomkin es fa drood. De van utogetos shaman meg caster is, BM hunter, egyre tobb spriest (vegre), fire mage, pala tank stb. Megis haladunk, nem ezerrel, de Gruul-t bevertuk 4x pl. Es nem a fene nagy demokracia miatt van igy hanem mert nagyon hasznosak tudnak lenni.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

TDC Geronimo
Ez egy jel dav! :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Davidus
szivességet teszek a blizzardnak... újra elkezdek játszani. erre nem megy a server-.- azt akarják hogy újra abbahagyjam?<#nezze>

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Addikt vagy, ennyi <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

azt hiszem megertelek : )

anti hero

BEAST
:c

najo ne tudd meg mit vergodtem tegnap 😄D ... elhataroztam egy hete hogy ha lejar a heten az acc akkor nem fizetem tovabb kell a pihi , stb. ... hetfon mar remegve rendeltem a GC-t 😄DDD tegnap meg 5 percenkent lestem mikor jon a futar <#idiota> ... vicc hogy mennyire szar lett a wow , de a sok ratyi miatt meg mindig fun bent okorkodni 😄 ... need lenne mar a warhammer =)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
en orulok a valtoztatasnak. azert untuk be a pvp-t mert nyomorekok ellen rakott ossze allandoan es egyik meccs se volt élvezetes premade el. Hatha mostmar lesz "szoros" meccs is 😛

s0n1c
én csak azon nevetek, hogy sír a sok skillgép, hogy a tier800as gearjében nem fogja tudni pwnolni a zöld geares kocaplayert 😊 szánalom, amint nem az van, hogy 2 instant skill lenyomása mellet "/perform wtfpwn you're dead, haha", már megy is a sírás...

The Garrett
es mivan ha zöld cuccokban jelentek bg -re, aztan atöltözök t6 ba? 😄

jo gondolat de sztem wowban a pvp es a pve osszeegyeztethetetlen es balanszolhatatlan.
kar faradni.

arenak amugy meg kicsit, wow CCk es (a nem letezo) immunitik szarok, sztem caster vs melee szar.
instant tamadasok es mozgasok aka noskill dominalnak
;o
kar faradni.

ja en vegszora en ugy gondolom hogy ha az arenaban (es tobbi bgkben) mindenkinek egyforma gearben (minden classnak term.) mehetne cska az sokkal funabb lenne. ja es a reward ne ilyen szarfos gear legyen mar talaljanak ki vmit konyorgom.. uj megszerezheto abilityk vagy vmi oO

anti hero

The Garrett
1 peccsig "lehetett" jobb dmg a druid, ez betudhato balancolásnak.
druid nem healel jobban mint priest, max effektivebbnek tunik dmg meteren a hotok miatt.

resto druid ugyanugy nelkulozheto minit a feral vagy a moonkin, de mégse, mert ha sok priest lenne, csak soszevesznenek a looton

te msot a bsen magezel vagy lockozol vagy abbahagytad?

anti hero

remelem este 7ig nem is lesznek serverek! ;d<#mf1>

sok addikt meg hagy kaparja a falat es visitson..
:gonosz:

anti hero

Majd bebariz újból és ennyi...nah de ezt nem siránkozásnak irom, annyira nem számít a dolog
Hunti meg azért imba farmer mert nincs downtimja, nem kell megállnia enni meg ilyen kakik, furry warri (meg még sok class) lehet gyorsabban öl de olvad is a hp je rendesen

Oldern the 1st
Retalent marksman/survival ? 😛

picket
"én hunta buffokra leszek mindenesetre kiváncsi, fõleg a mark buffra" - Kapsz majd olyan buffot, hogy nerf lesz. 😄

&#3237;_&#3237;

ha druidaként szórakozni szeretnél instában, akkor reroll resto ág, tree form.
ha ez téged nem szórakoztat, mert dps-elni szeretnél, akkor meg reroll mage, hunter, rugó, etc., amik direkt erre lettek kitalálva.

amúgy az überimbának kikiáltott hunter farmer kaszt szerintem nagyon mélyen elbújhat farmspeed és effectiveness terén pl. egy fury warrior mellett...

btw. köv. patch-ben meg enrage+deathwish, flurry nerf kb. -16% white dmg csökkenés, ami több, mint fájdalmas lesz minden warrinak.
slowing helyett az insignia pedig polymorph-ot fogja levenni. szóval legalább nem lesz az, hogy birkából végignézed, ahogy mage elvtárs betolja trinket, trinket, potion, ap, pom, anyámkinja tökigbuffolt pyro-ját az arcodba, aztán mire lenyomnád az intercept-et, már meg is döglöttél.
ez viszont egy jó kis buff lesz...

szal' gondolom a warrik egyik szeme most sír, másik meg nevet. vagy legalábbis hasonló lehet a szitu...

én hunta buffokra leszek mindenesetre kiváncsi, fõleg a mark buffra, meg az új pet skillekre is. remélhetõleg innentõl használható lesz a pet raid-eken is, mer jelenleg több, mint useless, pedig a dps-em kb. 1/3-át õ adná...

picket
A warrior eddig is tank dps hibrid volt. Csak nem negyon emlegettük, mert megszoktuk már. Amelyik kaszt tagjai a három felsorolt kategóriából (heal, tank, dd) talentezésének segítségével válogathat, az hibrid.

&#3237;_&#3237;

Sok dologba igazad van, warriként én se értek egyet, hogy csak 1 igazi tank class legyen, ha healer classból van 4(+ a lock)😊, dpsbõl még több, akkor miért ne lehetne több tank class is? Ráadásul emiatt folyamatos zaklatásnak vagyoik kitévé😊, állandóan úgy invelnek,hogy még csak rám se whisperelnek, amit persze nem fogadok el, csak zavaró tud lenni csataközben
A warri nerfel csak az a baj, hogy mióta kijött a játék folyamatosan nerfelik - jó az elõzõ patchbe kapott egy nagy buffot, mert 2.0 olyan nerfet kapott a rage, hogy az tényleg durva volt, sejteni is lehetett nem maradnak így sokáig a dolgok-a flurry amit most gyengítenek a furry ág legmeghatározóbb képessége(insigniás dologba most nem megyek bele, az annyira nem is érdekes)
Arenába meg azért lehet sok warri mert supporttal a popójába szerintem a legélvezetesebb class

BEAST
akkor miert van az hogy a priestnel a pala es a druida is jobban healel ... onoz egy hybrid jobb support mint a "main" healer ... arrol nemis beszelve hogy egy feral druid sokaig nevetve elozte a pure dps kasztokat dpsben , a class leirassal meg kitorolheted miota megjelent a wow nem valtoztattak rajta 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
"A 2.1-es patchben kerül bevezetésre a már régóta rebesgetett Matching System. A cuccnak az a lényege, hogy egy-egy Battlegroupra megpróbál azonos erõsségû karaktereket kiválasztani, tehát nem fordulhat elõ a jövõben, hogy a Tier6-os full epix mega raider egyszerre lenyom 5 “… of the Bandit” playert. Mielõtt elsírnánk magunkat örömünkben, azért gondolkodjunk egy picit. Nagyon sokan azért járnak raidekre, instance-ekbe, hogy olyan geart szerezzenek maguknak, amiben dominálhatnak a PVP-ben. Ez most elvész, hiszen - ha jól fog mûködni a rendszer - akkor tök mindegy, hogy milyen felszerelésben van az ember. Sokan fognak arra a következtetésre jutni, hogy felesleges raidelni, mert minek? Véleményem szerint, igen, az a ki, idõt, energiát szán a néha monoton és kõkemény PVE contentre, az megérdemli, hogy utána lezúzza a gyengébb felszerelésûeket. Ha bevezetik ezt a rendszert, biztos vagyok benne, hogy káros következményei lesznek a high-end raidelésre.

The matching system is in for 2.1; however it picking and choosing is fairly loose to match the amount of people playing in the battlegrounds currently. There simply aren’t as many people playing now, from say when the new honor system had launched, and we would rather get players into battleground matches sooner than have them wait around just to match them with the people they were probably going to be matched with anyway. We’ll be continuing to tighten up or loosen how stingy the matching is as the number of players in the battlegrounds increases or decreases, respectively.

Bottom line is that with enough people in queue you’re going to see some better matching, but in the lower levels where there’s generally already slim pickings the chance you’ll see a twink every once in a while is probably pretty good."

forrás:

blackravens

úgyis már régen volt pvp vita <#idiota>
Oldern the 1st
Ennyi erõvel a priest/pala is lehetne jobb healer, mint a resto druid. Nem az, vagyis resto druidra SZÜKSÉG VAN, a remek (és három különbözõ) hotjai miatt - kérdés, hogy vajh, miért nem tudták ugyanígy szükségessé tenni a másik két talent ágat. Tudod , hogy szükség legyen rá : )

"mint 1 bohoc moonkin vagy akarmi"

<#hehe><#hehe><#hehe>

The Garrett
legkozelebb class választás elõtt olvasd el az adott játékban a classok leírását. Sokat megtudhatsz róla hogy mire számíthatsz vele ha felhuzod: pl:

Weaknesses:
"Animal forms are not as powerful as their counterpart classes"

ez nagyjabol utal arra hogy milyen iranyban keszitették és fogják fejleszteni a jovoben is a druidot. ennyi

Pyotr
hát igen, be is baszna ha csak a warri lenne jó tanknak föleg mikor van ugy h 8-10 van csak online aztán a generalba csak azt látja az ember h need tank ide meg oda last spot😄
én sem várom el pap létemre h engem vigyenek mindenhova healernek!

&#9608;&#9608;

Oldern the 1st
" A többire nincs szükség, illetve meg ha van, akkor az nem working as intended. Más ne szórakozhasson már jól, csak Te. Egoizmus ftw."

Tök jó, hogy kiforgatod a szavaimat. Jelenleg ott tartok, hogy Én is szórakozni szeretnék, nem csak a mage/hunter/lock brigád tagjai. Másfél éve nyomom ezzel a karival, amikor elkezdtem, még nem gondoltam hogy a druidának van egy intended ága és egy tank meg egy retarded. Azt úgy láttam, hogy caster dps és pont.

Raidelni akarok, de nem healerként. Jah, igen. Akkor reroll mage. Azon vagyok 😛 De ez nem feltétlenül normális 😛

BEAST
de mar fel 11 van es nincsenek serverek , panikoljak-e?! <#idiota>

Nexxuss
ja akko ok😛 nem akartam játszani most ugyse csak ráakartam nézni 😛
köszi a helpet

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Shongi
Ez nem gáz, vagyios az de nem nállad vana gond, ez a megszokott karbantartás, igaz mostmár csk kéthetente, amnno minden szerdán ez volt, olyan 11 körül már menni fognak elméletileg.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

szerdánként elõfordulhat hogy karbantartás van
11 után tudsz majd játszani
általában
a szerda az ilyen

Nexxuss
Sõt angol nyelvü Realm nincs is.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

nem nagyon vagyok szakértõ a témában, és igazából nem is nagyon akarok belemenni a vitába, mert mint említettem szerintem nem ez a lényeg, szóval csak lábjegyzetben tenném hozzá, hogy az, hogy a warrior jelenleg annyira népszerû arénában, pont a változatosság részét képezi, a népszerû ideológiával szemben, miszerint 1 tank class van csak, a többinek kuss, az az egy viszont tankoljon és kuss.
Mert ugye mivel népszerû mindenre rámondani hogy hibrid, akár a warrior is lehetne hibrid, hiszen 3 talent ága van, és mégse mindig tankol.
Most pedig ugyanúgy, ahogy lerántották a medve dps-t, rántják le a warrior dps-t is.
Lábjegyzet kettõnek jegyezném meg, hogy az insignia slowing effect leszedésének megszüntetése szerintem egy jóindulatú módosítás, mivel ettõl a nerftõl kezdve a charge és az intercept leszedi a slowingot (vagy legalábbis addig nem hat rá tán), valamint az insignia leszed valami mást slowing helyett... Gondolom ezzel azt szerették volna elérni, hogy minél több dolgot leszedhessen a warrior, és mivel a slowing lejön abilitybõl, így inkább szedjen le mást a trinket.

Nexxuss
GYerekek nézzen már fel valaki a wowra. neálam valami gáz van. Beléptem, és megint kérdezte az alap beállításokat, hogy melyik realmba akarok menni stb. Kidobja a listát, de csak egy server van rajta. Mi történt?

The Garrett
hmm moderalt hozzaszolasnal csuszik a szamolas vagy wtf?

"Ha van mondjuk a BS-en egy hordas karim es letorlom hogy egy allis karit vigyek oda, akkor kesobb majd azt a letorult karit visszakapom fullosan vagy nem?"

kijavítottam a hibákat, kicsit nehéz volt értelmezni elsõ olvasta <#beka2>
szóval mondom mi a szitu, nagy rutinom van már ilyen témában <#beka3>

a karit úgy kapod vissza, amilyen státuszban törölted.
tehát, ha disenchantolod, eladod a cumóit, és pucéran törlöd, akkor úgy kapod vissza, ha ruhástúl törlöd, akkor meg úgy.
bankba lévõ cuccok szintén visszaállítódnak, ami elveszik az a mailbox-ban lévõ cucc.

úgy néz ki, hogy az account-hoz kapcsolódó visszaállítási limitet kivették, vagy csak én vagyok mázlista, vagy TBC megvételével újra él ez a limit, de nekem GM-mel való fél perces csevej után visszaállították BS-en a 60-as mage-em, és 2 napja a 37-es warlock-om is. utóbbi elég vicc, de mégis megtették.

viszont a te esetedben jobb megoldás - igaz költségesebb is -, ha átrakatod az allis karid másik szerverre, a hordást meg arra, ahol az allis volt.