166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#118532 Áttalentolsz vagy mehetsz procolni a bossokat instákba. -
#118531 Keressetek rá erre az addonra: TTM.Ez az amiről beszélek. -
Orgi #118530 Úristen, prot warri vagyok, se healingem, se damagém, akkor most már a napi bg-t se tolhatom le pénzért, miből fogok így javítani? :) -
#118529 De az nem elég, hogy nem kap honort, kapjon 1napos desertert és basszák ki a bg-ről.Emiatt kell állandóan balancolgatni. -
#118528 Sziasztok!
A HunDread guild folyamatos tagfelvételt hirdet!
Szeretett várunk mindenkit, karaktere fajától, kasztjától és szintjétől függetlenül!
Quel'Thalas szerver, horda oldal
A guildről: nem rég alakult, kis létszámú a csapat, de azon vagyunk, hogy ez változzon, mint láthatod:) Nálunk kötelezettségek nincsenek, baráti a hangulat, lehetőségeink szerint segítjük egymást.
Jelenleg az outland-i 5 fős instákba járunk, leginkább felszerelkezés céljából, hogy mit rejteget a jövő, azt reméljük, Veled együtt deríthetjük ki!
Guild bankkal és ventrilo szerverrel rendelkezünk.
Keresd játékban: Hellxdasham-ot, Hunoki-t, vagy Hellxdalock-ot,
vagy írj e-mailt a [email protected] címre!
-
#118527 Miert lagoltatna? AV vegen, mikor kiirja az adatokat, lefutna egy algoritmus es kiszamolna (max 1 mp), hogy ki erdemli meg a bonus honort.
Nem olyan nagy eroforrast zabalo dolog 80 jatekos 2 adata (hk es dmg vagy healing done - amelyik nagyobb) alapjan megallapitani ki a leecher es ki nem. -
#118526 Nem mert elvileg azt is mérni kellene, hogy mennyi időt tölt a bg-n.Az addon méri. :) -
#118525 Rosszul fogalmaztam. Termeszetesen ugy venne figyelembe, hogy azok nem kapnanak buntetest. -
#118524 szóval behívja azokat akik várólistán vannak és miután vége kapnak 1napos bannt?
ez mekkora faxxság. nem a player tehet róla hogy behívja a játék -
#118523 Az a baj, hogy valószínűleg az amúgy is laggos bg-t még szarabbá tenné.Mondjuk szerintem, bár nem nagyon értek hozzá.Lényeg, hogy most addonként a TE memóriádat, cpu-dat zabálja, de azért ennyi bg-n átlagolni, számolgatni, külön dmg és healing alapján szerintem kicsit erőforrásigényes.Pár napja AB tokenekért küzdöttem és akkora lagg volt 10-15 percen át(!!!), hogy nyugodtan megihattam a kávém miközben ment a fight. :D -
tomi5534 #118522 Hy
Én még sosem találkoztam magyar leirással ha tudsz ilyet akkor lécci ird már le az oldal címét! Am annyira azért nem vok gyökér angolból:D Azokat én is tudom és jó pár talentet is de van egy csomo ami meg haladja az angol tudásomat! Ezért kellene a leirás hogy mindegyikről tudjam hogy mit csinál és el tudjam dönteni hogy mire érdemes tenni:D Szóval lécci akinek van egy kis ideje irja le nekem:D Nagyon megköszöném -
#118521 Na igen, oriasi erofeszites lenne blizz reszerol, ha AV vegen lefutna egy ilyen algoritmus (figyelembe veve azon szerencsetleneket, akik a vege elott 1-2 perccel kapjak meg a behivast) es ez alapjan repulnenek az 1 napos deserter debuffok. Vagy minimum a no honor jutalom. -
#118520 én a wrath of the 7k instant retripally várom.. -
#118519 picsába:D
de akkor is van healing donem szóval amugysemfogsztudnireportolni -
Warden #118518 Várod is már a következő kiegészítőt THE LEECHER KING vagy valami hasonló lesz a címe ugye? -
#118517 Már leírtad itt, hogy hogy csinálod. :) -
#118516 nem tudsz reportolni mert nem átlagosancsinálom te se vennéd észre ha nem rl-be látnád ,hogy csinálom.. :p vagy nem mondanám -
#118515 Nyugodj meg, megy a report. -
#118514 Azért ezt nem kérdezted komolyan, ugye?Nyilván aki nagyban osztja a healeket azt nem kell kidobni.Egyébként van már ilyen addon, ami dmg és heal alapján átlagol és autoreportolja a leechereket.Elég sokan reklámozzák bg-ken. -
isi #118513 elkaptuk a LADY VASHJT.
http://vp-guild.armyrangers.hu/ -
nyugodj meg már csak neck és ring van hátra onnantol nem kell avznom:p majd csak a warrioromnak -
#118511 Szerinted akkor hány healer lesz? :-) Bemegy idlebe és úgy van 3 percig akkor 1 nap deserter azt helló. -
#118510 Ez van, nem értünk egyet.Majd a Blizz megoldja.De legalább abban hordás,allis,gnóm egyetért, hogy tenni kell a leech ellen. :) shaime szerinted is? :) -
#118509 szerintem egyáltalán nem így lenne -
#118508 Mert a pug-ból 100ember 200félét akar, semmi tactic és még a gearjük is szar, vagy núbok.Tudom mert minden nap pug-al bg-zek. Szóval most magamat is leírtam, de ez a nagy igazság. -
#118507 de hát a hordások ezt is megérdemlik, mint a pwn racialokat:D -
#118506 balinda az kurva ez mode az tény -
Warden #118505 Balindára ráfér a buff az biztos.Voltam olyan av-n hogy 4 azaz négydarab hordás intézte el ugy hogy közben kicsináltak engem is.A megoldás lehetett volna az is hogy glavangar is caster lesz de a blizzard inkább feszültséget szít.
A mai patch hozott egy ki hunter buffot a snake trap bugos és ledaze-l mindenkit. -
#118504 de miért véreznének el?:D -
#118503 Hát szerintem a pugok így elvéreznének galvnál vagy belindánál.Persze lehet akkor nerfelni őket, de szerencsére nem mindenhol ilyen az arány.Nem egyszer voltam olyan AV-n ahol egy darab leecher se volt.Egy kurva hosszú debuff kell, mondjuk 1 napos deserter oszt jó napot.Ja igen és dmg alapján. -
#118502 Mint a hunter aki "ügyesen" nevezte el a petjét:D -
#118501 elfogyna a nép? mert az most jobb, hogy 40en vannak bent és abból 20 afk?:D
legyenek 20an de azok játszanak.
aki belépés után 2 perccel nem osztott x dmg vagy healelt y mennyiséget annak /banhammer azt kész -
#118500 Szerintem ez kivitelezhetetlen(de hosszú szó:D ) mert egyrészt nagyon sok van mindkét oldalon, másrészt nem mindenki jár BG-re, tehát az lenne, hogy elfogyna a nép.Szerintem!De lehet még nem is foglalkoztak a dologgal... -
#118499 banolják kia gecibe afkzókat azt kész -
#118498 We’ve recently applied a hotfix that increases the hitpoints for both Balinda Stonehearth and Vanndar Stormpike in Alterac Valley. This change is being made to help assist in balancing the opposing sides and their ability to compete in the battleground.
We will continue to track the balance of the battleground and the factions as they fight for supremacy in Alterac Valley, and continue to make further changes as needed.
Alli rulez, kész. -
#118497 haverjaid -
#118496 Istenem :DDD
Voltak megint pwn hsz-ek, amin lehetett röhögni ma is, csak így tovább :d -
ShaiHulud #118495 arrol mi a velemeny amikor pap+lock csapat azt jatsza hogy feldotol valakit, majd mindcontrolozzak azt, felveszik vele a stealthlato buffot is (ami sebez is). es kozben healelni sem lehet az illetot a mindcontorl miatt, illetve hogy a healert feareli kozben a lock ha tudja. ez mennyire etikus?:P -
#118494 Druid war az kb. a counter, de én minden másról beszélek. Mage+rugó szerinted mennyi eséllyel száll szembe velük? 20 gameből kb 3 olyan van, ami nem resto drood-SLSL-disc/holy kombináció... -
#118493 Remélem azért unarmedba nyomtad és adtál némi esélyt a lockoknak is!