World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WTB edit, akarom mondnai druid sámli helyett.

TSW: Tunderke

Ízlések és pofonok, nekem tetszik a pap nagyon, de a pala (sisakot kikapcsolva), mage és sámli is.

TSW: Tunderke

😄 ez nem jo hozzáállás , van benne igazság nem mondom ,de ennyire elfogultnak lenni 😊 , na mek fellövöm a karit PTR-re 😛

druid

hat ezek a t6ok szalamnasan xarul neznek ki:S mage meg priest talan jo, de a tobbi pocsek, paladin nagyon gaz:S

mage

Mighty
Van, aki téged sem piszkálna meg 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

szerintem meg nyugodj bele, hogy igy lesz.
szerinted hol fognak esni a T6 cuccok? na? NA? nem nehéz kitalálni...black temple
na ki fog oda lejutni? te nem, meg én sem, meg még sokan mások sem. lejut majd a nihilum, meg a d&t, meg azok, akik megjárták már a jelenlegi top instákat.
te meg majd lejutsz oda fél év múlva, amikor már mindenki arra veri majd, hogy juhuj, T8, T9, degagyi, dejó, need, suxx, broáf, musthave, etc...

szóval ezért nem érdemes most erre recskázni, szép-meg-jó, azt ennyi.
bár a gnóm warlock-on azóta is fetrengek a röhögéstõl 😄

Botond
Jó,akinek acca sincs,és hetek óta nem volt online,az ne ossza az észt,mert marhára nem érdekelt a témában.
hidd el, ugyanolyan szarul néz ki azokon is 😄

szerintem igy nem igaz , de ezt most nem fogom alátámasztani,majd meglatjatok .na go game<#email>

BEAST
igy van 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Dav huga szebbet rajzolna! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

warhammer online-t a népnek!!

gagyi.
de mi lenne, ha mondjuk olyan race/nem kombón mutatnád ezeket, amiknek van normális shoulder méretük is? (amúgy meg big thx, hogy láthatjuk jóvoltadból mi is!)
pl. be male, draenei male, stb.
ezen a be female pala modellen a vállasból annyi vehetõ ki, hogy vállára tüztek valami ákombákomot, amibõl kilóg baloldalt 4 narancssárga pálca 😄

bocs, ha durva voltam, de tényleg nem sokat látni a vállasból...

TDC Geronimo
ez mi? lolfos...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nem olvastad a patch notes-ot?
köv. patch-tól nincs olyan kaszt, hogy sámán, a blizzard porba nerfelte.
még nem eldöntött dolog, de vagy warlock-ká vagy critter-ré lesznek átkonvertálva ^^

pala (elég fos lett)

elötted a lehetõség, hogy jobbat tervezz 😊
azért gondolom a blizznél sem olyan emberek ülnek, akiknek a fejébõl csak úgy pikk-pakk kipattannak minden egyes alkalommal teljesen eltérõ, teljesen egyedi ötletek, amik mindenkinek tetszeni fognak 😊

nekem pl. a priest vállas baromira szimpatikus a T6-ban.
warlock set-et viszont ultragagyinak látom.
másnál meg pont fordítva van ez, de ez épp így van rendjén...

ezek mind szép és jók, csak éppen a wow community 0,05%-ának lesz majd elérhetõ a T6, mint pl. a Nihilum és a D&T.
szal' álmodozni lehet, csak kérdés, érdemes-e...

csak azért mondom, mert itt most mindenki húderákattant a témára.
szerintem tök felesleges.

de azért, hogy pozitív is legyen, csinálok egy gnóm lock-ot...ezért a T6-ért már megérné, BG-ben szerintem amint meglátnák meghalnának a röhögéstõl a karakterek ingame is 😄

Hello, Szerintetek a Dranei shamannál milyen talentekre érdemes rakni mert én Enchantmentre szoktam
amugy kb a legtobb uj tervezes semmitmondo atlagos v atlagon aluli csunya, nem tudom hanyszor lehet meg lehuzni a rokarol a bort, de kezd mar kicsit uncsi lenni..

anti hero

valakinek van Zboard (WoW:BC-s) billentyuje??
hogy tudom beallitani h az emote parancsok mukodjenek???
"omfg
várom fiatal goldra éhes nök telefonszámát!"

engem a kicsit balra lévõ first nude rovat valahogy jobban érdekelt 😄
btw, fshock-os is volt már ez a hír, s hát nemtom, de aki azt a csajt megdugta, nemtom hová rakta az ízlését, én még bottal se nagyon piszkáltam volna meg 😄

ezen jobban áll

Davidus
hugom jobbat tervez

V9ykn8_TZL0

hántõr

ez hogy néz ki 😄
Kb mint a Szörnyecskék 2-bõl az a repülõs 😄

Davidus
xD

V9ykn8_TZL0

szine nem tetszik 😞

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Davidus
xD

V9ykn8_TZL0

Davidus
szar

V9ykn8_TZL0

jo gagyik imo.

Oldern the 1st
Druida? 😞

sámli

TDC Geronimo
neeeeeee 😄

s0n1c
😊))))))) ahhhahahahahaha
kérésre, itt a gnome lock 😄

/respect és köszi a munkát. Minden repül a FrostShockra.
BEAST
nowai :d

következõre warrit pls
guildérdek :p
príszt

TDC Geronimo
Többit is plx! :d

TDC Geronimo
o.X

Count Adyn
Fogadni mertem volta hogy szó szerint ez lesz elfreitamásozzák😄
alapsztori
kelett neki egy epic mountre 5kg, mondta hogy meg lehet b**ni érte, aki hajlandó volt annyit adni az küldött fényképet neki õ meg választott egyet és happy mindenki. És ezután tálalják hogy uristen a játék gyilkol, kurv@t nevel mindenkibõl agyat mos jujujuj 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

2 szo:
baszd meg

/jawz off

anti hero

tigeroo
ezt honnan a picsbõl szerkálod?😄
BEAST
omg

tessék worldfirst láthatjátok full lock kinézetet (kesztyû lehet nem t6, de azzal már nem fogok szórakozni ~)

bulvarsajto, need to say more ? ;d

anti hero