World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mi lenne, ha mondjuk olyan race/nem kombón mutatnád ezeket, amiknek van normális shoulder méretük is? (amúgy meg big thx, hogy láthatjuk jóvoltadból mi is!)
pl. be male, draenei male, stb.
ezen a be female pala modellen a vállasból annyi vehetõ ki, hogy vállára tüztek valami ákombákomot, amibõl kilóg baloldalt 4 narancssárga pálca 😄
bocs, ha durva voltam, de tényleg nem sokat látni a vállasból...
köv. patch-tól nincs olyan kaszt, hogy sámán, a blizzard porba nerfelte.
még nem eldöntött dolog, de vagy warlock-ká vagy critter-ré lesznek átkonvertálva ^^

azért gondolom a blizznél sem olyan emberek ülnek, akiknek a fejébõl csak úgy pikk-pakk kipattannak minden egyes alkalommal teljesen eltérõ, teljesen egyedi ötletek, amik mindenkinek tetszeni fognak 😊
nekem pl. a priest vállas baromira szimpatikus a T6-ban.
warlock set-et viszont ultragagyinak látom.
másnál meg pont fordítva van ez, de ez épp így van rendjén...
szal' álmodozni lehet, csak kérdés, érdemes-e...
csak azért mondom, mert itt most mindenki húderákattant a témára.
szerintem tök felesleges.
de azért, hogy pozitív is legyen, csinálok egy gnóm lock-ot...ezért a T6-ért már megérné, BG-ben szerintem amint meglátnák meghalnának a röhögéstõl a karakterek ingame is 😄
anti hero
hogy tudom beallitani h az emote parancsok mukodjenek???
várom fiatal goldra éhes nök telefonszámát!"
engem a kicsit balra lévõ first nude rovat valahogy jobban érdekelt 😄
btw, fshock-os is volt már ez a hír, s hát nemtom, de aki azt a csajt megdugta, nemtom hová rakta az ízlését, én még bottal se nagyon piszkáltam volna meg 😄

Kb mint a Szörnyecskék 2-bõl az a repülõs 😄
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
guildérdek :p

alapsztori
kelett neki egy epic mountre 5kg, mondta hogy meg lehet b**ni érte, aki hajlandó volt annyit adni az küldött fényképet neki õ meg választott egyet és happy mindenki. És ezután tálalják hogy uristen a játék gyilkol, kurv@t nevel mindenkibõl agyat mos jujujuj 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
baszd meg
/jawz off
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

anti hero
koszi
anti hero
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
várom fiatal goldra éhes nök telefonszámát! <#hehe>#hehe>
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
ಥ_ಥ
-szolt a BE paladin
<#boxer>#boxer><#mf2>#mf2>
es meg is sertodtem !
anti hero
a tanknak ugyan úgy 5-6 gombot kell nyomni mint a healernek és a dps-nek, jó idõben kell elnyomni párat, ha ez bárkinek is megerõltetõ az már gáz -.-
és ne legyintgess hanem mond hogy mi a nehéz benne, avgy ne írj ilyeneket...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"