166748
  • Dr DeViLKiNG
    talán azért mert most arena csak a healerek manajáról szól. ha nem ütnek kevesebb heal kell beléd, több manaja marad a healerednek, és te nyersz.
  • Warden
    Sims-ez az tudomásom szerint magyarúl is megjelent.Esetleg szótárazd ki de ha igy homloklebenyből nem tudod mit jelent az ice-fire-arcane akkor ez nem a te játékod.
  • jazzy
    Dc utáni fearre ráfearelsz mégegyet és rögtön curse of exhaustion aztán szevasz.
  • BEAST #118449
    az elobb meg meleerol volt szo :p ... nem CSAK rugorol, azt tudom hogy a lock forum "ohnoeznemtudomleverniarugokat" sirastol zeng :D ...de valamit valamiert :o ... Warrior iskb csak akkor lehet kemeny ellenfel ha ud :p
  • Tafaya
    B*****meg, ha tudom, hogy a lock ennyire gyenge kaszt nem indítok egyet :(
  • Dr DeViLKiNG
    rugot próbálj meg fearelni, amikor ütöget. egyrészt az a 1,5 sec nem annyi lesz, másik meg hogy lerúgja, vagy ha minden cdn van akkor benyomja vége előtt clost. dc utáni fearből meg kijön trinketel
    warriort még jobb..
    nem azt mondom hogy lehetetlen, csak kicsit vicces
  • Warden
    A lock miért is futna el?Elfearel a bánatba mindenkit maga körül ill rugó kivételével ne nagyon menjen melee a lock környékére vagy max masszív healel a háta mögött.Persze a divat lockok azok mások de az a gearezésükön ugyis látszik hogy ez azért lock.Azokat meg ugyis agyonveri bárki majd a divat lock megy sírni hogy ezért húzta hetvenre a lockját feldotolva egész azerothot hogy egy warrior-paladin agyoncsapja 3 ütésből mikor is köztudott hogy a lock a legimbáb és egyedűl képes megölni 10-15 ellenfelet és ilyen szégyen nem érhet egy nulla resis craftolt-questes geares lockot sem.
  • tomi5534
    Hello le tudná nekem valaki irni hogy a magenel melyik talent mit csinál mert nem tudok angolul:) És nagy segitség lenne:) Előre is Köszi
  • Magh
    Ez nem kérdés. Senki nem gondolja komolyan, hogy egy ilyen 2.3.2 szintű patchen hónapokat kell tesztelni. Vagy a content: ZA, BT egy amatőr modder csapat kb. kéthetes munkájának felel meg.

Balanceról: van PvE, 1v1, BG és 3 arena bracket. Tudjuk, hogy elvileg a PvE és másodlagosan az 5v5 a fő célpont, és ezek is nagyon távol állnak a balance-tól, akkor mit lehet várni a többi területen?
  • BEAST #118443
    Ezert van a deathcoil es a howl of terror, vagy nem eleg dc utan az ido egy fearre? :p
  • Dr DeViLKiNG
    vagy mondjuk a petek fejlődését oldhatnák már végre meg. gondolok itt arra hogy resilienceből kapjon a pet is, mert most kicsit vicces hogy 4 ütésből megdöglik heal nélkül
    meg azt is kijavíthatnák hogy arenaban ne tűnjön már el ha a map másik végén vagyok és kifut rangeből. meg hogy nem tud leugrani a blades edgei hídról(érdekes hogy bc előtt simán le tudtak ugrani a petek ilyen helyekről). vagy hogy ne lehessen beakasztani a falba... (skilldruids ftw)
  • Dr DeViLKiNG
    így van. a fear még a rengeteg nerf ellenére is baromira erős még mindig. locknak igazából egyetlen egy baja van most, az meg az hogy melee elől nem tud elfutni (igaz ezért is van annyi hpja meg sl, de akkoris egy nova vagy blink nagyon hasznos lenne (na meg op ~~))
  • Narxis
    Azért ne feledjük, hogy a warlocknak van petje + dotok, ezek még mindig imbák.
  • t0ma
    sztem blizznal joidore elore el vannak tervezve (es ki is vannak tesztelve), hogy mikor, melyik pecssel, melyik classt nerfeljek, buffoljak. nemhiszem, hogy egy-egy ilyen valtoztatast valoban a forumokon kinlodo idetlen hsz-ek alapjan raknanak bele a jatekbe.
    szal felesleges sztem lazongani. sztem a kiegig mar eltervezett roadmapje van mindennek. ez is resze annak, amivel leultet milliokat a gep ele estenkent. nem csak uj kontent, nem csak uj fegyok, hanem a classok kozott `egyensuly` folyamatos valtoztatasa az, ami lekot, idegesit, kiborit. de a lenyeg ugyana az: jatsz!
  • picket
    Csak az sír, akinek van ideje sírni. Akinek nincs ideje, az nem sír. Le lehet vonni a következtetéseket :p
  • s0n1c
    incoming wall of text
  • Tafaya
    Egyébként lol ez a sok theorycrafter, még fenn sincs a patch de már beázott a padló alattuk a könnyektől. A daocban mennyi ilyen volt, és kiderült hogy nagy sz*r az egész, de előtte ott vinnyogott mindenki a fórumokon. Bár tudom hogy itt mindenki jobban ért a wow-hoz, mint a Blizzard, de ez már más témakör.

Ui.: Igen, van mage-em, van rugóm, és egy lockot szintezek, szóval az ilyetén jellegű hozzászólásokat lehet hanyagolni.
  • Magh
    Hiába nerfelték a feart, még mindig működik, h 4 dot+pet+drain tickel rajtam és nem törik. Hasonlítsuk már össze egy polival ami bármitől törik és healel, egy cyclonnal, ami sebezhetetlené tesz. A stunok mind cooldownos skillből jönnek és a KS kivételével nagyon rövidek a caster CC-khez képest. Egy rugó nem fog stunlockkal megölni egy lockot, nevetséges, papot még annyira sem. Maget tudná, az meg kiblinkel. Továbbá a SL/SL (ami az egyetlen arena spec) lock még most is noskill zongoraclass, amit lehet magas szinten is játszani, de 2k rating alatt nem szükséges, elég az autocast pet és a faceroll.

Ismét megemlítem: a tanulható IB egy nulla. 5 percenként egy firemage 10 seccel tovább él, ennyi. Ehhez képest egy SL, ami platet csinál a szinte mage törékenységű lockból, már-már cheat. Nehogy már az egyik legerősebb TBC talentekkel rendelkező, ráadásul mage anticlass háborogjon. IV-t meg lezabálja a nem kicsit OP skillhunter.

• picket
    Az ice block azért nem durvább mint a soul link szerintem (egyáltalán nem). Másrészt meg itt szó nincsen semmiféle balance-ról, és ez a probléma. Kö-papír-olló? Akkor 3 kaszt ellen alapból veszítenem kell, 3 ellen minden skill nélkül nyernem, 3 ellen meg döntsön a skill. Jól számoltam? Ehhelyett egyes kasztoknak 5 másik free kill, mások örülnek, ha van 3 kaszt, akikkel megküzdve nyerni tudnak, megint mások 5-6 kasztank szabad prédát jelentenek. Persze l2p nobb stfu gtfo lmao rtfm, meg balanced to 5vs5, de attól még ez a helyzet. Átlagos skillű, átlagos felszerelésű játékosokról beszélve természetesen. Ez a nagy sírás egyik alapja. A másik alapja, hogy (ha már tényleg kö-papír-olló lenne) miért létezik 3 kaszt, ami ellen ha megszakadok sem tudok semmit tenni, hacsak nem egy tökéletes noobbal (no skill, no gear) futok össze. Engem pl a világon semmi más nem tud úgy idegesíteni, mint a tehetetlenség.
  • Unknow
    Ez az ice block akkor is olyan mintha mi kaptunk volna egy tanulható soul linket. Vagyis inkább durvább. ^^ A különbség az,hogy a soul link miatt hatalmas pampogás lenne mert,hogy a warlock az warlock és van dotja meg fearje, sőt még petje is. Viszont ebben a patchben már tényleg megkaphattuk volna azt az instant corruptiont,hogy ne kelljen végre 5 talent pontot költenünk a legalapabb main skillünkre,hogy egyáltalán használható legyen.
  • ShaiHulud
    bizzuk ennek eldonteset masra. nekem is most warlock project van es elfogadom hogy rugok ellen nem sok midnent tudok tenni, foleg nem az udk ellen, ezvan. ahogy anno magekent a warlock ellen nem tudtam sokmindent, stbstb.

lockkal eleve nagyon szukseg nincs is fearre 1v1 ben (deathcoil boven eleg), fear akkro kell ha cczni akarsz valakit, nem kene abuseolni azt hogy nem feltetlen szakad meg damage hatasara. szerintem.
  • WiLDoR
    valahol azért igaza van.
    miért is sírt anno mindenki?
    crycrycry, hogy a lock chainfear-ben tart, s nem tudsz tenni semmit ellene, úgy megy le a hp-d 0-ára (bár már akkor is volt millió+1 dolog, amivel lehetett belőle szabadulni).
    na most, akkor a stun-nal mi is van? ott se tudok csinálni semmit, csak nézem, ahogy megy le a hp-m 0-ára (stunlock-ra nagyon szükség sincs már, egy jó rugó egy cheapshot-kidney alatt simán ledarálja rólam a hp-m 2/3-át)

a kérdésem innentől már csak annyi, hogy ha a fear-nél van rá esély, hogy megszakad dmg hatására (+ az fear-elt személy elfut kenyáig is, ki spellrange-ből meg mindenből), akkor a stun-nál miért nincs ilyen esély?

fear-t minden dispel képes class képes dispel-ezni.
    stun ellen van egy pala blessing és csá.
    healer szemszögből (mondjuk legyen ud priest, merazúgyisnépszerű) fear-ből menekülhetsz wotf-al, trinket-tel, fear ward-dal, de pl. a mage poly-ja ellen van összvissz. 2 percenként 1 trinketed.
    és elvileg mindkettő cc.
    balanced?
    hát persze -.-
  • ShaiHulud
    te egy trueborn whiner vagy, hutnerrel is sirtal es most ezt teszed warlockkal is, ugyes vagy.
  • maniac001
    És felejtsétek már el ezt a "lolock sír" szöveget mert ez megy egy éve, és elég sok nerfet kapott a lock. Fear nerf pl. Mert ugye nehogy már fearben tartson egész fight alatt ugye? Ennek ellenére a stun rendben van. Szóval hagyjuk már ezt a lock könnyes dologt mert már rég nem úgy van mint amikor ennek volt létjogosultsága. Aki lock az tudja.
  • maniac001
    Pontosan azért kell sírni a tanulható IB miatt, mert amage döntsön hogy mi a fontosabb. persze maradjon meg a sok alap skill a fire magenek is, de ez egy igen speciális dolog. Immune mindenre, ledobja a dotokat stb. Piontosan jó meglátás, hogyha a mage kap tanulható skillt ami eddig csak talentből volt elérhető, akkor ez más kasztnak is jár. nehogy már valaki azt mondja hogy a mage olyan gyenge hogy ez is jár neki? vagy legyen tanulható, de tényleg növeljék meg a CD-t. De ez egy free skill ami imba.
  • Lazarus
    ok akkor végképp semmi különbség :P
  • Warden
    Miért ne menne?
  • Lazarus
    bowra nem megy scope
  • Lacee
    juteszembe, régebben foglalkoztatott hogy van (és ha igen, mi) gyakorlati különbség hunterek esetében a bow és gun között? pl talent, lövésgyorsaság ilyesmi szempontjából.
  • shaime01
    "lol"

ugyebár ez gun szóval nerf hunters:p
  • shaime01
    pontosan! addig fogja magába nyomni a mana gemeket amig az ellenfél nem lesz oom.. méghogy balance pff nerf mages.
  • Trucker39
    Köszönöm a gyors választ!
  • Narxis
    Ááááá pont most járt le a gc-m, pedig kockulni akartam éjszaka.
  • ShaiHulud
    nemesfemek ritkak, silver az a tin es iron veinek melett fordul elo. kb 1-2 vein /map.
  • TDC Geronimo
    :d
  • ShaiHulud
    hihetetlen, managem miatt sirni, beszaras milyenek az emberek.

mostantol a mage lesz a legimbabb kari, megeszi a manakovet aztan bemegy az iceblockjaba amig lejar a cd a managemrol.
  • shaime01
    de ez a mana gem 3 az egyben!! kb ilyen topshop szint ha most conjurálsz 1-et akkor 3mat kapsz!

warlocknak kéne tanulhato felgár soullink meg a nooboknak :o
  • Trucker39
    Üdv mindenkinek!

Ezüstöt (silver ore) hol lehet bányászni? Már feltúrtam szinte a teljes keleti királyságot.

• ShaiHulud
    hsbol is conjuralhatsz tobbbet elore:P maxrankos meg egyel kisebbet, soot akar azoknal is kisebbet:P
  • shaime01
    csak a hsból 1 van mig ebből a mana gemből 3 charge.. de ne legyünk telhetetlenek