World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oldern the 1st
valamikor 3 és 5 között van a reset 😊

The Garrett
tutinem. mindig ejfel fele kezdjuk a heroicot és akkor valami 4-5-6 orakat ír 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Botond
Nem éjfélkor?:-)
5-kor ha jol emlekszem

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

The Garrett
fix reset van valamikor hajnalban. az hogy te mikor mész be az mind1 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hát ja, ez itt már szállóige lett, akárcsak az msn-es dumád :X

Kriger
Ezzel valóban megalapoztad itt a hírneved. <#eljen>
Felvehetlek msn-re? <#vigyor>

és Ön biztos ebben? én akárhányszor voltam heroicban, mindig azt írta hogy 6 vagy 8 óra múlva lesz reset... persze mivel mindig este megyünk, lehet hogy valamikor reggel van fix reset

Oldern the 1st
24 óra.

A Heroic instancok milyen idõ elteltével resetelödnek? vagy ezt megtudom vhogy nézni?
***mukigeci***-All rights reserved.<#hehe>Asszem gazdag leszek ha igy halad<#pias>

picket
"én a saját véleményem képviselem 😊" - Oh, hogy mered?! És én hogy merészelem?! Azt hiszem ez itt a probléma. Ideje lenne terepszínû pofát vágni... Akkor majd nem noob lennél, hanem pro <#bee1>

&#3237;_&#3237;

nekem már nincs mit vesztenem, szóval teljesen nyugodt szívvel értek itt egyet, meg szólok be.

de 1 dolgot ne felejtsünk azért el. az, hogy ebben egyetértettem veled, még nem jelenti azt, hogy minden másban is egyetértek.
én a saját véleményem képviselem 😊

- t-com szolgáltatóval van nálunk valakinek hasonló problémája (nekem kábelnet van)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

picket
Hát igen, nem vagyunk egyformák <#idiota>

&#3237;_&#3237;

a nagy jatektervezo es optimalizalo multaddal en is ilyen okos lennek

igazából nem hiszem hogy a géppel lenne, mert akkor a latency nem menne fel, csak megállna az egész simán
persze az is lehet hogy megáll a gép, és azért nem mennek a csomagok a blizzard felé... de a háttérben folyamatosan pingettem mindenféle nemzetközi oldalakat, és azok rendületlenül mentek, miközben a wow állt...
Meg aztán nem olyan szörnyû gép ez, 2GB memória, p4, eddig semmi gond nem volt... program meg szinte csak a wow van rajta ^^

Nekem is szokott ilyen lenni, de nem hinném, hogy csak raiden, majd figyelek. Nekem pl kevés a RAMom (512) és a videókártyám se jön ki annyira jól az alaplapommal, vagy valami memória gondom van, de szinte minden game kisebb fpssel fut nálam (shatrába 3 fps).
Idegesítõ ez a megáll a kép 3-4 secre dolog, szentem neked is a géppel van valami.
péntek óta köcsögöl velem a játék
ha karazhanba megyünk, felugrik a latencym, és néha megáll a játék 2-3 másodpercre (simán fight közben)... egyébként teljesen jól megy két ilyen tüske között...
azt még nem sikerült kitesztelnem hogy minden raidben csinálja ezt, vagy csak karazhanban...
a netemmel nincs semmi gond, minden más ok. Nem használunk CTRA addont. Nincs új addon feltéve. És ráadásul a latency értéke, és a csík szine is megváltozik, nem csak simán beszaggat...

Vírus, féreg, ad nincs a gépen. Repairt is nyomtam, hibát nem talált.
Ötlet valakinek?

picket
Ezért: #106235 (mert ha van, akkor sincs)

&#3237;_&#3237;

de mérnincs? 😞 <#idiota>
picket
Vigyázz kivel értesz egyet és miben, mert mindenki megtudja, hogy noob vagy! Ja, már így is tudja mindenki. Akkor meg mindegy. <#idiota> Amúgy is megkapod te is, hogy nincs is farmolás, és ha lenne (pedig nincs), akkor is jó lenne.

&#3237;_&#3237;

Sorry, a sógorom egy ritkaszar láma és rosszul írta be a kódot.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Kriger
mukigeci 😊

célszerû a falra felfesteni.
csak arra vigyázz, hogy a monitor mindig lássa, igy a blizzardosok is tudják ellenõrizni, mikor kinéznek a monitorodból, hogy jogtiszta-e a szoftvered <#ticking><#phone>

egyéb hülye kérdés?

<#eljen> ezzel egyetértek

3 healer, 2 tank, 5 DD, egesz Karazhant igy toljuk.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

Mi allisként 2 palával, 1 holy priesttel, 1 resto druidával, a tank warrival és 5 random ddvel csináljuk, ha lehet minden kasztból legyen egy (mindenkinek meg legyen az öröme). A legneccesebb rész, mikor jönnek a csontik, legyenek betankolva, shacklezva, illetve ha megint leszáll a boss misdirection legyen a tankon.
Oldern the 1st
2 maci, 3 resto, 5 balance? 😄
Ha mindenki agyon van gearezve epiccel, még mûködne is 😄 Offheal lenne dögivel, amikor csak kell 😄

Davidus
10 druida

V9ykn8_TZL0

Laky
Karakterválasztó képernyõn az addonoknál lõdd ki a CTBarMod-ot és megint alap blizzardos lesz.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Meg tudná vki mondani, elnézve a képet, hogy hová tûnt az UI-m egy része, ott alul meg a madarak a szélérõl, szóvla az alap blizz dolgok? Újra kellett raknom a WoW-ot, ez volt az elsõ belogolásomkor. Azóta persze rendbe raktam mindent, addonok ugyanazok, de ott alul ugyanígy hiányoznak dolgok. CTmodot használok különben.
vmi hiányzik

TSW: Tunderke

aki segitsegert kialt altalaban megmozgatja az erzeseket, valoban

akkor lassan le is zarhatnank a pszichologiai rovatunkat

QuippeR
a szavak mögé, áháá! kedvem lenne visszakérdezni, de már látom, hogy ez nem a WoW topik, hanem egy hobbi art nouveau költõklub, és kérdésed költõi. Somi1 hozzászólása meg gondolom egy tolkieni igényességgel kifejtett oximoron volt. ha elõbb tudom, valami szép Ady idézettel kezdek, aztán virágos metaforák szárnyán suhanok a topik láthatatlanabb sarkainak passzátszéltõl kiszáradt vörhenyes zugaiba.

de az is lehet, hogy magasról teszek a véleményedre. hmm...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

QuippeR
hát nem nyert... de már látom, hogy van írói vénám, mert megmozgatom az emberek érzéseit.

remelem bolcsesz vagy es jol megfizetnek a ruhatarban

huntert 2 szer írtam helyette dps warrit akartam bár ugyanmind1

ideális ?😊 tank , healer , dps
hogy pontosan mi az ideális az szerintem annak a fügvénye , hogy éppen mit tudtok levinni . mi 2 spriest , 1 holypriest , 1 hunter , 1 shaman , 1 hunter , 1 holy pala , 2 mage , 1 tank al szoktuk csinálni .
igazából arra kell figyelni ,hogy a csontik ne verjék szét a healereket phase2-be és ne fusson ki senki szélre és leszállásnal a misdirection is jól jön de nem létszükség , phase 1 easy , phase 2 lehet vanisht , fd -t , bubit tolni álitólag ugy kevesebb csonti jön .

neked sincs jobb dolgod, mint belekötni mindenbe? vagy csak tényleg ennyire hülye vagy hogy nem látsz a szavak "mögé"

QuippeR
(az elõzõ hozzzászólásom természetesen erre lenne válasz, csak elfelejtettem megnyomni a gombot)

QuippeR
most kezdhetném ugyanazzal a hozzászólásomat mint ezelõtt, de minek? megint elkezded használni a farm szót, aztán kijelented, hogy az nem farm.

értem én, csak nem. az alma vagy alma, vagy nem alma, olyan nincs hogy: "utálom az almalevet, de imádom az almalevet (ja, és az utóbbi almalé az IFA teherautót, az elõbbi meg a tökös-mákos rétest jelent)". mondjuk összeköthetnéd magad Dartonnal, akinél meg a "hiteles" szónak vannak olyan jelentései, amik nincsenek is. vagy beszélhetnénk délnyugati ószuahéliül vonatkerékpumpáló-zsargonban, akkor legalább jobban megértenénk egymást.

[HUN]Crassus
Srácok NIGHTBANE-hez mi az ideális raid setup?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

megvette a játékot. hova kell beírni a CD kulcsát?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

hehe , nalam a farm fogalom azt jelenti hogy orak hosszat olsz mobokat penzert, vagy eppen herbazol etc. 15 perc "farm" arra utalt hogy 4 naponta 15 perc alatt "kifarmolom" a clothokhoz a primalokat etc. meg raid elott raid utan lepecazom a szarokat 8-10 perc alatt ez tenyleg nagy farm. 😄DD
AZ encahntrol meg annyit h alapnyag kurvara nem az enyem akinek kell adja a cuccot is encsak megnyomok 1 gombot es 5-15g durran. De mmorpg fogalomtarban is a farm azt jelenti hogy ugyanazon a helyen nagyon _SOK_ ideig csinalod ugyanazt a dolgot penzszerzes celjabol, de lehet igazad van az ido relativ 15 perc 4 naponta, meg 8-10 perc telleg farmnak szamit. 😊

Botond
Az ki van zárva. Jó fej emberek nincsenek a wowban, csak csúnya kínai farmgépek. -.-
Sephi
Na. LVL 70 Human Pap kered Guildet. Ha van valami szerver es kell pap szoljatok. Mindenapos raid lehetoseg 😄

Akit erdekelne az irjon privit plz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ez annyira szep volt es ertheto, komolyan mondom konnyesek lettek a szemeim. Biztos megint valaki elrontotta a szorakozasodat, jajj, azt hiszem letre kellene hozni a segitsuk picket alapitvanyt.
Lehet hogy legtobben a tarsasag miatt jatszanak? Es nem valami beteges ragaszkodasbol. Raadasul rengeteg lehetoseg van, amivel jol tudod magad erezni es nem kell farmolni, ha nem talalod meg az rolad allit ki bizonyitvanyt.

picket
Ugye megmondtam, hogy nem fogod megérteni? Az wow elõfizetõk 95%-a átlag napi 4 óránál biztosan kevesebbet játszik, és akkor erõsen túloztam a számokkal. Ha amellett szeretné látni az 5 fõs (60as majd késõbb 70es) instance-eket, összeszedni belõlük a cuccokat, aztán egy hli raidelõ guildben is szeretne hasznos játékosként jelen lenni, és látni a contentet, akkor nincs napi "2 perce" (ami maradjon kettõnk titka: egy kicsit azért több). És nem érted, és nem is fogod (sõt nem is akarod ha jól látom). Mert fel lehet vinni 2 év alatt 4 karaktert 60-ra napi 2-3 órával? Többet is. Ez a célom? Nem. Ennek semmi köze ahhoz, hogy mennyit kell farmolni. (Mellesleg hogy xp-t vagy goldot farmolsz, az aztán teljesen mindegy. Farmolás: ismétlõdõ cselekedetek valamilyen erõforrás megszerzése érdekében. Hogy az erõforrás xp, gold, tier8, az nekem tök mindegy. Farmolás és kész.)
És tõlem kérditek, hogy miért játszok? Ti csak a fent említett kifarmolható (kifarmolandó) dolgoknak látjátok értelmét? Ti mi a büdös fenéért játszotok?! Hogy lásd a következõ boss-t, amibõl majd lehet farmolni a cuccokat? Öngerjesztõ dolog az egész, és észre sem veszed. Nem azt mondom, hogy most akkor mint az anoním alkoholistáknak le kéne ülnünk és megbeszélnünk a dolgokat, de ha egy játékmechanika csak azért van, hogy el***a az idõdet és cserébe nem nyújt szórakozást, akkor ne védd már, mert kénytelen leszek és hülyének nézlek <#wilting> És igen. Azt mondom, hogy ez a többi nagyon jó dolgot ami a wow-ban van beárnyékolja. Csúnyán. És magasról teszek rá, hogy 5 perc, fél óra, vagy mint a kedves kollega lentebb "sosem farmoltam", mégis van farmolt pénzem (Kínából?). <#idiota>

&#3237;_&#3237;