World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha te demo/destro buildal, impel elöl elsõ vagy dmg listán, akkor az nem azt jelenti hogy te vagy baromi jó, hanem hogy a többiek kurva szarok 😄

apu majd megver <#duhos2>

Amúgy meg nem azt mondtam hogy szar csak azt hogy jobb amit én csináltam a saját lockomnak... 😊

Count Adyn
/popcorn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

az én vagyok :x

Bocsika raidbe meg aztán fõleg elsõ vagyok. Igaz eddig csak 10 fõs raidhez volt szerencsém karahzanban de az is már vagy 20 alakalom eddig senki nem vert meg...

Nah indokold meg hogy miért vagyok eltévedve? Rossz dmg métert szedtem le vagy mi a szösz? Mondom mindenkit verek magasan. Nincs tévedés😊)

The Garrett
te aztan hatalmas szövegértõ vagy.
A raidelo warlockok talentjebe belemagyarazod hogy szar, mert te 5 fõs instában teljesen más talentel elso vagy.... 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Jól beszélsz 7-8 nap játékidõ nekem a 60. Hiába aki tud az tud. 😊
De csak hogy tudd van egy 70-es lockom-human egy 60as papom-human lvl 60 orc warrior. lvl 50 blood elf rouge. Meg valahol még van egy 47 es troll vadászom. 😊 Mindez majdnem másfél év teljes kihagyással.

vagy nagyon el vagy tévedve 😊

Aha... Mondanál vmi konkrétumot hogy ezt honnan szedted?

Én mondok neked szivesen konkrétumot. imp -20% threat /legfontosabb/ azt akkor még destroból hozzájön ehez 10% szal úgy indul hogy -30% threat. Shadowbolton immolatén meg soul fire-en ott az casting time rövidítés. +5% crit +100% crit bonus /lockomnak 25% a critje igy .../ Shadow bolt után azonnal shadowburn befejezésnél... Ezekkel a nyalánkságokkal együtt tökig fejlesztve a demonology ág amit már nem sorolok hogy mi ad még damagét de van bõven. Elég csak annyit említenem hotgy ugye improve imp egyszer 30% + improove firebolt. Általában nem használom a kicsikét de simán lehet azt akkor már tényleg az összes kaszt elmehet haza😊.
Nem muszály elhinni de honor hold kivételével exalted vagyok. Eközben egy azaz egy darab mage tudott legyûrni meg egy rouge kizáróla azért mert full epic be nyomták.

Szal vagy én vagyok valami kivételes tehetség vagy a nagy klánjaid warlockjai egész egyszerûen tévednek vagy csak megunták a demonologyt.

Oldern the 1st
Mirõl beszélsz? Minden kasztból van neki egy 70-es(némelyikbõl több is) gondolom 😊))

biztos igazad van, de eddig a legnagyobb farmkirály lock-ok mellett, akik 4-5-ösével ölték EGYSZERRE az elementálokat, azok mellett nemigen rohangált pet, felguard meg pláne nem (lehet succu volt velük, de azt meg csak õ látja).
amit én láttam belõlük, az a 4 dot volt (CoA, Corr, Siphon, UA, bár mageslayer-eknél, mana wrath-oknál elég volt a 3 dot is), meg némi life drain.
szép kis elementál hullakupacok maradtak utánuk, pár sec leforgása alatt...

de végülis te biztosan jobban tudod.
de mindenesetre legalább az már kiderült, hogy warlock-kal játszol...

nem kell nagyobb guildben lenni, en pl kicsi guildben vagyok affli talenten es ott is maradok :p

amugy ketsegtelen hgoy a 5szintel kisebb mobok chain megolesere a felguardos lock a legjobb, de instazni, meg raidelni merem kockaztatni (mert tbcben KZn kivul nem voltam meg raidben) az affli az isten, foleg ha jooo sok hps mobok vannak 50-70k++

anti hero

jó ok énis toltam már 4400 as aimedet agis kaja farmolás közben 65 ös warp stalkerbe , de ez nemigazán mérvadó szerintem . A spanod gondolom kicsit nagyot mond . Meg ennyi nature ress maulgarra . nem vadállat az a shaman 0 nature ressel kihealel engem meg 1 másik huntardot 1 paladin .

biztos azért vannak afli talenten a nagyobb guildek lockjai, hogy visszafogják magukat dps-ben a mage-k örömére.
Valamint azért is gyengébb pont farmolásra mert a 4 dot nem tudja kifejteni a teljes hatását elõbb meghal a mob. /elite esetén is több dmg demo-destro amúgy még ha kifejti a hatását akkor is./ PLd. magslayer meg mana wrath nekem annyi hogy egy immolate shadow bolt meg egy searing pain meg két ütés a felguardtól. Kb 3 mp.. Na jó 4.

Ja és egy ilyen lock igenis megközelíti a mageket de azt is megkockáztatom hogy lehagyja. Nem a levegõbe beszélek amúgy...

Minek kell okoskaodni ha valamihez nem értesz? 😊 Demo-Destro Warlock az isten de ne mondd el senkinek. Nagy csalódás azt hittem ha már ennyit pörögsz a fórumba legalább vágod a gamet de úgy tûnik azt sem...

picket
Noob vagy, 5 sunderes mobot kell pullolni aimeddel, akkor nagyobbat rúg a csúzli <#idiota>

&#3237;_&#3237;

hmm akkor ez a gear Maulgar fight elõtt volt lementve. majd délután úgyis megyek hozzá, kérek screenshotot 😊
Egyetértek bár az én maxom csak 3300 AP volt raiden eddig, de közöm nincs a 4000+ aimedekhez, fõleg hogy raiden nem nagyon lövök aimedet csak pullnál. Majd megnézném a screenshotot az haverod aimedjeirõl pap, fõleg hogy elementál farmolásról volt szó ahol a tüzelementáloknak olyan armorja van mint egy MT-nek. Egyébként megnéztem a linket, látom hogy full nature resben van, de ami nem resist cucc rajta azokból max középszerünek tünik a geraje...
TDC Geronimo
<#ijedt>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

raiden tökig buffolva cd-kel 3500 ap -vel nemlovok 3800 feletti aimedet de ezekszerint énvagyok a kaknoob .. 1 screenshotot azért énis megnéznék teszem azt egy 4000 es aimedröl ami nem lvl 5 ös disznóba megy orgrimmar elött .

Sound
http://s0und.uw.hu/wow/fegyok.jpg
http://s0und.uw.hu/wow/knife_rogue.jpg

ezek classpecifikus fegyvere, szerintem valami questitemek lesznek.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound

határozottan MÚúúúú, ugye?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Oldern the 1st
Na, rutin-kz ma, Attumen down, (dmg listben élen még mindig én, szorosan mögöttem egy mage 😊, majd moroes 1%-nál wipe 😄

Aztán mikor visszamentünk, server down. Ez tart egy ideje, úgyhogy ennyi volt 😄

raziel.
telket veszel

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

The Garrett
enyimbeis

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BS beállt? Grull örül
posta, csekk
bank, átutalás/paypal

Hogy tudom valakitõl megvenni az accountját aki túl messze van ahoz hogy személyesen elintézzük?

JaSoN HuNTeR
Oké

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Botond
Még mindig lvl60,vagy aláírás nem igazán naprakész?:-)
Count Adyn
BG-k rõl volt szó vagy nem?😄 Hogy jöna oda a Drake? Vagy az én készülékemben van a hiba?<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Amit én tudok forumok alapján Arcane Blastos maget egyik dd class se tudja megközelíteni dps-ben. DnTben 2 spap 3 arcane blastos mage van a dd csapatban + 2 db t5ös cucc a mageken setbonus miatt. 2 spap tól 2700-2800 dps-t együtt ami kb 700 mana/5sec. Fogalmam sincs meddig bírják a magek, de amíg van manájuk olyan dps-t tólnak, hogy azt egyik class se tudja még megközelíteni se. Állítólag SSC fõbossához nagy dps kell nagyon rövid idõ alatt. Ezt DnTs spap írta forumon. Mondjuk szerintem 2 spap 1 shamy 2 mage talán jobb lenne de ez csak elmélet, és igazából még nem is számolgattam ilyeneket.
Melee classok nem nagyon tudnak érvényesülni a bossok elég nagy %kánál.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

capaszabi
ezesetben grat a drake-etekhez 😄

farmolásra asszem affli lock jelenleg a bestof. nincs olyan mob, ami túlélné a 4 dot-ot, ha nem elit.
szoktam én is néha nézni, hogy elementálok p. mit mûvelnek, hát valami geccdurva. s ami hp-t esetleg le is ütnének belõle a mobok, azt is siphon-nal meg lifedrain-nel pillanatok alatt visszaszerzi...

ja végülis az aimed, meg a multi, meg az arcane shot se kerül ám manába, az ugye csak úgy, ingyé van...
igy én is tudnék "farmolni", csak 3 mobonként 20 sec-re leülni piálni, mert elfogyott a mana, na azt nem nevezném éppen farmolásnak -.-
mint ahogy azt sem, hogy szaros kis autoshot-tal lerángatom a pet-rõl a mobot...

hunter azért frankó egyébként farmolásra, mert biztonságos. nem a playert üti a mob, hanem a pet-et, ha meg netán többet berántottál, kit izgat? fd, aztán szevasz, mehet tovább.
a többi kaszt meg jó eséllyel beledöglik ott is, ahol a hunta simán túlél fd powa miatt...
na ezért szeretik kínai testvéreink, nem pedig azért mert milyen hûdeqrvagyors...

ja azokra a 4-5k-s aimed-ekre kiváncsi lennék, mert még karába tökigbuffolva, 1900 feletti AP-vel sem sikerült 5k-s aimedet lõnöm -.-
ha megszakadok se nagyon akar 3,5k fölé menni... szal' jöhet a screenshot...

MSN-en vegyél fel és írj e-mailt is: [email protected]

Ennél többet nem kapsz érte.

Adok érte 5500 Ft-t,az megéri.

raziel.
1 talicska homokot adok érte

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

"Ures" wowkent talan el tudod valakinek aki bizik benned, de joval bolti ar alatt. A befektetett idodet (karaktereket) viszont senki nem fogja megfizetni.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

valószínüleg nem lehet eladni. Aki karit akar venni, az nem a tiédet fogja megvenni. Aki most kezdi, annak meg valószínüleg nem lesz bizalma a tiédet megvenni, inkább vesz újat.

JaSoN HuNTeR
4500 forint az kéves:S

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
mit fizetek?

picket
Ha fizetsz elviszem.

&#3237;_&#3237;