166748
  • WiLDoR
    btw szerintem tényleg le kéne már cserélned azt az 53-as trinket.
    elhiszem, hogy jó az a kb. minden 1 percben +1 extra attack, de vannak annál 100x jobb trinketek már, amivel sokkal többet profitálnál egy fight alatt. (nekem is le kéne már cserélnem a szar kék trinketem (vengence of the illidiari vagymiaszösz), de perpillanat se kedvem, se türelmem nincs hozzá -.-)

na én be is fejeztem ezzel az észosztást, jó étvágyat mindenkinek :)
  • WiLDoR
    btw egész mókás kis észosztást olvastam most :)
    élmény volt igy ebéd elött, köszi :))
  • WiLDoR
    a feral charge ugyanaz, mint a warrinál az intercept, csak más a neve.
    druidának 1 féle charge-a van, warrinak 2 (egyik out of combat charge, másik meg combat charge, s mindkettőhöz kell 10 rage).
    a resto druid meg azért veri el a warri-t, mert:
    1. a warri szétveri magát a thorns buffon gyakorlatilag, miközben a resto druid hot-okkal simán overheal-eli a warri dmg-ét (ha nincs elég rage, nincs dmg se, a 450+ resis resto druidba 3,6 secenként ütött átlag 800-as autohit-jeidet meg kiröhögi)
    2. a heal-kapacitás olyan szinten elhúzott a dps mellett, hogy 1v1-ben gyakorlatilag a dps class nem képes túldps-elni a heal-t.

emiatt van az, hogy arena-ban az győz, akinek a healere tovább húzza manával és az a csapat veszít, ahol a healer elöször lesz out of mana.
    mi mikor bemegyünk mostanában arena-ba mást se látunk, csak azt, hogy priest: mana burn, mana burn, mana burn, warlock meg drain mana, drain mana, drain mana.
    a dps classok le vannak kb. szarva nagy ívben, max kapsz 1-2 cc-t, mindenki más meg arra meg hajt rá, hogy a healermanát mielöbb kinullázza, mert akkor lesz neki default win.

innentől két lehetőség van:
    1. a blizz direkt igy csinálta, hogy ezzel is elnyújtsák a meccsek hosszát
    2. "véletlenül" igy jött össze a blizz akarata ellenére (ezen mondjuk csodálkoznék), ezesetben viszont mana drain skillek-talentek-spellek nerfje várható, némi heal nerf kiséretében (ami szintén felveti majd a kérdést, hogy ez hogy fog hatni a pve-re)
  • [HUN]Crassus
    csak annyit kérdeznék: láttál már harcolni? vagy harcoltál már velem vagy ellenem? NEM? akkor miért ítélkezel?;)
    A trinketre visszatérve pedig amint kijött TBC mindenki lecserélte egyből vagy akinek nem volt 1-2 kedvenc tápos epik trinketje az később a BC-s trinketekre a régieket,mert azok valóban jobbak voltak mint a régiek viszont a HOJ tbc előtt is ritka volt nagyon, sokan még anno 60-on is csak néztek,hogy mi ez meg honnan van, nagyon kevesen ismerték/használták mivel elég ritka drop is volt.Én sokáig kardos voltam így én nagyon megkedveltem mivel azok az extra atackok igencsak jól jönnek.Valóban 70s karira kevesebb egy hangyafasznyit a procrate-ja,de nem szamottevő.Mivel te is a WOW-al játszol így feltételezem képben vagy azzal,hogy bizonyos "papíron" leírt %-os értékek rohadtúl nem a feltűntetett értékek alapján proccolnak...
    1-2 példa: Mace stun 1 ellenféllel szemben nagyon gyakran 3x4x!!! is proccol,de 2x szinte holtbiztos pedig csak 5% van rá..
    Orkként most 25% stunresistem van,de szinte sosem jön be volt már 40% is,de akkor is stunlokoltak nemegyszer pedig 25 meg 40% borzasztó sok ám!
    rengeteg ilyen %-os érték van ami teljesen máshogy proccol mint ami felvan tűntetve....
  • BEAST #118208
    Tudod en mar csak egy dolgot nem ertek, ha te ekkora pro vagy hogy kb egyedul a vilagon rajottel hogy egy ~1% esellyel proccolo trinket a legdurvabb pvp item, akkor miert te vagy az akinek problemai vannak pvpben? :D ... 1%, tudod te mennyi az? Ne magyarazd mar meg nekem hogy neked minden harcban 2x procol :) , ha DW Fury lennel meg talan el is hinnem :D
  • Botond #118207
    Csak az ilyen nubok mint te teszik lehetővé, hogy az ember combatban kijöjjön casterformban és ott sértetlenül felpakolgassa magára a hotokat, elcastoljon egy cyclonet, visszamenjen bearbe lechargoljon vmit beszakítva egy castot, és az így 10 sec szenvedés árán nyert 1 secben agyonpwnoljon vmit. De hát ilyen nub sajna mint te kevés van ezért többnyire amint kijön az ember castformban kapja a kidney,hojt vagy vmi hasonló jópofaságot és már meg is halt.10ből 2x mikor macskából váltok maciba vagy fordítva akkor is caster formban stunolódok le, mert ilyen a szerencsém. :-D Persze ilyenkor trinket már elment 1 perce. :-D
  • [HUN]Crassus
    persze a klassz maga imba csak az én csökött szellemi fogyatékosságom miatt nemtudom ugye kihasználni és még 70-en is olyan trinketem van/HOJ/ ami csak 2x proccol minden fightban O_o
  • Davidus
    nem arra volt. csak a frenziedröl van most szó
  • [HUN]Crassus
    nekem pont ezért a kedvencem a warri,mert ilyen imba klassz:)
  • [HUN]Crassus
    áhhhhá, szerintem is mi jobban tudjuk magunkat healeni mint egy Druid:P:D

gondolom a #118198-ad erre volt a reply "közben annyit gyógyul a hotokból meg rageből",de akkor te olyan druid vagy,aki csak a frenzied regeneration-t használja combatban?:D:P
  • BEAST #118202
    Jah, vicces amikor egy arms warrior tobbet healel egy harc vegen mint egy retri paladin, pedig mindketten csak sajat magukat gyogyitjak :D ... najo ritkan mast is, de akkor is imba a second wind :d
  • Davidus
    ott a second wind ami még jobb is mert ingyen van
  • [HUN]Crassus
    tudod te mi mennyire örülnénk egy ilyen képességnek?
  • [HUN]Crassus
    "ha" butaságokat hordanék össze akkor is lehetne kultúrember módjára elmondani az ellenvéleményt vagy a tanácsokat és nem személyes sértegetésbe átmenni!Lásd tegnapi válaszomat Wildor karielemzésére...
    Amikor a SZEMÉLYEM ellen irányul egy post és nem a karakterem ellen akkor sajnos nemtudom poénnak venni!
    Akik ismernek ezt pontosan tudják a végleteikeg lehet nubozni,lehülyézni a karakteremmel való játékkal kapcsolatban.Furcsamódon akikkkel vagy akik ellen játszom teljesen megvannak elégedve a játékommal csak innen páran "látatlanban" ítélkeznek persze szíve joga mindenkinek,de ha én nemvagyok bunkó akkor elvárom,hogy velem sem legyenek azok! Szerintem ez így a korrekt!

• Davidus
    100 ragert 2500 hp
    wow
  • Botond #118197
    Nem a te hibád, hogy ha tükörbe nézel egy faéket látsz, így születtél.
  • Botond #118196
    nubfeszt :P
  • BEAST #118195
    Ha butasagokat hordasz ossze, miert lepodsz meg hogy lebutaznak? :)
  • [HUN]Crassus
    neharagudj,de én sértegettem a SZEMÉLYEDET? azt aki Botond mögött áll? nemhiszem, szóval te se tedd,mert magadat járatod le vele és kihúzod a gyufát már megint!
    Te valami nóbeldíjas egyetemi tanár vagy aki lenéz mindenki mást a környezetében??? Fogdd vissza magad ha megkérhetlek!
  • BEAST #118193
    Ha neked is nagyobb lenne az olvasas skilled latnad hogy en Shai postjara valaszoltam :p
  • Botond #118192
    Te nagyon túl képzett, te ezt hol olvastad, hogy a resto sámánt vki is üti? Az olvasás is egy skill ám, meg a szövegértés is, és mindkettő itt elég sokaknak 0 vagy alatta van. Skillezzetek nupok, mert különben sok a miss. :-D
  • Botond #118191
    Nem mondtam, hogy feltétlenül őt ütöm. A puhábbat ütöm, és reménykedek, hogy az ő manája hamarabb kifogy, mint az én palámé. :-) Volt hogy sikerült. Médzs,lock,pap,rogue mellé kevés resivel és el is égette a manáját seperc alatt, utána meg ugye helló volt, de volt hogy jött druiddal, warrival, palával, huntival na akkor üthettem a sámlit, de minek. :-) Mindig nem lehet nyerni.
  • Botond #118190
    És ki mondta, hogy nem az? Ki kívánt bármit? Egyszerűen azért, mert a szövegértelmezés legalja, és az IQd egy halom lepkéével vetekszik, attól még megtanulhatnál olvasni és értelmezni. Megint beindítottad a rinyaáradatot, mert a te hybrid klasszod nem a dps király, erre elmondtuk mi druidok, hogy nálunk sem fenékig tejfel ám az élet, csak a te szűklátókörűséged szerint. Csinálod itt a rinyafesztivált, hogy jajj kifarmoltam a lvl53 trinketem meg van 20 resim, és jajj bántanak a csúnyabácsik. L2p te sötétség hercege. -.-
  • [HUN]Crassus
    igen resto sámli is baszott kemény meg a disci pap is...úgy általánosságban aztmondanám minden healer klassz kőkemény lett:)
  • BEAST #118188
    Azert utik a resto shamant, mert a druida imba kaszt, de ettol fuggetlenul nem art ha egy kis skill is szorul az emberbe
  • ShaiHulud
    hat nem tom, miert a resto shamannal kezditek? meleenek nem sok eselye van az ellen ha nincs hozza purge,dispel tamogatas. 12-13k armort, 400+resit, earthshieldet, lesser healing wavet atdpselni meleevel...haaat nem tul jo otlet, egyedul a nagyonjo geares, wound poisiont secpec felpakolo rugok tudnak meglepetest okozni. + ne feledjuk 30% alatt procolgat a natures` guardian is:)

es vegul egy tip: shaman csapatok elleni gyozelem elso kulcsa a totemek minnel hamarabbi elpusztitasa (kb azonnal ahogy lerakja)
  • [HUN]Crassus
    "A különbséget elmagyarázzam, hogy a charge -10 rage vagy +9rage az mit jelent?"tudom mire gondolsz,de akkor én fogalmaztam rosszul:nekünk van a charge ami PLUSSZ rage-t ad,de csak OOC-ben használható nektek viszont feral charge van ami ugyanúgy mint nekünk az intercept rageből használható és nem ad rage-t viszont ezt lehet combatban.

"Baromira nem ignorálja a lassító effekteket a charge,és nem lehet kichargolni stunból. :-D Ezeket a marhaságokat olvasod valahol vagy te találod ki" lehet hülye vagyok,de csak tegnap nem 30+ druidát láttam ílymódon cselekdni:P:)

"Ha te is játszol druiddal te is tudod, hogy egyáltalán nem a dps vagy össz sebzés a kevés. Nincs rendes cast szakítás, egyáltalán nincs heal csökkentő és lassító skill, így minden elfut és vígan castolja amit akar. Pont ezért szívunk mi is a legnubabb grouppok ellen is arénán, mert resto sámán earth shieldjét nem bírom átdpselni pl..."
    amúgy pont ezekmiatt a kívánságok miatt abszódik el a WOW szerintem ahhoz képest,hogy egy HYBRID klasszról beszélünk éppen elég dologhoz ért a druida már így is ne akarjon már mindent! Ha minden klassz tudna MS-elni,healelni,CC-ni,Decurseiolni,purgeolni stb.stb.stb. akkor miért nem lenne 1 olyan klassz aki mindent tudna azt csókolom?
    Éppen elég dolgot kitud egy Druida játszani így is,hogy megmenekítse magát vagy a társát mi a fenét akarsz még komolyan?
    Pont az avatarod az élő példa rá 51,91% krit? egy Hybrid kalssznak? nem gondolod,hogy egy ilyen százalék önmagáért beszél? elegedj meg vele,mert kurvára nem szar a karid.
  • Botond #118185
    Te elsősorban a dpsre panaszkodtál, amivel szerintem nincs gond, sőt leugtóbbi dps buffal át is estek a ló túloldalára. Viszont összességében lehetne valóban pár dolog használhatóságát javítani.
  • Botond #118184
    2v2ben egy esetben tudom első pillanatban, hogy miénk a meccs. Amikor meglátom, hogy az ellenfélnek resto druidja van. :-D Ahogy azt is tudom előre amikor 100%, hogy zakózunk, ez pedig amikor resto sámánt látok. :-D Ilyen az élet, kő papír olló. :-D
  • Botond #118183
    Baromira nem ignorálja a lassító effekteket a charge,és nem lehet kichargolni stunból. :-D Ezeket a marhaságokat olvasod valahol vagy te találod ki? A különbséget elmagyarázzam, hogy a charge -10 rage vagy +9rage az mit jelent? :-D Meg eleve egy olyan resto druidról beszélünk aminek az összes balance és feral talentja ki van rakva a restos mellett. :-D Na azok aztán tényleg godmodeok, mert így utánaszámolás nélkül is lvl150esre becsülöm őket. :-D Cry more nub. :-D
  • [HUN]Crassus
    mindjárt sírva fakadok ,hogy a druidák mennyire szarok:S
    Amúgy igazad van egy fury/arms vagy egy arms/fury az voltaképpen healer klassz és természetesen tank klassz...nem dps.
    Számomra elég nevetséges,hogy egy resto druid simán szarrá ver egy fury/arms arms/fury warriort minden nehézség nélkül...
    A moonkinnek atom dmg-t képes kiosztani és egy feral szintén rugókat megszégyenítő DD mókára képes és mellé még ott a cyclone/legbrutkóbb CC a játékban,de érdekes módon még ez is kevés egyeseknek/ a root a formaváltással a polymorf immunitas vagy a lassító effektek leszedése tud healelni/Rage-ből!!! nyád!:P/ persze kevés a manája,de nekünk warriknak mennyi manánk van healre???Low dps maciban?? kiarákot érdekelne ha a melee csak karcolgatja és közben annyit gyógyul a hotokból meg rageből,hogy szinte nem is sebződik?
    A druidok kitudnak chargeolni stunból amire a warri nem képes ráadásul a druida charge-a ignorálja a lassító effektek hatását míg a miénk a wow kiadatása óta úgy szar ahogy van.Lassító effektel a nyakamban simán 5-10 yardra az ellenkező irányba rak a charge mint kellene az esetek 90%ban.
    Nemtudom,te hogy játszol feral druiddal,de nagyon is életképes és erős klassz pvp-ben feleannyi menekülő/túlélő/gyógyító skillünk lenne....
    Amit meg a blizz a restóval művelt az valami brutális valami lett;)Az valóban GOD mode.
  • I.C.ram
    Eladó egy feltelepítetlen, azaz mg az ingyen hónap is benne van, World of Warcraft + Burning Crusade kieg Battlechest (díszdobozos) kiadásban. Van benne tipp füzet meg szép vastag színes könyvek. Akit érdekel privátot írjon.
  • 1Darton1
    Pedig mintha en is valami hasonlot irtam volna. :)
  • s0n1c
    éljen a csodálatos world pvp...
  • shaime01
    egy-egy kiadosabb fight után azért eléggé elfogy a manám sajna az innervate-t meg nagyon sokan leszedik (felhunter,hunter,shaman,mage,priest meg kb mindenki:p) igy "ovatosan" kell használni kedvencem volt amikor nagrandban haala közelében dueleztem egy allys magel nem figyeltem a manáját elég jól játszot már mindkettöknek kb 0 manája volt amikor felraktam magamra egy lifebloom-t és egy innervate-t de a mage spellstealezte.. azt hittem a guta megüt ő nyomot rá még egy evocationt a szerencsém annyi volt ameddig ezt megcsinálta addig én -> swift flight form -> byebye :P
  • DJ RX7
    Nincs olyan, hogy "legjobb kaszt". Ha jól tudsz játszani az általad kiválasztott kaszttal akkor az a jó!
  • rhazid
    Ha el is fogyik a manája tolhat magára még 1 innervatet és ha van mellette még valaki akor véged ha nincsen vele senki csak idő kérdése h megfeküdjön.

Azt néztem restos druidoknál h ugrálnak össze vissza bg-kbe és fossá healelnek mindenkit ha meg naon nagy a szopás akkor bárhonnan szinte eltud futni travel formba be elhúz és már üthetitek a bottal a lábnyomát.
    Ezér kéne egy 70es resto dro0d mongyuk van egy 66osom csak sajna nincs kedvem vele jáccani:(
  • s0n1c
    ez van, sajnos nagyon class (és spec) függő az arena...
  • WiLDoR
    perpillanat 2v2 bracket-ben a legimbább healer a resto druida.
    cyclone pedig tényleg egy bazi durva cc, a legmókásabb az benne, hogy még a pala se tud kijönni belőle bubival. van 1 trinketed ellene 2 percenként, aszt' csá.
    az viszont tény, hogy feral druidnak /ma arena-ban sok funkciója nincs, 10x jobb másik dps classokat lehet találni helyette.
    botond kb. le is irta, hogy miért suxx.
    boomkin már 1 fokkal jobb választás arena-ra, de az igazán imba dolog a resto druida.
    ez van.
    de ugyanilyen alapon sírhatna a destro lock is, hogy melee ellen abszolút zero védelme van, sírhatna a prot warrior, hogy 0 a dps-e, s miért nincs shield block alapú arena gear, prot pala ugyanígy, ésatöbbi...
    én is kétféle geart gyűjtök a warrimnak, egy pvp-t és egy tankolósat, de ha nagyon belegondolok kéne még egy pve dps gear is. ez kapásból 3 féle geart jelent...csakhát ehhez kinek van türelme?
    mert nekem biztos nincs már...
    bár mostanában a wow-hoz is egyre kevesebb van...
  • shaime01
    *épp ezért szeretem :)