World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

új darkmoon trinketek
ki tudja valaki szedni õket, vagy látta már valaki valahol õket?

éppen aktuális lenne az engi felvétele a staminás trinket miatt, de ha jön valami jó darkmoonos, akkor inkább kihagynám

én sem tudom ki vagy, de te meg vicces...mert van vmi gondod a mondattal?

[HUN]Crassus
nemtudom ki vagy ,de aranyos vagy--->"protosként egyszerû tankolni bárhol"

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BEAST
l2p <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

k O T T A
...palaoltás😄
vengance az egy fos lesz...
át is talenteltem már holyra😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

BEAST
ok , akkor gondolom hamarosan lathatunk teged lock szerepkorben is , igaz?

najoo , meg a vegen el is hiszed amit mondasz , te lennel az etalon , had nevessek ezen 😄DD olyan dolgok miatt vered a melled amit minden 2. warrior meg tud csinalni aki kikockulta a gearjet / izimod bs fegyverrel rohangal 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
de tudodmit neked is csak annyit INDÍTS warriort és csináld meg a negyedét mint amiket azon a SS-eken láttál és akkor majd visszatérünk rá okés?Csak húzz fel egyet mondjuk 30-40 körûlre WSG-zz pár hetet és mutass valami csemegét az "EXECUTE meg MS SPEMMRÕL"

BEAST
most tenyleg azt szeretned hogy elkezdjelek idezgetni abbol az idobol ? ... mellesleg ha nem lennel ennyire egyszeru emlekeznel hogy akkor meg ment a sweeping execute-tal , szoval igen , execute spam.

s0n1c
te játszottál egyébként más mmorpgvel? swg, daoc, eq2 pl? nem értem miért hiszed, hogy ez egy baszott bonyolult játék (ezért is népszerû többek között, mert hihetetlen módon egyszerû és könnyen elsajátítható), leültetsz egy majmot, az is rá tud nyomni az instant skillek gombjaira..., mert nem nagyon szól másról...
1. igen
2. itt

ha mas is kivancsi volt...
ha amrs/furry builddel mondanád ezt a tankolásról még megérteném, de protosként egyszerû tankolni bárhol... nem túl bonyolult megnyomni azt az 5 gombot 😊
néha úgy írsz errõl a játékról mintha 3 diploma alatt nem is lehetne játszani vele.

[HUN]Crassus
execute spam? ezt gondált újra kicsi😛

BEAST
najo 😄😄 ... amikor egy warrior ramcsardzsol majd ut egesz ketszer amitol en azonnal meg is halok mert az a ketto valojaban mar 4-5 xD , akkor nekem ne magyarazd be hogy a warriorhoz nagy tudas kell 😄 ... egy kis emlekeztetokent csak nezd meg a fel-egy eves kepeidet ahol azzal villogtal hogy execute spammel mindig te lettel az elso killing blowban 😄

a lock egy ratyi kaszt , de most ezzel bizonygatni hogy te mekkora skilles vagy , vicc 😄

[HUN]Crassus
*fék=fél

[HUN]Crassus
Akármibe lefogadom hogyha az esti raideteken/raidünkön karit cserélnénk én kb letolnám ua azt a dps-t a lokkoddal mint te, te viszont az elsõ trashnél wipeoltatád a warrimmal a raidet......ugyanez pvp-ben is simán menne én szétgyilkolnám a fék BG-t ,téged viszont szétkapnának amint megmozdulnál a kurva battlegroundon.....Tiszetelem én a lokkokat,mert kellenek,jó klassz meg minden,de szégyentelen,hogy mitelehet mûvelni vele minimális hozzáértéssel PUSZTÁN azért,mert elbaszottul elvannak túlozva akármelyik klasszal összehasonlítva!
Te simán leszolózol 3 sõt még 5 fõs/tegnap egyik közepes lokkunk szólózott egy 5 fõs elit Q-t netherstormban/ elite vagy nemelit küldiket énviszont egyedûl lehet még egy kurva elite mobot sem tudok kinyírni....ennyit a klasszok közti egyensúlyról.....

nem is nagyon lehet mit 😉

[HUN]Crassus
viszont más téma: Maghteridonnál milyen %-ban adjunk fel a defensbõl plussz a dodge+parry+armor+hit pont értékbõl a fire ressel szemben?

[HUN]Crassus
nem is kell......KIBASZOTT "ügyesek" vagytok.....

na most erre inkább nem írok semmit...

[HUN]Crassus
ubaszki azok nem azok a kurszok😛😊 akkor marad a szopacs....
tegnap 4-en mentünk rá egy lokkra /15-20sec alatt dõlt/ Viszont feldotolt mindõnket 2-en meghaltak én meg egy másik warri 20% alá kerültünk és éppenhogy nemhaltunk meg.....én így tudnék játsznai indulnék az olimpián....

miértisnem?

[HUN]Crassus
Najó nemlehet,hogy ez az egész egy Qrvanagy FAKE?😛

[HUN]Crassus
Viszont a NOSKILLJUSTEZMODE lokkok majd nemfogják tabbal szétdotolni a BG összes játékosát aki line of sightban van Muhaha😄

[HUN]Crassus
Viszont két és félév alatt sikerûlt fixálniuk a charge+intercept-et.....micsoda munkahév!

spamheal kozben sokat tudok utni...

[HUN]Crassus
Most még jódarabig tankolok,de LESZOPHAT A BLIZZARD! “Death Wish” and “Enrage” effects no longer stack.
Ez egy ultrabrutál kibaszás.....

BEAST
a shadowpap - pala combo meg mindig imba lesz 😄 csak menj elore serulni Seal of Blood ftw xDD

hát ez valóban nem rossz ;p

anti hero

meg végre sikerült használhatóvá varázsolni az ingame raid frame-t is (megjegyzi a pozíciót), és az MT-t is ki lehet tenni (vajon mi értelme volt eddig, hogy valakit MT-nek jelöltek, lol)

The Garrett
most nezem worldofraidsen már fennvan pár cucc.

Priest vállas <3<3<3<3

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

baszki szegeny felkutyus
:sirva visitva rohog:

anti hero

úgy nézem sikerült megint beépíteni egy halom addont a játékba 😊 hajrá

The Garrett
:ssss

melle teheted ezt is :

- “Spiritual Attunement”: Mana is no longer healed if the paladin is
at full health.

😞( ennyit a shadowpap-pala healergrp komborol.

jah ez meg meg palahoz van de a priesthez irtak veletlen

"- “Sanctity Aura” now increases all damage caused by affected targets
by 1/2% and no longer increases healing done to affected targets."

- “Ice Block”: This ability no longer makes mages immune to “Weakened
Soul” from “Power Word: Shield”. However, using this ability now
causes “Hypothermia”, making the mage unable to cast “Ice Block”
again for 30 sec.

hoho

The Garrett
link a druidot is plz kosz 😊

szal, warlock staff és sword 😊

Kriger
Nem tévedsz. Ezittaz. De van ott warri nerf is, mindjárt spawnol Crassus és elsírja részletesen.

nem tevedsz, blizzard szereti elvenni azt, amit elvezek a wowban.

ez egy combos pala nerf, vagy tévedek?

“Illumination”: This talent now only gives 50% of the mana cost of
the critical heal. It also now returns the correct amount of mana
when used with ranks 4 and 5 of “Holy Shock”.

modelview :p
amúgy minden classnak lesz egy class specifikus fegyvere (és ugye nem kell mondanom hogy megintcsak locké a legjobb 😄 (és ráadásul neki 2 van :p)
egyik egy felnyársalt zergling staff, a másik egy sword amin kb ugyanolyan elemek vannak mint t5 shouldersen, és NAGYON ODABASZ)

raziel.

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
hm, köv patch érdekes lesz megint

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TVelvet
hogyazanyámba nézed te ezeket? még nincs is PTR😄
vagy denevérember 😄

igaz nincs róla képem de BAZZEEEGG
lock t6 ban úgy nézel ki mint egy dreadlord

2.1-es mage t5

szerintem meg a tauren rugó viszi a pálmát -.-