166747
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#121004 de ezt jobban szeretem ~2.5-3 napja történt mondjuk azota lv50es vagyok de akkor is fáj :D
bár ami a legjobban bosszant az egészben ha azt mondom ,hogy nem akarok fekete skint durnholdeban azért eltiltás jár de ha valaki ninja lootol akkor ahogy a GM irta nekem, ne partyzak vele többet ergo ninja loot megengedett nem sért semmit király \m/ -
#121003 ...es megis megkapja a summont :) -
#121002 engem csak az basz fel ha angolrol van szó (bár az enyém messze nem tökéletes de simán megérthető), amikor valaki partyban megszolala ,hogy "me summon!!!!!" és efajta leegyszerüsitett angolal jön valaki attól a hideg kiráz -
#121001 not at all -
#121000 Sztem már elég sokan tudnak legalább 1 nyelvet nálunk, ahogy olvasgatom a magyar wowos fórumokat, rengeteg az angolul beírt komment. Vagy csak átvették a kifejezéseket? Pl. so last year, Creative use of game mechanics stb. De van amikor hosszabb mondatokkal válaszolnak. Divat lett angolul írni? -
#120999 Ja hát ez klasszikus eset "Mit magyaráz az angol nem értem" :D Többen is mondták már hogy játszottak olyan magyarral aki mindenre csak annyit válaszolt hogy "Yes" meg "Ok" :D -
bazsi123 #120998 a legszebb az, amikor a néma levente egyszer csak whisperel isntában, hogy te, mondd már meg neki, hogy blabla. ott nyomul, sose válaszol semmire, de amikor neki kell valami, akkor jön a /w - mert nem tud angolul! az ilyen minek játszik?
az a szép még, hogy az új generációnak minden moströgtönazonnal kell, nem hajlandó megdolgozni érte. értem itt a tanulást. -
#120997 Hát ja elég szégyen hogy ennyire kevesen tudnak második nyelvet itthon. Sokszor van hogy bemegyek egy instába random group-al és nekem ég a pofám hogy a magyarok közül rengetegen nem képesek angolul beszélni hogy esetleg más is értese. Nem is csodálom hogy rühellik a magyarokat...
Tényleg van németül is a wow, aki meg egyiket se érti az menjen amőbázni. -
#120996 én akkoriban (win95 előtt) 6-7 éves voltam, akkor még nehézkesen ment az angol :D -
WiLDoR #120995 jaja, meg se tudom számolni hány órát töltöttem szótárazással, hogy megértsem, hogy miről szólt a baldur's gate, neverwinter ninghts, icewind dale és a planescape:torment story-ja, eye of the beholder-ről és társairól már nem is beszélve :)
de nagyon frankón megtanultam belőle angolúl egy kis nyelvtanozással egybekötve.
igaz, ha azt kéne felsorolnom, hogy milyen kellékek kellenének a konyhában egy húsleves elkészítéséhez, akkor komoly gondban lennék, de egy teljes fémvértezetről, középkori fegyverekről, hadviselésről és mágiáról órákon át tudnék dumálni :D -
#120994 ősszel. :) -
#120993 Közeledik a WotLK.. -
#120992 wtflolzomg -
ShaiHulud #120991 "Karazhan
Players will no longer need the Master’s Key to enter Karazhan. The gates to Karazhan will still require the Master’s Key to be unlocked." -
#120990 Én nem szótáraztam egyiket se, nagyjából értettem. :D -
#120989 marha jó is volt, még warcraft 1-e,might&magic 5-öt meg Day of the Tentacle-t szótárazni :D -
#120988 mta sztaki -
#120987 Sokkal jobban jarsz, ha veszel magadnak egy Angol-Magyar keziszotarat es az ismeretlen szavakat szepen kikeresed. Meglasd, szepen fog gyarapodni a szokincsed.
Sokan itt meg az internet elotti idokbol szarmaznak es nem volt google, meg forum. Szotaraztunk rendesen, hogy vigig tudjuk vinni az akkor eppen aktualis szerep- es/vagy kalandjatekokat. -
#120986 az ugyanaz, nem?
(amugy az összjátékidőt méri) -
pries #120985 A két napot úg számolja, hog 2x24H folyamatos játék ? vagy két naptári nap? -
#120984 Szép. -
#120983 összes időd 10%-a a warcraft világában :) -
Ghoosty #120982 Köszönöm! 1 hónap alatt 2 nap 20 órát sikerült játszanom :) -
#120981 intecercepentálás FTW :) -
#120980 worldofwarcraft.hu -n voltak ilyen class guideok ahol le voltak fordítva a skillek is ízes magyarsággal. :D
De az kb csak viccnek jó, életképes karid abbol sem lesz.
Az a baj egyebkent hogy minden peccsnél változnak szinte a skillek, és nincs ember/igény rá hogy az aktuális dolgokat mindig lefordítsák. -
#120979 Hát jó akkor próbálkozunk így tovább, kösz a válaszokat. -
#120978 szótár
(ez van...de legalább csiszoljátok az angol nyelvtudásotokat...
tudod..kellemeset a hasznossal ) -
#120977 van német wow is -
#120976 Nincs fordítás -
#120975 Sziasztok valaki tud olyan oldalról ahola spellek és/vagy a talentek leírásai le vannak fordítva? Néhányan elkezdtünk WOWozni de egyikünk se tud angolul pár szónál többet és így semmi esélyünk életképes karakter létrehozására. Tudom hogy a google a barátom de eddig nem volt szerencsém ilyen oldalt találni ami nem jelenti hogy nincs csak épp a keresőhöz se nagyon értek. -
#120974 vagy altot nyomsz castolás előtt, vagy az optionsban be tudod jelölni hogy a buff jellegű spelleket automatikusan rád lője, ha ellenség (vagy senki) van targetelve -
WiLDoR #120973 locks are fine, l2p...
ööö...vagy mégsem? -
#120972 Beírod hogy /played -
#120971 Nyomd meg az alt modifier-t... -
Vercetti 1 #120970 Hello all, az érdekelne hogy nem lehet olyan macro-t csinálni ahol egy spellt magamra castolok egy gombnyomással ugy hogy nem saját magam a targetom? Pl egy hill vagy first aid stb, mert a PoM Pyro-ra jó kis macro van, hogy egy nyomással 2 spell kimegy. Előre is köszi. -
#120969 yap, affli és destro tulélési lehetőségét mert jelenleg csak sl/sl-el lehet hosszutávon nem fél perc alatt meghalni :/ -
#120968 Lockot kéne buffolni... -
Orgi #120967 "Sok olvaso crits server for 1000 feletti damage. Kezdetek sokan lenni :) Hamarosan ..." -
#120966 Nekem is volt ilyen, de reggel óta jó. -
Jimbo #120965 FS-ről tudtok vmit? Nekem 2 napja nem jön be.