World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisz bácsi ide irom, hogy sajna az accom mar par napja nem megy szal nem tudom nekedadni a felretett goldot es full bankot a szajrevel ;o) ;(

a Crimson Throne-s aruloknak koszi a gamet, foleg a kemenymagnak (boti malac linksz biszt kriksz wildor etc you know who you are.. <o/)

szalüt

anti hero

Tatyla
lila az nekem is ,a legszebb...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

The Garrett
hat igen van akinek postan jon a netherdrake jovoheten ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

De legalabb a hordas karakterektol nem hanyom el magam, allyban max a torpe viselheto el nyugodt gyomorral. 😄 A griff viszont tenyleg jol sikerult.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Mighty
Napi questek teljesítésén túl nem ölök több energiát a dologba. Ha meglesz exalted, meglesz, de semmi extra.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

hát elég rusnya lett a hordás flying mount 😄 ingyé se kéne xd

Lassan tobb halfeju mountot latok mint akarmelyik masikat.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

griff

anti hero

divatmount -.-
én maradok a sima epix lila denevérkutyamacskagalambingyombingyom kis mountomnál 😊

Tatyla
Netherwing nagyon bejön,tolom a reput ezerrel...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

múltkor - ja kb. 2 v. 3 hónapja - levágtad az akkor még csira kis 62-es warriorom zargarmarsh-ban...épp adamantitot bányásztam 1000L a határnál, erre a semmibõl megjelent egy böszme nagy bika, s egy bazi nagy kalapáccsal széthupákolta a karakterem arcát.
de büszke voltam magamra, mert sikerült is vagy 10% hp-t leszednem rólad <#hehe><#idiota><#bee1>

szal' nem volt szép tõled...kicsiket bántani?
/slap <#zavart1>

Fenrir
Ragnaros csak nagyon kevés esetben medium pop, inkább high.

A halál csupán a kezdet...

- van 3 bukott (elfogott) jómunkásember, gondolom az egyikük hátasa lesz. Ha alli kiszabadítja õket és visszaérnek (alli bázis, griffes mellé) akkor a hordásokból szedett bizonyos típusú tokeneket náluk lehet leadni

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

tigeroo
amúgy ez a vipore's gryphon's mi a fäszom?

frostwolf keep-ben mindig megöl...(1000-es fireballok)
csak nemtom hogy mit keres egy allis griff a hordások erõdjében
Guest
Azt azért tedd hozzá hogy a lvl51-60-as kategóriából van az SS 😉

BS battlegroupjában lvl70-en AV az egyetlen BG amit általában stabilan nyer az alli, az összes többire az áll amit Magh írt #109392-ben - stabil vesztés és általában a csapat 2/3-ig van feltöltve...
Lacc
Van elég akció ott a Ragnán medium pop. mellett?
- casual vagyok és instába puggal járok --> így instára nem elég 1 óra. Megyek inkább 1 AB/WSG/EYE-t (token miatt), ha véletlenül jók voltunk akkor még 2-t, egyébként próbálok menni AV-t (több honor miatt). Ebben tegnap erõsen akadályozott a tény, hogy 2. AB-rõl DC-t kaptam majd vissza se engedett. Sajnos engem megint szivat valami (addonra tippelek, most a fu_battleground-ot szedtem ki hátha az a ludas), szombaton se engedett vissza egy DC után meg tegnap is lehalt tõle a gépem 😞 Instákból csak néha vág ki (de oda visszaenged), q közben meg szinte sosem (de olyankor anyáznak mások is a server down miatt) csak BG-krõl, ötbõl legalább háromszor DC (nem a gépemet meg a netemet tartom hibásnak)
//instákba pénteken próbálok lejutni, olyankor 1 óránál azért többet vagyok fent

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

A bc legrövidebb intája black moras, igaz az út mig odaérsz hosszabb mint maga az insta.A legjobb idõnk 24 perc (ebben nincsen bent a a takarítás).Rövid még a mechanar is az sem lehet 40-45 percnél hosszabb, ill ahogy irták már a shattered halls sem egy egész estét betöltõ program (68-on még nagyon az volt<#vigyor2>)
még BC elõtt láttunk egy AV-s videót, és annyira megtetszett a guildnek, hogy kipróbáltuk: egyszerre jelentkeztünk a battlemasternél 20-an Orgriban, AV-n Dun Baldar-ig a déli toronyig hátason, csak ott szálltunk le a mountról, onnan be a várba, az Aid Station-t is hagytuk😊, két bentlévõ warmaster két hunter pullal ki, Vandar behúz sarokba és tankol, hunterek FD, warmasterek vissza helyükre, és 5 perces AV, voala😊
és elõtte még 40 amíg eldöntjük hova menjünk 😊
legalábbis nálunk 😊

PiszkosFred
...meg megint 40, mire mindenki odaer, (f)elkeszul, es belepsz az instaba ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

a nem dombornyomott kártyák nem minden esetben használhatóak, mint például a linkelt visa electron
mindenesetre azt írják hogy interneten használható, tehát esélyes. Érdemes a banknál konkrétan rákérdezni elõbb.
Igen, azt a 4*4 számot kell megadni, valamint egy security kódot, ami általában a kártya hátulján lévõ 4 v 5 jegyû szám

Oldern the 1st
1 óra semmire nem elég?
Egy Shattered Halls run 40 perc...

Hello!
Nekem eddigi tapasztalatom az hogyha a horda nincs is túlerQben akkor is el szoktuk bukni a BG-okat. Az allisok összevissza rohangálnak meg csak a horda gyilkolásra mennek. Alteracon sokszor volt hogy nyerhettünk volna könnyedén, ha megpróbálják elfoglalni a temetQt vagy csak egy kicsit is gondolkoznak. Warsong-on sokszor a pálya közepén rohangálnak se nem támadnak se nem védekeznek. Arathi az meg úgy káosz ahogy van 5-10 perc után a temetQnket szokták kempelni a hordások. A lvl70-es BG-n vmivel jobb a helyzet ott többet szoktunk nyerni; talán azért mert ott már játszott mindenki annyi BG-t hogy rájöjjön mit is kéne tenni, nem a horda gyilok itt az elsQdleges cél (meg a lifetime növelés).
futottam én már 15 perces AV-t is még TBC elött, szal a 21 perccel ez eléggé középmezõny...
mondjuk AV-n nem a gyõzelem ami nagyon fontos, hanem, hogy kinyirj minden hadnagyot, lerombolj minden tornyot, és kinyúvaszd belindat/galvangar.
mivel ezekbõl kapod a bonus honor-t. tehát ha mondjuk a horda beveri 15 perc alatt AV-ben a fõboss-t, mert kihagy minden mást, ugyanakkor az alli meg ezidõ alatt lerombol mindent, meg kinyir minden miniboss-t av-ben, akkor az alli fog sokkal jobban kijönni AV-bõl pontban.

olyan AV-ben is voltam, ahol horda nyert 18 perc alatt, végeredmény az lett mégis, hogy horda zárt: 200 bonus honorral, alli meg 400 bonus honorral.
tehát gyakorlatilag az alli nyerte meg a bulit...

- AV-n 15 perc már gyorsnak számít csak honor miatt értelmetlen de még mindig jobb, mint amikor a népek leállnak középen ölni egymást és nem fogják sehogysem, hogy az 5. halál után már nem kapni a leölt ellenért honor pontot. Ez állítólag így 'fun' (átlag 500 honor, 20-40 perc)
- AV-n lehetne esélye allinak, ezt általában elcseszi az a 8-20 leecher (amikor konkrétan érdekelt, akkor 27 volt a legtöbb leecher meccs végén amit összeszámoltam... ez jellemzõen hajnalban van amikor 1 vagy 2 AV megy csak) akikkel én szívesen csinálnék durva dolgokat (ban) de policy szerint ez így teljesen szabályos
- AB-ben azt szeretem, hogy legalább vége van, most a legújabb divat szerint aki védekezik az n00b, de mivel általában egyedül szoktam ilyet tenni nem sok esélyem szokott lenni a hordások ellen (200 honor már jó eredmény, 20-40 perc)
- WSG-t úgy utálom ahogy van, valaki mindig szeret elbújni a zászlóval és bujdokolni órákig (100 honor, 20-60 perc, illetve 40 perc után inkább kilépek)
- EYE nekem nem jön be (szerencsére nem kell onnan sok token) szervezetlen káosz, többnyire az nyer aki többször beviszi a zászlót, de láttam már itt is olyat, hogy elszaladt a zászlóval és így sokáig szerencsétlenkedtünk (200 honor, 20-40 perc)

- casualként most nincs idõm instákra (1 óra alatt semmivel sem végzünk, 'jobb' esetben ez még az elinduláshoz sem elég) megpróbálok honor pontokból pappal felöltözni mágusnak meg kipótolni a cuccot, csak így egy kicsit lassú bár nem sürget senki sem 😊 Lassan vége a sulinak, fiam majd belehúz ha akar

jazzy
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy roguenak milyen talentezés lenne optimális bgre,pvpre,pve-re?
Meg azt sem tudom eldönteni, hogy daggeres vagy kardos legyek😞
Thx a helpet😊
Narxis
Karbantartás van.<#rinya><#falbav>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Botond
Fake, Crassus nem elsõ killing blowban.
Magh
AV-n általában nyer az alli, fõleg igaz ez a duplázó hétvégére, de a másik két BG-n egyszerûen siralmas, ha 10% nyerési eséllyel számolok, már sokat mondtam, átlag 100-150 honort kapok egy-egy ilyen meccsért, mert nem elég, hogy 7v10, 10v15 a norma, a fele ráadásul elmegy AFK-ra, kilép, vagy pucéran harcol.

Igazából a fizetéssel kapcsolatban lenne kérdésem :
Elvileg ilyen bankkártyám van , ezzel lehet e fizetni ? Kereskedelmi És Hitelbank kártya

Az lenne a kérdésem hogy mikor meg kell adni a számlaszámot, akkor azt a számot írjam be ami a kártyán van 4x4 jegyû szám ?
a remény hal meg

Kösz a gyors választ én is igy gondoltam:S
Dehát a remény hal meg utoljára
Hi mindenkinek !
Szeretnék segítséget kérni WOW regisztrációhoz, ha valaki hajlandó lenne segíteni vegyen fel MSN-re pls!

[email protected]
abszolut baromság

elég nagy hülyeség

Ja szerintetek ez bejöhett??Vagy abszolut baromság
Szevasztok!
Valahol azt olvastam hogy ha lezuzom a triált és veszek egy gc-t akkor fullos accom lesz, bár sztem elég nagy hülyeség de hátha...
Ugy talán még nekem is megérné😊
Fenrir
Ragnaros, horda oldal ha jót akarsz 😊

A halál csupán a kezdet...

tomee14
szerintem menj ragnára... sok a magyar csak eléggé laggos... de sztem menj oda

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Lacc
Egy darabig nem játszottam, lenne néhány kérdésem a realmekkel kapcsolatban, hogy mik a trendek.

Látom, hogy a Bloodscalp és a Ragnaros medium pop.-on van, mi a tapasztalat, érdemes még itt folytatni, vagy már más realm-ekben megy a buli? (szeretem ha nagy a tömeg 😊, viszont ezeken van kari perpill. )
Bloodscalpot még mindig a magyarok tartják elfoglalva?
Oldern the 1st
Battlegroup függõ.
Nem is olyan régen kellett egy itemhez 30 darab AV token. Olyan három óra alatt szereztük meg. Csak alli nyert, egyhuzamban olyan 8-10szer.

Na, akkor kinek van igaza? 😄

Ne az idõt nézd hanem a pontokat az nagyon siralmas.Az hogy iszonyat mennyiségû tokened lessze gy idõ után azval nem mész semmire hacsak nem ipari mennyiségben fogyasztasz battle potikat.

A másik hogy mikor szokott nyerni az alli oldal? nos köszönhetõ a blizzard horda oldali rászrehajlásának ill a fax behivórendszerének megeshet hogy az álltalad készitett kép még 3 percel azeleött 12-40 et mutatott volna.Nme ritka hogy pl ab re behiv full létszámu hordás csapatot meg annyi teszem azt 7 allist majd mikor a horda eléri az 1800 pontot behivja a fentmatadó 8 allist mikor már eldõlt a meccs.

Igazi vérköcsög hordás pl wsg 5-10-es felállásnál nem a zászlót viszi hogy mihamarabb végetérjen a meccs hanem beáll a temetõbe és csirkézik meg nevetgél hogy micsoda tökös legény 2x annyian milyen kiba.. erõsek.

Valamikor május elején a Beast levezette ugyan hogy azért van mindenhol létszámilag horda oldali többség mert kevesebben vannak számszakilag és ez oylan blizzard féle logika.Mindenesetre ebben a játékban nem kicsit horda oldalra lejt a pálya minden területen de kell is valószinûleg a plusz kedvezmény mert nem mindenki szerte pl questileg lemészárolni egy falut.

Visszatérve az álltalad emlitett av-re hiába nyertetek lófütty pontot nem kaptatok mivel sem a a tornyokat sem a csajt nem intéztétek el hanem egybõl szegény jó öreg stropmpike lett begyakva.

tigeroo
av-n mikor szokott az alliance nyerni?:S eddig 10meccset toltam, mind a 10et megnyertük

a leggyorsabb menetünk (az idõt nézzétek)
itt
Count Adyn
Szerintem eléggé mind1, fõleg amig nem vagy 70😄 amelyik jobban teccik😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tomee14
azon gondolkozom, hogy áttérjek-e staffról dagger/sword + off-handre. (lvl 43 mage) szerintetek?

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Nehogy lehessen utólag javitani. Szal *Azzal.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Wildor retát nem nyomtál be pap ellen? Az tuti lett volna esélyed még ha billentyüzettel fordulsz is.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Count Adyn
Dot+Dev plague kis költõi tulzassal levisz annyit😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"