World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
off.: lesz eu sro ban visszajöhetnél
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
szeretem a nyarat, amikor elárasztja a fórumot a sok kis iskolás.
szerinted ez stílus?
inkább ne járasd le magad ilyen szöveggel <#whatever>#whatever>
valaki tud nekem adni egy olyan oldalt ahonnan wow könyveket tölthetnék le pdf formátumban?
magyar nyelven😛
██
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
(a media markt-os akcióra gondolok ; wow + bc 10.000Ft)
eléggé dühös lennék ha jövõhéten megvenném, és rá egy napra levinnék az árát😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Tudna valaki adni 1-2 harci tippet 20-as szintû növendék shadowpriest számára? 😊
1 olyan küldetést se tudok megcsinálni ahol hárman rámjönnek, mert egyszerûen nemtudok mit csinálni mert a bubit azonnal leverik, és még el se tudok sütni egy smitet sem már meghalok. Pl The Guns of the Nortwatch küldi..
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Kipróbálom az Arathor-t, ha tényleg sok magyar van.
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
sok ismerõsöm vanmég a neptulonon,
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
Van arról valahol statisztika, hogy melyik PVE-s, PVP-s
szerveren hány magyar van?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ugyanis kétkezes harcmodornál 95% a találati esély, egyekezesnél (dualwield) pedig 75%-ról indul ami elsõre nem tûnik kevésnek, de rettentõen sokszor lehet mellé ütni. Ha nincs min. +10% bónuszod különbözõ felszerelésekbõl (ez olyan 150-160 hit rating) akkor még a speciális ütések is mellé mehetnek sajna.
Én személyszerint dualwield fury vagyok, imádom ezt a stílust de ez a talent a legesleginkább felszerelésfüggõbb a többi warrior talenthoz képest. Túl sok hit ratinged sem lehet az attack power rovására mert akkor meg nincs átütõerõ. Nekem most perpillanat +11% körüli hit ratingem van cuccokból és 1700 unbuffed ap, mellette 29% crit chance. Ez azért már nem olyan rossz.
A halál csupán a kezdet...
10-es szinten járok, és késõbb kétfegyveres harcmodort szeretném elõnyben részesíteni.
Tudna valaki küldeni nekem egy jó talentfát, ami hatékony ehhez a típusú harcoshoz?
Köszi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10