World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
hm...érdekes...mi a quest neve?
naszal eljutottam odûig h megérkeztem a törpökhöz, de nem tudok átvágni a hegyeken. találtam vmi alagutat, de elég kanyargós. most itt vagyok, nemtom hogy hova kell menni!(kép: http://frc0032.uw.hu/0.GIF )

- fél óra kicsit kevésnek tûnik, nekem olyan másfél óra rémlik inkább amikor a dranei sámánnal 8-as szinten átjöttem Loch Modanba, igaz ebben benne van egy sikertelen corpse run (akkoriban szûnt meg ez a lehetõség) Menethil Harbors és Loch Modan között. Bár rugóval lehet lopakodni is úgyhogy akár halál nélkül is átjuthat de ez elsõre nem tûnik nagyon valószínûnek

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

felmész a nagyvárosba (stormwind), innen metróval átmész ironforge-ba.
ott ki a városból, majd észak felé kell galoppozni, át a hegyeken wetlands irányába.
wetlands-on amint kibukkansz az alagútból kövesd csak egyenesen az utat nyugat felé, ne térj le semmiképp se északra (az északi út arathi-ba visz).
amint elérted menethil harbort (wetlands nyugati alsó csücskében van a városka), menj ki a mólóra és ott beszélj a matrózokkal, õk elmondják melyik hajó visz darkshore-ba. szállj fel a hajóra.
amint megérkeztél auberdinbe, ott mehetsz kétféleképp tovább. egyik megoldás, ha a griff elérhetõ számodra, akkor szállj fel rá, s ki fog tenni teldrassil szigetén. ha nem elérhetõ, akkor szintén kérdezõsködj a matrózoknál, õk megmondják, hogy az auberdini mólóról melyik hajó visz teldrassil szigetére.
ha megérkeztél a szigetre, keress egy lila portált, és menj bele.
s voila darnassus-ban vagy.

ez úgy cakk-pakk olyan fél órán kis kirándulás.

Mighty
Azt még hozzátenném, hogy Stormwindbõl Ironforge-ba metroval tudsz eljutni. A metro a Dwarven District északkeleti részében van.

A képen a kék négyzetben zöld négyzet a metro bejárata.
SW térkép

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PiszkosFred
Megkersz egy kedves maget/warlock-t, hogy nyisson portalt/idezzen meg Shattrahba (ha rendelkezel BCvel), oda rakod a szekhelyed (home inn), majd a portalokon barmikor barhova tudsz menni. Ellenkezo esetben, lasd az elozo komment Chris kollegatol.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kis memóriatorna, rég voltam már allys: 😉
IF-bõl loch modanon keresztül wetlands, menethil, onnan hajóval másik kontinens, ahogy leszállsz szemközti mólóról indul a hajó tovább darnassusba.

ja elfelejtettem mondani h goldshire-ben vagyok.
Hogyan juthatok el a leggyorsabban 16-os human rouge-al darnassusba, v akárhova teldrassilba? a hajó nem megy, mert nem tudok hozzáférni.(úgyértem hogyha elindulok arrafelé vannak ilyen level ?? - esek meg egy csomó magasszintû ellenség aki rögtön megöl.) griffmadárral ugye nem lehet, mert az csak oda visz ahol már voltál. és nermtom hogy hanyas szintû mage-t érdemes megkérdezni.(meg hogy hogy kell megkérdezni). ha valaki tud segíteni az szóljon, nagyon fontos lenne! pls!
PSAV
DM fõbossa dobja a kutya figurát, SM Armory fõbossa meg a kecskét ha a 3at összeszeded és leadod kapsz egy q-t amit ha megcsinálsz egy rare mount lesz a jutalmad.

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

tigeroo
ha megidézed kicsit besegit harcolni neked. felejtõs
dobd ki, nem jó semmire a quest után

the elder
Ilyesmi az én macskafigurám is, de az csak cat figurine és nincs semmi más a cimkéjében. Mit kell vele csinálni?
http://www.wowhead.com/?item=5332#00Rz

lol 😄
off.: lesz eu sro ban visszajöhetnél

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

shaime01
ááááá 😄

www.wowhead.com szerintem jobb 😊
www.thottbot.com

Sziasztok, létezik szörnytérkép? (csak trialozok de sok moncit nem találok): S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

aham, persze 😊

The Garrett
szerintem csak ironikusan utalt a mediamarktos szatyrokra.... 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

"Te HÜLYE!"

szeretem a nyarat, amikor elárasztja a fórumot a sok kis iskolás.
szerinted ez stílus?
inkább ne járasd le magad ilyen szöveggel <#whatever>

PSAV
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Pyotr
jó regelt!
valaki tud nekem adni egy olyan oldalt ahonnan wow könyveket tölthetnék le pdf formátumban?
magyar nyelven😛

&#9608;&#9608;

Lazarus
the elder
Van két macska figurám, ezekkel mit lehet csinálni?

the elder
Ja?
Még elég kezdõ vagyok ebben.
Köszi.

Count Adyn
<#circling> A kolléga csak ironizált, azt a kódot az Blizzconon lehet szerezni vagy mi, és murlock-ot ad, ezért árulják 500 dolcsiért ebay en az ilyen kódokat😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

the elder
Köszi a választ.
Ha nem mûködik, akkor honnan lehet más kódot szerezni?

Tatyla
xD

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fenrir
Bakker nekem is pont ez van meg...

A halál csupán a kezdet...

n0p3754u

the elder
Hali!
Nem tudjátok milyen kódot kér az árus, ha pet-et akarok venni tõle?

tigeroo
jójó de amugyis max. 1hét mulva venném meg. amugy alap hogy mind a kettõt megvenném már akkor😄 elpasszolnám vmi havernak
Fehercsoki
Te HÜLYE!Vedd meg,wow 6k+bc 8k szal megéri,ha nem lenne meg a sima wow megvenném.

szerintem ez qurvajo ár

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

tigeroo
szerintetek van esélye arra hogy a burning crusade-t leárazzák a közeljövõben?

(a media markt-os akcióra gondolok ; wow + bc 10.000Ft)
eléggé dühös lennék ha jövõhéten megvenném, és rá egy napra levinnék az árát😄
The Garrett
nem a szerverrel van baj, olvassatok technical forumot 😛

Count Adyn
Attól, hogy a login szerver esetleg baszakszik, maga a szerver, és aki fent van az észre se fogja venni, csak belépni lesz gázos.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

semo1
nem.
mar fel lehet menni

skorpio7
Csak egy kérdés... chello-s vagy?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Mr_no_NaMe
Köszke ki is próbálom 😊
Count Adyn
Bubi fel 15 sec-el csata elõtt, feldotolod mindet, ha leverik a bubid tolod a következõt, mert lejár a CD jó eséllyel, közbe wandozol hogy legyen manád, ha sok van hátra a kövi bubi cd ig akkor physic scream, dotokat tarstsd fent rajtuk, és pörögjön a wand az egyikre mindig.

semo1
party

Mr_no_NaMe
Most én is játszok a Bloodscalpon és semmi gond.
Tudna valaki adni 1-2 harci tippet 20-as szintû növendék shadowpriest számára? 😊
1 olyan küldetést se tudok megcsinálni ahol hárman rámjönnek, mert egyszerûen nemtudok mit csinálni mert a bubit azonnal leverik, és még el se tudok sütni egy smitet sem már meghalok. Pl The Guns of the Nortwatch küldi..
skorpio7
Igen hallgatom a TS-en a többieket vígan játszanak, ennek ellenére nincs a listában nekem sem az Arathor sem a Bloodscalp.

Fehercsoki
De tesóm a másik szobában ül és vígan játszik bloodscalpon...Én meg nem tok.

skorpio7
Nem, sõt Arathorra sem.

semo1
ti feltuttok menni a BS-re?

The Garrett
jaja ott már unicumot arulnak a vendorok és minden epic mountot lecseréltek szurkemarhára. tabardot is csak árpádsávost lehet csinalni

malefic
Én még szörnyen noob vagyok, ugyhogy egyelõre maradok a PVE-nél.
Kipróbálom az Arathor-t, ha tényleg sok magyar van.

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)