166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Jimbo #120965 FS-ről tudtok vmit? Nekem 2 napja nem jön be. -
#120964 Alapvetően létrehozás dátuma alapján, bár egy olyan másfél éve volt egy nagy karbantartás, és akkor jól összekeverték őket. -
#120963 Mi? Ez egy buff az encha shamanoknak, arénában mostmár életképesebbek lesznek. -
Ghoosty #120962 Hol lehet azt megnézni, hogy mennyi eddig a Played time? -
#120961 ez megint ilyen "nesze semmi fogd meg jól" buff -
#120960 Sorcere's Alchemist Stone-t igazán megváltoztathatnák +54 spell critre vagy damagere és Shatt repura discovery helyett, amúgy nem rossz. -
Chris #120959 És gondolod, hogy az után a 15 mp után nem kapják szét 3 mp alatt? :D
-
#120958 shamanistic raget már nem lehet dispelezni -
Chris #120957 Ráadásul wf-et kell beáldozni érte... van sámán aki nullázza majd a dps-ét ezért?
Movement impairing felezés mit ér? Az igazán veszélyes cc-kből nem szed ki ugye? Még ha a ghostwolf kiszednék őket mindenből...
-
YakHead #120956 Hát nem tudom. Nekem volt egy 53-as törp paladinom, amit töröltem több mint másfél éve. Aztán írtam egy ticketet a GM-nek, hogy az idióta csajom letörölte mert idióta volt. Másnap kiváncsiságból felnéztem és ott volt a paladin...igaz pucéron. Szóval nekem lehet, hogy mákom volt a GM-el.
#120954:
buffhegyek és/vagy nerfhegyek? -
Chris #120955 Attól, hogy osztanak 50% healing debuffot még ugyanúgy agyonütik őket 3 mp alatt. -
#120954 Class Changes
Shaman
- Flametongue weapon puts an "MS" (50% healing reduction) on your current target. 5 Second duration, refreshes every hit. (Screenshot)
- Toughness: Increases your armor value from items by 2/4/6/8/10%, and reduces the duration of movement impairing effects on you by 10/20/30/40/50%. (Screenshot)
- Shamanistic Rage changed: Reduces all damage taken by 30% and gives your successful melee attacks a chance to regenerate mana equal to 30% of your attack power. Lasts 15 seconds.
- Global Cooldown of totems reduced to .5 seconds -
#120953 Valami tényleg kéne. Engem csak az zavar, hogy a low lvl karik vannak felül és összevissza a magasabb szintűek...
Egyébként tudja valaki, hogy mi alapján vannak rendezve a karik? Se név, se szint, se class, se race, se létrehozás dátuma alapján. -
-
#120951 -
#120950 Van ilyen opció, csak a leecherek nem látják. -
#120949 -
#120948 Valóban nehéz lehet feldolgozni, nem is értem hogy vagy képes így élni -
#120947 végre azért betehetnének már egy olyan funkciot ,hogy izlésem szeirnt tudjam rendezni a karaktereket... engem pl marhára idegesit ,hogy a warriorom alatt a hunterem van.. nem illik a képbe :( -
#120946 3/4 év elteltével kértem vissza a 40-es karimat. indok felbasztam magam és töröltem. azt mondta legközelebb nyugizzak le és ne töröljem :) -
#120945 max. 1-2 hónap amíg még vissza tudnak állitani... én amikor ezért ticketet nyitottam azt mondták hogy az adatbázisukban nem lehet örökké blabla:D -
#120944 carepolice kávészüneten lehetett :-l -
warchief #120943 Én logout előtt nyitottam ticketet, amiben visszakértem a karit. Legközelebb amikor beléptem már meg volt, meg egy mail, hogy legközelebb vigyázzak. Gondolom jobb dolguk is van, mint azt kérdezgetni, hogy ugyan miért töröltem anno. -
#120942 háát elég karcsú az esélye..
még 1hetet megérteném, de hogy 1.5évig nem hiányzott(?) :-D
(indok: öcsi/hugi bosszuból kitörölte, ismerösömnek bejött) -
#120941 és ha törlés indokot kérdezik az elég ,hogy csak azért töröltem le akkor minden karimat mert a druidámat akartam ,hogy legfelül legyen kari választó képernyön?:o
-
#120940 char visszaállitás nagyából hány hónapig mehet vissza? pl régebben nekem volt egy magem horda oldalon (~1.5év) is lv43as volt nevét is tudom akkor van rá esély visszaállitásra? :o -
#120939 na lol... thx sikerült így, próbáltam hasonlóképpen, csak azzal a karinévvel amit visszakértem :D -
Dant0r #120938 create új kari / delete új kari? -
#120937 de eddigi karik ottvannak, csak az nincs amit visszaállított GM. -
#120936 szerintem nem csak lvl 1-es karakterről szól a dolog, hanem minden most láthatóról. vagy egyáltalán nincs is a listádon semmi? -
#120935 ja nekem is vmi hasonlót írt de nincs ott lvl1es kari... :S
megnéztem ahol ptr-re lehet másolni karikat ott listán behozza h ott van, csak vhogy mégse látom játékba karakterek között és nem is tudom megnyitni :(
vmi ötlet? -
#120934 Ahogy ír egyből,nekem úgy volt h csak egy 1es karim volt és mondta h töröljem ki és akkor látni fogom a visszaállított karaktereket. -
#120933 hogy van ez a char recovery?
írtam ticketet h sztném visszakapni egy régi karimat blah blah... GM idő után visszaírt.. mondta h visszaállítja stb.. na már most mennyi idő múlva kapom meg? várom egy jó ideje de sehol semmi :S -
#120932 jah :C
de pozitivum hogy egy fel evig majdnem kibirtam wow nelkul. :) -
#120931 Háj máj ném iz leli end ájem visszaeső -
#120930 naah... vettem par hete ujra wow-t, mar van epix druidam ujra \o/ -
#120929 az lesz:) mert írtam már neki 2x emailt, de sz*rik rá -
#120928 bloodscalp, ragnaros, arathor kb. ebben a sorrendben -
pries #120927 Melyik realmen van nagyobb magyar allis közösség? Válaszokat köszönöm. -
maniac001 #120926 Respawnolt a Hogger? :)