World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
Mi már gondolkoztunk rajta az osztálytársammal :o
"Meglepetés szerû támadás. 3-as rang"
"Kizsigerel" "Csata állás" "Árnyék szó: Fájdalom" "Hátbaszúrás"
És akkor rogueval úgy mehetne a cucc, hogy:
"Övön aluli támadás"
"Baljós csapás"
"Becsapás"
Majd a kombó pontokat egy "Kizsigerel"re felhasználni és már meg is öltük az ellenséget és kapjuk a "Becsület Pont"ot 😄
Oldern the 1st
Wildor és a költõi túlzások. Leugrott a griffrõl a pap, Wildor lenyúlt a söréért, kiborította, majd mikor feltörölte, ránéz a képernyõre, és látja hogy már nagyon kevés van hátra a hp-jából - biztosan imba ez a Spriest 😄

Csirke4
Ezért kell rugó. Ott az a különbség a shadowpriest és a lock között hogy az egyiknél többet resistelsz be. 😄
shaba23
SP 2 dotja 8k HP-t? felrakhatta párszor
Galamb, 'aszt el van intézve 😊
jó, nem griff, hanem óriás denevérkutya vagy valami ahhoz hasonlító izé...
igy most jobb? ^^

s0n1c
tyûha, most aztán be lettünk fenyítve
sztechnika
hülye kérdés....
majd ha lesz vmi hardveres gondod vagy FPS es akkor majd én is ezt mondom

shadowpriestET *
edt :typo

anti hero

disc priest es a lock is (sima dot + searing pain spammel) szarraszopatja a shadowpriest >.>
bar lehet ez nem altalanos, csak sajat tapasztalat es nem a burst dmg a lenyeg hanem hogy tuleld az ellenfelet..

anti hero

Én beismerem a többiek nevében is ,hogy az ilyen esetekben való oltogatás az bûn , de bocsánatos ,mivel az ilyen hülye kérdésekre nem lehet másképp reagálni .<#hehe><#idiota>

Fenrir
<#eljen>

A halál csupán a kezdet...

sztechnika
Elég lett volna annyi h nincs hozzá....

PiszkosFred
Ellopott egyet, van ilyen...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

"jött ud shadowpriest, griffrõl leugrik"

O'RLY?

l2p noob -.-

anti hero

<#eplus2>

s0n1c
hogy ne lenne magyarítás, bloodscalp megfelel egy full magyar kliensnek
nincs hozzá

The Garrett
😮O van magyarítás wowhoz? 😄DDDD az betyaros lehet
edit:
btw most direkt rákerestem, és még az altalad emlitett oldalon sincs hozzá semmi, nemhogy válogatni lehessen. 😄 de megprobalhatod a sims3 honositast hatha jó hozzá.*tipp*

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

sztechnika
hali!
Most szedem a wowot(10 nap próba)
magyaritasok.hu-ról vki nem tudna nekem adni egy linket melyiket töltsem le,hogy honosítani tudjam?Megköszönném!

szerintem ud shadowpriest táposabb, mint a lock, pláne, ha dev. plague nincs cd-n (bár aztán itt is lehetne vitázni, hogy gear, talentezés, stb. mennyire számít bele)
nem hiszem, hogy van olyan class, amit ne tudna kinyúvasztani igy...

csak onnan gondolom, hogy még anno BS-en, tempest keep elött ücsörögtem griffen a warriorommal még éppen alig valamivel látótávon kívûl (valamit alkottam közben konyhában), jött ud shadowpriest, griffrõl leugrik, levitate be, 2 dot fel, s mire visszaértem, a warriorom ott csücsült 8% kemény megmaradt hp-vel. (battle stance-ben volt)
a két dot lerágott róla 8k hp-t simán...

k, mondjuk ha az affli lock-kal valakit végig tudok dot-olni ugyanigy, az is jó eséllyel kipurcan, ezt nem vitatom... szal mondhatjuk, hogy kb. 1-1.

s0n1c
de lehet, warlock
de -.-
csak gondoltam feldobom a topic-ot...de hát nem jött be, igyjárás tipikus esete 😊)

nem kell a melléduma vazzeee'.
ha tudod a választ mondd, ha meg nem, akkor meg qsss...
te kis mukigeci 😄

Eladó egy lvl70-es human warlock a ragnaros szerveren. Frozen-shadoweave szett van rajta. tailoring/herbalism kimaxolva, kara és minden 5 fõs heroic kulcs megvan. Akit érdekel PM.

Ja és a BS-on van egy 60-as UD mage.
PiszkosFred
Jo, de te most ittas vagy. Reggel ugyis letagadod.

PiszkosFred
Aztan a nev valasztasa utan, a prologue egy-ket perce alatt vigye ki gyorsan a szobabol a cserepesviragot, mert onnantol kezdve napfeny nem fog bejutni tobbet a helysegbe, ami nem tul szerencses egy szegeny artatlan zoldsegnek.

Rip
Mi a baj a gnome warriorral? 😄
Most kreáltam egyet <#vigyor>

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Jajj, ne, még oda is írja, hogy magyar! <#idiota>

Ezt lehagyhatta volna.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

capaszabi
a class mindegy, a nevet ugy válaszd, hogy körülnézel a szobádban: "ceruzahegyezõ" "ventillátor" "cserepesvirág" stb. a lehetõségek száma határtalan. 😄

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

reinstall

senki sem segitene nekem ?

Get a life!

Nexxuss
Úgy nem lehet kasztot választani, hogy melyik a legjobb. Kezdj el valamit. Ha tetszik játsz vele, ha nem akkor meg cseréld le. Én speciel egy Hunterrel kezdtem. Nemrossz, de megpróbáltam mást. Indítottam egy TAuren Shamant. NA az tetszet már az elejétõl. De azért indítottam mellette egy PRiestet is. Azt lvl16on abbahagytam mert rájöttem, hogy nem az én kasztom. Lock imba mint az állat, de valahogy nem vonzz. Jelenleg a Shamankammal zúzok. Ma pl.: egy Druiddal toltuk le az egész Thousand Needlest. NAgyon hangulatos volt. A Guildemben speciel az egyetlen Shaman én vagyok:-)

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Attól függ miben.pl healben nem<#vigyor2>.Hála blizzardnak ugy alakult hogy a lock a legerõsebb class pvp szinten ill farmoláshoz is a legjobb, minek következtében mára már lockból van a legtöbb és talán majd észbe kap a blizzard hogy valami nem jó igy.Akkor majd szarrá nerfelik valószinõleg lessz nagy sírás rívás lockéknál.A pap meg healelhet fõprofililag de dps classként sem rossz mitöbb egykét boss direkte ugy van kialakitva hoyg spriestel a legkönyebb.

Indits mindkét karaktert és ugy 10-16 lvl körül már kezd körvonalazódni mindkét class játékstilusa és a szimpatikusabbat válaszd.
Soultrain
azt mondják h a papot veri a warlock.

Botond
Lány rózsaszín hajjal.
Nexxuss
legyél gnome warrior. a kedvence mindenkinek. Támogatni fognak játék közben! még a hordások is!!!

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

tigeroo
dobókockával döntsd el
Count Adyn
Deja vu?<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Soultrain
Na eljuttotam a karaktercsináláshoz😊De nemtom eldönteni h mi legyek😊Sztetek pap vagy warlock?

Fenrir
WSG, AB, AV exalted.

A halál csupán a kezdet...

tigeroo
conqueror címet hogy lehet megszerezni?
PiszkosFred
Remelem sok kolykot meghuztak iden a "sulinetes tartomanybol", es a szulok eltiltjak oket a nettol...

...vagy agyonverik oket. Vermerseklettol fuggoen.

The Garrett
addig örüljetek amig nem köszönt be a nyáriszünet, akkor aztán pistikék végeláthatatlan sora fogja itt kérdezgetni, hogy hogy lehet ezt a jatekot ugy jatszni hogy ne kelljen erte fizetni.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
hamarosan szabadul:d
attól félek még nagyobb ász lesz, õ már a bant is megjárta szóval jól kiokatat minket!
szappanért azért biztos õ hajolt😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Hiányzik is, olyan üres így a fórum 😊
Count Adyn
De ahogy nézem barátunk épp pihenõn van😄DD

Count Adyn
Hát a mukigeci Crash barátunktól ered, nem emlékszel?😄