166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#120793 Nah szóval ezt a payment rejectedes dolgot meglehet valahogy oldani??
(jelenleg cancellezve van az accountom, visa-electron a bankártya, és a család ismerőséé a kártya.)
Vagy beszélni kellene a bankjával? Azzal meg nem akarom zaklatni... -
#120792 tudod picit más amikor mondjuk van a Ford, mint cég 100 éve a piacon meg a Mercedes. azonos kategoriáju autokat hasonlo áron árulnak és nem adják 1 millioval olcsobban a 2 szép szemedért. Erre jön a KOCSIVAGYOK kft. az uj modellel. ugynazt a terméket árulva olcsobban. Fordnak és Mercedesnek kicsit nyomottabb áron is megéri eladni. KOCSIVAGYOK meg becsödöl.... vagy nem erölködik és átveszi az árkategoriát...
de hiába magyarázom, ugysem érted. -
#120791 Azis egy megoldás. -
#120790 Amugy nem értem miért ferditesz...
Emlékszem amikor elkezdtem gemeket berakosgatni,nem tudtam eladni öket.
Nézek AH-ba,Azie köve mindig alattam volt 10s-el olcsóbban.Mondom nem baj AH mindenkié.Aztán amikor már felgyülemlett egy csomó gem,kivettem és beraktam olcsóbban.Nem adtam el...Nézem Azié benn van 10s-el olcsóbban.Ennyi a történet,ha éppen nem instába vagyok megnézem,hogy áll és berakom olcsóbban..Miért fáj az neked,hogy más is akar pénzt látni ebből a mesterségből.Az meg,hogy arra várok hogy kilogolj,alapból lehetetlen,mert 24 órából 20 online vagy... -
#120789 adják nekem inkább majd én elpasszolom féláron -
Ragnar360 #120788 loool, szánalmas...Azie (capaszabi) ,már anno féléve is köcsög volt :D
"a falra is rakjad kinyomtatva és huzogasd a kikudon a bőrt"
Ez tetszett legjobban...kb olyan szinten ír a srác ,mint egy haldokló ember segélykiáltásai, nem tud mivel érvelni ,csak dobálozik a szavakkal összevissza ,nekem ez jött le. Ja és még ezen is behaltam : *kukidon ...GECC MÉG KIJAVÍTJA ÁÁÁÁÁÁÁ -
#120787 Mi lenne ha mindketten beraknátok 1 copper bidre? BO=1000 gold. Sokszerencsét. -
#120786 Avagy put it in my carebox -> \__/ -
ShaiHulud #120785 hat pedig ez teljese alap, hogy ala rakod 1-2 silverrer az aktualis arnak. -
#120784 én is nehezen álltam meg hogy beszoljak miatta :D -
#120783 Ugyan ezt csinálod vedd már észre...állandóan alámpakolod..5 percenként...10 silverrel olcsóbban...csak én nem whispelgetek rád,miért i tenném,eszembe nem jutna ilyenért...De ezt írtam is már hogy ha picit idősebb leszel,kinövöd ezt a vérpistike stílust... -
#120782 sztem az a szánalmas aki várja hogy a másik crafter kilogoljon és egyből aláteszi. szerintem. -
#120781 anyám, hogy lehet hátté nélküli chatlogot olvasni :c -
#120780 /care ?
van akinek fun a 10 mp-enként kibe rakosgatás, én már tulléptem rajta; gyk. 3-4 ember azonos árakon rakja be a cuccokat, ha a másiké a legolcsobb és nem rak alá. igy nem kell percenként kibe rakosgatni. majd ha eljutsz erre a szintre szolj és nem rakunk a szarjaid alá. nagy vonalakban ennyi.
nem értesz? nembaj. -
#120779 szánalmas... -
#120778 Csak annyi,hogyha valaki már azt hiszi,hogy övé az AH,akkor nem ártana egy picit pihenni a játékkal... -
#120777 akis zsido :) -
#120776 és ez minket érdekel... miert is? :P -
#120775 Ezúton üzenném kedves Szabinak,hogy gondolkozzon el egy kicsit,hogy ő mégis mit csinál...
-
#120774 igen már 2x is.
wowos pályafutásom elején vettem 2gc-t , utána 1 honap bankártya, gc, bankártya és most akarnám ujra feltölteni...
(tehát 1 év alatt kb. 9honap volt aktiv)
de már irta máskoris a payment rejectedet (a zárolás után) akkor egy gc megoldotta a dolgot és tudtam ujra fizetni
(amikor meguntam hogy egy héten keresztül minden nap túlléptem a háromszori probálkozást..) -
#120773 Fizettél már azza a bankkarival?
Lehet letiltották a bankban az internetes fizetést és úgy igencsak nehéz lesz az átutalás. :) -
#120772 hi! mi a tök van a setup subscriptionnal amugy az acc managerben?
multkor lejárt a gc-m mondom feltöltöm már bankártyával 1 honapra, majd le is tiltottam a felhasználómat.
most mondom megint játszanék, ugyan úgy kitöltöttem mindent de azt írja payment rejected...
múltkor is ez volt, akkor is csak gc vásárlással lehetett "aktiválni" azt a szart...vmi tipp?
(és aztsem tudom mit írok rosszul mert mindíg más mező hibás neki..) -
#120771 szép szép de adjanak tankot! -
WiLDoR #120770 ezeket a "fake" patch note-okat szinte 100%, hogy a blizz szivárogtatja ki direktben, hogy lássák, milyen lesz a várható fogadtatás, illetve tanulhassanak a hirtelen theorycraft-ozásokból...
aztán persze ezt késöbb finomítgatják...ezért nem meglepő, hogy rengeteg dolog visszaköszön.
szerintem. -
Ragnar360 #120769 off
AoC ! Rám hatott...elkezdtem nézni és azt mondtam, hogy ez nekem KELL!
(pedig még kurvára nemsok mindent tudni róla!) -
#120768 Érdekes azért, egyre több leaked "fake" patch note változtatás lesz official. Arénában ez jó kis buff, már csak magic-ről unspecific-re kéne változtatni. -
ShaiHulud #120767 http://s260.photobucket.com/albums/ii39/Excarnate/?action=view¤t=WoWScrnShot_022208_163554.jpg
shamanistic rage vegre nem dispelelheto:) -
#120766 csak kisírták:P -
ShaiHulud #120765 "Icy Veins: Hastens your spellcasting, increasing spell casting speed by 20% and gives you 100% chance to avoid interruption caused by damage while casting (régi: increases the chance your chilling effects will Freeze the target by 10%). Lasts 20 seconds."
nah tessek! :P -
#120764 Ne beszéljél baromságokat, thx -
#120763 Ok, koszi. -
#120762 Aztán gc-vel vagy bankkártyával fizetheted tovább. -
#120761 Ha van most egy trialod akkor meg kell venni a dobozos wowot boltba,wow-europe.com-on belépsz a trialodba és ott beírod a cdkulcsot ami a dobozos wowhoz volt és így 1 hónapot még játszhatsz és minden karakter megmarad. -
#120760 Najo, akkor hogyan tarthatom meg a mostani karakteremet es fizethetek elo a jatekra, hogy tovabbra is jatszhassak? -
#120759 Hát ha külön dobozba veszed meg akkor értelem szerűen nem, mert ahhoz új cd kulcs azaz acc jár ;) -
#120758 Ha megveszem a jatekot, azzal tudom majd folytatni a mar meglevo karakteremet? -
#120757 Account managment részben lehet kiválasztani a fizetési módot, de a játékot mindenképp meg kell venni hozzá előtte. -
#120756 Ezaz hogy énse találtam igy meg kell vennem a boltba 8000 ft-ért a 2 hónpot ez a szar -
#120755 Szoval ha lejatszottam a 10 napos trialt, akkor bankkartyaval tudok egy honapnyi jatekra elofizetni? Ha igen, akkor hol? Az europai wow honlapon nem talatam olyan menupontot, ahol ezt meg lehetne tenni. -