World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Meglepetés szerû támadás. 3-as rang"
"Kizsigerel" "Csata állás" "Árnyék szó: Fájdalom" "Hátbaszúrás"
És akkor rogueval úgy mehetne a cucc, hogy:
"Övön aluli támadás"
"Baljós csapás"
"Becsapás"
Majd a kombó pontokat egy "Kizsigerel"re felhasználni és már meg is öltük az ellenséget és kapjuk a "Becsület Pont"ot 😄
igy most jobb? ^^
edt :typo
anti hero
bar lehet ez nem altalanos, csak sajat tapasztalat es nem a burst dmg a lenyeg hanem hogy tuleld az ellenfelet..
anti hero
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
O'RLY?
l2p noob -.-
anti hero
edit:
btw most direkt rákerestem, és még az altalad emlitett oldalon sincs hozzá semmi, nemhogy válogatni lehessen. 😄 de megprobalhatod a sims3 honositast hatha jó hozzá.*tipp*
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Most szedem a wowot(10 nap próba)
magyaritasok.hu-ról vki nem tudna nekem adni egy linket melyiket töltsem le,hogy honosítani tudjam?Megköszönném!
nem hiszem, hogy van olyan class, amit ne tudna kinyúvasztani igy...
csak onnan gondolom, hogy még anno BS-en, tempest keep elött ücsörögtem griffen a warriorommal még éppen alig valamivel látótávon kívûl (valamit alkottam közben konyhában), jött ud shadowpriest, griffrõl leugrik, levitate be, 2 dot fel, s mire visszaértem, a warriorom ott csücsült 8% kemény megmaradt hp-vel. (battle stance-ben volt)
a két dot lerágott róla 8k hp-t simán...
k, mondjuk ha az affli lock-kal valakit végig tudok dot-olni ugyanigy, az is jó eséllyel kipurcan, ezt nem vitatom... szal mondhatjuk, hogy kb. 1-1.
csak gondoltam feldobom a topic-ot...de hát nem jött be, igyjárás tipikus esete 😊)
ha tudod a választ mondd, ha meg nem, akkor meg qsss...
te kis mukigeci 😄
Ja és a BS-on van egy 60-as UD mage.
Most kreáltam egyet <#vigyor>#vigyor>
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ezt lehagyhatta volna.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Get a life!
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Indits mindkét karaktert és ugy 10-16 lvl körül már kezd körvonalazódni mindkét class játékstilusa és a szimpatikusabbat válaszd.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
...vagy agyonverik oket. Vermerseklettol fuggoen.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
attól félek még nagyobb ász lesz, õ már a bant is megjárta szóval jól kiokatat minket!
szappanért azért biztos õ hajolt😄
๏̯͡๏﴿