166746
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
eLiXir #121175 első szám címére lennék kiváncsi. előre is köszi
aztán pár mondatban kifejthetnétek a fire/arc mage hatékonyságát arenaban, mert sokan fikázzák ezt a noobot -
#121174 Reliquari of Souls -
#121173 mi ez a szarkupac?:O -
#121172 GZ -
#121171 DOWN -
Vercetti 1 #121158 Hunter survival talentfájának első sorába a humanoid slaying pvp-ben is megadja a +3%ot vagy csak a mobok ellen? -
#121157 köszi :) a wowace segített -
pite man #121156 egy hörcsögnek jobban örülnék -
#121155 Eredetivel játszol? -
#121154 mire? rotációs kapát tudok adni. -
pite man #121153 elcserélnám 70es blood elf lockomat ha vkit érdekel irjon -
roller1015 #121152 Értem.Köszi szépen a segítséget!
üdv -
#121151 kékhalálnál ír valami filet? mert ha igen akkor driver hiba is lehet. vagy ha ír kódszámot írd be google-be.
meg memtest -
ILoveDnB #121150 helló! az a problémám hogy elkezdek játszani és amikor megnyitom a backpack-ot vagy varázaolok vagy megynyitom a talent oldalt akkor a gép egyszerüen lefagy(kékhalál) és ez nagyon zavarő konkrétan élvezhetetlenné teszi a játékot..
nemlenne valakinek valami ötlete hogy mitől lehet ez és hogyan tudom megszüntetni? videókártya vagy ram esteleg?
köszi a szegítséget előreis. -
bulleye #121149 Segítsetek már pls! Most vettem meg az eredetit és nem CD-s hanem DVD-s kiadás amikor megnyitom a dvd-t ismeretlen fájlként ismeri fel a gép a setup exet és fogalmam sincs mivel kéne társítani -
#121148 konjurgált itemekkel... -
#121147 bg-on lehet kereskedni. -
#121146 Csak azonos szerveren és azonos frakcióban lévő karakterek tudnak egymásnak aranyat küldeni. Frakciók között a közös AH-t lehet használni, de magas a sarc. Két szereveren lévő karakter nem tud egymással semmilyen formában üzletelni. -
roller1015 #121145 hello
ez lehet hülye kérdés de lehet aranyat mozgatni két karakterem között?
igaz két különböző szerveren vannak.vagy csak azonos szerveren lehet?ha lehet egyáltalán.
üdv -
pmolni #121144 Köszönöm szépen
-
#121143 Elvileg ha bemásolod az addon mappába működnie kéne, gyakorlatilag nem mindíg szokott. Rakd fel a wowace updatert szerintem, meg a curse.com progiját, azok minden elképzelhető addont feltelepítenek neked rendesen. Amit nem találsz az ace listájában azt csináld a curse-ös progival. -
#121142 Sziasztok, 1 noob kérdés :$
az addonokat hogy kell aktiválni?
bemásoltam őket az addons mappába, a wow felismeri, de játék közben nem tudom használni őket :S
főleg ez az addon érdekelne: cMinimapCoordinates -
#121141 recount
ez a legjobb raidre meg partyra asszem -
#121140 wow-europe.com on is ha EU ban játszol, vagy mikor elinditod a jatekot, a login kepernyon baloldalon a breaking newsnal... -
pmolni #121139 Bocsi mint kezdő WOW-os tudnom kéne hogy melyik főoldalon
pmolni -
#121138 kezdöképernyön mindig kivan írva hogy mikor honnan,hova lehet menni... -
pmolni #121137 Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mikor várható a következő free transfer?
pmolni -
#121136 Csiri ha olvasod még topicot, msn-re ugorj fel kicsit, beszédem van veled -.- offért sry ;o -
#121135 Nem akarlak elszomorítani, de a két játék az 1 hónap bonus-szal 6-7000ft, a +30 nap 3200ft, és nem más account-járól kell játszani. Esélytelennek tartom, hogy ilyen áron eladd. A cenarion mountos full epic pve/pvp gear-es mage-em nem ment el 40ezer ft-ért... (pedig volt nála 1700g, és 3 s3 item is, minden rep exalted, stb.) -
diff2 #121134 WOW alapjáték + BC + 60 nap GC (április végéig érvényes) + lvl 50 orc warlock + lvl 20 night elf druid. Iá: 19.000.- (postaköltséggel együtt)
Sürgős lenne!
diffenbachia2_kukac_citromail_pont_hu -
#121133 Enyém még megy asszem,de már idejére se emlékszem mikor léptem be utoljára. :) Mondjuk kliens sincs fent, úgy meg nehéz. :D -
#121132 újabb addon név kérdés:
jobb oldalon irogatja a damaget, folynak le egymás alá
[nihilum illidan kill videó második felében is van] -
#121131 Semmi különbséget nem éreztem. Persze ez teljes egészében konfig függő. -
#121130 +full ninjazott epicgear -
#121129 kard is van, de tőrrel jobb eret vágni -
#121128 kutyának nem kell egy ratyi tőrös rugó :y -
#121127 jaj lebukbam búúh:(
pedig milyen zseniális terv volt!
eladom a wow accomat majd visszaklopom!!
[#ördögi kacaj]
de ti...kics emós tiniarcúk lelepleztetek
/target maggots /slap -
#121126 eladom wow accom, túl sok fájdalmat okozott nekem ;<<< -
#121125 azvagyok xXx_linksz_xXx -
#121124 Ha az automatikus jelszóváltoztatást használod, akkor igen.
De az Account Admin részlegen keresztül bármikor visszaszerezheted az accodat ha tudod az accountnév - CDkulcs - tulajdonos adatai kombót, és valamilyen fényképes igazolvány képével igazolni is tudod, hogy te vagy az említett tulaj, akinek az adatai szerepelnek az account regisztrációjánál. És ehhez nem kell se az email cím, se a titkos kérdés/válasz.