166748
  • Fehercsoki
    Ok akkor felviszem 70re most 60as.
  • Narxis
    Aha.
  • Fehercsoki
    Pvp-be most hogy áll a lock?Még mindig olyan OP?
  • YakHead
    Jaj, hát a Webkártya az csak 300 Ft havonta, de még jön rá mindenféle marhaság, úgyhogy a végén 1200 Ft/hó összegre kerekedik.
  • sector512
    Visa electronnal fizetek már régóta nekem működik rendesen.
  • shaime01
    majd megnépszavaztatjuk :)
  • WiLDoR
    hát nemtom, szerintem abszolút nem sok.
    kb. 300 huf a kezelési költség havonta, ami a mai világban nem tétel...
  • YakHead
    lassan 2 éve OTP-s webkártyával fizetem az accomat, de még egyszer sem volt vele gond (MasterCard). Csak amit Wildor mondott: Drága, hogy rohadnának meg. De váltani meg nem nagyon merek más kártyára, mert azt blizz bácsi nem nagyon szereti. (gondolom a karakter "kereskedelem" miatt)
  • WiLDoR
    visa electron kártyás fizetéssel blizz oldalárol is gondok vannak.
    azt irják ugyan, hogy támogatva van, de állandó a gond vele.

azt mondom válts bankot.

nekem is visa electronom volt még anno, nem is működött róla a fizetés, utána kipróbáltam a cib internetkátya + lakossági számla combo-t (2 db mastercard-ot kapsz, egyik net-es fizetésre, másik folyószámládnak), mióta a netkártyáról fizetem a wow havidijat, abszolúte semmi problémám sincs...
    csak ajánlani tudom...
  • Chris
    Nagyon egyszerű a válasz: otp szar.
    Mindamellett az egyik legdrágább bank is, vidd máshova a pénzed.
  • ShaiHulud
    maci mountot csak es kizarolag timed event 4.boss utani ladikabol lootolhatsz. amikro kijott zulaman akkro votl egy darabig egy bug amikor az elso (medve) boss is tudta dobni, de mar nem tudja, mert fixeltek.

maci mountod csak akkro lesz ha letudjatok olni idon belul hexx-lord elott levo 4 bosst ezzel megmentve a felaldozasra varo npcket.

parancsolj egy leiras: http://elitistjerks.com/f15/t20104-za_timed_run/

de talan meg frostshockon is votl valami magyarul, keresd meg.
  • tigeroo
    hmm végignyálaztam a wow-eu fórumot a "visa electron - payment bug"-gal kapcsolatban...de semmi
    (sok ember egyszerüen pénzt nem rakott be, mások bugként fogták fel ,hogy egyszer müködött máskor meg nem tudták feltölteni az accountjukat..velem is igy volt ,kéri hogy igazoljam a CVV kódot a banktól, de egy GC vásárlás után 2 hónappal újra tudtam bankártyával feltölteni...nc)

irtam account&billing supportra is, 2 napja semmi reply...
    még probálkozok a héten de úgyis a gamecard lesz a nyertes (borsos áron)

nektek volt hasonló problémátok?? mert engem nagyon idegesít hogy 1 honapja még müködött a cucc, cancell account után meg már payment rejecteddel dobálózik
  • TDC Geronimo
    pedobear se sry :(
  • Lynx_TWL
  • TDC Geronimo
    arathi war bear nincs a játékba
  • Pókmalac
    hi all
    Arathi war beart a maci muontot Zul aman-on belül dobja a Nalorakk boss?
  • WiLDoR
    /popcorn

tök jót szórakoztam az utolsó kb. 90 hozzászóláson, köszi srácok, ez a nap innentől már csak jó lehet :D
  • WiLDoR
  • Benc16
    [center]Ikonok!

Összegyűjtöttem egy kevés ikont a World of Warcraftnak. Használjátok egézséggel!

LINK
  • DJ RX7
    ez egy gnome mi? :|
  • Davidus
  • Lynx_TWL
    hú flém volt?
  • Lazarus
  • shaime01
    áltanálos = átlagos
  • shaime01
    egy átlag bs-es olyan mint egy átlag tnes egy átlagos tnes olyan mint egy átlagos ragnás egy áltanálos ragnás olyan mint bárki más..
  • 1Darton1
    lehet azert, mert egy atlag bs-es vagyok?

egyebkent lesujtott a felismeres :(
  • 1Darton1
    orulok, hogy felvidithattalak
  • Pyotr
    kb most a BS szinvonalára sülyedtél de mindegy, nem értem mért vannak ugy oda az emberek aki nem akarja ugyse veszi észre a neki nem tetszőt.
    és akkor még nagy mellénnyel ki is jelenti azt hogy Ő aztán nem olyan és Ő különbözik mindtől!
    hát barátom petig elárulom neked te is olyan vagy mint egy átlag BSes
  • Bhalage
    te meg egy nagy szemetdomb barma vagy
    nem tudom melyik a viccesebb, de sztem te
    leülhetsz hülyegyerek EGGGGYES :DDD
    ;d
  • Narxis
    BS RULEZ
  • Narxis
    Ne zidjad a BéeSt.
  • 1Darton1
    Pedig a TN-nel kapcsolatban, ha jol lattam, eleg komolyan altalanositottal mindenfele "tisztelet a kivetelnek" nelkul. De gondolom ezt is kimagyarazod.

En pedig tul sokat jatszottam BS-en (es tul sokat hallok rola) ahhoz, hogy elfelejtsem mi a szitu ott. Erzekeny is vagy es nem is, jo kombinacio. Ez kb. olyan, hogy nem szereted, ha altalanositanak, de Te eloszeretettel megteszed.
  • Lacika 79
    Én ha ilyesmit irok mint Te, hozzáteszem, hogy tisztelet a kivételnek.... Ami esetedben igy már elbukott. Mi a barátokkal-haverokkal-guild társakkal szinte béta óta együtt nyomjuk, jól elvagyunk, és nem igazán izgat minket vérpistikéjék sirása-rivása. Emiatt lehet, hogy érzékenyebben reagálok az általánositásra... de én kérek elnézést :)
  • 1Darton1
    En inkabb azon sirtam, hogy micsoda illusztris tarsasag (nem csak a neveket, de a jatekosokat is tekintve). Egy utolso kis szemetdomb kiskakasai. ^^
  • 1Darton1
    Mar csak az a kerdes, hogy ki vag fel es ki oltogat. Mert kettonk kozul ugy latom inkabb Te. En csak megjegyeztem, hogy nagyon sokszor hasonloan gyerekes a szinvonal az emlitett szerveren. Ha Te nem igy latod, akkor jo neked. Fura modon a mostani viselkedeseddel is onmagad cafolod.
  • Pókmalac
    Arathi war beart a maci muontot Zul aman-on belül dobja a Nalorakk boss?
  • agost
    "ez mélyen sérti szerintem a következö embereket, hogy lesenkized öket: Petike (Deus Ex GM), Mcpaul (Cruentus Ex-gm), Greezlygéza (), ione (valakinek a bankos altja), Rodzillapimp (hivatásos Ah, epikgem, goldeladás és minden mahinálása)... csak hogy a komolyabbakat emlitsem..."

fel is kéne őket jelenteni kartelesedésért, veled az élen :o
  • Lacika 79
    Csak azt nem értem, mire vágsz fel? Mert TN?
    Az önkritikát szerintem neked kéne picit gyakorolni, amikor idejössz oltogatni. Én spec. leszarom, mi zajlik a hun csatin, vagy generalon. Ha farmolok és unatkozok, akkor felnézek röhögni, és kész.
  • 1Darton1
    ha annyi onkritikad sincs, hogy ismerd a sajat szervered, akkor ott bibi van
  • 1Darton1
    biztos tudom mirol beszelsz, ja nem