World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
google-ban már kerestem de ott sem irták
Az, h a köv. hónapban is majd levonja... sztem az lesz
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
16/07/07 12.99 EUR One-Month Subscription Pending
16/06/07 12.99 EUR One-Month Subscription Active
ma megtörtént (elöször én sem akartam elhinni) ,de levonta az ehavi wow árát oké majd ma este kaptam még 1 levonást.. megnéztem a payment history-t és ezt találtam ez most azt jelenit ,hogy kifizetve a következõ honapot? vagy csak én nem értem?
a másik pedig az automatikus fizetést ,hol lehet kikapcsolni?
anti hero
Bloodscalp Horda oldalon: 70 ork hunter (280% flying mount, kara/craftolt epickekkel), 61 undead rogue (100% epic mount), és 30-40 lvl közötti altokat. Ragnaros Ally oldalon: 62es human Grand Marshal (rank 14)es warriort full GM settben (epickekkel a bankban). Grim Batol Ally oldalon: 70es human paladin (kék cuccokban) (60%os flying és 100%os földi mount) Twisting Nether Horda oldalon: 60as tauren warrior. Érdeklõdõk a [email protected] -ra írjanak.
lehet nem táphiba, hanem csak szimplán qrva melege van a gépednek.
nálam is volt ilyen probléma, hogy random rebootolgatott nyáron a gép, + venti és gépkipucolás megoldotta.
amúgy tavaly nyáron is voltak pont ehhez hasonló problémák itt a fórumon...
Köszi a tesztert ezt azért lementem jól jöhet még<#vigyor2>#vigyor2>
ez lefuttattad már gépeden?
MEMTEST 86
ha még nem futtattad, erõsen javasolt lecsekkolnod a fizikai memóriát is (legalábbis a memória olvasási-írási hiba arra utal, hogy gond lehet a ram-mal, hacsak nem valami extrém proci-chipset-vga combod van)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
.
.
(Vagy esetleg azt, h tört játékkal játszok, de veszek kártyát hozzá...Lehetséges?)
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
A hivatalos európai szervereken "európai", vagyis párizsi idõ szerint adják meg az idõpontokat.
peace
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
๏̯͡๏﴿
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
๏̯͡๏﴿
Hogy lehet legegyszerübben Darkshore-ból Westfallba eljutni?
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
A kiegészítõ nélkül lehet játszani a gamel????
Nekem (és szerintem még itt jónéhány embernek, akik EU-s szerveren nyomják) Paris Time-ot ír ki:
"As a reminder, a weekly technical maintenance is scheduled on all Realms every Wednesday morning. We try to keep the downtime due to this weekly maintenance in the time frame starting from 5:00 am until 11:00 am (Paris Time). If a patch is applied during maintenance, then the window will be from 3:00 am until 11:00 am Paris Time."
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
hogy lehet elõhívni az addon grafikus menüjét? mert eddig csak chatbõl tuttam állítani
az a baj hogy annyiféle addon létezik hogy igy egy picit utána néztem hogy most teljes káoszban vagyok 😊
www.wowace.com/files Itt keress a leírásokban a font szóra, hátha találsz valamit.
ClearFont2 asszem jó lesz.
az eggyik müködik ugyan félig meddig de bekonfigolni már nem tudom ....
ugyhogy újra megkérdezem hátha neked van más tipped
vmi olyasmi (friss) addon kéne amivel tudom a szövegek méretét növelni a szövegdobozokban (vagy kompletten megnövelni az egészet)
ja és köszi a segítséget 😊