World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nem támogatom az ilyen dolgokat, hogy jajj eldobtam a tailoringot véletlenül sok epic recepttel jajj kérem vissza, vagy hülye voltam milyen nevet választottam, vagy jajj megvettem az AH-ban egycsilliárdért mer nem láttam...
Egyik hasznos hozománya lehetne ennek a játéknak, hogy a fejlõdésben lévõ emberpalánták megtanulják, hogy a tetteinkért vállalni kell a felelõsséget, elõre kell gondolkodni, mert ha elbaszunk valamit, akkor nem lehet visszacsinálni, és egyáltalán egy kis megfontoltság sose árt...
mindenki volt fiatal, mindenki elheveskedett egy csomó dolgot, de még mindig jobb a játékban újra felhúzni egy professiont, vagy karaktert, mint az életben szívni egy csomó hülyeséggel
GM ticketet javaslom egyébként
de mondjuk nem azért mert úri kedvem úgy tartja, hanem mert olyan nevem van hogy minden fasz irogat rám...(kötekednek)
ez majdnem olyan mint a csúnya név esete a GM bácsikkal, nem?😄
reroll...
na még1x: generalba mindig beírják hogy LF DPS ide-oda... de utána zárójelbe mostanság állandóan odateszik hogy "mage prefered"..
ennyire jó dps-t tol most az a kaszt?
amúgy ha bankkártyáról fizetsz, akkor setup subscription-ben beállítod a fizetés módját, success után levonja a pénzt a kártyáról, majd ha ez megtörtént, akkor cancel subsription-t kell beállítani.
ilyenkor úgy veszi, hogy többet nem akarsz játszani, tehát bankkártyáról nem fog többé pénzt vonni. viszont a kifizetett hónapod végéig az acc-od természetesen elérhetõ lesz, tudsz játszani ettõl függetlenül...
ennél jobb megoldás már csak a bankszámla + net társszámla, ahová annyi pénzt utalsz el, amennyi havidíj, igy ha megszakadnak, se tudnak majd még1x pénzt levonni...
- ha bankkártyával fizetsz, akkor automatikusan elõjegyzi (pending) a következõ fizetést is, ezt teszi mindaddig amig nem változtatod meg a fizetés módját (semmilyen elõfizetést (nothing akármi) választva). Ekkor további kérdésekkel zaklat, hogy ugyanmár milyen fondorlatos oknál fogva nem akarsz te elõfizetni erre a játékra. Ha sikerült a dolog, akkor az active státuszod canceledre változik, vagyis addig játszhatsz amig tart az aktuális elõfizetésed (a többiek erre írták röviden, hogy cancelezd)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
google-ban már kerestem de ott sem irták
Az, h a köv. hónapban is majd levonja... sztem az lesz
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
16/07/07 12.99 EUR One-Month Subscription Pending
16/06/07 12.99 EUR One-Month Subscription Active
ma megtörtént (elöször én sem akartam elhinni) ,de levonta az ehavi wow árát oké majd ma este kaptam még 1 levonást.. megnéztem a payment history-t és ezt találtam ez most azt jelenit ,hogy kifizetve a következõ honapot? vagy csak én nem értem?
a másik pedig az automatikus fizetést ,hol lehet kikapcsolni?
anti hero
Bloodscalp Horda oldalon: 70 ork hunter (280% flying mount, kara/craftolt epickekkel), 61 undead rogue (100% epic mount), és 30-40 lvl közötti altokat. Ragnaros Ally oldalon: 62es human Grand Marshal (rank 14)es warriort full GM settben (epickekkel a bankban). Grim Batol Ally oldalon: 70es human paladin (kék cuccokban) (60%os flying és 100%os földi mount) Twisting Nether Horda oldalon: 60as tauren warrior. Érdeklõdõk a [email protected] -ra írjanak.
lehet nem táphiba, hanem csak szimplán qrva melege van a gépednek.
nálam is volt ilyen probléma, hogy random rebootolgatott nyáron a gép, + venti és gépkipucolás megoldotta.
amúgy tavaly nyáron is voltak pont ehhez hasonló problémák itt a fórumon...
Köszi a tesztert ezt azért lementem jól jöhet még<#vigyor2>#vigyor2>
ez lefuttattad már gépeden?
MEMTEST 86
ha még nem futtattad, erõsen javasolt lecsekkolnod a fizikai memóriát is (legalábbis a memória olvasási-írási hiba arra utal, hogy gond lehet a ram-mal, hacsak nem valami extrém proci-chipset-vga combod van)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
.
.
(Vagy esetleg azt, h tört játékkal játszok, de veszek kártyát hozzá...Lehetséges?)
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
A hivatalos európai szervereken "európai", vagyis párizsi idõ szerint adják meg az idõpontokat.
peace
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
๏̯͡๏﴿
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
๏̯͡๏﴿