World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elõbb kellett volna gondolkodni ^^
én nem támogatom az ilyen dolgokat, hogy jajj eldobtam a tailoringot véletlenül sok epic recepttel jajj kérem vissza, vagy hülye voltam milyen nevet választottam, vagy jajj megvettem az AH-ban egycsilliárdért mer nem láttam...

Egyik hasznos hozománya lehetne ennek a játéknak, hogy a fejlõdésben lévõ emberpalánták megtanulják, hogy a tetteinkért vállalni kell a felelõsséget, elõre kell gondolkodni, mert ha elbaszunk valamit, akkor nem lehet visszacsinálni, és egyáltalán egy kis megfontoltság sose árt...
mindenki volt fiatal, mindenki elheveskedett egy csomó dolgot, de még mindig jobb a játékban újra felhúzni egy professiont, vagy karaktert, mint az életben szívni egy csomó hülyeséggel

megpróbálhatsz mesét kreálni hogy a neved sérti az EULA-t, vagy hogy téged diszkriminálnak, ilyenek... ha elég jó a sztori, akkor átnevezheted
GM ticketet javaslom egyébként

tigeroo
ehh

de mondjuk nem azért mert úri kedvem úgy tartja, hanem mert olyan nevem van hogy minden fasz irogat rám...(kötekednek)
ez majdnem olyan mint a csúnya név esete a GM bácsikkal, nem?😄
bar a sok *od miatt kicsit hulyenek erzem most magam 😊
sehova.
reroll...
tigeroo
Ha átakarom nevezni a karakterem nevét hova irjak?😄 GM Ticket, vagy e-mail?😄

a polymorph miatt lesz inkább

tigeroo
kiütöttél😄D

na még1x: generalba mindig beírják hogy LF DPS ide-oda... de utána zárójelbe mostanság állandóan odateszik hogy "mage prefered"..

ennyire jó dps-t tol most az a kaszt?
shaime01
köszi mindenkinek, remélem az +1 hónapot akkor jóváirják 😊

ha 2x vontak, akkor korrigálni fogják, jóváírnak majd +1 hónapot. ilyen volt nálam is már, igaz csak egy alkalommal. de köv. hónapban nem vontak.

amúgy ha bankkártyáról fizetsz, akkor setup subscription-ben beállítod a fizetés módját, success után levonja a pénzt a kártyáról, majd ha ez megtörtént, akkor cancel subsription-t kell beállítani.
ilyenkor úgy veszi, hogy többet nem akarsz játszani, tehát bankkártyáról nem fog többé pénzt vonni. viszont a kifizetett hónapod végéig az acc-od természetesen elérhetõ lesz, tudsz játszani ettõl függetlenül...

ennél jobb megoldás már csak a bankszámla + net társszámla, ahová annyi pénzt utalsz el, amennyi havidíj, igy ha megszakadnak, se tudnak majd még1x pénzt levonni...

az automatikus fizetést ,hol lehet kikapcsolni?
- ha bankkártyával fizetsz, akkor automatikusan elõjegyzi (pending) a következõ fizetést is, ezt teszi mindaddig amig nem változtatod meg a fizetés módját (semmilyen elõfizetést (nothing akármi) választva). Ekkor további kérdésekkel zaklat, hogy ugyanmár milyen fondorlatos oknál fogva nem akarsz te elõfizetni erre a játékra. Ha sikerült a dolog, akkor az active státuszod canceledre változik, vagyis addig játszhatsz amig tart az aktuális elõfizetésed (a többiek erre írták röviden, hogy cancelezd)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

holnap este érdekesebb lesz ha kihullanak a gyengébb teamek

Mighty
Eleg bena meccs ez... sehol egy focus dps, csapkodnak ossze-vissza,mindenki ut mindenkit. Mar a kommentatorok is unjak. 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Garf
warlock+pala vs. warlock+pala már 10perce kb -.-

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Oldern the 1st
Cancel subscription.

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

shaime01
sehol sem találom az automatikus fizetés kikapcsolást.. senki nem tudja?
google-ban már kerestem de ott sem irták

A pendig-es dolog nem az automatikus fizetés? 😊
Az, h a köv. hónapban is majd levonja... sztem az lesz

Nexxuss
nem :-( a pendig jelenti a következõ számlázást.... remélem nálam nem vont le kétszer.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

cancel subscription

shaime01
a kikapcsolást az accont managementen belül mert én nem találom..

shaime01
kérdésem lenne

16/07/07 12.99 EUR One-Month Subscription Pending
16/06/07 12.99 EUR One-Month Subscription Active

ma megtörtént (elöször én sem akartam elhinni) ,de levonta az ehavi wow árát oké majd ma este kaptam még 1 levonást.. megnéztem a payment history-t és ezt találtam ez most azt jelenit ,hogy kifizetve a következõ honapot? vagy csak én nem értem?
a másik pedig az automatikus fizetést ,hol lehet kikapcsolni?

Botond
Hát ha szeretné lenne 20db 70ese aréna t1 meg sima t4 szetekben. -.-
tigeroo
hát a szerinte ratyi játék és az utána felsorolt számtalan dédelgetett karakter erre utal😄
Botond
Says who? -.-
kocka-e vagy ?

anti hero

Eladnám WoW accomat! (mer meguntam ezt a ratyi játékot😊)
Bloodscalp Horda oldalon: 70 ork hunter (280% flying mount, kara/craftolt epickekkel), 61 undead rogue (100% epic mount), és 30-40 lvl közötti altokat. Ragnaros Ally oldalon: 62es human Grand Marshal (rank 14)es warriort full GM settben (epickekkel a bankban). Grim Batol Ally oldalon: 70es human paladin (kék cuccokban) (60%os flying és 100%os földi mount) Twisting Nether Horda oldalon: 60as tauren warrior. Érdeklõdõk a [email protected] -ra írjanak.
Botond
Csak rákerestem. Dx7-8nál van különbség, dx9es kártyával csak gyorsabb. Már 2005. májusában ez volt a szitu, azóta nemtom.
Botond
Nem keresem most elõ, de nekem úgy rémlik, hogy amikor 1.4 magasságában volt egy ~270 megás patch amiben a víz gfx-ét tuningolták, az volt a dx9 patch. Volt vmi cikk is, ahol bemutatták hogy néz ki dx8as kártyával és dx9es kártyával a fû meg ilyenek. De aztán lehet vmire rosszul emlékszem.
géped szellõzik rendesen?
lehet nem táphiba, hanem csak szimplán qrva melege van a gépednek.
nálam is volt ilyen probléma, hogy random rebootolgatott nyáron a gép, + venti és gépkipucolás megoldotta.

amúgy tavaly nyáron is voltak pont ehhez hasonló problémák itt a fórumon...

A memóriát kicseréltem a hiba fentáll ugyanúgy mitöbb elkezedett a gép rebutolni is ughogy nagy valószínûséggel táp lessz vagy legalábbis remélem hogy megúszom egy tápcserével.

Köszi a tesztert ezt azért lementem jól jöhet még<#vigyor2>
szerintem ez memóriahiba lesz.
ez lefuttattad már gépeden?

MEMTEST 86

ha még nem futtattad, erõsen javasolt lecsekkolnod a fizikai memóriát is (legalábbis a memória olvasási-írási hiba arra utal, hogy gond lehet a ram-mal, hacsak nem valami extrém proci-chipset-vga combod van)

Ha bemégy egy városba, keress egy kovácsmühelyt, a forge egy tereptárgynak minõsül, elég ha közel állsz hozzá és mehet is a smelt
kisfigi
minden kis városban van forge

Destiny. The design is clearly ancient.

megtanultam miningolni. szereztem pár copper ore-t de nemtudok belõle copper bar-t csinálni, mert kelkll hozzá vmi forge. azt hol találom, v hol tok venni?
elado egy akk.70es Ne rugo bs-en, kék,lila cucokban.1000g-vel.l sok finomsággal. ezenkivül 3 60 kari még ráadásban.priviben várom az ajánlatokat.

Mighty
Egy játék, egy account. Felváltva tudtok játszani, de annak nincs sok értelme. Ha már hajlandóak vagytok két feltöltõkártyát venni, miért akadály két wow megvétele?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

😛

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Igen, mi is itt a fórumon csak egy játékot vettünk és 78 vagy 79-en regisztráltuk már a cd kulcsot, simán megy.
.
.

Lehet úgy játszani, h egy cd-rõl telepítem fel 2 gépre és 2 kártyát veszek hozzá?? (Azaz, h 2en vesszük meg a játékot és 2 feltöltõkártyáról játszunk...)
(Vagy esetleg azt, h tört játékkal játszok, de veszek kártyát hozzá...Lehetséges?)

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Rip
Aham, akkor nem kellene itt osztani az észt, hogy mit ír ki a "szerver".

A hivatalos európai szervereken "európai", vagyis párizsi idõ szerint adják meg az idõpontokat.

peace

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

malefic
Na most ezt úgy, hogy én is értsem...

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

Count Adyn
<#worship>Tényleg😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lynx_TWL
jó de akkor már a HS-t westfallba rakja visszamegy darkshoreba elnyomja HS-t és paff :d ugye milyen egyszerû?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Count Adyn
Azt kérte hogy legegyszerûbben, nem hogy leggyorsabban😄 Elõbb utóbb lesz ott is, csak ki kell várni! 😄DD

Lynx_TWL
az nem westfallba van !😄

Lazarus
vagy megkérsz valakit hogy irasson be BGre
Lynx_TWL
megidézteted magad egy warlockkal, vagy DM kövénél nubokkal

malefic
Hi!
Hogy lehet legegyszerübben Darkshore-ból Westfallba eljutni?

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)