166746
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#121216 SZVSZ: ha allit inditasz valaszd a Ragnarost, ha hordast, akkor a Bloodscalp-ot. Bar mindket szerveren nagyon sok magyar van, mind2 frakcioban. -
#121215 amelyik neve tetszik vagy lore alapján kiválasztod nem kell nagyon vacilálni minden server egyforma csak 1-2 helyen 1-1 nemzetből több van ahol meg sok magyar van azokat már tudod -
#121214 pl az én gladiator quickblademen egyáltalán nemlátszik a crusader -
heystumafly #121213 kaz rogal healing mace =)
nah akkor meik servert ajánljátok? -
#121212 mert aminek van valami alap csillogása azon általában nem szokot látszani sajnos az effectk legalábbis van 1-2 olyan fegyver a játékban amin nem látszik pl thrallmaros kardon a 40spell dmg -
#121211 miért ne? azis ugyanolyan fegyver mint a többi... -
#121210 Valaki nemtudja az hogylehet hogy egy rogue-t láttam akinek megvolt mind a 2 gladiator first weaponje és mongoose volt rajtuk és világítottak... de én ugytudom hogy se a gladi first weapoon se a gladi swordon nem világít smemilyen enchant...? na szoval hogyisvanez? -
#121209 Silvermoon -
#121208 Thunder Bluff
-
#121207 Undercity -
#121206 Orgrimmar -
GCsab #121205 Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy hívják a hordások fővárosát? -
maniac001 #121204 A Nordrassil szerveren az ally magyar közösség már szinte életképtelen. 1 olyan klán van amire ez nem vonatkozik. Az Arathort javaslom én is. -
#121203 nem miatta :)
curse-gaming.com penzdijas 5v5 / 3v3 versenyeit stormscalen rendezik, és oda transferelt kb minden top arena csapat az eu-s battlegroupokbol. aminek koszonhetoen nem kicsit fellendült a szerver :) -
heystumafly #121202 okés megnézzük :D
jah és nem nem akarok magyarokkal találkozni csak tudod BP server után elég volt belölük, igaz h csak 3 napot játszottam rajta, de akkor is. jah meg gondolom eredetin nem annyira barmok az emberek mint ott :D XD -
#121201 nagyrészben athene miatt gondolom :p
-
Egyébként female dwarfot alig lehet látni a átlagban a servereken kevesebb mint 1% van :o
tényleg annyire gáz? vagy csak nekem tetszik?:D -
#121200 ha nem akarsz magyarokkal talalkozni akkor bármelyik másik. :)
Stormscale pl a legerosebb/aktivabb szerver jelenleg... -
heystumafly #121199 egyéb más server? -
#121198 Arathoron melyik a legjobban pörgő (értem ez alatt hogy ki a legtapasztaltabb raidek terén) magyar guild? -
heystumafly #121197 nah igen, a Bloodscalpot gnodoltam h mondjátok..
-
pries #121196 Bloodscalpon miből van több, allisból, vagy hordásból? -
#121195 Bloodscalp, ott vannak a jóarcok. -
#121194 ha szeretnél sok magyarral találkozni, akkor bloodscalp (pvp) vagy arathor (pve) az ajánlott - ezeken kívül asszem Nordrassil és egy másik pvp-s -
heystumafly #121193 hi all, most kezdtem a wowot (eredetiben) és nemtom mien serverre menjek, valaki tudna ebben segiteni? -
#121192 alapvetöen nem értem, hogy jutottál át outlandre egyátalán, de hamár átjutottál 2 lehetőség áll előtted:
A., vagy megprobálsz utánanézni annak ami érdekel
-wowhead.com
-wowdb.com
-wowwiki.com
-wow-europe.com
-google.com
B., EZ A TE JÁTÉKOD
http://www.wowhead.com/?item=24579#comments
http://wow-europe.com/en/info/basics/worldpvp/outland.html
egszóval: NELEGYÉLNYOMORÉK
-
diff2 #121191 már nem aktuális -
#121190 pve-re combat spec és 2 kard (slice n dice ftw)
én erre esküszök -
hawkie22 #121189 Hali!
Most kezdtem egy rugó karit, ez az első rugóm, és azt szeretném kérdezni, hogy elsősorban PvE-re, két daggerrel, milyen talentkiosztást ajánlanátok?
Köszi -
#121188 Próbáld meg lefuttatni a repair.exe-t -
#121187 Akkor csak player killért jár vagy mobokat is lehet ölni? -
WiLDoR #121186 olyan küldetés a daily quest (legyen akár insta, akár gyűjts össze xyz akártmit, akár pvp), amit naponta csak 1x lehet megcsinálni.
a te esetedben ezért napi szinten ját 3 HH token, némi pénz és xp. holnap, ha megcsinálod, akkor újra megkapod ezt.
de ettől függetlenül, ha valakit kinyúvasztasz a 3 torony környékén, akkor minden egyes kill után (már ha elegendő sebzést vittél be az áldozatba) kaphatsz +1 tokent.
tehát, ha összeálltok 3-4-5-en, s nekiálltok legyilkolászni minden hordást/allist, aki arra téved, akkor elég gyorsan össze lehet szedni a szükséges token mennyiséget.
hacsak vissza nem jönnek azok a 70-es haverjaikkal, s nem fordúl a kocka, hogy titeket fognak befarmolni tokenekért :D
de hát ez is benne van a pakliban... -
ILoveDnB #121185 helló! az a problémám hogy elkezdek játszani és amikor megnyitom a backpack-ot vagy varázaolok vagy megynyitom a talent oldalt akkor a gép egyszerüen lefagy(kékhalál,de nem tudom elolvasni mert csak 1mpig van aztán off) és ez nagyon zavarő konkrétan élvezhetetlenné teszi a játékot..
nemlenne valakinek valami ötlete hogy mitől lehet ez és hogyan tudom megszüntetni? videókártya vagy ram esteleg?
köszi a szegítséget előreis. eredetivel játszok. -
#121184 Mi az, hogy napi pvp? -
#121183 ottis -
#121182 miért nagy szám hogy silvermoonban csoportképet csináltok? ^^ o.O -
#121181 honorholdos napi pvp küldi amit irtál, valamint ha a 3 objekjtum környékén ölsz ellent, akkor az is ad 1/kill, zangarban a 2 toronynál szintén
-
agost #121180 Egyrészt ő nem arc/fire hanem 0/50/11, másrészt csinál hülyeségeket ő is, például: dragon's breath után blastwave rögtön. -
#121179 Valaki meg tudná mondani, hogy Mark of Honor Hold-ot hol lehet szerzni?
Honor Holdban van egy küldetés, amit megcsináltam és kaptam is 3-at, de Zangarmarshban van egy vendor ami ad egy jó cuccot, amihez 15 Mark of Honor Hold kell.
Szal valaki mondja már el pls!
-
Gumbo #121177 P.O.D. - Alive -
#121176 ö is down!