166746
  • Marcell
    SZVSZ: ha allit inditasz valaszd a Ragnarost, ha hordast, akkor a Bloodscalp-ot. Bar mindket szerveren nagyon sok magyar van, mind2 frakcioban.
  • shaime01
    amelyik neve tetszik vagy lore alapján kiválasztod nem kell nagyon vacilálni minden server egyforma csak 1-2 helyen 1-1 nemzetből több van ahol meg sok magyar van azokat már tudod
  • Nyufeee
    pl az én gladiator quickblademen egyáltalán nemlátszik a crusader
  • heystumafly
    kaz rogal healing mace =)
    nah akkor meik servert ajánljátok?
  • shaime01
    mert aminek van valami alap csillogása azon általában nem szokot látszani sajnos az effectk legalábbis van 1-2 olyan fegyver a játékban amin nem látszik pl thrallmaros kardon a 40spell dmg
  • tigeroo
    miért ne? azis ugyanolyan fegyver mint a többi...
  • Nyufeee
    Valaki nemtudja az hogylehet hogy egy rogue-t láttam akinek megvolt mind a 2 gladiator first weaponje és mongoose volt rajtuk és világítottak... de én ugytudom hogy se a gladi first weapoon se a gladi swordon nem világít smemilyen enchant...? na szoval hogyisvanez?
  • kisfigi
    Silvermoon
  • tigeroo
    Thunder Bluff

• Narxis
    Undercity
  • shaime01
    Orgrimmar
  • GCsab
    Hello!
    Azt szeretném kérdezni, hogy hogy hívják a hordások fővárosát?
  • maniac001
    A Nordrassil szerveren az ally magyar közösség már szinte életképtelen. 1 olyan klán van amire ez nem vonatkozik. Az Arathort javaslom én is.
  • The Garrett
    nem miatta :)

curse-gaming.com penzdijas 5v5 / 3v3 versenyeit stormscalen rendezik, és oda transferelt kb minden top arena csapat az eu-s battlegroupokbol. aminek koszonhetoen nem kicsit fellendült a szerver :)
  • heystumafly
    okés megnézzük :D
    jah és nem nem akarok magyarokkal találkozni csak tudod BP server után elég volt belölük, igaz h csak 3 napot játszottam rajta, de akkor is. jah meg gondolom eredetin nem annyira barmok az emberek mint ott :D XD
  • shaime01
    nagyrészben athene miatt gondolom :p

-

Egyébként female dwarfot alig lehet látni a átlagban a servereken kevesebb mint 1% van :o
    tényleg annyire gáz? vagy csak nekem tetszik?:D
  • The Garrett
    ha nem akarsz magyarokkal talalkozni akkor bármelyik másik. :)
    Stormscale pl a legerosebb/aktivabb szerver jelenleg...
  • heystumafly
    egyéb más server?
  • Shortstop
    Arathoron melyik a legjobban pörgő (értem ez alatt hogy ki a legtapasztaltabb raidek terén) magyar guild?
  • heystumafly
    nah igen, a Bloodscalpot gnodoltam h mondjátok..
  • pries
    Bloodscalpon miből van több, allisból, vagy hordásból?
  • Narxis
    Bloodscalp, ott vannak a jóarcok.
  • Lacee
    ha szeretnél sok magyarral találkozni, akkor bloodscalp (pvp) vagy arathor (pve) az ajánlott - ezeken kívül asszem Nordrassil és egy másik pvp-s
  • heystumafly
    hi all, most kezdtem a wowot (eredetiben) és nemtom mien serverre menjek, valaki tudna ebben segiteni?
  • capaszabi
    alapvetöen nem értem, hogy jutottál át outlandre egyátalán, de hamár átjutottál 2 lehetőség áll előtted:

A., vagy megprobálsz utánanézni annak ami érdekel
    -wowhead.com
    -wowdb.com
    -wowwiki.com
    -wow-europe.com
    -google.com

B., EZ A TE JÁTÉKOD

http://www.wowhead.com/?item=24579#comments
    http://wow-europe.com/en/info/basics/worldpvp/outland.html

egszóval: NELEGYÉLNYOMORÉK

• diff2
    már nem aktuális
  • tigeroo
    pve-re combat spec és 2 kard (slice n dice ftw)
    én erre esküszök
  • hawkie22
    Hali!

Most kezdtem egy rugó karit, ez az első rugóm, és azt szeretném kérdezni, hogy elsősorban PvE-re, két daggerrel, milyen talentkiosztást ajánlanátok?

Köszi
  • sector512
    Próbáld meg lefuttatni a repair.exe-t
  • hooah
    Akkor csak player killért jár vagy mobokat is lehet ölni?
  • WiLDoR
    olyan küldetés a daily quest (legyen akár insta, akár gyűjts össze xyz akártmit, akár pvp), amit naponta csak 1x lehet megcsinálni.
    a te esetedben ezért napi szinten ját 3 HH token, némi pénz és xp. holnap, ha megcsinálod, akkor újra megkapod ezt.
    de ettől függetlenül, ha valakit kinyúvasztasz a 3 torony környékén, akkor minden egyes kill után (már ha elegendő sebzést vittél be az áldozatba) kaphatsz +1 tokent.
    tehát, ha összeálltok 3-4-5-en, s nekiálltok legyilkolászni minden hordást/allist, aki arra téved, akkor elég gyorsan össze lehet szedni a szükséges token mennyiséget.
    hacsak vissza nem jönnek azok a 70-es haverjaikkal, s nem fordúl a kocka, hogy titeket fognak befarmolni tokenekért :D
    de hát ez is benne van a pakliban...
  • ILoveDnB
    helló! az a problémám hogy elkezdek játszani és amikor megnyitom a backpack-ot vagy varázaolok vagy megynyitom a talent oldalt akkor a gép egyszerüen lefagy(kékhalál,de nem tudom elolvasni mert csak 1mpig van aztán off) és ez nagyon zavarő konkrétan élvezhetetlenné teszi a játékot..
    nemlenne valakinek valami ötlete hogy mitől lehet ez és hogyan tudom megszüntetni? videókártya vagy ram esteleg?
    köszi a szegítséget előreis. eredetivel játszok.
  • hooah
    Mi az, hogy napi pvp?
  • capaszabi
    ottis
  • capaszabi
    miért nagy szám hogy silvermoonban csoportképet csináltok? ^^ o.O
  • capaszabi
    honorholdos napi pvp küldi amit irtál, valamint ha a 3 objekjtum környékén ölsz ellent, akkor az is ad 1/kill, zangarban a 2 toronynál szintén
  • agost
    Egyrészt ő nem arc/fire hanem 0/50/11, másrészt csinál hülyeségeket ő is, például: dragon's breath után blastwave rögtön.
  • hooah
    Valaki meg tudná mondani, hogy Mark of Honor Hold-ot hol lehet szerzni?
    Honor Holdban van egy küldetés, amit megcsináltam és kaptam is 3-at, de Zangarmarshban van egy vendor ami ad egy jó cuccot, amihez 15 Mark of Honor Hold kell.
    Szal valaki mondja már el pls!
  • Gumbo
    P.O.D. - Alive
  • Tatyla
    ö is down!