World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

panda van már nem ?😛
Föld belesejébe? másik dimenzió?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tigeroo
a következõ kiegészítõben melyik frakció kapná a murlockokat, és melyik a pandákat szerintetek?😊 és hova mehetnénk? merthát még egy kiegészítõ tuti lesz..
s0n1c
sztem pánikolj, ez egy összeesküvés ELLENED
mostmár meg néhány realm, de a doomhammer(amin én vagyok) az persze nem.... <#shakehead>
Pedíg ahol strand van ott van büfé is, és ahol van büfé ott serital is.Igaz nagy valószinûséggel nagy sor is ( omg miért van ekkora sor mindig a sörnél) meg ki halott már olyant hogy valaki a légkondicionált irodából starndra akarjon menn<#vigyor2>i a tûzõ napra, pláne azval a tudattal hogy mától mindenki bemehet ssc be meg tk-be és ingyen kap sört a t72 mellé.
Game over haver<#wave> és mindenkinek jó játékot!

For the greater good

tigeroo
pár realmot fellõttek!
Fleko nem is él, õ is csak egy vírus

Guest
Ehhez nem kell "WoW májernek" lenned, ha 3 hétnél régebben wowozol, akkor rájöhettél magadtól is, hogy szerdánként karbantartás van (a tegnap esti programodtól függetlenül). Alternatív megoldásként elég lett volna, ha visszaolvasol néhány hozzászólást, és akkor megspórolod a vergõdést hogy "nincsenek szerverek, omg dráááááma!". De nem, te kapásból a kompenzációval meg a fõmûsoridõvel indítottál.

A kérdésed nem teljesen értem, de szerintem a fõmûsöridõ a délutáni-esti órákat jelenti, lévén ekkor vannak a legtöbben, és továbbra is tartom, hogy valószínûleg hétköznap hajnalban/délelõtt van a legkevesebb ember online.

Én meg a tömegnyomorban napon izzadást nem kultiválom, de én nem nézek le senkit azért, mert õ szereti, szóval jó strandolást... haver. 😛
heheheheeeeeeee nagyon lol😊

For the greater good

The Garrett
😄DDDD attol még mikor elinditod a jatekot ott van kiirva nagybetukkel hogy mettol meddig és miert nincs szerver.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TVelvet
Miért ne tudna? Még csak 3 éve megy a játék.

TVelvet
persze!
Count Adyn
Nem hittem volna, hogy még mindig tud valaki szenvedni ezen a témán😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nem tudom milyen 7 megás patchrõl beszéltetek, lerántottam irodában laptopra a 41 megásat, aztán be is lehetett jutni karakterválasztásig.

áhhh, dehogyis😄

sziasztok, ebben a játékban kell farmolni?

Jajjj te gyerök jajjj... Mivel tegnap is éjszakára mentem melozni így persze, hogy nemtudtam. És persze, hogy ma raggel értem haza így alap, hogy tegnap este le sem feküdtem. Annyira azért nem vagyok WoW májer, hogy fejbõl vágjam éppen mikor van karbantartás. De hála neked most már tudom.
Másrészt: Szerinted késõ éjjel hétköznap van több ember online-mondjuk 23:30-06:00ig vagy 07:00ig-vagy délelõtt illetve délután? Igen lehet, hogy így jártam de TE is a válaszaiddal eggyütt. Amúgy meg örülök, hogy süt a nap mert én délután a beachen leszek, de TE a monitorod elõtt fogsz felforrósodni haver.

For the greater good

nekem semmit nem szedd :|

Danee
kezdek elszomorodni amikro 41 megát 20 perc alatt szed le ez a szar blizzard downloader.. .:S

tomee14
ne sírjatok már, karbantártas van, kész... mongyuk az megint más dolog, hogy karbantartás után 3-4 napig tiszta laggos a ragna...

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

na inkább nézek illidianos vidiket. 😊

tigeroo
Szerintem már megszokhattátok volna. délután öt óráig itt tuti nemlesz wow emberek.
FCH kari
igen

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Fenrir
Ja :\

A halál csupán a kezdet...

FCH kari
"Amúgy szerintem örülj, hogy süt a nap, mert ha esne az esõ akkor beleesne az orradba" Ez nagyon jo😊))

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

cest az h viszonyul gmt+1 hez?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

egyet nem ertek egyebkent, hogy kiirjak 03:00a - 11:00 ... de eddig soha nem tudtam delnel elobb felmenni ,es nem en vagyok igy ezzel szerintem. Miert nem azt irjak hogy 03:00 - 12:00 . Megint a gõg, blizzard soha nem valtozik. <#nemtudom><#fejvakaras><#levele>
amúgy nektek is unnable to connectet írki?

bodesz
ez már durva.rég volt ilyen itt 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

tigeroo
hát, végülis ezis szerepjáték amit mûveltek...:/
Lazarus
Van megoldás
Guest
Istenem, de komolyan...

Egyrészt: Amióta WoW létezik azóta szerdánként karbantartás van. Pont. Ezt elõre lehetett tudni, ezek után nem értem a frusztrációd tárgyát, mert ezt már tudnod kellett tegnap este is, amikor lefeküdtél, hogy amikor felkelsz akkor nem lesznek szerverek.

Másrészt: A kedd. ill. szerda hajnali háromtól délelõtt tizenegyig baromira nem fõmûsoridõ. Karbantartás kell, olyan idõpontot pedig nem fogsz találni, amikor senki sem játszik. Ezek után Blizzard csak annyit tud csinálni, hogy megkeresi azt az idõintervallumot, amikor a legkevesebb ember online. Az, hogy TE pont ebben az idõszakban érnél rá, az az ígyjárás tipikus esete. Az emberek többsége hajnali háromkor már alszik, délelõtt tizenegykor pedig még dolgozik/iskolában van, és bármilyen meglepõ, a karbantartási idõszakot a többség, és nem pedig a TE idõbeosztásod alapján választották ki.

Amúgy szerintem örülj, hogy süt a nap, mert ha esne az esõ akkor beleesne az orradba...
Meg van az elõnye a különbözõ fórumoknak.Itt az omg nincs szarver a frostshockon meg omg a patchal megszûnik a t5 ös insták attunementje, vége a világnak holnaptól mindenki t34-ben fog fel s alá masírozni.

Érdekes emberek(szabásuak?)vannak mindenesetre<#vigyor2>
TVelvet
nem, csak a nagyanyád a rezson fõz, és elszívja a modentõõ a záramot
😄
The Garrett
Sziasztok, mostk zedtem a wowot, olvasni nemtudok, de amikor beirom a jelszómat meg az accounut name hez hogy pistike / verpisti666 akkor azt irja ki a jatek hogy valami uanable to connect. Ez mit jelent?????????????????????????3 megvirusozták a gépemet???

Hûha, az egyébként lapos topik vmiért mindig felpezsdül szerda délelõttönként. Pedig állítólag csak olyanok vannak itt akik dolgoznak, teljes offline életet élnek és egyébként sincs kedvük játszani... Hol itt az ellentmondás? 😊

TDC Geronimo
ütütüttü

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jahh és semmi dolgom? Nem mondanám mert veled ellentétben melozom bazz...ráadásul a héten éjszaka.

For the greater good

unable to connect ez normális? :ASD:SAD:SD

Tudod kedves kiscsíbor azért nem alszom 12ig, mert van kint vagy 35 fok meleg. Strandra ugyan megyek de addig kedvem szottyant játszani. Mivel nemtudtam aludni a meleg miatt és a játékom sem megy, kicsit frusztrált vagyok. Ha te szeretsz 35 fokban aludni akkor költözz ki a sivatgba a negrók közé. jajanyam...

For the greater good

The Garrett
nemtom nekem valszeg megkergult a downloader, leszedte a 41 est utanna egy 7 est utanna megint a 41 est :S

PiszkosFred
Nah hja. De miert nem alszanak ezek 12ig? Megtehetik, a vilagon semmi dolguk. De nem, felkelnek mar 8kor, hogy aztan kora delutanig (mert addig nem lesznek serverek, az tuti) nyomjak a hisztit. Fomusorido? Blizz altal elvett ido kompenzacio? Jajanyam...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

elvileg a szerver már megy, de kapásbol unable to connect, jól kezdõdik tuti laggos lesz megint 😞

TDC Geronimo
<#fejvakaras>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fenrir
Ez tényleg szánalmas már :\

Ráadásul nyári szünet van és ez tudjuk, hogy mit jelent 😄

A halál csupán a kezdet...

tigeroo
43 uj üzenet. pathetic.
Nincsenek szerverek...<#wilting> A Blizzard az így elvett órákat rohadtul visszaplusszolhatná, vagy ha nagyon fajin cég akkor visszaad egy napot cserébe<#vigyor>. Azt mindenesetre ma már láttam, hogy a szobámon kívül is van élet...de azt én is rühellem, hogy a Blizzi fõmûsoridõben csinálja a karbantartásokat.

For the greater good

en birom, bar egy ideje olyan feeling az egesz, mint amikor a narkosok nem kapjak meg az adagjukat es visitanak mint a faba szorult fereg oX

anti hero