166747
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#121124 Ha az automatikus jelszóváltoztatást használod, akkor igen.
De az Account Admin részlegen keresztül bármikor visszaszerezheted az accodat ha tudod az accountnév - CDkulcs - tulajdonos adatai kombót, és valamilyen fényképes igazolvány képével igazolni is tudod, hogy te vagy az említett tulaj, akinek az adatai szerepelnek az account regisztrációjánál. És ehhez nem kell se az email cím, se a titkos kérdés/válasz. -
#121123 jah de ha irsz blizznek, hogy ez bizony a te accod és ezt tudod is regi adatokkal bizonyitani, hiaba változott az email, secret q/a, akkoris visszakaphatod. -
#121122 Tudtommal a titkos kérdésre a válasz megadásával a beállított email címre küldi az új jelszót... -
#121121 tenyleg az :o -
eLiXir #121120 linksz emo irl ! true -
#121119 Jaja, GM-eknek cryoltam egy rivert. -
#121118 Csak jobban megérné, de még nem tértem át a sötét shaime oldalra. :) -
mallamut #121117 :P -
#121116 és hogy? blizznek már nemlehet árulkodni -
#121115 Ha e-mailt átírja és titkos kérdést elmondja akkoris akinek a nevén van az acc bármikor vissza tudja szerezni. -
#121114 Email átírható. -
maniac001 #121113 Az a baj hogy az account details, cím, emil, mind a tiéd és nem átírható. Amúgy van egy elég tápos hunterem és lockom de a horda oldali karit már nincs erőm felhúzni. -
#121112 "teis fiam, bazmeg?" -
#121111 cries -
#121110 Ja, egyébként ma működött, szar bugkupac az egész. Várom már Hello Kitty Online Adventures-t. Szinte már mindennapos, hogy beesek AB vagy AV alá, szóval lehet jobban megérné egy helyben leechelni. -
#121109 2sec -
#121108 15ért odaadom:) -
#121107 Ezt mennyi ideig tartott, amíg elhitetted magaddal? :) -
Lacika 79 #121106 és ha valaki megveszi, egyből bannolni fogják, mint a szart ,ha már ilyen hírverést kapott :D
Én spec nem adnám el a karakteremet. Persze ha valami zsíros összeget ajánlanának lehet átgondolnám, de ilyen 100.000-Ft-okért biztos nem adnám. -
maniac001 #121105 Ki a szarnak kell hunter? A leghangulatosabb kaszt. Én megvenném bár ilyen gearben a 22k elég húzós érte. -
Demeter #121104 Csak azért kérdeztem, mert épp azon vagyok, hogy egy Vistát rakok fel és érdekel, hogy miképp megy alatta a gém. -
#121103 Én kb. 3 hétig Vista alól játszottam, miért? -
Demeter #121102 Csak egy gyors kérdés, van itt olyan aki Vista alól tolja a gémet? -
#121101 Azok ágyúgolyók, csak erre akartam utalni. És ha már 6000-szer lebombáztak őket, akkor eddig 4800 aranyat hoztak:) ami nem rossz pénz. -
YakHead #121100 Na bakker...te Nyiregyházi vagy? -
#121099 Azt bombázom ami felett a piros nyilak vannak, Bomb them Again! quest, de mondom, többi se működik. Nem hinném, hogy a núbságomon múlik mert már hatezredjére csinálgatom ezeket a daily questeket. Majd ma még megpróbálom, aztán meglátjuk. -
#121098 Egyetlen tippem amúgy, hogy raid group-ban vagy. Bár, ha ez a 3. 70-es, akivel zsinórban csinálod a daily questeket, akkor nem túl valószínű ez a magyarázat sem. -
Kiado #121097 E-bay wow kari
2125$ on áll :O -
#121096 Ha csontvázkupacokat bombázol, akkor ne csodálkozz, hogy nem számolja bele a daily questbe... -
#121095 Volt valakinek olyan, hogy mondjuk 2 70-es karival megcsinálta a daily questeket de a 3.-nál már nem számolt? Írtam GM-nek, aztán visszaírt, hogy vegyem fel úgy, hogy NEM vagyok mounton...mondtam, ok, de eleve úgy vettem fel. Megcsináltam és változatlanul nem számolta ha befogtam a nether ray-ket vagy bombáztam a csontvázkupacokat. Csináltam egy ticketet, de erősen gondolkodom a LotR vagy más mmo beszerzésén mert már többször keresztbetettek a bugok. -
#121094 Szerencsére van, akinek ehhez nincs gyomra. -
#121093 "For example, we have a lot of dungeon-quality PvP loot you'll be able to get through the reputations, the different dungeon reputations, we also have, in the different raid tiers, for example, the Karazhan raid tier, the Tier 4 raiding gear, you'll be able to exchange those set item tokens for the Season One PvP gear. You'll be able to take the Tier 5 and 6 tokens and turn those in for Season Two quality PvP gear. That way, once you've got a zone farmed out, you can actually go back to it for longer to get some PvP gear out of it. It won't necessarily be the absolute best stuff that's in the game, in the same way that if you're just doing PvP, you don't necessarily have the absolute best gear for PvE. But, it should at least get you to a point where you're competitive."
Visszaszorul az honor farm? :) -
#121092 "Paladins are not getting a MS effect as we want that ability to be unique to the warrior class"
Anno a devektől.....:P -
Gear #121091 pld innen
-
#121090 nemtudom de az instás izé tuti jó :o
GOOGLE A BARÁTOD! -
lalinov #121089 hellósztok honnan tok letölteni 2.3 as patchhez atlas lootot meg mob infot meg valami instás izét -
WiLDoR #121088 akkor üdv újra itt 2 hónap múlva...
addig pihizz 1et... -
OculusDei #121087 hmmm, én azt hittem olyan ez mint a megvilágosodás, az út a lényeg nem a cél. dehát úgy látszik mégsem. vagy csak én vagyok régimódi és szeretem a 'szintezést', asszem ez a szakszó magára a játékra. -
#121086 persze de semmi sincs ingyen. és ha ismeri a karit lvl70-en és nem akarja huzni akkor még meg is érheti egyezkedni szerintem -
#121085 csak kérdés hogy hajlandó-e fizetni jóval többet, mint az alapjáték+havidíj egy 70es kariért