World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Föld belesejébe? másik dimenzió?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
For the greater good
A kérdésed nem teljesen értem, de szerintem a fõmûsöridõ a délutáni-esti órákat jelenti, lévén ekkor vannak a legtöbben, és továbbra is tartom, hogy valószínûleg hétköznap hajnalban/délelõtt van a legkevesebb ember online.
Én meg a tömegnyomorban napon izzadást nem kultiválom, de én nem nézek le senkit azért, mert õ szereti, szóval jó strandolást... haver. 😛
For the greater good
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Másrészt: Szerinted késõ éjjel hétköznap van több ember online-mondjuk 23:30-06:00ig vagy 07:00ig-vagy délelõtt illetve délután? Igen lehet, hogy így jártam de TE is a válaszaiddal eggyütt. Amúgy meg örülök, hogy süt a nap mert én délután a beachen leszek, de TE a monitorod elõtt fogsz felforrósodni haver.
For the greater good
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Egyrészt: Amióta WoW létezik azóta szerdánként karbantartás van. Pont. Ezt elõre lehetett tudni, ezek után nem értem a frusztrációd tárgyát, mert ezt már tudnod kellett tegnap este is, amikor lefeküdtél, hogy amikor felkelsz akkor nem lesznek szerverek.
Másrészt: A kedd. ill. szerda hajnali háromtól délelõtt tizenegyig baromira nem fõmûsoridõ. Karbantartás kell, olyan idõpontot pedig nem fogsz találni, amikor senki sem játszik. Ezek után Blizzard csak annyit tud csinálni, hogy megkeresi azt az idõintervallumot, amikor a legkevesebb ember online. Az, hogy TE pont ebben az idõszakban érnél rá, az az ígyjárás tipikus esete. Az emberek többsége hajnali háromkor már alszik, délelõtt tizenegykor pedig még dolgozik/iskolában van, és bármilyen meglepõ, a karbantartási idõszakot a többség, és nem pedig a TE idõbeosztásod alapján választották ki.
Amúgy szerintem örülj, hogy süt a nap, mert ha esne az esõ akkor beleesne az orradba...
Érdekes emberek(szabásuak?)vannak mindenesetre<#vigyor2>#vigyor2>
For the greater good
For the greater good
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ráadásul nyári szünet van és ez tudjuk, hogy mit jelent 😄
A halál csupán a kezdet...
For the greater good
anti hero