World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A wowban még dx9 sincs.

Köszönöm a választ.

Fenrir
Köszi <#eljen>

A halál csupán a kezdet...

tigeroo
oh elis felejtettem, hogy ma szerda van.
a blizzard adott még egy napijegyet a való életbe😊
tigeroo
persze hogy tud BC nélkül játszani (nekem sincs meg a bc még..)

de csak az alapjátékhoz jár 30 nap, a kiegészítõhöz nem!
(szal vehet majd egy gamecardot is)
miert kapnal penzt?
ott voltal, elvezted. egy jot jatszottal.

ez a fizetseged

anti hero

Szted minek kéne DX10 ? A grafikája bõven jó ehhez a hangulathoz, világhoz, nem kell ide csilli-villi atomerõmû igényes grafika... meg majd PhysX is nem ? <#idiota>
Fehercsoki
Honnan tom leszedni az új patch enus változatát?A downloader nekem azt írja hogy nincs új patch.Vagy legalább azt mondja meg valaki mi a patch neve,úgy könnyebb megtalálni.

Botond
42 mega,és nincs benne semmi extra?

Tényleg dx10-es mikor lesz a cucc? Nem pedzegették ezt már vmi hivatalos fórumon?
Hello mindenkinek lenne egy olyan kerdésem ,hogy a haverom meg szeretné venni a wow-ot.De a kieget csak két hét múlva tudja beszerezni ,addig tud játszani a játékal vagy most már csak akkor ha van mellete bc is.

The Garrett
Akkor tartanám igazságosnak az attunement eltörlést, ha minden attunementert eddig vegigtolt instaért kapnék 10g kártérítést. 😛
(kb 40+ heroic shattered és 30 shadowlab csak guildes attunementekért :S )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ma usa-ban, holnap eu-ban, olvass blackravens-t ^^

Ez valami vicc?😊Mondjuk biztos sokan örülnének neki,akik nem szeretnek questelni, de én ostobaságnak tartanám,ha kivennék a játékból.A TK25ös sorozat nekem tökre tetszett...
Igen ezt tudom mivel mindíg is 1GB volt a gépben és nem is volt semmi gond vele. De valszeg azért mert megadható volt, hogy mennyit használjanak az addonok a ramból. De most nem igazán tudom "konfigurálni", hogy mennyi legyen elkülönítve számára.

\" örökké nem eshet.... \"

After a lot of thought and deliberation, we’ve decided to remove the attunement requirements to enter Serpentshrine Cavern and Tempest Keep: The Eye.

1 GB memória elégnek kell legyen a wowhoz + bármilyen addonhoz.
A rendszer memó 1GB. Hogy, most ebbõl egy komplett addoncsomag mennyit zabál fel nem tudom. Viszont azt nem vágod véletlenül, hogy miképp kell az addon csomagnak memóriát "adni"? Csak mert a 2.1 elõtt még megadható volt, hogy mennyi memót foglaljon le az adott addon. A 2.1 után viszont ezt az opciót nem találom. Miért? Igy elképzelhetõ, hogy nincs elég memó ezek futtatására. De ha így van akkor ezt hol kell állítani?? Nem tudod véletlenül?

Vagy vki????

\" örökké nem eshet.... \"

Guer
igen közben én is rájöttem :p

ha van egy kis idõm játszani akkor hót ziher hogy offline a server....

The Garrett
us -en jatszol? 😛
mert ott karbantarts van.. varnikell majd megjavul

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

srácok kéne kis help. Kellene nekem egy NB1-es action bar addon meg interface addon. köszike

Guer
köszönöm

más: nem tudjátok miért nem tudok belépni?
burning blade serveren vagyok (igen láttam newsnál hogy most le vannak lõve serverek de ez nincs)....

tipbuddy addonnal lehet variálni a fontméreteket a character sheet-en, tooltip-ekben, hasonló helyeken.
combat lognál jobb click a fülön és fontméret állítás.
ha tipbuddy addon nem müxik, akkor tinytip addont javaslom.

végsõ esetben lehet kísérletezni a video options ui scale funkciójával is, ez is mahinálja a karakterlap nagyságát pl.

Guer
aham thx
esetleg vmi konkrét tipp?

más: szeretnék belépni de nem tudok letöltött most egy 40 megás patchet és ha be lépek kijön a szerver választó ablak de üres a lista....

Fenrir
Letöltesz egy font addont.

A halál csupán a kezdet...

Mighty
Ott szerintem csak az UI scale állításával. Default a legnagyobb, ha jól emlékszem. Ezt már csak kisebbre tudod állítani.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Guer
hmm thx
és esetleg a szövegdobozoknál vhogy? (q-k, meg social meg stb...-re gondolok)

a chatnél ha jobbklikkelsz a fülön, akkor tudsz színt, méretet, midnenfélét állítani

Guer
na kérdésem a következõ lenne:

vajon meg lehet e vhogyan növelni a betûméretet a játékban?

elsõsorban a chat és a q-k lennének fontosak de jó lenne vhogy "globálisan" állítani a betûnagyságot...

<#mf2>

Tul gyórsan akarok írni és ezért irom mindig el.
Nexxuss
Fóliás WOW eladó. 4500 pénzért :-)

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Mighty
Like you? 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Helyesírásért 😄
😊 Bocsi a helyesításért csak tiszta ideg vagyok de nem , nem ütöttem el semmit . De most rámentem hogy elfelejtettem a jelszavam beirtam adatokat ,és elvileg elküldte az e-mail címemre a PW t .De aza gondom hgy nemjött meg de már fél napja várok az a baj.
Valaki nemtud valami tippet adni?? Mit tegyek?? <#help><#szomoru1><#help>
bocs de amilyen helyesen írsz nem csodálnám ha bár betût elütöttél volna!

Sziasztok!

Nemtudjátok hogy lehet leszedni azt a piros üzenetet a képernyõ közepérõl ami mindig kiírja hogy ez az ability és item not ready? Addonal vagy belsõ beállítás?
Ha ellehet tüntetni akkor írjátok már meg köszi.
Nem felejtetem el csak megakartam váltni de rosszra mentem a frogd your passworldre.És elvileg küldenek egy másik kodot amivel belépek és megváltoztathatom.VAGYIS EL**SZTAM!
én inkább arra lennék kiváncsi, hogy hogy a búbánatba tudtad elfelejteni a pass-od?

próbáld meg újra a process-t, jobb 5letem nincs...

Ien nincs még mindig nem jött me ga za sz*r kódom!Nemtudjátok miért nem jön meg ?? tegnap este csináltam de még mindig nem jött.Mármint a pw válást...
Count Adyn
Így igaz😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nembaj, akkoris BE ftw, mert fashion > all ^^
end of story -.-

/flame on/ Nincs igazad! buta vagy! /flame off/

de azért néha jól jön az a blessing of protection, meg blessing of freedom, nemde? kingsrõl, salva-ról nem is beszélve...
szal' nemtom honnan szedted, hogy a hordások utálják a BE palákat, de azokat max. a retardáltak utálják, akik görcsösen ragaszkodnak egy begyöpösödött látásmódhoz...

ja, mondtam ezt úgy, hogy hordás vagyok és 70 BE lock-om, 70 BE hunter-em van...és igen, én speciel hordásként kifejezetten kedvelem a BE palákat.

sõt szerintem a draenei is pofás lett...azokat + draenei sámánokat vajon miért nem utálják az alli-ban? ^^
ne legyünk már sznobok...BE pala igenis jó dolog volt a hordának.

na ennyi, jöhet a flame -.-

a blood elfeket még a hordások se kedvelik, fõleg ha pala 😊
hát nem igazán

blood elfként a kezdõhelyrõl hogyan lehet darkshore-ba jutni? vagy a hordás blood elfeket nem nagyon kedvelik alliance-os területen?
Akkor lehet az a bajod, hogy nincs elég memoriád hozzá, hogy annyi addont futtas amennyit szeretnél. Egyes addonok hihetetlen mennyiségû memoriát ígényelnek, én mint healer egy szál itemrackel játszom mostanság.
Lazarus
lovat
PSAV
sörözz 1<#alien2>t

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum