166747
  • panther112
    Nem tudom, miért ítélik meg negatívan a leecher-eket, hiszen ők az egyedüliek, akik nem vesznek részt egy, még a gyngébb flash játékokat is alulmúló játékban (av). Ha úgy tetszik ők az egyedüli józan ítélőképességű játékosok. Én is csak azért hagytam fel a leecheléssel, mert úgy alig kap az ember honor-t, és még mindig kell valamit csinálni, belépni, bemenni egy barlangba... inkább 10 nap alatt kifarmoltam az s1-et, azóta be se tettem a lábam bg-re. (de már megbántam, hogy kifarmoltam)

(amúgy inkább érdemelné meg a feljelentést az a sok agyatlan barom, aki lerohan fwk-be, és onnan yellez, hogy noobs get towers, kill galv... ez gyakran 15-20 embert is jelent, na én őket szoktam afk-nak jelenteni, a leecher-eket pedig békén hagyom - de csak av-n)
  • shaime01
    viccesebb amikor valakiről kiderül ,hogy leechelt már és közben nagyban oltogatja a népet. jó dolog ,hogy neten lehetsz bárki ^^
  • Oldern the 1st
    Nem, de ennyire vicces, amit csinálsz :)
  • shaime01
    remélem leesik majd egyszer ,hogy ettől csak szánalmasabb leszel. nem érdekel mit gondolsz rólam az meg ,hogy csak 1 témát tudsz felhozni ujra és ujra, ennyire unalmas az életed?
  • pries
    http://www.patches-scrolls.de/world_of_warcraft.php
  • Demeter
    Srácok most rakom újra a wow-ot és érdekelne, hogy honnét tudnám leszedni a full patch-et hozzá? Csak mert nincs nagyon kedvem megvárni míg a wow downloadere leszedi.

Thx!
  • maniac001
    Pedig van ilyen. De te biztos akkor is sorozatot néztél vagy könyvet olvastál amikor ezek történnek. Tényleg neked van monitor a gépedhez vagy csak belépsz emlékezetből és várod a sült csirkét?
  • shaime01
    "ts-en az allys kínai farmer hív 3 hordás kínai farmer rogue-ot, és már meg is haltál"

#.# ilyenről sem hallotam még
  • Fehercsoki
    Köszi!
  • panther112
    Félreértettél, csak akkor járna dupla honor, ha premade-ként lépnél be, premade vs. random összecsapás nem is lenne. A dupla honor így kellő mennyiségű embert motiválna, hogy premade-ben lépjen be, és szépen visszaszorulna a random bg.

Amúgy sztem a leechelés tiltása tisztán csak gazdasági fogás a blizzard-tól. Mert sok ember (és ez egyre növekvő tendencia) csal pvp-t akar játszani (az pedig valljuk be elég szánalmasan van kidolgozva jelenleg a wow-ban). A bg-k (számomra legalábbis biztosan, de szerintem nem avgyok ezzel egyedül )0 játékélményt nyújtanak. Viszont nagyon sok ember ezeket farmolja (és rengeteg a láma játékos, aki nem hetek, hanem hónapok alatt szedi össze az s1-et) a jobb felszerelés miatt. Miután megvan a felszerelése már előfizetett 2-3 hónapot az átlag játékos, utána jön csak rá, hogy nem tud vele mit kezdeni, mert mégsem vált félistenné az arénában (ami szerintem jelenleg az egyedüli élvezhető pvp része a wow-nak, bár minden patch-el egyre rosszabb lesz az is), ill. nem tud jó bg-t játszani, mert nincsenek premade vs. premade meccsek. Outdoor pvp pedig (az alapján a realm alapján, ahol én játszom -sylvanas) nem áll másból, mint, hogy a horda megnyeri az összes összecsapást, mivel 1-2 perc alatt 2-3szoros fölénybe kerülnek, ill. cen ref, sh city kapu... helyeket a wlock-ok mindenkit feldotolnak, farmoló helyeken rogue-ok campelnek (pl. Andrejcar, aki napi 2-3 órát campel elemental-on, arra várva, hogy mikor kezd el farmolni egy allys) Akik szeretnek kis erőfeszítéssel látványos sikereket elérni játszhatnak premade bg-ket, vagy csoportokba verődve mehetnek gankelni a farmoló helyeket, de ez szerintem inkább a 14 év kötrüli korosztály világa, és az értelmesebbje ott is gyorsan megunja. A tényleg jó pvp játékosoknak pedig ott van az aréna, csak ahhoz a legtöbbünknek semmi közünk (a hozzám hasonló, szabadidejének egy részét wowozással töltő játékosoknak az arénában sosem lesz esélyük komolyabb sikerekre). Viszont a pve rész érdekes, csak sanos egyre kevesebb embert vonz. (én is egy jó primitív állat voltam, hogy kifarmoltam az s1-et, lett azóta 3db s3 itemem, de annak se tudok örülni, mivel nem tudom használni semmire (pláne hogy raid builddel járok arénába). Visszabújtam a spellfire set-embe, és elkezdtem raid-ezni, pvp szerveren jó móka a lvlup, de 70esként csak hátránya van (pl. nálunk nem lehet elemntalokat farmolni rendesen, aki farmol, az mind kínai, leszállsz, rádwhisperelnek kínaiul, persze nem tudsz válaszolni, ts-en az allys kínai farmer hív 3 hordás kínai farmer rogue-ot, és már meg is haltál, gondolom uez igaz horda szempontból is). Ráadásul szét van vágva a pvp, és pve, 100g a retalent hetente, semmi kedvem erre költeni, annak ellenére, hogy sok pénzem van, aréna egyre inkább arról szól, hogy megfogjuk-e az oszlop körül travel form-ban futkosó healer druidát, avyg sem...
  • Tafaya
    Darude - Sandstorm
  • Fehercsoki
    http://youtube.com/watch?v=KgLRNxqyZmY Mi a címe annak a zenének ami a videó alatt megy?(nem off mer wowos videó:P)
  • s0n1c
    szemetek /öklét rázza
  • Mighty
    leech-pióca.
    Élősködik másnak a teljesítményén. Nagy számban AV-n vannak/voltak ilyen piócák, akik megbújtak valahol a pályán és ilyen-olyan módszerrel megkerülték az AFK-ba kerülést akár bot használattal és besöpörték a csapat által összegyűjtött honort/tokent.
  • s0n1c
    egyik content a wowban
  • Mighty
    Premade csak premade-del játsszhatna: szép hosszú várakozási időt eredményezne, a jelenlegi állapotban. Ha nagy ritkán összejövünk pl. AB-re 10-15-en, akkor a kb instant behívás helyett máris 5-6 perces sorban találjuk magunkat, és még csak a felszerelés szerinti besorolás van életben. Ha felszerelés szerint kb egyforma másik premade-et próbál beválogatni, az még jobban megnöveli a várakozási időt.

Premade ellen nyerni pugnak (a kétszer annyi honorért), bár nem lehetetlen (AV-n múltkor sikerült), de ismerjük el, hogy konvergál a nullához.

Egy STV hangulatú BG nem volna rossz. AV-t meg még mindig szeretem. Pár fős ideiglenesen összeálló csapattal tudunk jó kis meglepetéseket okozni az ellenfélnek.

A 2.4-ben bevezetésre kerülő változtatás miatt (nincs büntetés a honorkillek után járó honorra) én több órás WSG-ket vizionálok, ahol az egyik csapat beáll zászlót védeni és HK-znak orrba-szájba, mivel nincs vége ennek a BG-nek, ha nincs zászló capture.
  • Narxis
    Kérdezd shaimet. :)
  • PiszkosFred
    ..azt a pvpt, amelyet mar korabban a blizz is kicsinalt. Az, hogy most s1et ket heti farmmal osszeszedi barki, az mar csak egy rugas volt az amugy is doglott "testbe". Viszont pont emiatt az s1-honor dolog miatt, az a keves pvp is eltunt a wow standard bgirol, ami eddig esetleg itt-ott nyomokban meg letezett, meg ha 10 perc erejeig is. Arena viszont meg mindig premade vs premade, es bar az sem tobb mint "farm", meg mindig szorakoztatobb tud lenni, mint puggal bgzni. Bar, utobbi is "szorakoztato" neha, de a mosoly az orcankon nem orombol, hanem kinbol fakad... :)
  • OculusDei
    tudom noob vagyok de...
    pontosan mi az a leech?
  • Magh
    Az aréna szvsz önmagában is háromszor képes lett volna megölni a normális PvP-t.
  • PiszkosFred
    Az Arena talan pont ezert lett bevezetve... :)
  • s0n1c
    ez talán inkább a devek dolga lenne, nem a miénk, jah elfelejtettem, hogy ők szarnak rá
  • Magh
    PreTBC ez létezett, minden serveren megvolt az az oldalankénti ~30 player, akikből lehetett válogatni, összeszokott társaság, leader etc. Ma már egyáltalán premadet találni is nehéz, nemhogy pár órát színvonalas BG-vel eltölteni. Az a gond, hogy erre egy szűk rétegen kívül senki nem vágyik, ezeknek is a java már rég lelépett, nem éri meg kidobni a pénzte BG rewampra.
  • s0n1c
    úgy alapvetően a wownak sincs sok köze a pvphez
  • Oldern the 1st
    Így van, AB-WSG-EOTS premade vs premade WAR-t akarok, taktikus hadvezérek parancsait követő katonákkal, vérre menő kűzdelmekkel.

Alterac Valley meg speedtest, némi PVE-vel megspékelve, köze sincs a pvp-hez jelenlegi állapotában.
  • panther112
    Nem lenne szükség nagy változtatásokra. Pl. premade 2x annyi honor-t érjen, mint a nem premade, és premade mindig csak premade ellen játszana. AV kuka. A win komoly honor bonus-szal járna. És jó lenne még 2-3 10-15 fős bg. Sztem ez kb. elég is lenne ahhoz, hogy a játékosok érdekelve lennének a győzelemben, összeszokott társaságok alakulnának, akik hasonló ellenféllel találnák magukat szemben (sajnos a premade-ek java része nem jelent mást, mint 5 perces win-t, ami lehet, hogy sok honort hoz, de nem kevésbé unalmas, mint a random team). Néhányszor tudtam premade vs premade-et játszani, ezek tényleg jó meccsek voltak. De sajnos, amíg AV ilyen honor előnnyel rendelkezik nem várható színvonalas bg.

Hogy az AV-t hogyan lehetne értelmes játékká változtatni, arról fogalmam sincs, de nem is iagzán érdekel. Ha kivennék a játékból, nekem nem hiányozna... A hegemóniáját viszont jó lenne már megtörni.
  • Mighty
    Itt az alkalom, hogy fejtsd ki a terveidet a blizznek egy eddigi mindennél izgalmasabb BG ötleteddel. Természetesen balance-olva. -> suggestions forum
  • Tafaya
    Réggebben én is leechellenes voltam, de amikor zsinórban ötödjére bukó av 150 honorral, mert a sok barom elszáguld a tornyok mellett, majd farkasszemet néz a 2-3-4 marshallal amíg az allyk nem nyernek, na ilyenkor úgy kezdtem, hogy iárny a bánya, elfoglaltam, stealth és elő egy könyvet.

Btw tegnap lejárt az accom \o/
  • panther112
    Leechelés -> természetes következménye a döbbenetesen unalmas bg-knek (csináljanak olyan bg-ket, ahol élvezhető játékmenet van, vagy adják ingyen az honorért vehető itemeket - kíváncsi lennék hány ember járna bg-kre:) )
    Ninja lootolás -> súlyosabb vétség, mint a trade channel-ös lopás
  • shaime01
    mikor én leecheltem még nem volt büntetendő :/

-

ha jól tudom volt olyan guild aki visszakapta a lootot 1-1 ninjázás után és a megfelelő embernek küldték el amit a guild master jelölt ki.
  • Guest
    25 fősben való ninjázásra sem csinál semmit Blizzard, viszont a leechelés tiltott és büntetendő.

A többi stimmel :P
  • Oldern the 1st
    "szóval ha 25 fősbol ninjáz valaki lootot blizzard intézkedik "

mit intézkedik?
    Azt, hogy az illetőnek végrehajtja a paid character transfert, jah.
  • Oldern the 1st
    Pugozz sfk-t, de ne sírj, ha elviszik a lootot.
  • shaime01
    jah igen a leechelés csalás, megint eltévedtél maniac001 :)
  • shaime01
    csalok?:O
  • shaime01
    ez most majdnem értelmes mondat volt. :)

szóval ha 25 fősbol ninjáz valaki lootot blizzard intézkedik 5fős sima instában meg nem számit "bünténynek" ugyanaz a dolog. az meg ,hogy menj haverokal ok lv70en majd.. legtöbben utálnak karit szintezni én pl én szeretek. igy elég hülyeség mondani ,hogy ne pugozak sfk-t pl.. ^^
  • maniac001
    Fura azt olvasni hogy téged felháborít a csalás. te is ugyanúgy csalsz. Neked lehet másnak nem?
  • shaime01
    hát.. akor inkább nem szép dolog valaki elninjáz egy legendary lootot 25 fősbol akkor blizzard intézkedik ,hogy hajajaj akkor már 5fős sima instában is legyen ugyanaz
  • Tatyla
    ez elég jó kis oldal,most néztem a Frostshockon
  • Oldern the 1st
    Miért sértene?
    Te meg inkább grindelj, ha 50-es vagy, egy napon belül Outlanden lehetsz, ott meg már az emlékét is elfelejtheted ezeknek a kékeknek.

Partyzz azokkal, akiket ismersz (és nem leecher vér folyik bennük - mondjuk így nyilván nehezebb ;)