World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* 1%-a marad a mobnak amikor egy ütéssel 20akat szedsz le
Ha érdekel privbe küldj ajanlatot...
Jimi Hendrix
Elsõként tegyél a spirit tap-ra ötöt, majd kettõt az improved shadow word: pain-re, majd hármat a shadow focus-ra. Egyet a Mind Flay-re, majd ismét kettõt a shadow focusra. Kettõt az improved physic scream-re, ötöt a shadow weaving-re. Egy menjen a vampiric embrance-re, majd kettõ az improved vampiric embrance-re. Egy a silence-re,- egy a shadow reach-re. Öt a darkness-re, majd egy a shadowform-ra. Négy a shadow powerre, öt a misery-re. És egy a Vampiric Touch-ra
(én igy csináltam a papommal. De shadow form után 5 szinttel retalentoltam , és 5-öt nyomtam a wand specialization-ra disc ágon)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Indítottam egy papot (shadowpriest akar lenni) de mivel elsõ papom, fogalmam nincs a talentpontok elosztásáról...azt naggyából tudom mire kéne de a sorrendet nem. Tudom nub kérés de valaki leírná hogy kb milyen sorrendbe rakjam a talenteket? Megköszönném.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
Lattam egy printscreent wowbol, amin a terkepen latszik halvanyan a felderitetlen esz, es normal szinel a felderitett terulet.
Tudjaok esetleg, milyen mod csinalja ezt?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Eladó account! Arathor szerveren 70es majdnem full epic ench sámánnal (+pár 60as kari)
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
összekötne egy lánccal két fatörzset aztán az lenne a nunchaku 😄
csáknoriszos körbepörgõrúgása se lenne egy utolsó mutatvány ^^
az nwn-ben nagy fun volt, fõleg mivel megfelelõ skillekkel, meg cuccokkal valami 300%-os speed-del volt képest futni 😊
én már akkor a 20. boots of speed-emet kukáztam ki max. szinten, amikor ti még lvl 2-en keresgettétek manay-ban, hogy merre van lithor temploma 😄
még emlékszem rá, mikor az elsõ sorcererem húztam ott fel, aztán valami lvl 13-tól vagy mitõl volt control undead spell, aztán onnantól fogva dracolich-el rohangáltam mindenhol. asszem 1 délután alatt xp-ztem fel azt a karit maxlvl-re (20?) igy...aztán jött preacherman és lenerfelte 😄
anti hero
anti hero
;d
anti hero
Azt meghagyom a minõségbiztosítóknak. 😄
Na majd ha új GC-t kell vennem akkor már lehet így fizetnék, mondjuk fél évet.<#hehe>#hehe>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ON
xDDDDDDD
De ha nem vagy önmagad ellensége nem náluk tartod a pénzed. 😉
amúgy nincs jobb dolgotok, mint azon filózni, hogy mit dolgozom? o.O
(minõségbiztosítási mérnök amúgy)
menjetek inkább farmolni, vagy a strandra vazz' 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nos a válasz LEHET! <#vigyor>#vigyor>
Tegnap este a trial idõszak után simán levonta a full key igénylésemre a lóvét és jelenleg az elsõ hónapomat töltöm a WoW világában. <#eljen>#eljen>
Arathor szerver - Reptyle lv25 Druid <#nyes>#nyes>
mehetnénk ilyen thaimassage szalonokba ésatöbbi😉 meozni ;op
anti hero
anti hero
(utánanézni meg lusta voltam 😛 )
a karakterválasztó-képernyõ bal alsó sarkában lesz egy olyan gombocska hogy "Addons", kattints rá és bejön egy ablak, ahol a (már a játék mappájába betett = "felinstallált) saját addonjaidat tudod ki-be kapcsolni. ott bepipálod és kész.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10