1206
Heroes of Might & Magic IV
  • Lord Dragon
    :-)
  • akyyy
    sikerültk jeee:D:D:D

ugy csináltam hogy villámgyorsan el kell foglalni a felszinen lévő két várat. esetleg ha a gép hülye és védtelenül hagyja a föld alattit, akkor azt. majd amint lehet, nálam szerencse volt, karibarr kiment onnan, igy be tudtam venni, és még csak 2 honap telt el, fel tudtam magam tápolni ugy, hogy neki még vára se volt, és igy vigan kitudtam nyírni:D
  • akyyy
    megpróbálom majd holnap ezt a karavános módszert:D

a másik hőssel védő sereget? maradjon a várba?

az a baj hogy gauldoth ketten sem bírja kinyirni azt a szemét ellent, nem hogy egyedül. lehet hogy ez már csak kóddal fog menni
  • Zóanagyvarázsló
    Karavánozd össze folyamatosan a lényeket a térképből, hozzál létre egy védő sereget a másik hőssel. Gauldothnak elvileg már tudnia kell csaták után vámpírokat létrehoznia. Az AI milyen várvédelemben? Amikor én játszottam vele, nagyon gyenge volt, lehet, hogy megérné direkt elfgolaltani vele egy várat, majd ott rajtaütni.
  • akyyy
    nem megy, áá:(((
  • steweee
    telepítési sorrendet tudna vki mondani?

alapjáték
    hammer of
    tribes

közben vagy utána a peccs ?
  • akyyy
    de van, együtt vannak, lehet ez a gond?

megpróbálom most megint xedjére, a két erős höst külön fogom irányítani, azt teszem ehez a 27es szintü hőshöz, ami a másikhoz már nem fér.

jah meg a sok lényt nem alakitom át csontvázzá, lehet ez is az egyik gond. jól mutat ha 500 csontváz, mint 10 darab hernyó:D csak lehet gyengébb
  • Zóanagyvarázsló
    Én is körbe-körbe üldöztem, mert foglalgattuk egymás várát :)

Nem kéne lennie a Gauldothon kívül egy 27-es szintről induló ('s' betűs:) démon hősödnek is? Sajnos részleteiben már nem emlékszem a pályára, de emlékszem, hogy ennyire nehéz lett volna, az AI gyenge (bár nem tudom, hogy a patchek mit vltoztattak rajta), ha van egy erős hős, nem lehet gond.
  • akyyy
    a nekromantáknál, assezm az utolsó pálya, de nem biztos, 4 hónapom van arra hogy végivigyem, de mire eljutok hogy hogy ugy érzem elég tápos vagyok, és támadnám az ellent, akinek van 3 fullosan felépített vára, igaz, el vannak zárva, csak mire oda jutok hogy tánmadás, mind felnyitodik, a katonáit karavánnal magához csődíti, és igsykinyirhatatlanná válig. minden katonám nálam, és egy szimpla hős is el tudja fogllani az én városomat.

hogyan lehet mezt megcsnálni?
  • Zóanagyvarázsló
    Sajnos még nem volt rá időm, csak a játék telepítéséig jutottam el, de azóta kényszerűségből le is kellett formáznom a rendszerpartíciómat, így legkorábban hétvégén lesz rá időm. Majd a topikjában beszámolok róla néhány mondatban :)
  • Lord Dragon
    Nosza :-D Megnézted mrá a pályát amti küldtem? :-)
  • Zóanagyvarázsló
    Látod, kár türelmetlenkedni ;)
  • akyyy
    bazz, 1 nappal később mentek és lépek ki, akkor meglett volna, omg:D
  • akyyy
    ez még az alap game, szóval nem hiszem h bujkálna valahol:S de probálkozok, hátha
  • Zóanagyvarázsló
    Nagyon régen játszottam már vele, így nem emlékszema pályára, de lehet, hogy Fog of Warnak köszönhetően még bújkál valahol serege. Gondolom, ha letelik az egy hét, akkor úgyis veszít.
  • akyyy
    élőhalott kampány, első pálya. ki kell nyinri a zöldeket, elvileg kinyirtam igaz em jött fel az ablak hogy megöltem az zöldeket, és csak akkor enged á ha kinyirom a zöldet, de egy zöld sinc s sehol:(
  • Lord Dragon
    :-) Majd számolj be, hoyg tetszett e vagy nem:-)
  • Zóanagyvarázsló
    Rendben, érdekel a pálya, szívesen megnézem. A [email protected] -ra átküldheted. Esetleg egyszer összehozhatunk multit is, bár nem tudom, mikot érnék rá.
  • Rundstedt17
    a 3 kiábrinditó volt a gép csalásai miatt,igaz legalább kihívás is:D
  • Lord Dragon
    Azért jobb a morál rendszer a 4-ben olyan szempontból, hog yki mikor kap, mert ott max 10-10 lehet a morál és luck és hát amennyi morál annyi 10% esély rá. De a 3-ban nem így van hanem max 3-3 lehet. és ugye 1-es morálnál ELMÉLETILEG: 4,1 % esély, 2nél 8,2 % 3nál 12,4 % legalábbis ezt írta a heroes 3 kézikönyv. Ja és az nem tudom feltűnt e de négyes morálra ritkábban lehet kapni mint 3-asra a gépre si igaz meg rád is. olyna mintha 3 fölött visszapörgetné: 1morál, 2morál, 3morál, 4 morál = 1, 5=2, 6=3 ismét jó. Szerintem íg yszámolja sajna, és luck-kal is így volt egy ideig, de aztán az egyik patch-ben ki is javítottál hoyg max 3 lehessen és ha több van akkor kiírja hogy mondjuk:
    Expert Luck +3
    Clover of fortune +1
    Spells -1
    és így 3 lesz, ah leveszed a lóherét nem lesz ott a Spells-se. De nem tudom a morállal miér tnem csinálták ezt meg. A nlgyben reálisan osztogatta a morált, cska az nem tetszett hoyg csak annyi votl hoyg előbb lehetett kezdeni meg 2x jönni. és így ha mindneki morált kapott, akkor mindenki előbb kezdett tehát midnenki az eredeti sorrendben jött, de legalább reálisan osztotta:-) Amúgy a gép olyan diplomata mint állat. Few pikeman-re a szemem láttára állított be Pack os Cristal Dragont míg engem előtte már egyszer megtámadtak sokkal nagyobb csapatra csak Load-oltam. Össze lopja magát mindig a gép diplomata tárgyak és diplomácia nélkül is de ha van neki akkro meg aztán iszonyú irreális dolgokat állít be a kis csapatocskájára:-) Ja a Grált meg zsinte lehetetlen kiásni ha nem a te területeden van alpba, mert a gép mrá akkro kiállsa legtöbbször amikor még csak egyetlen Obeliszket nézett meg és már lát egy nagyon pici darabot:-) Megy is és körbeássa. Nem tudom nekem kampányban nem jöttek olyan irreális dolgok egyszer vittem cska ki a kampányt, soha nem azér tjátszottam vele hanem a Hot Seat-ért:-) A kampányt is kivittem egyszer de szeirntem elég könnyű volt a Roe-meg a AB-nek is a kampánya, meg nem szeretem mert le van korlátozva hanyadik szintű lehetek és egy idő után értelmetlen egy pályán játszani, pedig mgé közel se vittem ki de fejlődni mrá nem tudok és azt nem szeretem ha csak úgy játszok fejlődés meg nincs. Ezért inkább elkezdek 1-1 pályát.

Hallod azt mondod, hogy volna kedved játszani. ajánlhatok egy pályát? Az a neve Ivanhoe, nem tudom megvan e alapból de ha nem akkor el tudnám küldeni E-mailben esetleg:-) Jó pálya és nem kezdőknek, szeirntem élveznéd. Én párszod nekiláttam mire sikerül kivinni, de végül meglett:-) Na mit szólsz? :-)
  • Zóanagyvarázsló
    A gépelési hibákat epdig elnézem, sajnos nekem is sikerült párat ejtenem :)
  • Zóanagyvarázsló
    Én is így szeretek játszani, jó nagy térképen, az elejéna szomszédok elfogalásával erőnyt szerezni, majd fejelsztgetni a hősöket, fekőrölni az ellenfelet, kiásni a grált. Volt rá példa, hogy délutántól reggel 8-ig képtelen voltam abbahagyni a játékot. Nem is merem most feltenni, pedig kedvem lenne hozzá :)

Egyébként az említettnél sokkal pofátlanabb csalásra is képes a gép. Nálam a RoE Stronghold/Fortress kampányának (Spoils of War?) harmadik pályáján művelte azt, hogy felbukkant 11 ezer(!) Chaos Hydrával, illetve 126 sima Hydrával. Én az elvileg lehetséges leggyorsabb módon jutottam el a level 7-es lényig, így is 54 Ancient Behemothot értem el csak, pedig kivásároltam mindet, és - emlékeim szerint - egyet sem vesztettem.

Ebből a szempontból a negyedik rész volt a legkorrektebb, vele is játszottam nem keveset, és sem ilyet, sem az általad említett morál-, szerencse, illetve rezisztanciacsalást nem tapasztaltam.
  • Lord Dragon
    Én is minddel jól szoktam szórakozni:-) Igazából lehet, hogy az 1. egyet nem értésünk abból is eredhet, hogy más játékstílusban játszunk:-) Én általában L-es XL-es pályákon szoktma játszani és az elején csak építkezek meg azon töröm magam hogy nem tudjanak villámháborúval megverni, majd a végén mrá midnig a saját oldalamra állítom az időt. Szoval mindig az elhúzódó játékokra alapozok inkább ezért se szeretem az S-es pályákat mert túl gyorsan vége van és az nekem ha nyerek ha vesztek nem hozza azt az igazi hangulatot mitn amikro órákat ülünk többen egy játékon és nyomjuk, nyomjuk, nyomjuk :) A heroes III-ban istenem mennyit tudnék sztorizgatni arról hoyg milyne pofátlanul csal a gép, vagyhát enyén szólva is saját oldalára állítja a szerencsét:-) Egy esetet hadd idézzek fel:
    Váramat megtámadták, ugye heroes 3-ban azért jóval kevesebb csapattal megvédtem a várat mitn amivel rámtámadtak ha azonos szintű, képességű hős votl a támadó és a védő. Szoval rámtámadtak, két nagyjából egyforma szintű hős volt, én a Rampart várat védtem. Rámtámadott eg yiszonyat vegyes csapat:
    - 15 Manticore
    - 150 csonti
    - 1 giant
    - 200 mester gramlin
    kb ennyi is ovlt a többi hely üres volt. hát mgé belement előtte jól a Kriptába si amit már kifosztottam szoval mgé minusz morált kapott a srác jött is elelnem -3 morállal. nem sok manája volt a hősömnek de experten nyomtam midnent mert olyan területen voltunk. másik hősnél 1 mana, nagyon jó. nekem kb harmada ilyen erősségű csapatom votl castle-el gondoltam ezt most jól szétverem. Hát mivel nyissunk slow jó is lesz nem szimpi az a manticore. hát.. el is nyomom .. semmi se történik ... hűűűha 4ből 0 .. ez ám a resistance... ok.. marad 20 manám a 25 ből manticore beáll a fal mellé többiek is, senki nem kap minusz morált tőlük, ok. Köv kör. hát maradt mgé 20 .. mti cisnáljunk .. óó berserk... nagyon jóóó manticore-ra... imádkozok ... rá is megy óóó nagyon zsír.. minnyá kihal az összes csont mellette. kimarad a manticore a rossz kedve miatt... na mind1.. közben azért a gremlin aprít. lövő egységem nincs. Ezután azt lehetett látni hogy a következő 5 kör alatt minden körben kimaradt a manticore, baliszta lezúzta mrá a várfalamat egyetlen helyen + az összes toronylövészt előtte. ki nem megyek mert elég kicsi csapattal kimék vissazütésből megvernek... hát 6. körre lemegy a berserk a manticore-ról, hoppá 6 votl cska a power skill-em ezt nem hiszem el.. és már jön is repül be és üti a fejemet nem marad ám ki.. hát elvesztettem a váramat pár jó tárggyal ami még a hősön volt és termelt. Nade persze hagytam volan én nagyobb védelmet dehát csak úgy odaszületett a srác Dimension Door-ral a hegy másik oldaláról pedig az összes várból ki volt tiltva az össze sközlekedő varázslat ahoyg utólag megnéztem a szerkesztőben a pályát, de votl azért egy piramis amiben gólemet lehetett ölni 5. szintű varázslatért. Nos eg yilyen piramis votl a pályán egész pontosan...és abból muszály votl ilyet tanulni:-(
    Na ennyi a kis sztori, de hát a nem csalna a gép akkor esélye se lenne még 200%-on se nem igaz? :-))

UI.: Ne tessék szidni a helyesírásomat mert tudom hoyg szar, mert gyorsan írok és nicsn kedvem vissaztörölgetni:-)
  • Zóanagyvarázsló
    "Abban nem értek viszont egyet a nagyvarázsló úrral, hogy mindneképp Combat-et kellett volna választani a 4-ben mert sok Immorality potionnal tárgyakkal aztán a varázslót nem a legfőbb frontvonalba helyezzük stb. szoval én mindig megcsináltam hoyg ne haljon meg combat nélkül se."

A Potion of Immortality valóban alapkellék volt a hősöknél (az immorality némileg mást jelent:), de a gyors terjeszkedéshez a játék viszonylag korai szakaszában korántsem lehetett ipari mennyiségben használni. Eleve épületet kell külön hozzá felhúzni (én a gyors és gyors lényképzőkre szoktam menni), ráadásul darabja 1000 aranyba kerül. Ezt több hőshöz, ráadásul több adagban kigazdálkodni az elején nem lehet. A gépi intelligencia viszont úgy van beállítva, hogy állandóan a hőst vegzálják, olyan képességek pedig még egy tapasztalt, elbújtatott Combat képességgel nem rendelkező hőst is megölhetnek, mint a Fire Breath vagy az Area Attack, a különböző mágiákról nem is beszélve, ugyebár a Magic Resistance is a Combat alá tartozott. Persze egy Life Magicben jártas hős a Heavenly Shield varázslattal - úgy ahogy - kiválthatja a Combatot, de összességében továbbra is egy kezdő hős alapvető képességének tartom. Én is fejlesztgettem nélküle nagyhatalmú varázslót, nem lehetetlen, de az a hős önmagában mindig félkarú óriás marad.

"4-ben nagyon jó ötlet például a karaván, nagyon tetszett, háromból nagyon hiányzik nekem."

A karavánnal egyetértek, valóban jó ötlet volt (bár én megvagyok nélküle is), de egy korábbi részből nem tudom hiányolni. Az első részből sem hiányolom a manapontokat.

A többiben nagyrészt egyetértek, ezért is nem reagáltam mindenre. Nekem is a harmadik rész a kedvencem, de őszintén szólva némileg erőltetettnek érzem a rangsorolást, mert mindet szeretem, mindet elő szoktam venni, és minddel jól is szoktam szórakozni.
  • Lord Dragon
    Noh! Csak úgy füstöl a fórum úgy beindult :-) Akkro én si elmondanám a saját véleményemet. Én nem szidtam az 5 Skill rendszerét cska úgy látom, hogy egy adott várban nem csak harcosoknak vagy varázslóknak kéne lenni. Szoval pl.: ha bármelyik hőst választom a heaven-ben az mindenképpen harcosabb jellevű lesz a sok atack meg defense miatt amiket úgy kap és alapból varázsló stílusban nem is lahat játszani. Minden várban csak harcos vagy csak varázsló van nekem ez nem tetzsik az 5-ben. És az sem tetszik az 5-ben, hogy hatalmas ugyan élethű hegyek tereptárgyak vannak, de így mitn ahoyg mondottam annyi helyet el is foglalnak ezek a pályán hoyg az XL_es pályánál az az érzésem hoyg legfeljebb L-esen játszok. (persze sok midnen nagyon tetszik de azért mondom azt ami nem tetszik mert abból midngi kevesebb van hiszen Heroes FAN vagyok:-)) Szerintme is egészen jól el lehet lenni szuperképességek nélkül az 5-ben.

Abban nem értek viszont egyet a nagyvarázsló úrral, hogy mindneképp Combat-et kellett volna választani a 4-ben mert sok Immorality potionnal tárgyakkal aztán a varázslót nem a legfőbb frontvonalba helyezzük stb. szoval én mindig megcsináltam hoyg ne haljon meg combat nélkül se. Két hőssle mentem mindig egy harcos egy varázsló. VIszotn potn a 2 hősöm miatt volt nekem mégúgy is sablonos a gém mert előbb utóbb mindne hősnek ugyanazok a képességei lettek meg mert 4 harcos és 5 varázsló képesség volt összesen a főképességek közül elég sablonosan alakult a fejlődés nem votl meg az izgalom mitn a 3-ban, hoyg úristen mikro kapok vmi szar képességet amirko mrá minden EXpert. Szintén hihetetlen sablonra vall hogy az ugyanolyan típusú épületek a 4-ben mindne várvan nagyjából ugyanott ovltak pl.: behemót meg hasonló szint jellemzően minden várban középütt a főcsávó.

Én személy szeritn a III-at találom a legjobbnak az imádom a legjobban, de hát mindenki más beállítottságú és mást szeret jobban, baj si lenne ha egyformák lennénk.

4-ben nagyon jó ötlet például a karaván, nagyon tetszett, háromból nagyon hiányzik nekem.
    A zenéje mind3 játéknak egyformán nagyon tetszik.
    A háromból az Armageddon1s blade-del játszok mert a SOD_ot annyira nem szeretem de eljátszok vele, szeirntem kisit elvetették a sulykot az irreális tárgycsinálásokkal de az Armageddon's blade az nagyon tetszik úgy ahogy van, persze mai szemmel nézve nem a legszebb már a grafika, de engem ez soha nem zavart nekem mrá azért tetszik a 3 grafikája mert annyira jó a 3 -nak a hangulata hogy elfeldtet velem mindent amikro 1-1 hosszú éjjszakán többen ülve 1 gép előtt iszonyat jól érezzük magunkat belefeledkezve a Heroes 3ba :-) Persze 4-el és 5tel is játszottunk hasonló jókat. 3-hoz van vagy 1200 pályám de már annyira sokon játszottam, hoyg alig van új, rendszeritn random-map olunk. Én is próbáltam a háromban sé négyben egyaránt pályaszerkesztéssel. Csináltam is a több kisebb melett egy egészen nehéz XL-es pályát. Persze leteszteltem és simán kivihető, de azért nem kezdőknek találták ki.

Minden esetre elég elvakult heroes fan létemre szeretem is mind3 játékot eléggé:-) De mégiscsak a 3 a szivem csücske ott is figyel eredetiben a polcomon:-) Majd írjatok még kíváncsi vagyok mindenkinek minden építő jellegű hozzászolására! Üdv! L.D.
  • Zóanagyvarázsló
    Tényleg jó rendszere volt, de engem kissé zavart, hogy minden hősnek kötelező jelleggel fel kellett vennie a Combat képességet, ha nem akart hamar elhalálozni, ott ez jelentett kötöttséget. Másrészt hiányoztak a megszokott növelgethető primary skillek, és egy mágust is csak a szintlépős skilljei tettek nagyhatalmúvá, s nem a Spell Power - szerintem kombinálni kellett volna a kettőt. Az ötödik részben tetszik, hogy egy adott bizonyos csoporton belül (pl. Attack) nincs lehetőség megszerezni az összes skillt, hanem választani kell, illetve a választási lehetőségeket befolyásolják a hősök típusai.
  • Rundstedt17
    A 4 rendszere skill rendszere sokkal jobb mint az 5-é
  • Zóanagyvarázsló
    Ha ilyen "érveid" vannak, akkor inkább ne akarj ebbe a kérdésbe belefolyni. Lehet, hogy meglep, de lehet értelemsen is beszélgetni a témáról, fikázás és elvakultság nélkül.

A HoMM V-ben nagyon jó ötlet az elérhető szuperképesség, és logikus is, hogy nem egyszerű elérni. A túlzott kötöttség, illetve a kampányokban való megszerzésének kvázi lehetetlensége mégis aláássa a rendszert. Ettől függetlenül, ha a az egész ötödik részbeli skillrendszer csak a szuperképességeket jelenti, akkor elég szelektíven állsz hozzá az értékeléshez, atok nélkül is jól el lehet lenni.

Egyébként nem azt írtam, hogy szuper, hanem:
    "átgondoltabb kidolgozással zseniális lenne,"

A HoMM III pedig egy 1999-es játék, nem értem, miért várod el tőle, hogy összettebb skillrendszere legyen, mint a IV-nek. Talán Doomot is szidod a grafikája, illetve a fizika hiánya miatt? Mindenesetre ezek után tényleg vicces, hogy a HoMM IV grafikáját véded, mely tök elavult gagyi. (Ezt természetesen nem gondolom komolyan, csupán a te stílusodot és hozzáállásodat próbálom ezzel pellengérre állítani. Miért nem tudsz dehonesztáló kifejezések nélkül beszélni ezekről a kiváló játékokról? Miért nem reális dolgokat vársz el egy régebbi játéktól?)
  • Rundstedt17
    Ja szuper az 5 fejlődésrendszere teljesen meg van kötve a kezem....A 3 meg gagyi
  • Zóanagyvarázsló
    Érdekes dolog ez, mert a harmadik rész skillrendszere egyszerű és nagyszerű volt, de megérett változtatásra, éppen ezért a HoMM IV rendszere sem lett volna rossz, de ott a hősök spéci képességek híján elveztették az egyediségüket (az egyediség nálam nem egyenlő félistenség...), akár kétszer meg lehetett venni ugyanazt a hőst. Ezt a negyedik rész kampányaiban, a jól kidolgozott sztorikkal és jellemrajzokkal jól egyensúlyozták, de olyan, hogy kampányon kívüli kedvenc hős, nem létezett már.

Az ötödik rész skillrendszere szerintem átgondoltabb kidolgozással zseniális lenne, így is ötletes és szükséges változtatásnak tartom, ugyanez a véleményem a mágiarendszerről. Tetszik annak a megoldása, hogy végre egy bizonyos hőssel tényleg a hozzá tartozó típusú lényeket érdemes használni, s nem mindig a legerősebb lények keverése a leghasznosabb. Bár ez korábban a sorozat védjegye volt, igazság szerint valamilyen szinten mindig zavart.

Ha már fentebb megemlítettem a negyedik rész kampányait, felhoznám azok legnagyobb negatívumát is: sszinte végig ugyanolyan várak ellen kellett küzdeni, mint a sajátunk, ez nálam a kidolgozott sztori ellenére is hangulatgyilkos volt - a vámpírokat (illetve jó pár varázsalatot) sem lehetett megfelelően kihasználni a Death ellen. A másik súlyos hiba (gondolom patch javította, őszintén szólva sosem patcheeltem, és a kiegeket sem próbáltam ki, bár itt vannaka polcon) a várvédő AI volt, gyakorlatilag semmit sem csinált, és mivel a szokásos tornyokat kiszedték, így óriási túlerőket lehetett így legyőzni.
  • Lord Dragon
    Arról nem is beszélve hoyg nagyon borzalmasnak találom azt is hoyg minden várban csak ugyanolyna hősök vannak. Tehát az elhet hoyg a caste-ben vagy heaven alapvetően van griff vagy paraszt.. stb speckós hős, de mindegyik harcos és nincs olyan harcos vagy varázslóval indulsz választani lehet. A heroes IV-ben meg minden hős egyforma ott van harcos vagy vari de ennyiben ki is megült... mindegyik harcos ugyanazzal a képességgle indul é a varik is 1-1 váron belül. Szoval szeirntme a hősrendszer meg a skill rendszer mgé midngi a III-ban a legkirályabb, Ez csak az én véleményem:-)
  • Lord Dragon
    Szerintem totál olyan a heroes V -nek a grafikája mintha a warcraft III-ra néznék és mivel nem vagyok annyira war-fan ezért annyira nekem se tetszik, de azért nem rossz, inkább azzal van a bajom, hoyg szeirntem egy ilyen játéknak felesleges a 3D, hatalmasak a tereptárgyak és méretarányosak az 5-ben ez alapvetően jó, csak éppen a sok tárgy úgy befoglalja a helyet, hogy még a legnagyobb XL-es pályák is kicsinek tűnnek az 5-ben, az XL-es kb olyan mintha M-es vagy maximum L-es pályán játszanék a 3-ban vagy a 4-ben.
  • Rundstedt17
    A heroes v grafikája bennem is hasonló érzéseket kellt
  • bgabor
    Számomra még mindig szép a grafikája a heroes 3nak, sőt a heroes2nek is (1997). Viszont a jó hét évvel fiatalabb Heroes V grafikájától hánynom kell, annyira ronda, és a stílusa annyira idegen a Heroes sorozattól.
  • Lord Dragon
    Hát egyszerűen, csak megszerzed az elején a kis köves kocsit és akkro a tied lesz a vár ami ott van az elején. A köves kocsit meg ott találod ha hajóval átmész a másik oldalra ahol víz van hajóra szállsz sé ott egy csapat ami védi a köves kocsit. Megszerzed, várhoz viszed és lesz egy várad. És ennyi innentől meg cska ki kell nyírni mindenkit. Ennyi, semmi különös.
  • Cobra.
    Természetesen csak a barbár első pályát.
  • Lord Dragon
    AZ tény, hogy a várak belülről szeirntem egészen szépek, a külső grafikával néha úgy járok azér thoyg vmi nagyon szép játék után mondjuk oblivion, leülök Heroes III-azni kicsi nagyon "kockás" érzésem van, de ennek ellenére szerintem si a Heroes III minden idők legkirályabb játéka és nekem is tetszik a garafikája még így is :-)
  • Zóanagyvarázsló
    Én sosem a grafika modernsége alapján döntöm el valamiről, hogy szép-e vagy sem, sokkal inkább a látványvilág hangulata, egyedisége, egységessége és művészi értelemben vett szépsége am eghatározó. Ennek fényében számomra eleve érthetetlen a HoMM 3 grafikájának legagyizása, számomra a mai napig az egyik legszebb játék.

Egyébként ha előveszek például egy régi kalandjátékot, mely "elavult" rajzolt grafikával, ha van stílusa, akkor is tud tetszeni, ha nem is játszottam vele. Már ennyire öreg játékos lennék? Én nem hiszem.
  • Rundstedt17
    Pontosan:).Szóval azt mondom egyik rész sem rossz:).Nah meg az sem tetszett hogy a hős alig részese a csatának.
  • Lord Dragon
    Biztos vannak sokan, akik jobban játszanak a heroes gémekkel, mint én de azért minden nagypofájúság nélkül nem érzem magam én se a legszarabb játékosok egyikének, és ha a 3-al, vagy 4-el vkinek volna vmi kérdése amti nem vág akkro akár MSN-en is megbezsélgetjük, segítek szívesen, de csak akkor ha tényleg szereti az illető a játékot :-)))) Olyan alapon hoyg heroes-osok tartsunk össze:-) [email protected] az MSN címem:-) Üdv mindenkinek!