1206
Heroes of Might & Magic IV
-
#966 hy!
remélem jár erre valaki
a heroes 4-hez feltettem a Heroes IV The Gathering Storm HU kiegészítőt és játék közben nemtok rányomni a varázslatok és a csata közbeni beállítások gombra mert külömben kilép a winbe. próbáltam felrakni javítást a 2.0->2.2 és 2.2->3.0, de nem müxik. amúgy nekem nem crackes változat van
mit csináljak??????
plíízz -
Braveheart #965 Hali az jó ha így installálom a játékot:
Homm4, Gathering Strom, Winds of War
Az alap game elég ratyi de a kiegészítőkkel együtt már jó -
Mihail #964 Lehet vhogy multizni vele? mert közvetlen tcpip nem megy, gamespy meg egy kalap szar!? -
Mihail #963 ok
thx -
Hegylakolaci #962 Szerintem ez a legfullosabb magyar oldal.Itt néz körül.
http://heroes.hardwired.hu/ -
steweee #961 lesz vmikor 5. része? -
Mihail #960 Tudom hogy kering egy ilyen a neten csak nem találom! Leírja hogy mennyi a néhány, a horda, a sok, a légió meg stb.!!! nagyon kéne! thx -
Mihail #959 Sziasztok! Kérlek segítsetek, keresek egy leírást a heroes4-hez, ami megmodja hogy pontosan hány lény van egy hordában meg stb.! Tudja vki hogy hol lelhető? -
kaszacska #958 A 2.0-as magyar verziohoz kereses nocd cracket, valahol elhagytam a cd-met...
koszi! -
#957 Hi emberek!
Ha valaki olvassa még ezt a fórumot, az segítsen már léccy!
A problémám az, hogy az mh4 (version 0.06)progival beraktam a 3 városainak zenéit az idétlen operaénekesek helyett, de most meg nem szól semmi, úgyhogy kénytelen voltam visszamásolni az eredetit. Ha működik valakinek írjon, kösz előre is! -
inaki ramirez 1 #956 urak,én a 2.0 magyar mp verziohoz keresek nocd creck-et......
koszi elore is.....
-
#955 lesz,itt nézd meg
-
#954 vhol olvastam róla, hogy lesz 5 -
#953 nincs mit -
steweee #952 várható folytatás? -
Pontius #951 Ok köszi -
#950 kérdezd + itt -
Pontius #949 Hali, magyarítást honnan tudom leszedni? -
gabifafnir #948 Csak akkor van szövetségesed amikor olyan a pálya,tehát te nem tudsz senkivel sem szövetségre lépni. -
#947 Valahonnan melyrol fel ezt a topicot is.
Kerdesem: lehet-e a jatek folyaman valamikor masik jatekossal szovetsegre lepni?
Vagy csak ha olyan a palya, ahol szovetsegesekkent kezdunk, akkor lesz szovetseg? -
Hegylakolaci #944 Egyértelmü a heroes III-nál is felment az armageddons meg a shadow söt még az a sok 1 kampányos rókabörlehuzások is. -
ERIC CARTMAN #942 Hát senki sem játszik a warlordsIV.gyel? -
#940 Nekem volt pár pálya, ahol ki tudtam cseszni az ellennel : az olyan pályákat, ahol egy spec várat kell bevenni, gyorsan elintézheted --> mindig akkor ugye beraknak a várba egy giga-hőst, akit marha nehéz leverni - namármost ez nem marad a seggén a várban, hanem mászkál...néha úgy eltakarodik a vártól, hogy azt sem tudod hol van...így volt az, hogy néha pár embert kellett csak lecsapni...persze, amint meglátja, hogy iszkolsz a vára felé, ő is megfordul, és pörög vissza...csak hát késik egy ütemet :) -
balty #939 Hát azért az előző pályát meg annnyival könnyebb volt, ha támadsz be minden semleges haderőt el sem éred a megfelől szintet. Ezért állítom, hogy itt valamit elszámoltak. Ráadásul a hős végig dumál, hogy gyerekjáték lessz bevenni a várakat. Majdnem saját kezüleg végeztem vele:) -
#938 szerintem nem....így legalább van kihívás....nem rögtön végigdarálod az egészet
ha ez is kevés, játssz egy sima játékot champion fokozaton....na AZ durva :)
semmid nincs az elején, az őrző állatkákhoz hozzá sem tudsz nyúlni, az ellen meg plusz sereggel indul -
balty #937 Azóta átvittem, de ennyire még sose kellett taktikáznom. A nehézségi fokot kicsit elszámolták. -
#936 Nem olyan durva.....egyszer nyugi, sikerülni fog.....voltak pályák, amiket én is százszor kezdtem újra, mert megcsaptak -
balty #935 Szinte nincs mit összeszedni. Már vagy 10* kezdtem újra. Most a 2 hónap végén tarok. Hiába gyözök le nagynehezen egy kemény hőst 1 hét és még keményebb jön. A bányákat próbálom ellenörzésem alatt tartani és két várat. De most már tényleg olyan erő jön, hogy nemtom legyőzni. Wz azért kicsit durva. Ezen a pályán valamit nagyon elszámoltak. -
#934 nem jó ötlet, mert ha ezt teszed, vhogy az ellenfél 8-szor akkora sereggel fog bevigyorogni a váradba....tapasztalat
a megoldás : állandóan mászkálj, szedj össze minden szart, állat-lelőhelyeket foszd ki, és így egyenlőbb leszel -
balty #933 Én normál fokozaton játszok és nem látok rá esélyt, hogy gyorsan végig vigyem. Estleg, ha bezárkozok a váramba és nyomok 40 kört talán célra:) -
#932 nehéz fokozaton végigvittem....igaz nem egyszer csaptak agyon már az elején :))....de sikerült -
balty #931 Valaki játszik a Heroes of Might and Magic: Winds of War-al?
Úgyanis a barbáros hőssel a küldetés elég érdekes. Az első 2 nagyon könnyű volt. Az utolsó pedig annyira nehéz, hogy szinte már vicces. Valaki játszott vele? -
#927 Tsá
Valaki irjon nekem emailban linket, hogy honnan lehetne leszedni map-eket a játékhoz.
cim: [email protected]
elöre is köC -
#925 #921... -
#923 king's bounty-t a régi idők kedvéért lenyomtam megin :-) klasszisokkal jobb még mindig,mint a heroes sorozat bármelyik tagja :-) -
Harek #921 HI
Itt nézz körbe: heroes.hardwired.hu -
#919 Koszi a valaszt!
Akkor asszem belekezdek, bar nem bantam volna, ha ne adj Isten egy uj var, vagy uj skil-csoport jelent volna meg. Na de mindegy vegulis mar megszokhattuk a 3DO-tol ezt a fajta missiondiskeket. :) -
#918 Szia !
Csak azt tudom mondani neked , ami az áprilisi GAMER-ban is benne volt .
Ezúttal mi vagyunk a hódító agresszor és egyszerre öt hőssel is .Mindegyiknek öt különböző hódító hadjárata van , de a végén a főváros ostromakor egy vidám mindenki-mindenki ellen csatában lesz részünk sok csavarral és meglepetéssel ( és ez a legjobb a kampányok között ).
És mit kapunk még ... 47 új önálló pálya , 3 új lénytípus ( negyedik szintű extrabrutális figurákat ) és 3 új lényképességet .
Összességében egy jól sikerült kiegészítő , már ha HOMM4 fun vki .
Game Notes:
The Heroes of Might and Magic: Winds of War campaigns take Heroes players to the land of Channon, a large and populous kingdom occupying most of a northern continent of Axeoth. The kingdom has become the target of no less than five invading armies who covet its lands and riches.Players will assume the roles of the five conquerors, each staging his own uniquely driven invasion, before facing a showdown for final control of the shining capital city of Channon.
Game Features:
* 20 new single scenario maps created by New World Computing - plus 20 contest-winning fan map submissions.
* 6 new Heroes campaigns and 3 original creatures.
* New adventure objects - including 6 new creature generators.
* New Campaign Editor features - including customizable object painter.
* All new music track. -
#917 Sziasztok!
Erdeklodnek, hogy milyen ujdonsagok vannak a Winds of War -ban a The Gathering Stormhoz kepest?
-
#916 Inditsd ujra a telepitest folytatni fogja es befejezi