Heroes of Might & Magic IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC-DOME
2002. szeptember 12.
Heroes IV multiplayer patch
Megjelent végre a sokat halogatott többjátékos javítás a Heroes of Might and Magic IV-hez. A javításhoz elõbb fel kell telepíteni az 1.3-as verziót is csak utána lehet felrakni az új 2.0-at. Letölthetõ a 3DO szerverérõl.
GAMESTAR ONLINE
HoMM IV Addon GOLD
<2002-09-13 @ 07:33 - ZeroCool>2002-09-13 @ 07:33 - ZeroCool> (kommentek: 1)
A 3DO fórumain elárulták (Thanks GameSpyDaily), hogy teljesen elkészült a Heroes of Might and Magic IV: The Gathering Storm kiegészítõ lemez! Vagyis a játékos arculatok néhány napon belül ismét néhány álmatlan éjszakára számíthatnak!
Kell ennél több vkinek !? 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Remelem nem hazi sufni-buher kiegeszitorol beszelsz?
3DO-s kiadasu kiegeszito meg nincs kint!!!!
Bizzunk benne, hogy nem varatnak meg bennunket a 3DO-s fiuk es tenyleg ki fogjak adni osszel az elso HIVATALOS kiegeszitot. Abban mar lesz multi is, es nehany uj egyseg es hos. Lesznek uj kalandok is, de uj varra ne is szamitsunk 😞...
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
egyszerûen isten ez a játék, ha lesz multi, mégnagyobb lesz

2002. augusztus 29.
HOMM IV: The Gathering Storm infók
Friss és részletes információk láttak napvilágot a Heroes of Might and Magic IV kiegészítõjérõl. A Heroes of Might and Magic IV: The Gathering Storm névre keresztelt programban hat új küldetéssorozat lesz, több mint húsz új pályával. Négy új lény kap helyet és tizenhat új varázstárgy. Új képzettségek, új zenék és ami talán a legfontosabb a multiplayer rész is a részét képezi majd. Természetesen az alapjátékra szükség lesz hozzá. A The Gathering Storm az õsszel kerül majd a boltokba .
Azt hiszem , hogy ez minden HOMM rajongót érdekel .
Mindegy téma részemrõl befejezve, bocs mindenkitõl az off-ért.
Feltettem egy kérdést. Ha nem tudsz rá válaszolni, csak idióta megjegyzéseid vannak, akkor légyszíves tarts meg magadnak.
Közben már újra is kezdtem.
Ja, még valami. A kiegészítõ mikor jelenik meg? Esetleg ha már megjelent, nem tudtok címet, ahonnan le lehet szedni.
Köszi
Nemrég kezdtem el a játékot, a kampányban a 4-5. küldetésnél járok.
Ez az a pálya, amikor nincs váram meg semmi ilyesmi, csak az elõzõ pályáról hozott hõseim. Az a baj, hogy le kellene verni egy csomó baromi erõs sereget, úgy hogy a hõsök nem halhatnak meg.
De mivel nincs vár a térképen, ezért csak hetente 2 monk meg 2 crusader szerezhetõ be. De ezekkel meg nem bírom lenyomni, mert közben az ellen gyorsabban tápol.
Van valakinek valami tippje.
Köszi
Azt hiszem az otodik hadjaratot csinalom (rend lenyekkel vagyok, egy kislannyal kezdek).
Mar a Dzsinnel megyek, hogy elfoglaljam a Sarkany temetot, de nem enged be, mert kene neki valami sarkanybor vert. Az egesz palyat bejartam, minden alkuldetest teljesitettem, de nem talalom sehol azt a pajzsot.
Tud valaki segiteni?
csak rossz a crack fájlod,! A cd-n lécõ fájl az 1.0-s verziohoz való, de a magyar verzio már az 1.3-as! Keresd meg az 1,3-as crack fájlt hozzá, szerencsére az angol is jo hozzá! De mivel ma jo napom nap, feltöltöttem neked az sg ftp-jére az upload/heroes4 könyvtárban van.

http://deathfellows.hu/
A magyar verzió kurva jó lett!
MAjd mi játszunk vele helyetted!

Lehetnél segítõkészebb is .
Gomez !
Gothic oldalán megtalálod !
😛
Csak kurva sok idõ!
Pár napja nyomom, most kezdtem a negyedik
hadjáratot!
De tapasztalt szint alatt nem kihivás! 😛 Bajnokon még nem probáltam.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Csá! mindenkinek
ANGOL HEROES 4: HTTP://QCZI.WAREZ.HU
MAGYAR HEROES 4: HTTP://GOTHICOLDALA.UW.HU
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Tud valaki Heroes IV -hez letölthetõ pályákat?
felesleges ilyesmi miatt külön topicot nyitni
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Azaz a Deamon Tools-os probléma megoldás: WinISO-val konvertáld át az *.nrg-t!
i2k
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ne sajnálj rá 2 cd-t! ja az 1.3-as cracket használd de az 1.0-t