Heroes of Might & Magic IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gumininja
Még nem probáltam ki, utálom a felesleges dolgokat, ezért megkérdem inkább. A 2.0 peccshez nem kell véletlenül ujabb tört .exe? Mert ha esetleg kell, akkor egy linket hogy honnan, dobjon már valaki. A GCW-n csak német peccshez találtam. Elõre is kösz.
skorpio7
2 FONTOS HÍREK A JÁTÉKOT SZERETÕKNEK !

PC-DOME
2002. szeptember 12.
Heroes IV multiplayer patch

Megjelent végre a sokat halogatott többjátékos javítás a Heroes of Might and Magic IV-hez. A javításhoz elõbb fel kell telepíteni az 1.3-as verziót is csak utána lehet felrakni az új 2.0-at. Letölthetõ a 3DO szerverérõl.

GAMESTAR ONLINE

HoMM IV Addon GOLD
<2002-09-13 @ 07:33 - ZeroCool> (kommentek: 1)
A 3DO fórumain elárulták (Thanks GameSpyDaily), hogy teljesen elkészült a Heroes of Might and Magic IV: The Gathering Storm kiegészítõ lemez! Vagyis a játékos arculatok néhány napon belül ismét néhány álmatlan éjszakára számíthatnak!

Kell ennél több vkinek !? 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

mainruler
Az Undead kampány messze a legjobb az összes közül. Végre kitörtek a készítõk, a "csúúnya gonosz nekromanta, aki le akarja igázni a világot, de oszt jóó megaggyuk nekije" sablonból, s végre értelemmel, gondolatisággal töltötték meg ezt a kampányt! Ajánlom mindenkinek.

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

skorpio7
Csak arról van szó , hogy az 5 hozzászólással lejjebbi cikkemet nem olvasta el figyelmesen ... vagy maga sem tudja hogy mit beszél .

Mar megbocsass! Ezt honnan veszed????
Remelem nem hazi sufni-buher kiegeszitorol beszelsz?
3DO-s kiadasu kiegeszito meg nincs kint!!!!

Bizzunk benne, hogy nem varatnak meg bennunket a 3DO-s fiuk es tenyleg ki fogjak adni osszel az elso HIVATALOS kiegeszitot. Abban mar lesz multi is, es nehany uj egyseg es hos. Lesznek uj kalandok is, de uj varra ne is szamitsunk 😞...
Goodwill
igen, énis így voltam a doom2-vel anno...csak azt nem értem, hogy jön ez ide? 😊

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

avan
Medicineman: egyébként már van kieg. a játékhoz. Remélem azt is lemagyarosítják hamarosan! Abban van multi is, új heroes-ek stb...

Goodwill
huhh, haverommal nyomtunk egy laza 10órás gamét, most lett vége (vagyis még nem lett vége, csakhát aludni is kell vagymi).
egyszerûen isten ez a játék, ha lesz multi, mégnagyobb lesz

Goodwill
na végre valami....

skorpio7
PC DOME ONLINE

2002. augusztus 29.

HOMM IV: The Gathering Storm infók

Friss és részletes információk láttak napvilágot a Heroes of Might and Magic IV kiegészítõjérõl. A Heroes of Might and Magic IV: The Gathering Storm névre keresztelt programban hat új küldetéssorozat lesz, több mint húsz új pályával. Négy új lény kap helyet és tizenhat új varázstárgy. Új képzettségek, új zenék és ami talán a legfontosabb a multiplayer rész is a részét képezi majd. Természetesen az alapjátékra szükség lesz hozzá. A The Gathering Storm az õsszel kerül majd a boltokba .

Azt hiszem , hogy ez minden HOMM rajongót érdekel .

Ja, még valami. Ha esetleg többet jártál volna a fórum oldalaian, és láttad volna többek között a #22, #33, #67 vagy a #69-es hozzászólást, akkor azt is láthattad volna, hogy ilyen és hasonló kérdésekre nem a Tiédhez hasonló válaszok érkeztek...
Mindegy téma részemrõl befejezve, bocs mindenkitõl az off-ért.

Bocs, nem szeretek off lenni, de Neked meg mi bajod van???
Feltettem egy kérdést. Ha nem tudsz rá válaszolni, csak idióta megjegyzéseid vannak, akkor légyszíves tarts meg magadnak.

Köszi, valszínûleg igazad van.
Közben már újra is kezdtem.

Ja, még valami. A kiegészítõ mikor jelenik meg? Esetleg ha már megjelent, nem tudtok címet, ahonnan le lehet szedni.
Köszi

Egy kis segítség kellene!Most kezdtem és az elsõ pálya végén vagyok,az utolsó aranybánya elõtti várfalon nem tudok átjutni.Megvannak a jelszók,tárgyak,emberek amik kellhetnek az átjutáshoz de nem megy...
Hello! Srácok, egy kis segítség kéne.
Nemrég kezdtem el a játékot, a kampányban a 4-5. küldetésnél járok.
Ez az a pálya, amikor nincs váram meg semmi ilyesmi, csak az elõzõ pályáról hozott hõseim. Az a baj, hogy le kellene verni egy csomó baromi erõs sereget, úgy hogy a hõsök nem halhatnak meg.
De mivel nincs vár a térképen, ezért csak hetente 2 monk meg 2 crusader szerezhetõ be. De ezekkel meg nem bírom lenyomni, mert közben az ellen gyorsabban tápol.
Van valakinek valami tippje.

Köszi

lipovics
Megtalaltam 😊 Asni kell, a puzzle mutatja meg a helyet 😊
lipovics
pl nalam 😊)
Srácok én a Heroes IV HUN változatát keresem tudna valaki segíteni, hogy hol találom meg
lipovics
hol?
lipovics
Hulyen tettem fel a kerdest, vagy senki nem er ra valaszolni? 😊
lipovics
Sracok!
Azt hiszem az otodik hadjaratot csinalom (rend lenyekkel vagyok, egy kislannyal kezdek).
Mar a Dzsinnel megyek, hogy elfoglaljam a Sarkany temetot, de nem enged be, mert kene neki valami sarkanybor vert. Az egesz palyat bejartam, minden alkuldetest teljesitettem, de nem talalom sehol azt a pajzsot.
Tud valaki segiteni?
hat lamer kerdes az biztos, ftp.supergamez.hu es anonymous...

G. Joe
a magyar 1.3-as nem tudok ennél ujabb verziorol 😛

http://deathfellows.hu/

G. Joe
nem
csak rossz a crack fájlod,! A cd-n lécõ fájl az 1.0-s verziohoz való, de a magyar verzio már az 1.3-as! Keresd meg az 1,3-as crack fájlt hozzá, szerencsére az angol is jo hozzá! De mivel ma jo napom nap, feltöltöttem neked az sg ftp-jére az upload/heroes4 könyvtárban van.

Goodwill
igaz is....talán bennem van a hiba

G. Joe
Részvétem!
A magyar verzió kurva jó lett!
MAjd mi játszunk vele helyetted!

skorpio7
Goodwill bazz !
Lehetnél segítõkészebb is .
Gomez !
Gothic oldalán megtalálod !

Goodwill
😄DDD

G. Joe
A lényeg! Nagyon élvezetzes játék!
😛
Csak kurva sok idõ!
Pár napja nyomom, most kezdtem a negyedik
hadjáratot!
De tapasztalt szint alatt nem kihivás! 😛 Bajnokon még nem probáltam.

G. Joe
RÉszvétem!
Szerintem meg kurva jó!
Fõleg ennyi pénzért, ugye!

Evil
nem hasznalsz veletlenul valami frissitesbaztato progit?Nekem a refreshforce csinalta ezt a h4 ben.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Csak elköszönni akarok! Mert egy idõre(lehet hogy néhány hónap) nem lesz internetem. AUG.1 0h 1 min-tõl.(még van néhány percem) Akkor pá mindenkinek, jó volt ezt fórumot olvasgatni. én meg várom az adsl-t. FUCK mATAV
Csá! mindenkinek
nem tudsz visszaolvasni? mind 1 LEÍROM MÉG 1X DE TÖBBET TÉNYLEG NEM ÍROM LE, TEHÁT:
ANGOL HEROES 4: HTTP://QCZI.WAREZ.HU
MAGYAR HEROES 4: HTTP://GOTHICOLDALA.UW.HU
skorpio7
Hát azért az elég durva , hogy nem tudsz visszaolvasni 6-7 hozzászólást .Az említett helyeken még mindíg fent vannak , csak olvasd el figyelmesen , hogy miként kell letölteni .

Aschil
Ezer bocs figyelmetlen voltam!
De változatlanul pályákat keresek!!

.:asChil:.

Hangianix
En kb. 2 hete neztem meg a jatekot es nem tetszett, pedig az elso 3 reszt kiegeszitokkel tobbszor is vegigjatszottam. Azt hiszem maradok a 3. resznel.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Efreet
Aschil | ma 08:59 | Válasz erre | #1

Tud valaki Heroes IV -hez letölthetõ pályákat?

felesleges ilyesmi miatt külön topicot nyitni

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

gothicoldala.uw.hu magyar verzió! én is innen szedtem le.
Goodwill
rottander.hq.hu > hamég nem törölték....

Goodwill
igen mondhatod

IMYke2.0.0.0
Ajánlom mindenki figyelmébe a WinISO programot, mellyel könnyedén át lehet konvertálni (oda-vissza) a Cd-imageket...
Azaz a Deamon Tools-os probléma megoldás: WinISO-val konvertáld át az *.nrg-t!

i2k

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hol lehet letölten?
Azt elhiszem. Képek alapján is bejött. Mondom, hogy a 3 is nagy kedvenc volt, de a 2 kiegészítõ lemezt nem sikerült megszerezenem.
G. Joe
nagyon király a game! NEm bánod meg ha kiprobálod! 😛

majd kiírom újraírhatóra és úgy vissza daemonba aíg nem veszek cdt. utána meg m1 korongra ezerrel.
ok. mind1 azért köszi. nem sajnálom csak ki akarom próbálni. heroes 3 nagy királynak számított nálam de a kiegészítõk nem voltak meg hozzá.
G. Joe
nem tudok ilyen kiegrõl!
ne sajnálj rá 2 cd-t! ja az 1.3-as cracket használd de az 1.0-t

Sziasztok. Letöltöttem a heroes 4 magyart gothic oldaláról. nem akarom kiírni cd-re mielõtt kipróbálnám, de nem tudom az nrgt beemulálni daemon-toolssal. azt írja ki, hogy invalid image file. nem tud valaki a daemon toolshoz 1 kiegészítést amivel be tudnám emulálni a nero image fájlokat is?
G. Joe
ja kb 2X180 Ft a 2 CD! Ez az a játék ami a 10 rongyot is megéri!

Joke
Ha valakit érdekelne cd csere, az szóljon, mert kéne a game, de nem akarom letölteni!