1206
Heroes of Might & Magic IV
-
JonasSandor #1206 Elindult a remake fejlesztése, discordon elindult a szavazás hogy milyen motor legyen alatta.
-
JonasSandor #1205 Melyik pálya volt az? A kampányok pedig könnyűek. -
militavia #1204 Az egyik hadjáratot soha nem tudtam megcsinálni, mert valamelyik pályáján legyőzhetetlen sereg jött. -
JonasSandor #1203
Ennek a pályának a készítője teljesen elgurult a gyógyszerük szerintem, ekkora sereget hogy lehet kinyírni?,úgy mégis csalás nélkül.
Már a varacskosdisznó is kegyetlen volt. -
JonasSandor #1202 Hajnalban ki is adták a v8 as modot lehet csekkolni. -
JonasSandor #1201 Folytatódhat a mod készítés visszatért a modder. -
JonasSandor #1200 Elkészült a méretes magyarítás a játékhoz discord szerverünkön érhető el. -
JonasSandor #1199 Na a modderek arannyá változtatják a játékot, ha sikerül akkor unreal 5-be át lesz ültetve. -
JonasSandor #1198 Itt van a discord szerverük is aki szeretne jöjjön be. -
JonasSandor #1197 Lehet tölteni a modot, most lesem meg milyen lett. -
JonasSandor #1196 Ezt lessétek meg. -
JonasSandor #1195 Belenéztem pár pályát, hogy mit tud legyártani de iszonyat gagyikat csinál, tiszta 1-es ellenfelekkel pakolja tele. A terep meg össze vissza, sehol egy kapu vagy valami. Kezdőknek csinálja aki még sose játszott vele. -
Darun #1194 Ha jól emlékszem, a háromhoz volt kampány editor is. -
JonasSandor #1193 Betudnád linkelni már nem nagyon találok, ha van hadjárat az is jó lenne. -
Nirz #1192 Persze kb minden résznek vannak rajongói, h4 van bőven pálya online -
JonasSandor #1191 Vannak még hozzá nagy pályák? -
Nirz #1190 Furcsa Win 10-en is fut gond nélkül. -
Oltred #1189 Sziasztok!
Remélem nem halt meg a topic, a segítségeteket szeretném kérni.
Windows 7 64bit rendszeren miként tudnám a ho4 + összes kiegét működésre bírni? kompatibilitást, képernyő méret, szín, rengeteg mindent próbáltam, de az indítás után nem csinál semmit mint ha el se indítottam volna a játékot.
Köszönöm előre is a segítséget!
Oltred -
pjboy091 #1188 Nekem azóta csinálja ugyan ezt, hogy Win10 van a gépemen. Win7-tel nem volt baja. Kár, mert szerettem vele eljátszogatni. -
JonasSandor #1187 Mostanában újra elővettem a játékot és nem tudom mért de állandóan kifagy a játék mért? Eddig semmi baja nem volt. -
#1186 Próbáld meg a registryben átírni az országkódot, talán működik az online verzióval is.
Már ha az elmúlt majdnem egy évben nem találtad meg a leírást
Utoljára szerkesztette: Cobra., 2016.11.22. 12:48:44 -
#1185 Töröljétek a faszba ezt a topicot, meghalt :D -
#1184 Megvettem uplayre a játékot, de ugye nem tartalmazza a magyar nyelvet. Igazából semmilyen más nyelvet nem találtam benne az angolon kívül? Tudom esetleg valahogy magyarítani? Mondjuk magyar nyelven fent van ncore-on. Abból kinyerhetem a magyar nyelvi fájlokat? Vagy van valamilyen megoldás?
-
nazzario #1183 a rabokkal mit lehet csinálni? -
#1182 -
#1181 Sziasztok!
Na, miközben várom a Heroes V Goldomat (amit most már jóárasítanak) nosztalgiából feltettem a IV-et. Tudom, hogy nekem sem tetszett annyira a III. után, ugyanakkor nem is fújtam rá. Egyébként egy kampányt sem csináltam soha végig egy Heroes játékban sem, mindig hot seat módban mentünk unokatesómmal illetve külön pályával nyomultam (Heroes I-től kezdve). Heroes II és III volt az, amivel a legtöbbet játszottunk, de a Disciples II és az Age of Wonders II Shadow magic is nagy kedvencünk volt. Ez utóbbi magyarításában én is részt vettem. Most meg már mindketten melózunk és nem igazán van ilyesmire idő.
A IV-ből leginkább az upgradeket hiányoltam. Ami viszont nagyon tetszik benne és ezt a többi heroesból hiányolom: minden eseményhez van egy kis történet. Pl. találsz egy varázsitalt és leírja, hogy egy rég halott hős csontjai közt találtad, stb. Olyan, mint egy interaktív regény.
A két kiegészítőt viszont nem tudom, hogy hogyan kell kezelni, mivel ha az egyiket felteszem, a másik felül akarja írni. Ezek csak külön használhatók? Régen csak az alapjáték volt meg, ezeket nem ismerem. -
csicskerzon #1180 Sziasztok!
Van valami mód arra, hogy 16:9-ben játszhassak a heroes 4-gyel? -
#1179 de nem látom csak alul egy pici csíkon..mikor már az én térfelemen van..akkor sem.. bocsi amúgy h ide írtam:) -
Rundstedt17 #1178 persze hogy nem látod az ellenfeled mozgását.Ellenben ha te látokörödbe jön akkor a kamera tudtommal követi a mozgását,elvileg tehát látnod kell. -
#1177 Hello!
Fent van a heroes 5 + az összes kieg. és 1.03-ig fel is van patchelve. Nem értem miért van, amikor ugye idő nyomok h jöjjön a következő játékos, akkor ugye megy végig a csíkja péel az ellenfélnek, de sötét képernyő van nem látom... alul egy icipici csík mutat valamit, de nem sokat. Ez csak annyiból hátrányos, h nemrég meg is támadott.. pedig én azt se láttam h az én térfelemre jött.. előre is köszi a segítséget -
#1176 Sziasztok! Tudtok nkem olyan oldalt mondani ahol az összes zenét le lehet tölteni (Vagy legalább a Battle-ket) -
Rundstedt17 #1175 népenként változó a neve de oda van írva hogy mégis mit csinál épület mikor megépíti:D -
Nuki #1174 Van külön elsődleges képzettsége a hősöknek ami az 5 féle mágiaformát adja: Élet, Rend, Káosz, Halál, Természet
ezek is 5 szintűek és ahanyadik szinten tudod, annyiadik szintű varázslatot tanulhatsz meg a várból ha építesz megfelelő épületet (nem jut hirtelen eszembe a neve) -
zoleee20 #1173 Sziasztok!
Varázslatokat hogy lehet hősöknek tanítani? Nemrég kezdtem el a játékot, lehet, hogy hülyeséget kérdezek. Egyre feljebb haladva a szintekkel képességeket lehet elsajátítani (Taktika,Harc,Felderítés, ezeken belül 3-féle van, és mindegyiknek 5 szintje van) erre már rájöttem, de varázslatokat hogy lehet tanítani? -
Rundstedt17 #1172 az rosszabb :D -
#1171 kibirom XXD úgyis megvettem a Heroes 5 Goldot, játszok majd azzal XXXD -
#1170 Akó nem játszol, -
#1169 az nem segít... a vista magasan a legjobb oprendszer amit valaha próbáltam... XP-t semmi áron nem tenném vissza, win7-et próbáltam, köszi nem kérek még belőle... -
#1168 Kompatibilitás mód? ...(csak tudná minek erőltetitek ezt a nyamvadt vistát) -
#1167 sziasztok! Vista 64bit alatt működésre lehetne bírni a játékot?? indításnál összeomlik win és cdd.dll hibája van...