1206
Heroes of Might & Magic IV
-
Lord Dragon #1046 Hát ja, ha a 4-el kezdted akkor gonodlom, hogy mindig így van, aki az újabbat ismeri meg először az azt szereti jobban, de ah a négyet ismerted meg először akkro gondolom ilyenekre gondolsz, hogy: A heroes 3 -ban nincs az hogy az egyik egység előtt egy másik áll akkro a hátsót nem lehet lőni mitn a 4-ben, stb. -
Lord Dragon #1045 Most az egész kampányt akarod hoyg leírja vki úgy ahoyg van vagy csak a barbáros részt? :-) Változatlanul fennáll a lehetőség, hogy bár én se jártam ki a kampányt, de ha vkit tényleg szívből érdekel akkor kijárhatok 1-1 pályát és akkor megnézem, hoyg kell és tudok mesélni. Speciel azér tnem kampányozok mert inkább jobban szeretem az " egy gép előtt 2-es vagy többen ülünk azt jól eltöltjük az éjszakát" - módot de úgy is mondhatnám hoyg Hot seat vagy mi:-) -
Rundstedt17 #1044 Nekem a 3ban voltak feeling romboló dolgok.Én a 4 et próbáltam először és aztán a 3at. -
Lord Dragon #1043 Na ilyet se hallottam még, hogy vki azt vélje hogy a 4 a legjobb része a sorozatnak. Szerintem személy szeritn a 3 a legjobb. Lehet nem a legjobb a grafikája ma már, de a hangulata szeirntem verhetetlen a 3-nak:-) A 4-el is jó sokat játszottam, de vannak benne eléggé nagyon feeling rombolók számomra, azért eljátszottam vele. Az 5 se rossz szeirntem. Azzal annyira sokat nem játszottam de azért megnézegettem. Minden esetre nekem a 3 marad a király, persze mindenkinek más tetszik és ez érthető is baj lenne ha egyformák lennénk :-) -
#1042 Akkor áruld már el hogy oldottad meg, mert nekem nem sikerült, inkább hagytam a fenébe a campaign részt. -
Rundstedt17 #1041 heroes 4 a sorozat legjobb darabja! -
Lord Dragon #1040 De akkor jóra gondoltam ugye? A legelső pályát warejack-el kezdted, ott csak annyi volt a feladat, hogy ölj meg mindenkit ha jól tudom. -
#1039 nagy nehezen meglett most a csajjal vagyok, 2 pályának kezdek majd neki:) -
Lord Dragon #1038 Hali! Az melyik is? Az hogy úgy kezded az 1. pályát hogy Warejack a hősöd neve és nincs várad? Nem tudom pontosan melyikre gondolsz, de ha akarod gyorsan kiviszem a hadjáratot és akkor már tudni fogom, hogy hogy kell:-) -
#1037 nemtoom xd -
#1036 senki?:( -
#1035 a második hadjárat (barbárok felemelkedése asszem) hogy a francba kell megcsinálni? -
#1034 Üdv. !
Új, Heroes IV-es weboldal :
Heroes IV
-
#1033 Oh! Köszönöm szépen! -
#1032 Ha a Winds of War-t is felrakod, akkor nem kell semmiféle patch. Az már tartalmazza az összes eddigi javításokat. -
#1031 Sziasztok!
Én most vettem meg a magyar változatot a két kiegészítővel együtt eredetiben. Mielőtt elkezdek játszani vele szeretném a patcheket rátenni. Tud valaki segíteni nekem,hol érhetem el a magyar változathoz őket? -
pepe88 #1030 tudja valaki hogyan kell multizni?
-
Szid #1029 vedd lejebb a nehézségi fokoz :oD -
#1028 én játszok vele. Eredeti és complet verzsön:D Nagyom kircsi,csak rohadt nehéz. Nem tud v.ki nekem adni tippeket, vagy ilyesmi? -
Indigo #1027 Momentán nincs fenn a játék, és nem is nagyon érek rá hétvégén. De a jövő hét az jó lenne. -
#1026 És indigo szerveren van kedved egy partyra?? -
Indigo #1025 Én már nem "tolom", de néha elő szoktam venni egy-egy gyorsjátszmára :) -
#1024 meg szerveren játszott valaki vele?
-
#1023 hellótok.Nem tudom hogy még tolja-e valaki ezt a játékot. -
#1022 Közben leszedtem még egy helyről de ugyanaz a hiba, de most jön a legjobb: HEROES 3 install is ugyanígy befagy -
Indigo #1021 Háát, lehet hogy pont egy nem működő verziót sikerült beszerezned :) -
#1020 Én már mindent patchet leszedtem előre leszedtem de jelenleg felesleges volt, mert magát a játékot sem bírom feltelepíteni - autorun, install és fagyika rögtön :( -
Indigo #1019 Nálam nem volt semmi ilyen, de azt tudom javasolni hogy szerezd be hozzá a legutóbbi patchet és a hozzá tartozó cracket. A patch úgyis kelleni fog, mert memóriakezelési problémákkal jelent meg a játék. -
#1018 Szevasztok!
Van egy kis gondom - sehol nem tudom megvenni a játékot itt Londonban, szinte csak új játékok vannak a boltokban. Ráadásul integrált vga-s gépem van, gondoltam beszerzem "más" forrásból DE: rákattintok az installra, bejön a homokóra és vége. Sehol semmi, bezárja az ablakot, de a setup.exe fut a háttérben :( Valakinek már volt hasonló élménye? -
#1017 Hali! A gathering Storm nevű kiegészítő Káosz küldetések 1. pályáján elakadtam ahol már mindenkit megöltem és meg is találtam az összes orákulomot meg ki is ástam már a kincset, a pályának azonban még nincs vége. Mit kell még csinálnom? -
DeDy #1016 Hello !
Remélem valaki még olvassa, és segít. Feltettem a 2.0-as multi patchet, így már engedélyezve van a többszemélyes mód, na a gond az h ha helyi servert akarok csinalni azt írja a directplay nincs engedélyezve, a patchhez tartozó readme-be azt irja h ipx v tcp/ip hogy valamelyiket telepíteni kell.. hogy? pls help thx
-
#1015 kösz :) -
Indigo #1014 Bár most nézem, elég ha csak "*"-ot írsz be, és akkor kihozza mindet... -
Indigo #1013 http://heroes.mycomport.com/maphaven/welcome.html
Nincs kilistázva, csak kereső van. De ki tudod listázni őket kezdőbetű szerint, pl. névhez beírod "b*", akkor kihozza a b-vel kezdődőeket és így tovább... -
#1012 Nem tud valaki, Homm4 mapokat a weben?
a heroes.hardwired.hu-t ismerem kösz, lehetőleg azon kívül :) -
SzLacza #1011 Az utolsó várhoz van közel (Paledon) a jobb alsó sarokban van, Van ott egy kapu is, de oda csak Lisander mehet be. Ha megölöd a csákót, meg a pár banditát ami vele van, akkor vége. -
Yoki #1010 hello
nekem egy olyan problémám van hogy a heroes 4 jogos örökös cimü pályán vagyok és az a feladat hogy meg kell küzdeni a worton nevü hössel csak az a gondom hogy már az egész térképet végigjártam az összes várat és minden mást is elfoglaltam de még nem találkoztam vele pedig már párszor végigjártam az egész terepet de sehol se találkoztam vele mit lehet ilyenkor csinálni
a választ elöre is köszönöm -
#1009 :Ð -
#1008 én nemtook többről:) de énmeg heres 3-ommal nyomom:) azzal a csapattal amibe vana titán:) már azis kivan fejlesztve:) meg varázslatis van 1 csomó meg felvan fejlesztve mint álat:) egy villán 600-at vesz le:) marhajó a hősöm:) naponta 8000 arany jön be:) 3 váram van csak abból egyiket lehetett teljesen kifejleszteni a másik 2-őt nemteljesen:( -
#1007 Amíg megjelenik az 5 magamhoz szólítottam egy 4est ebből a játékból persze van hozzá Gathering Storm meg Winds of War is. Mintha úgy rémlene,hogy van más kiegészítő is,vagy rosszul emlékszem?