1206
Heroes of Might & Magic IV
  • lipovics
    Sracok!
    Azt hiszem az otodik hadjaratot csinalom (rend lenyekkel vagyok, egy kislannyal kezdek).
    Mar a Dzsinnel megyek, hogy elfoglaljam a Sarkany temetot, de nem enged be, mert kene neki valami sarkanybor vert. Az egesz palyat bejartam, minden alkuldetest teljesitettem, de nem talalom sehol azt a pajzsot.
    Tud valaki segiteni?
  • jAMEsbAUd
    hat lamer kerdes az biztos, ftp.supergamez.hu es anonymous...
  • G. Joe
    a magyar 1.3-as nem tudok ennél ujabb verziorol :P
  • G. Joe
    nem
    csak rossz a crack fájlod,! A cd-n lécő fájl az 1.0-s verziohoz való, de a magyar verzio már az 1.3-as! Keresd meg az 1,3-as crack fájlt hozzá, szerencsére az angol is jo hozzá! De mivel ma jo napom nap, feltöltöttem neked az sg ftp-jére az upload/heroes4 könyvtárban van.
  • Goodwill
    igaz is....talán bennem van a hiba
  • G. Joe
    Részvétem!
    A magyar verzió kurva jó lett!
    MAjd mi játszunk vele helyetted!
  • skorpio7
    Goodwill bazz !
    Lehetnél segítőkészebb is .
    Gomez !
    Gothic oldalán megtalálod !
  • Goodwill
    :DDDD
  • G. Joe
    A lényeg! Nagyon élvezetzes játék!
    :P
    Csak kurva sok idő!
    Pár napja nyomom, most kezdtem a negyedik
    hadjáratot!
    De tapasztalt szint alatt nem kihivás! :P Bajnokon még nem probáltam.
  • G. Joe
    RÉszvétem!
    Szerintem meg kurva jó!
    Főleg ennyi pénzért, ugye!
  • Evil
    nem hasznalsz veletlenul valami frissitesbaztato progit?Nekem a refreshforce csinalta ezt a h4 ben.
  • gtom
    Csak elköszönni akarok! Mert egy időre(lehet hogy néhány hónap) nem lesz internetem. AUG.1 0h 1 min-től.(még van néhány percem) Akkor pá mindenkinek, jó volt ezt fórumot olvasgatni. én meg várom az adsl-t. FUCK mATAV
    Csá! mindenkinek
  • Cobra11
    nem tudsz visszaolvasni? mind 1 LEÍROM MÉG 1X DE TÖBBET TÉNYLEG NEM ÍROM LE, TEHÁT:
    ANGOL HEROES 4: HTTP://QCZI.WAREZ.HU
    MAGYAR HEROES 4: HTTP://GOTHICOLDALA.UW.HU
  • skorpio7
    Hát azért az elég durva , hogy nem tudsz visszaolvasni 6-7 hozzászólást .Az említett helyeken még mindíg fent vannak , csak olvasd el figyelmesen , hogy miként kell letölteni .
  • Aschil
    Ezer bocs figyelmetlen voltam!
    De változatlanul pályákat keresek!!
  • Hangianix
    En kb. 2 hete neztem meg a jatekot es nem tetszett, pedig az elso 3 reszt kiegeszitokkel tobbszor is vegigjatszottam. Azt hiszem maradok a 3. resznel.
  • Efreet
    Aschil | ma 08:59 | Válasz erre | #1

Tud valaki Heroes IV -hez letölthető pályákat?

felesleges ilyesmi miatt külön topicot nyitni
  • Cobra11
    gothicoldala.uw.hu magyar verzió! én is innen szedtem le.
  • Goodwill
    rottander.hq.hu > hamég nem törölték....
  • Goodwill
    igen mondhatod
  • IMYke2.0.0.0
    Ajánlom mindenki figyelmébe a WinISO programot, mellyel könnyedén át lehet konvertálni (oda-vissza) a Cd-imageket...
    Azaz a Deamon Tools-os probléma megoldás: WinISO-val konvertáld át az *.nrg-t!

i2k
  • gtom
    hol lehet letölten?
  • Cobra11
    Azt elhiszem. Képek alapján is bejött. Mondom, hogy a 3 is nagy kedvenc volt, de a 2 kiegészítő lemezt nem sikerült megszerezenem.
  • G. Joe
    nagyon király a game! NEm bánod meg ha kiprobálod! :P
  • Cobra11
    majd kiírom újraírhatóra és úgy vissza daemonba aíg nem veszek cdt. utána meg m1 korongra ezerrel.
  • Cobra11
    ok. mind1 azért köszi. nem sajnálom csak ki akarom próbálni. heroes 3 nagy királynak számított nálam de a kiegészítők nem voltak meg hozzá.
  • G. Joe
    nem tudok ilyen kiegről!
    ne sajnálj rá 2 cd-t! ja az 1.3-as cracket használd de az 1.0-t
  • Cobra11
    Sziasztok. Letöltöttem a heroes 4 magyart gothic oldaláról. nem akarom kiírni cd-re mielőtt kipróbálnám, de nem tudom az nrgt beemulálni daemon-toolssal. azt írja ki, hogy invalid image file. nem tud valaki a daemon toolshoz 1 kiegészítést amivel be tudnám emulálni a nero image fájlokat is?
  • G. Joe
    ja kb 2X180 Ft a 2 CD! Ez az a játék ami a 10 rongyot is megéri!
  • Joke
    Ha valakit érdekelne cd csere, az szóljon, mert kéne a game, de nem akarom letölteni!
  • Joke
    Kösz Ramza
  • Goodwill
    nincs sajna, de megéri rááldozni mégeccer azt az irdatlan összeget, mert nagyon jóóóóó
  • ErAdEn
    Lásd: #527, #528; 12=13, 1.2=1.3 értelemszerűen.
  • Ramza
    Az ilyen helyeken való áthaladáshoz előszőr meg kell látogatnod bizonyos színű sátrakat, és csak ezután tudsz átmenni.
    Így a magyarázat: az ellenfél már meglátogatta a sáttrat, így átmehet, te még nem.
  • netrunner
    valaki meg tudná modani, hogy lehet a patch-et (1,3 -ast) feltenni? Mármint a crackelt verzióra.
  • Joke
    Csak hogy feljebb hozzam a témát:)Ha már senki nem válaszol a kérdésemre! Help, plz!
  • G. Joe
    Jó játékot! Naggyon király a game!
  • Goodwill
    na értesz te a szóból....
    tenksz
  • G. Joe
    Jol vagy gyikarcu megkapod!

sg ftp-jén megtalálod! Csak igyekezz mielőtt letörlik!
  • Goodwill
    namit gondolsz manki?