1206
Heroes of Might & Magic IV
-
aiguo #909 Kijott a HoMM IV.-Winds of War Exp.II a deviance jovoltabol!:) -
#907 Hali!
nekem megvan a magyar verzió, eddig tökéletesen működött, de most valmiért megáll 78%-nál egy hibaüzenettel, valami cab errorral, nem értem miért, mert azóta nem klett elővéve a játék.
Amúgy Xp-m van fennt Sp nélkül... -
#906 Csak hogyan telepítsem fel amultiplayer patchot ha magya változatú heroesom van??? -
Gáborka73 #905 A 3. kampány 3. pályáján, nem találom a sárkánybőrpajzsot,már 2* végignyomtam a pályát de egyszerűen nincs meg-:(,tud valaki segíteni hol találom? -
jAMEsbAUd #904 Tudnatok rajtam segiteni? Kellene nekem vagy az Expansion Pack, vagy pedig az az Update, amitol mukodik a Multiplayer jatek, mert csinalunk jovo hetvegen egy oriasi halo party-t, es a heroes4 is szerepel a jatekok listajaban... -
#891 próbáld meg DOS-ban -
tokfej #883 http://gothicoldala.uw.hu/
innét le is töltheted a kiegészítőt -
#878 gyere mircre -
#877 Sziasztok!
Nem tud valaki mondani egy oldalt ahonnan a játék korábbi javitó file-it le tudom szedni???
Mert ugye ez a mocskos 2.0 csak akkor megy fel, ha a korábbi patch-ek is fenn vannak, viszont az 1.3-on kívűl nem lehet megtalálni a korábbi verziókat.
Előre is köszönöm mindenkitől! -
#871 Hát tudod nem akarok belemenni semmi warez-os vitába .Volt itt már egy ilyen topic és ott kibeszéltük ezt a dolgot .Én csak azért nem tudok ( már ) nyílvános oldalt , mert már nem kell keresnem őket , ugye van privát .Azt meg , hogy az én kemény 14 KB/s-es feltöltésemmel nekikezdjek vmelyik magyar tárhelyszolgáltatóra feltölteni ( és 99% , hogy rövid időn belül törlik ) nincs értelem .Főleg egy ISO esetében , ami ugye kiszámolható mikorra is érne fel és közben vajon hányszor törölnék .
Mondjuk ha vki igazán keres , akkor még most is megtalálhatja a kiszemelt cuccokat a neten .
-
DuriBumi #870 Már megbocsáss de a dc-ról szedtem le és az általad irt cimen sem volt elérhető egy jódarabig.
Halott cimekkel meg ugye nem divat dobálózni. -
#868 Nos csak annyit , hogy privát hely-ről .
Slash !
Milyen neted van ? Értesz a a saját ftp nyitáshoz ?
( A gépedből csinálsz egy ftp-t , amire pl. csak én tudok felmenni , mert én ismerem az IP-t , user-t , pass-t .Ne vedd ezt szájbarágásnak , ha mindez számodra teljesen természetes . ) -
DuriBumi #867 Hurrá megy a multi -
#865 Nem is reménykedem benne :( -
#861 Nos .Kipróbáltam ezt a kiegészítőt a magyar HOMM4-el és tökéletesen fel lehet rá installálni .Ami mégjobb az egészben , hogy így nem kell külön 2.0-ra patch-elni az 1.3-as magyar verzót ( ami meg kell hogy mondjam , official patch-al nem is ment ) , hanem ezzel a kiegészítő installal meg lehet csinálni .Sajnos az alapjáték magyar feliratai eltűnnek és a szövegek angolok lesznek , bár szerintem némi buherállással ez megoldható .Azonban az új kampány már teljes egészében angolul fut .
Érdekes , hogy a történet és főkampány bevezető mese angol szövege alatt magyar beszéd megy . :)
És ami miatt LE KELL EZT TÖLTENI !!! VAN BENNE MINDEN FÉLE MULTIPLAYER !!! LAN , TCP/IP , stb ...
Gondolom , már mindenki ezt várta . :) -
#855 naja, hunnan? -
#851 Szvsz a heroes 3 sokkal jobb!!!! -
josi #850 http://hlc.warez.hu/ :ftp servert nézd meg. -
#847 1 txt fájl sajna nem elég....hacsak valami új eljárással tudnak txt-be hangokat is tömöríteni -
#842 Heroes of Might and Magic 4 v2.0 [ENGLISH] Fixed EXE 14-09-2002
Fairlight DOX Executable Archive [1.8 MB]
No-CD Instructions:
Install the game - Full Installation.
Apply the official HOMM4 v2.0 [GERMAN] Patch.
Replace the original HEROES4.EXE executable with the one from the Executable Archive.
Play the Game!
Most akkor én vagyok a hülye, vagy ez kell az angol verziohoz?? Tudom-tudom, tegyem fel a gammát és kiderül.. eheh. De lusta vagyok most tökölni vele, főleg ha kiderül, még feleslegesen is.. -
#841 Még nem probáltam ki, utálom a felesleges dolgokat, ezért megkérdem inkább. A 2.0 peccshez nem kell véletlenül ujabb tört .exe? Mert ha esetleg kell, akkor egy linket hogy honnan, dobjon már valaki. A GCW-n csak német peccshez találtam. Előre is kösz. -
#838 2 FONTOS HÍREK A JÁTÉKOT SZERETŐKNEK !
PC-DOME
2002. szeptember 12.
Heroes IV multiplayer patch
Megjelent végre a sokat halogatott többjátékos javítás a Heroes of Might and Magic IV-hez. A javításhoz előbb fel kell telepíteni az 1.3-as verziót is csak utána lehet felrakni az új 2.0-at. Letölthető a 3DO szerveréről.
GAMESTAR ONLINE
HoMM IV Addon GOLD
[2002-09-13 @ 07:33 - ZeroCool] (kommentek: 1)
A 3DO fórumain elárulták (Thanks GameSpyDaily), hogy teljesen elkészült a Heroes of Might and Magic IV: The Gathering Storm kiegészítő lemez! Vagyis a játékos arculatok néhány napon belül ismét néhány álmatlan éjszakára számíthatnak!
Kell ennél több vkinek !? :) -
#837 Az Undead kampány messze a legjobb az összes közül. Végre kitörtek a készítők, a "csúúnya gonosz nekromanta, aki le akarja igázni a világot, de oszt jóó megaggyuk nekije" sablonból, s végre értelemmel, gondolatisággal töltötték meg ezt a kampányt! Ajánlom mindenkinek. -
#836 Csak arról van szó , hogy az 5 hozzászólással lejjebbi cikkemet nem olvasta el figyelmesen ... vagy maga sem tudja hogy mit beszél . -
Zerg #835 Mar megbocsass! Ezt honnan veszed????
Remelem nem hazi sufni-buher kiegeszitorol beszelsz?
3DO-s kiadasu kiegeszito meg nincs kint!!!!
Bizzunk benne, hogy nem varatnak meg bennunket a 3DO-s fiuk es tenyleg ki fogjak adni osszel az elso HIVATALOS kiegeszitot. Abban mar lesz multi is, es nehany uj egyseg es hos. Lesznek uj kalandok is, de uj varra ne is szamitsunk :(... -
#834 igen, énis így voltam a doom2-vel anno...csak azt nem értem, hogy jön ez ide? :) -
#831 Medicineman: egyébként már van kieg. a játékhoz. Remélem azt is lemagyarosítják hamarosan! Abban van multi is, új heroes-ek stb... -
#828 huhh, haverommal nyomtunk egy laza 10órás gamét, most lett vége (vagyis még nem lett vége, csakhát aludni is kell vagymi).
egyszerűen isten ez a játék, ha lesz multi, mégnagyobb lesz -
#827 na végre valami.... -
#826 PC DOME ONLINE
2002. augusztus 29.
HOMM IV: The Gathering Storm infók
Friss és részletes információk láttak napvilágot a Heroes of Might and Magic IV kiegészítőjéről. A Heroes of Might and Magic IV: The Gathering Storm névre keresztelt programban hat új küldetéssorozat lesz, több mint húsz új pályával. Négy új lény kap helyet és tizenhat új varázstárgy. Új képzettségek, új zenék és ami talán a legfontosabb a multiplayer rész is a részét képezi majd. Természetesen az alapjátékra szükség lesz hozzá. A The Gathering Storm az ősszel kerül majd a boltokba .
Azt hiszem , hogy ez minden HOMM rajongót érdekel . -
Me Ga #822 Ja, még valami. Ha esetleg többet jártál volna a fórum oldalaian, és láttad volna többek között a #22, #33, #67 vagy a #69-es hozzászólást, akkor azt is láthattad volna, hogy ilyen és hasonló kérdésekre nem a Tiédhez hasonló válaszok érkeztek...
Mindegy téma részemről befejezve, bocs mindenkitől az off-ért. -
Me Ga #821 Bocs, nem szeretek off lenni, de Neked meg mi bajod van???
Feltettem egy kérdést. Ha nem tudsz rá válaszolni, csak idióta megjegyzéseid vannak, akkor légyszíves tarts meg magadnak. -
Me Ga #819 Köszi, valszínűleg igazad van.
Közben már újra is kezdtem.
Ja, még valami. A kiegészítő mikor jelenik meg? Esetleg ha már megjelent, nem tudtok címet, ahonnan le lehet szedni.
Köszi -
greco #817 Egy kis segítség kellene!Most kezdtem és az első pálya végén vagyok,az utolsó aranybánya előtti várfalon nem tudok átjutni.Megvannak a jelszók,tárgyak,emberek amik kellhetnek az átjutáshoz de nem megy... -
Me Ga #814 Hello! Srácok, egy kis segítség kéne.
Nemrég kezdtem el a játékot, a kampányban a 4-5. küldetésnél járok.
Ez az a pálya, amikor nincs váram meg semmi ilyesmi, csak az előző pályáról hozott hőseim. Az a baj, hogy le kellene verni egy csomó baromi erős sereget, úgy hogy a hősök nem halhatnak meg.
De mivel nincs vár a térképen, ezért csak hetente 2 monk meg 2 crusader szerezhető be. De ezekkel meg nem bírom lenyomni, mert közben az ellen gyorsabban tápol.
Van valakinek valami tippje.
Köszi -
#813 Megtalaltam :) Asni kell, a puzzle mutatja meg a helyet :) -
#812 pl nalam :)) -
Higi #810 Srácok én a Heroes IV HUN változatát keresem tudna valaki segíteni, hogy hol találom meg -
#809 hol? -
#807 Hulyen tettem fel a kerdest, vagy senki nem er ra valaszolni? :)