Heroes of Might & Magic IV
-
Lord Dragon #1067 Azért jobb a morál rendszer a 4-ben olyan szempontból, hog yki mikor kap, mert ott max 10-10 lehet a morál és luck és hát amennyi morál annyi 10% esély rá. De a 3-ban nem így van hanem max 3-3 lehet. és ugye 1-es morálnál ELMÉLETILEG: 4,1 % esély, 2nél 8,2 % 3nál 12,4 % legalábbis ezt írta a heroes 3 kézikönyv. Ja és az nem tudom feltűnt e de négyes morálra ritkábban lehet kapni mint 3-asra a gépre si igaz meg rád is. olyna mintha 3 fölött visszapörgetné: 1morál, 2morál, 3morál, 4 morál = 1, 5=2, 6=3 ismét jó. Szerintem íg yszámolja sajna, és luck-kal is így volt egy ideig, de aztán az egyik patch-ben ki is javítottál hoyg max 3 lehessen és ha több van akkor kiírja hogy mondjuk:
Expert Luck +3
Clover of fortune +1
Spells -1
és így 3 lesz, ah leveszed a lóherét nem lesz ott a Spells-se. De nem tudom a morállal miér tnem csinálták ezt meg. A nlgyben reálisan osztogatta a morált, cska az nem tetszett hoyg csak annyi votl hoyg előbb lehetett kezdeni meg 2x jönni. és így ha mindneki morált kapott, akkor mindenki előbb kezdett tehát midnenki az eredeti sorrendben jött, de legalább reálisan osztotta:-) Amúgy a gép olyan diplomata mint állat. Few pikeman-re a szemem láttára állított be Pack os Cristal Dragont míg engem előtte már egyszer megtámadtak sokkal nagyobb csapatra csak Load-oltam. Össze lopja magát mindig a gép diplomata tárgyak és diplomácia nélkül is de ha van neki akkro meg aztán iszonyú irreális dolgokat állít be a kis csapatocskájára:-) Ja a Grált meg zsinte lehetetlen kiásni ha nem a te területeden van alpba, mert a gép mrá akkro kiállsa legtöbbször amikor még csak egyetlen Obeliszket nézett meg és már lát egy nagyon pici darabot:-) Megy is és körbeássa. Nem tudom nekem kampányban nem jöttek olyan irreális dolgok egyszer vittem cska ki a kampányt, soha nem azér tjátszottam vele hanem a Hot Seat-ért:-) A kampányt is kivittem egyszer de szeirntem elég könnyű volt a Roe-meg a AB-nek is a kampánya, meg nem szeretem mert le van korlátozva hanyadik szintű lehetek és egy idő után értelmetlen egy pályán játszani, pedig mgé közel se vittem ki de fejlődni mrá nem tudok és azt nem szeretem ha csak úgy játszok fejlődés meg nincs. Ezért inkább elkezdek 1-1 pályát.
Hallod azt mondod, hogy volna kedved játszani. ajánlhatok egy pályát? Az a neve Ivanhoe, nem tudom megvan e alapból de ha nem akkor el tudnám küldeni E-mailben esetleg:-) Jó pálya és nem kezdőknek, szeirntem élveznéd. Én párszod nekiláttam mire sikerül kivinni, de végül meglett:-) Na mit szólsz? :-)