Heroes of Might & Magic IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

urak,én a 2.0 magyar mp verziohoz keresek nocd creck-et......

koszi elore is.....

Matthewpamer

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
vhol olvastam róla, hogy lesz 5

zaki
nincs mit

várható folytatás?

Ok köszi

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

zaki
kérdezd + itt

Hali, magyarítást honnan tudom leszedni?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Csak akkor van szövetségesed amikor olyan a pálya,tehát te nem tudsz senkivel sem szövetségre lépni.
Mayday
Valahonnan melyrol fel ezt a topicot is.
Kerdesem: lehet-e a jatek folyaman valamikor masik jatekossal szovetsegre lepni?
Vagy csak ha olyan a palya, ahol szovetsegesekkent kezdunk, akkor lesz szovetseg?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Egyértelmü a heroes III-nál is felment az armageddons meg a shadow söt még az a sok 1 kampányos rókabörlehuzások is.

Hát senki sem játszik a warlordsIV.gyel?
Buddy
Nekem volt pár pálya, ahol ki tudtam cseszni az ellennel : az olyan pályákat, ahol egy spec várat kell bevenni, gyorsan elintézheted --> mindig akkor ugye beraknak a várba egy giga-hõst, akit marha nehéz leverni - namármost ez nem marad a seggén a várban, hanem mászkál...néha úgy eltakarodik a vártól, hogy azt sem tudod hol van...így volt az, hogy néha pár embert kellett csak lecsapni...persze, amint meglátja, hogy iszkolsz a vára felé, õ is megfordul, és pörög vissza...csak hát késik egy ütemet 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Hát azért az elõzõ pályát meg annnyival könnyebb volt, ha támadsz be minden semleges haderõt el sem éred a megfelõl szintet. Ezért állítom, hogy itt valamit elszámoltak. Ráadásul a hõs végig dumál, hogy gyerekjáték lessz bevenni a várakat. Majdnem saját kezüleg végeztem vele😊
Buddy
szerintem nem....így legalább van kihívás....nem rögtön végigdarálod az egészet

ha ez is kevés, játssz egy sima játékot champion fokozaton....na AZ durva 😊

semmid nincs az elején, az õrzõ állatkákhoz hozzá sem tudsz nyúlni, az ellen meg plusz sereggel indul

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Azóta átvittem, de ennyire még sose kellett taktikáznom. A nehézségi fokot kicsit elszámolták.
Buddy
Nem olyan durva.....egyszer nyugi, sikerülni fog.....voltak pályák, amiket én is százszor kezdtem újra, mert megcsaptak

Szinte nincs mit összeszedni. Már vagy 10* kezdtem újra. Most a 2 hónap végén tarok. Hiába gyözök le nagynehezen egy kemény hõst 1 hét és még keményebb jön. A bányákat próbálom ellenörzésem alatt tartani és két várat. De most már tényleg olyan erõ jön, hogy nemtom legyõzni. Wz azért kicsit durva. Ezen a pályán valamit nagyon elszámoltak.
Buddy
nem jó ötlet, mert ha ezt teszed, vhogy az ellenfél 8-szor akkora sereggel fog bevigyorogni a váradba....tapasztalat

a megoldás : állandóan mászkálj, szedj össze minden szart, állat-lelõhelyeket foszd ki, és így egyenlõbb leszel

Én normál fokozaton játszok és nem látok rá esélyt, hogy gyorsan végig vigyem. Estleg, ha bezárkozok a váramba és nyomok 40 kört talán célra😊
Buddy
nehéz fokozaton végigvittem....igaz nem egyszer csaptak agyon már az elején 😊)....de sikerült

Valaki játszik a Heroes of Might and Magic: Winds of War-al?
Úgyanis a barbáros hõssel a küldetés elég érdekes. Az elsõ 2 nagyon könnyû volt. Az utolsó pedig annyira nehéz, hogy szinte már vicces. Valaki játszott vele?
m-ARC-i
Tsá
Valaki irjon nekem emailban linket, hogy honnan lehetne leszedni map-eket a játékhoz.
cim: [email protected]
elöre is köC
zaki
#921...

Botond
king's bounty-t a régi idõk kedvéért lenyomtam megin :-) klasszisokkal jobb még mindig,mint a heroes sorozat bármelyik tagja :-)
HI

Itt nézz körbe: heroes.hardwired.hu

3P
Koszi a valaszt!
Akkor asszem belekezdek, bar nem bantam volna, ha ne adj Isten egy uj var, vagy uj skil-csoport jelent volna meg. Na de mindegy vegulis mar megszokhattuk a 3DO-tol ezt a fajta missiondiskeket. 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

skorpio7
Szia !

Csak azt tudom mondani neked , ami az áprilisi GAMER-ban is benne volt .
Ezúttal mi vagyunk a hódító agresszor és egyszerre öt hõssel is .Mindegyiknek öt különbözõ hódító hadjárata van , de a végén a fõváros ostromakor egy vidám mindenki-mindenki ellen csatában lesz részünk sok csavarral és meglepetéssel ( és ez a legjobb a kampányok között ).
És mit kapunk még ... 47 új önálló pálya , 3 új lénytípus ( negyedik szintû extrabrutális figurákat ) és 3 új lényképességet .
Összességében egy jól sikerült kiegészítõ , már ha HOMM4 fun vki .

Game Notes:
The Heroes of Might and Magic: Winds of War campaigns take Heroes players to the land of Channon, a large and populous kingdom occupying most of a northern continent of Axeoth. The kingdom has become the target of no less than five invading armies who covet its lands and riches.Players will assume the roles of the five conquerors, each staging his own uniquely driven invasion, before facing a showdown for final control of the shining capital city of Channon.

Game Features:
* 20 new single scenario maps created by New World Computing - plus 20 contest-winning fan map submissions.
* 6 new Heroes campaigns and 3 original creatures.
* New adventure objects - including 6 new creature generators.
* New Campaign Editor features - including customizable object painter.
* All new music track.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

3P
Sziasztok!

Erdeklodnek, hogy milyen ujdonsagok vannak a Winds of War -ban a The Gathering Stormhoz kepest?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Verebes
Inditsd ujra a telepitest folytatni fogja es befejezi

Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve

Kijott a HoMM IV.-Winds of War Exp.II a deviance jovoltabol!😊

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Randal
Hali!
nekem megvan a magyar verzió, eddig tökéletesen mûködött, de most valmiért megáll 78%-nál egy hibaüzenettel, valami cab errorral, nem értem miért, mert azóta nem klett elõvéve a játék.
Amúgy Xp-m van fennt Sp nélkül...

Verebes
Csak hogyan telepítsem fel amultiplayer patchot ha magya változatú heroesom van???

Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve

A 3. kampány 3. pályáján, nem találom a sárkánybõrpajzsot,már 2* végignyomtam a pályát de egyszerûen nincs meg-😞,tud valaki segíteni hol találom?
Tudnatok rajtam segiteni? Kellene nekem vagy az Expansion Pack, vagy pedig az az Update, amitol mukodik a Multiplayer jatek, mert csinalunk jovo hetvegen egy oriasi halo party-t, es a heroes4 is szerepel a jatekok listajaban...

Goodwill
próbáld meg DOS-ban

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

http://gothicoldala.uw.hu/
innét le is töltheted a kiegészítõt

Goodwill
gyere mircre

Major Pluskat
Sziasztok!
Nem tud valaki mondani egy oldalt ahonnan a játék korábbi javitó file-it le tudom szedni???
Mert ugye ez a mocskos 2.0 csak akkor megy fel, ha a korábbi patch-ek is fenn vannak, viszont az 1.3-on kívûl nem lehet megtalálni a korábbi verziókat.
Elõre is köszönöm mindenkitõl!
skorpio7
Hát tudod nem akarok belemenni semmi warez-os vitába .Volt itt már egy ilyen topic és ott kibeszéltük ezt a dolgot .Én csak azért nem tudok ( már ) nyílvános oldalt , mert már nem kell keresnem õket , ugye van privát .Azt meg , hogy az én kemény 14 KB/s-es feltöltésemmel nekikezdjek vmelyik magyar tárhelyszolgáltatóra feltölteni ( és 99% , hogy rövid idõn belül törlik ) nincs értelem .Fõleg egy ISO esetében , ami ugye kiszámolható mikorra is érne fel és közben vajon hányszor törölnék .
Mondjuk ha vki igazán keres , akkor még most is megtalálhatja a kiszemelt cuccokat a neten .

Már megbocsáss de a dc-ról szedtem le és az általad irt cimen sem volt elérhetõ egy jódarabig.
Halott cimekkel meg ugye nem divat dobálózni.
skorpio7
Nos csak annyit , hogy privát hely-rõl .
Slash !
Milyen neted van ? Értesz a a saját ftp nyitáshoz ?
( A gépedbõl csinálsz egy ftp-t , amire pl. csak én tudok felmenni , mert én ismerem az IP-t , user-t , pass-t .Ne vedd ezt szájbarágásnak , ha mindez számodra teljesen természetes . )

Hurrá megy a multi
G. Joe
Nem is reménykedem benne 😞

http://deathfellows.hu/

skorpio7
Nos .Kipróbáltam ezt a kiegészítõt a magyar HOMM4-el és tökéletesen fel lehet rá installálni .Ami mégjobb az egészben , hogy így nem kell külön 2.0-ra patch-elni az 1.3-as magyar verzót ( ami meg kell hogy mondjam , official patch-al nem is ment ) , hanem ezzel a kiegészítõ installal meg lehet csinálni .Sajnos az alapjáték magyar feliratai eltûnnek és a szövegek angolok lesznek , bár szerintem némi buherállással ez megoldható .Azonban az új kampány már teljes egészében angolul fut .
Érdekes , hogy a történet és fõkampány bevezetõ mese angol szövege alatt magyar beszéd megy . 😊
És ami miatt LE KELL EZT TÖLTENI !!! VAN BENNE MINDEN FÉLE MULTIPLAYER !!! LAN , TCP/IP , stb ...
Gondolom , már mindenki ezt várta . 😊

Goodwill
naja, hunnan?

Oldern the 1st
Szvsz a heroes 3 sokkal jobb!!!!

http://hlc.warez.hu/ :ftp servert nézd meg.

Goodwill
1 txt fájl sajna nem elég....hacsak valami új eljárással tudnak txt-be hangokat is tömöríteni

gumininja
Heroes of Might and Magic 4 v2.0 Fixed EXE 14-09-2002
Fairlight DOX Executable Archive <1.8 MB>

No-CD Instructions:
Install the game - Full Installation.
Apply the official HOMM4 v2.0 Patch.
Replace the original HEROES4.EXE executable with the one from the Executable Archive.
Play the Game!

Most akkor én vagyok a hülye, vagy ez kell az angol verziohoz?? Tudom-tudom, tegyem fel a gammát és kiderül.. eheh. De lusta vagyok most tökölni vele, fõleg ha kiderül, még feleslegesen is..