1206
Heroes of Might & Magic IV
  • MhyCroft
    COOOOL:)

EZ LEGYEN!!!:P
  • RaZoK
    nem gondolkodtatok még egy banneren?

• Me Ga
    Köszi, de ezzel nem vagyok előrébb... pontosan azt tettem eddig is, amit javasoltatok, de a világon semmilyen összefüggést nem találtam a megadott koordináták között... biztos én vagyok a béna, de így van. Amelyik általam kitalált összefüggés ráillett pl. 3 db koordinátára, a következő 2 tutira teljesen ellentmondott neki...
    Gondolom, az elv minden pályán ugyanaz, ezért gondoltam, hogy aki már rájött, esetleg megoszthatná velem.
    Köszi mégegyszer.
  • Lysandus
    Nem tudom, hogy a bal felső saroktól, vagy honnan. De keress az általad már felderített részen két, három objectet, azok koordinátáit is kiírja. Az ismert koordinátákból már nagyjából meg lehet határozni az ismeretlen gold mine helyét.
  • JancsiPapa
    Szerintem ez a multi gyengesége. Az egyedüli jó mp a HoMM sorozatnál egyértelműen a hotseat, a többi irtó gyenge.
  • JancsiPapa
    Ööö...ez miért is fontos neked?
    Különben meg hát keress egy térképet, amit teljesen látsz, és rögtön kiderül.
  • Me Ga
    Sehol senki? Lécci segítsen, aki tud. Köszi
  • Me Ga
    Sziasztok! Van egy valószínűleg elég lúzer kérdésem... Szóval arról van szó, hogy a Heroes 4-ben a térképen az egyes helyek koordinátákkal vannak jelezve. Pl. Gold Mine (12,45). Az lenne a kérdésem, hogy ezeket a koordinátákat hogyan kell értelmezni? Mit jelentenek a számok (a bal felső saroktól, vagy ilyesmi?)?
    Köszi előre is.
  • CyrSyS
    Sziasztok. örülök hogy rátaláltam a topicra mert egy kínps probléma előtt állok. Nagy tiszteletem annak aki tud a következőkben elmondottakra gyógymódot. Az alap szituáció hogy én és egyik szaktársam együtt szeretnénk játsznai multiba gép ellen. Szaktársam kapcsolódna hozzám mert nekem van jobb gépem és goyrsabb netem és úgy játszanánk. A probléma ott kezdődik hogy adott egy h4 WOW csapatos map ahol mi vagyunk 2en 3-4 gép ellen. Amikor én végzek egy körrel akkor a barátomnál hamarabb kijelzi hogy ő nála a kör, nálam még nem! Amikor ő végez a körrel akkor jönnek a gépek és iszonyat lassan történik meg a körök váltása. Amikor a géepk végeztek a körrel akkor a barátom mindig szól hogy én jövök holott nekem még nem aktiv a homokóra és nem nálam vna a kör hanem várakoz. Tehát a probléma gyökér az hogy lassú az egész. Mi lehet a gond? barátomnak 512-es netje van nekem 2mbites. A játék single mind2-nél szél sebesen megy! Tehát erre szeretnék választ kapni! köszönöm előre is!
  • markohhh001
    Helótok, multiplayerben hogyl ehet elmnenteni a játékot, hogy legközelebb tudjuk folytatni? az összes gépen vagy hogyan?
  • Keti
    Sziasztok! Melyik patchot töltsem le a magyar alap+ két kiegészítőhöz? Aki tudja, kérem írjon egy linket. Köszi előre is! Mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt!
  • PeeTeR
    egy kis help kene az ismerosomnek. szoval meg van neki az eredeti HOMM4 (Hun). leszedte hozza a a Winds Of War meg a Gathering Storm -ot. ezek kozul csak a WOW lett kiprobalva de nem hajlando elindulni. mit lehet csinalni vele? mindketto HUN.. fenn van a sima HOMM4, rapakolja a WOW -ot es nem hajlando elindulni. NERO -val kiirta a WOW -ot de ugy sem..

ugye mivel mindegyik magyar... szoval ha leszedek hozzajuk mondjuk ENG vagy US crack -et akkor mekkora esely van ra hogy menni fognak?
  • Sheke
    figyu ezt írd az 5 topicba sztem meg az a jó ha a hős is harcol
  • thantalas
    Szevasztok, sajnálatos módon elég keveset írtok a készülő v-ről. Én már a 2-be is bele voltam habarodva, a három volt a csúcs, azon belül a SoD. Szerintem a 4 el lett baszva, baromság a hőst belevinni a csatába, 30-as szintű vazsimat egyből lekapta egy katapult, akkor hagytam abba. Viszont kipróbáltam a legelső H 5 Bétát, nagyon nagy, ha így folytatják ez lesz a legígéretesebb H game. Sajnos lecsúsztam a béta tesztől :(
    Ha van közetek aki bekerült a szerencsések közé, írjon milyen a zárt béta tesztje !

http://www.mightandmagicgame.com/teaser/uk/
    -hírek, meg egy fórum, érdemes pár hetente látogatni...

egy jó hír, ha lezárul a zárt béta teszt 1-2 hónap, lehet hogy lesz egy nyílt béta tesz is...
  • odex
    jah igen mosmár de azelőtt nem :D
  • Sheke
    nwemigazán veled jáccok te segg nemtod?
  • jazzy
    Ezt sajat egyeni taktikanak hivjak.
  • odex
    Ki tud olyan leírást adni ami leírja hogy meik házat a legérdemesebb először felépíteni bármely csapatnál? meg ilyenek!
  • odex
    figy te kussolj be búj be a sarokba jól ismerlek én téged itt laksz 1 utcával felettünk te még nem is láttad a heroes 4-et!
    még csak most akarod megszerezni én kérlek szépen min 1 fél évet nyomtam de eltört a cd és azért nem took mostanában vele gamelni! meg neked kiírni se tudom így pedig szivesen nyomnám neki multiba a többi haverral!
    a másik dolog hogy az 5-be én csak állítottam hogy nem lehet a hóssel csatázni mert láttam 1 videón hogy a csata közbe ott ál 1 lovag a sarokba aki megse mozdul szal még bármi lehet!
  • Sheke
    igaza van mer az sztem jó hogy ahőssel lehet harcolni meg az lehet hogy a graf jó lesz de má nem lesz olyan élvezetes mint a 4 sztem
  • Dodo55
    És még az az érdekes, hogy patchelés előtt cd nélkül is megy simán
  • Dodo55
    Van egy eredeti magyar Heroes 4-em. Letöltöttem hozzá a multiplayer patchet, de a patchelés után nem fogadja el a cd-met. Pedig teljesen eredeti és a patch is hozzá való. És a másik gépemen se megy.
  • ShaiHulud
    readme.txt ben levan irva
  • 3P
    Ez erősen nézőpont kérdése...
  • odex
    szerintem a heroes 5 nem lessz olyan jó mint a 4 mert az 5-be állítólag nem lehet majda hőssel harcolni:(
    megy egy csomó dolgot kihagynak :(
  • 3P
    A magyarhoz a törés sajna nem a legjobb, elég sok apró, de annál bosszantóbb hiba van vele. Az eredeti teljesen hibátlanul működik.
  • odex
    vagy crack hiba is lehet!
    már jelentkezett nálam is régen crack hiba a gamebe a menübe beléptem ozt kilépet!
  • odex
    hellóka!
    vana gamehez 1 pár javítás!
    azokkal próbáltad má?
  • TTomi
    Sziasztok! Tudom, hogy már rég nem játszik senki ezzel a játékkal, de kéne egy kis help! Alap magyar verziós HoMM4em van, de sajnos csak a biztonsági másolat. Ha bemegyek a börtönbe és van bent valaki akkor kifagy a gém. Láttam, hogy másnak is volt ilyen problémája csak a megoldást nem láttam hozzá. Légyszi irjátok le, hogy mi a francot csináljak hogy ne fagyjon!? Egyáltalán mire jó a börtön? A válaszokat előre is köszi!!!
  • 3P
    Az 5. résszel kapcsolatnban a kérdéseid ITT tedd fel!
  • koosadam
    Hi! Mit tudtok az új Heroes-ról? Én csak annyit tok, hogy a 3DO becsödölt és a UBISOFT vette át a helyét. Meg, hogy a képek alapján ez a játék 3D-s lesz és nem olyan nagy bukás, mint amilyenre a HOM@M 4 volt.(az sajna egy katasztrófa volt) Állítólag a 3. részt követi majd élményben és lesz egy új város(vagy népcspoprt). Még ha tudjátok, akkor azt mondjátok meg, hogy a szörnyfejlesztés ugye úgy lesz mint a 3-ban és nem úgy, mint a 4-ben? Hogy egy váron belül vn két föszörny, mert azt a rendszert nagyon elrontották...
    Amúgy meg szerintem a HIDRA vára tényleg nagyon szar volr, és az aranysárkányé is(én még a Behemotot is bénának tekintem) , akkor is a legerösebb lényeket tartalmazó vár egy Arkangyalvár.
    Volt egyszer egy elmentésem még a régi gépemen, amin a öcsémmel mentünk(természetesen a 3-ban csak az Armageddon Blade-ben ) és vittük ott vagy nem is tudom. a játék ideje szerint valami 40 hónapig-és addigra mivel még a jáék elején sikerült egy Kristálysárkány "izét" találnom és addigra 256-osra nött arkangyalom mellé bekerült egy 102-es kristálysárkány(aki nem zunná a kristálysárkánynak a támadása 65-75 és a védekezése 750). És még a Griffem, az íjászom és a gyalogosom elérte a az 1000 feletti szntet...
  • Palinko
    a hidra vára az melyik is?(a mocsaras?),régebben játszottam heroes 3-at,most kezdtem el a négyeset.szerintem nagyon találó az,hogy a hősökkel is harcolunk,nem csak dísznek vannak,ez ötlött legjobban a szemembe,ami elüt a 3 astól,de gondolom számtalan példa van,mondjuk grafikailag szépen fejlődött,bár láttam jobbat is.egyedül a harc még mindég egy kicsit béna.nem az egész,csak az nem tetsizk,mikor valakit támadok és egy fát körbejár és nem ér el az ellenségig :Ö
  • 3P
    Nem, a várak eltérnek a 3. és a 4. rész között. Vannak hasonlóságok, mint pl a Titán vára, vagy ahogy találóan hívod a "fagyos" vár, valamint az angyal vára, de a többinél egy picit nagyobb az eltérés. A behemotot is megtalálod, a feketesárkányt is, s megtalálod még a csontváz sárkányt is, na ja még az is eléggé hasnlít a 3. részére. A legnagyobb vesztes az aranysárkány vára, valamint a hidra vára, bár a hidra, mint "termelhető" lény megmaradt, mivel beköltözött a feketesárkány mellé...
    É a Hereos 3 minden várat imádtam, talán csak a Hidra várát éreztem picit gyengébbnek...
  • Palinko
    de lehet,rájöttem.ugyanazok a várak vannak mint a 3-asban,mert még nem találkoztam a "fagyos várral" a 3-asban az volt a kedvencem.
  • 3P
    Sajnos soha nem próbáltam így játszani...
  • Palinko
    nekem tört játékom van :) azt tudom,hogy magyarul jelent meg,csak gondoltam,hogy valaki felrakta a magyar nyelvi filejét :)

3P azt nem tudod,hogy lehet többen játszani?gondolom úgy mint a 3-asban,hogy többen játszanak egy gépen és egymás ellen,vagy a gép ellen...
  • 3P
    Magyarosítás soha nem jelent meg hozzá, legalább is nemtudok róla, magyar nyelven viszont megjelent, de az csak magyarítás...
    Külön letőlthető formában még sehol nem láttam a magyarítás, ez persze nem zárja ki, hogy mégis létezik.

Ellenben viszont ITT megveheted az alap játékot és a 2 kieglészítőt magyar nyelven 5000 Ft-ért.
  • Palinko
    hello
    hol bírom letöltnei a magyarosítást?
    és hogy bírom kinyitni a multiplayer funkciót?goindolom hogy egy gépen többen játszunk?
  • Bal1
    Valaki tudott gamespy-al neten játszani?? Nekem soha nem sikerül csatlakozni a host-hoz.
  • KOXX
    vagy tud valaki egy működő javítást?