Heroes of Might & Magic IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
koszi elore is.....
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Kerdesem: lehet-e a jatek folyaman valamikor masik jatekossal szovetsegre lepni?
Vagy csak ha olyan a palya, ahol szovetsegesekkent kezdunk, akkor lesz szovetseg?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
ha ez is kevés, játssz egy sima játékot champion fokozaton....na AZ durva 😊
semmid nincs az elején, az õrzõ állatkákhoz hozzá sem tudsz nyúlni, az ellen meg plusz sereggel indul
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
a megoldás : állandóan mászkálj, szedj össze minden szart, állat-lelõhelyeket foszd ki, és így egyenlõbb leszel
Úgyanis a barbáros hõssel a küldetés elég érdekes. Az elsõ 2 nagyon könnyû volt. Az utolsó pedig annyira nehéz, hogy szinte már vicces. Valaki játszott vele?
Valaki irjon nekem emailban linket, hogy honnan lehetne leszedni map-eket a játékhoz.
cim: [email protected]
elöre is köC
Itt nézz körbe: heroes.hardwired.hu
Akkor asszem belekezdek, bar nem bantam volna, ha ne adj Isten egy uj var, vagy uj skil-csoport jelent volna meg. Na de mindegy vegulis mar megszokhattuk a 3DO-tol ezt a fajta missiondiskeket. 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Csak azt tudom mondani neked , ami az áprilisi GAMER-ban is benne volt .
Ezúttal mi vagyunk a hódító agresszor és egyszerre öt hõssel is .Mindegyiknek öt különbözõ hódító hadjárata van , de a végén a fõváros ostromakor egy vidám mindenki-mindenki ellen csatában lesz részünk sok csavarral és meglepetéssel ( és ez a legjobb a kampányok között ).
És mit kapunk még ... 47 új önálló pálya , 3 új lénytípus ( negyedik szintû extrabrutális figurákat ) és 3 új lényképességet .
Összességében egy jól sikerült kiegészítõ , már ha HOMM4 fun vki .
Game Notes:
The Heroes of Might and Magic: Winds of War campaigns take Heroes players to the land of Channon, a large and populous kingdom occupying most of a northern continent of Axeoth. The kingdom has become the target of no less than five invading armies who covet its lands and riches.Players will assume the roles of the five conquerors, each staging his own uniquely driven invasion, before facing a showdown for final control of the shining capital city of Channon.
Game Features:
* 20 new single scenario maps created by New World Computing - plus 20 contest-winning fan map submissions.
* 6 new Heroes campaigns and 3 original creatures.
* New adventure objects - including 6 new creature generators.
* New Campaign Editor features - including customizable object painter.
* All new music track.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Erdeklodnek, hogy milyen ujdonsagok vannak a Winds of War -ban a The Gathering Stormhoz kepest?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
nekem megvan a magyar verzió, eddig tökéletesen mûködött, de most valmiért megáll 78%-nál egy hibaüzenettel, valami cab errorral, nem értem miért, mert azóta nem klett elõvéve a játék.
Amúgy Xp-m van fennt Sp nélkül...
Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve
innét le is töltheted a kiegészítõt
Nem tud valaki mondani egy oldalt ahonnan a játék korábbi javitó file-it le tudom szedni???
Mert ugye ez a mocskos 2.0 csak akkor megy fel, ha a korábbi patch-ek is fenn vannak, viszont az 1.3-on kívûl nem lehet megtalálni a korábbi verziókat.
Elõre is köszönöm mindenkitõl!
Mondjuk ha vki igazán keres , akkor még most is megtalálhatja a kiszemelt cuccokat a neten .
Halott cimekkel meg ugye nem divat dobálózni.
Slash !
Milyen neted van ? Értesz a a saját ftp nyitáshoz ?
( A gépedbõl csinálsz egy ftp-t , amire pl. csak én tudok felmenni , mert én ismerem az IP-t , user-t , pass-t .Ne vedd ezt szájbarágásnak , ha mindez számodra teljesen természetes . )
Érdekes , hogy a történet és fõkampány bevezetõ mese angol szövege alatt magyar beszéd megy . 😊
És ami miatt LE KELL EZT TÖLTENI !!! VAN BENNE MINDEN FÉLE MULTIPLAYER !!! LAN , TCP/IP , stb ...
Gondolom , már mindenki ezt várta . 😊

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Fairlight DOX Executable Archive <1.8 MB>1.8 MB>
No-CD Instructions:
Install the game - Full Installation.
Apply the official HOMM4 v2.0
Replace the original HEROES4.EXE executable with the one from the Executable Archive.
Play the Game!
Most akkor én vagyok a hülye, vagy ez kell az angol verziohoz?? Tudom-tudom, tegyem fel a gammát és kiderül.. eheh. De lusta vagyok most tökölni vele, fõleg ha kiderül, még feleslegesen is..