7195
10877436381340714828.png
  • PTW
    "belfoldi" transport.. ugyanyugy muxik mint a starport... jegyvetel ..hajomegvar..repul 8)
  • Jonny87
    Oks megnézem, bár olyannal még nem találkoztam, de gondolom nem bonyolult :)
  • FREAK
    miért? ott úgy szaggat, hogy tuti nem veszem meg utána? :)
  • PTW
    via Shuttleport
  • a.carkey
    Ha valaki nehezen dönti el, hogy megvegye-e a trial után, az mielőtt lejárna az ideje, menjen el az Endorra! :)
  • a.carkey
    Shuttle.
  • Jonny87
    Van olyan küldim, hogy a bolygo masik vegere kell elmennem erte. Meg lehet valahogy gyorsitani az utat, vagy gyalog ?
  • a.carkey
    Meg jelentős HAM woundjaid lesznek!
  • cifuatwork
    1.: Akkor egy explorer mission-t válaltál el, ami eléggé nevetséges (szerintem). Az egyik haverom (votai) erre esküszik viszont. A lényeg, hogy végigjárja a bolygó mission termináljait, hogy ilyen lények kiirtására vonatkozó küldiket találjon (általában amint egy ilyet explorer missiont elvállalsz, abban a városban a sima mission terminaloknál erre a lényre vonatkozó küldik számodra eltünnek. Szvsz nekem szimpetikusabb, ha simán elvállalok két sima küldetést azonos irányban...
    2.: A játékból való kilépéskor a szerveren raktározódnak el az adataid, tehát elvészni nem fog. A klónozás értelme az, hogy ha meghalsz, akkor a nem biztosított tárgyid sérülnek, ami miatt nem árt a fontosabb cuccaid beszerzése után a klónozóbe elmenni egy új biztosítás megkötésére.
  • a.carkey
    Az nehéz küldi, abszolút szerencsén múlik, találsz-e alanyt. Abortáld! Vegyél fel sima destroy missziókat. Lenyomsz tizet, míg egy huntot csinálnál! :)

Klónoztatni akkor érdemes, ha más bolygóra mész, és nem akarsz a kórházban ill. cantinában vesződni. De mindig az előre kiválasztott clonozót válaszd, ne a legközelebbit, mert akkor úgy jársz, mintha nem is klonoztattad volna magad.

Ha van jó páncélod, ruhád, érdemes biztodítani is!

Igen, kiléphetsz, max. amikor visszamész, egy fészek közepén találod magad.

Amúgy érdemes házban, városban kilépni!

Master TKAként tudod magadat is győgyítani, kivéve a BF pontokat.
  • guardian hero
    Pakoltam még 512MB RAM-ot a gépbe, most már játszható. A Tatooine-on vagyok, vuki scout, és elvállaltam egy olyan küldetést, hogy irtsak ki 30 gorgot. Tegnap elég sokat mászkáltam a város körül, de összesen kettőt találtam :(. Gondolom egy lair-t kéne felfedezni, de ennek van valami trükkje, vagy csak a szerencsén múlik?
    Másik kérdésem, hogy mikor érdemes klónoztatni magam, illetve a játékból akármikor kiléphetek-e káros következmény nélkül?
  • SKABALABABA
    leszedtem a trialt és nem rakja fel:(
  • Braveheart
    Az installkor lehet csak aktiválni a trial verziót?
  • Jonny87
    Okok
  • PTW
    a nagyobb varosok pl Corellia/Coronet , Naboo/Theed 1 Giga alatt Lagolnak de azokon kivul teljesen jatszhato a legtobb helyen.. csak a dinamikus arnyek effektek olik meg nagon ugyhogy azt erdemes hanyagolni
  • zoli80
    báá,nekem is "csak" 512ramom van:(
    meg a procim is "csak" 2500+.
  • Marcus_
    Minimum memoria 1 Giga
  • FREAK
    attól függ, nekem gyengébb gépen nem szaggat, kivéve, ha sok játékos van a közelben, de olyankor sem a GPU izzad, hanem gyakran megáll tölteni a program, és kimaradnak pillanatok
  • Jonny87
    Jah igen, és még valami, athlon xp 3200+, radeon 9800, 512 ddr, és szaggat, nálam van a hiba ?
  • Jonny87
    Oks, thx az infot, mar nezegettem a site-ot.
  • [NST]Cifu
    Küldetéseket a Mission Terminaloknál kaphatsz, ha Artisan (kb. mérnök) vagy Entertaimer (kb. művész) szakmájú vagy (eselteg utólag felvetted), akkor van Artisan és Entertaiment Mission terminal is, ami direkt ezeknek a szakmáknak szól. Létezik még Explorer Mission terminal is, de ahoz birka türelem kell (ölj le ugyanabból a fajból 45 példányt...).

Fejlődés: a Skill-menüben (jobb oldalt alul az a villámszerű gomb) láthatod, hogy milyen szinten állsz. Ha egy skill-nél elérted a szükséges szintet, akkor az XP-csík zöld lesz, ilyenkor tanulhatsz vagy a Trainer-ektől (de ez pénzbe kerül) vagy a játékosoktól (menj oda, ahol sokan vannak, és kezdj el ordibálni, hogy "I need someone, who can teach me (szakma, pl. Marksman) (skill-szint, pl. 1xxx)".

Fönt láthatod az SWGalaxies.hu bannerét, nézz el oda, sok lényeges dolog le van írva.
  • PTW
    hat eloszor is talald ki hogy kb milyen szakma iranyaban akarsz elindulni es ennek fugvenyeben Missionok teljesitese szerintem.....ha fegyverhasznalo szakmat valasztasz legyen az kozelharci vagy tavolsagi akkor erdemes elkezdeni vadaszgatni.. erre a legalkalmasabb bolygo szerintem a Dantooin es a Tatooine a crafter szakma meg adja magat... kezdj el barkacsolni ....
    Bolygot elhagyni a Nagyobb varosok Starportjairol tudsz.. megveszed a jegyet es huss 8) ha most leptel be akkor vagy kezdj el koldulni vagy csinaLJ meg jopar kuldetest mert az utazas bolygotol fuggoen 1000-4000 credit is lehet
  • Jonny87
    Hali!
    Szal leszedtem a gamet, ismerkedtem vele picit, de 1-2 kérdés felmerült bennem, amikre itt kaphatok szvsz a leggyorsabban választ.
    Szal ugye kint vagyok a városban, ez szép és jo, mit érdemes csinálni ? Jármüvásárlás, fejlődés, tanulás, vagy questek ?
    Illetve bolygot hogyan lehet elhagyni, és mikor, hogyan érdemes ? Hát igy 1.re csak ennyi.
    Üdv : j0nNy
  • [NST]Cifu
    Telket nem kell venned, de csak oda tudsz építkezni, ahol a ház elfér. Azt nem tudom, a házépítés pontosan hogy megy (még nem volt dolgom vele :)), de gyanítom, hogy úgy megy, ahol a gyárak építése: van egy 'Deed'-be csomagolt ház, amit ha USE-olsz, akkor felülnézetbe vált, a ház "alapterületét" tudod mozgatni az egérrel, és ha valahova le tudod rakni (zöld lesz) akkor leteheted (mint az RTS játékokban :)).

A házakból (ahogy a fegyverekből is) tervek vannak, van 3-4 alapdesing és pár bolygóspecifikus (Naboo, Corelia, stb.), aztán még teljesen be lehet rendezni, bútorozni, stb.

Azt nem tudom, a városépítés pontosan hogy megy, mert lehet építeni akár Shuttleportot is, Garage-t és társait, de ezt tényleg nem tudom hogy megy...
  • FREAK
    cool thx, és ha mondjuk házakat akarok építeni, akkor ehhez mi kell még? telket kell venni meg ilyenek? eladni ezt is a bazaar terminalnál lehet?

és tetszőleges házakat lehet csinálni vagy sablonok alapján?
  • [NST]Cifu
    A Master Artisan képes járműveket csinálni, ehez az Artisan kaszt mind a négy skill-oszlopát fullosra kell fejleszteni. Fegyvereket tud az Artisan is, de csak alapabbakat, a komolyabbakat a Weaponsmith tud, amelyhez az Artisan első skill-oszlopát kell teljesíteni, ez egy új kaszt, ami újabb 4 skill-oszloppal rendelkezik. A Master Weaponsmith tudja a legtáposabb fegyvereket építeni. Az Artisan első skill-oszlopát teljesítve el tudod érni még az Armoursmith-et, ami olyan, mint a Weaponsmith, csak éppen páncélokat tudsz csinálni, illetve az Architect, aki épületeket tud csinálni és berendezéseket (bútorok, tárgyak, stb.) hozzá.
  • FREAK
    köszi!

akkor nem sok lehetőség van "fekete" üzletekre, lopás, rablás, csempészés, túszejtés stb? :)

ja, és egy menő artisan akár járműveket, házakat is tud építeni?
  • [HUN]PAStheLoD
    igen elfogad ... és most hogy mondod eszembe is jutott hogy elküldi emilbe ... a gamespyos címedre
  • zoli80
    nekem már volt gamespy-os accom és ezért nem irt ki semmilyen kulcsot:(
    freemailest elfogad szerintetek?mert ha igen csinálok ujat hátha akkor...
  • [HUN]PAStheLoD
    gamespy-on tucc csinálni olyantat szerintem , mert elvileg a telepítő nyitja meg az oldalt , de ha van pop-up stoppered kaccsód ki szvsz
  • Ti.E Dark
    Sziasztok !!
    Egy kis segitséget kérnék töletek,a következöröl lenne szó.
    Letöltöttem a 14 galaxi verziot de nem todom,hogyan kell felrakni hogy müködjön.Regisztráltam és megkaptam a válasz levelet is de valami ACCOUNT KEYT kér!!Mit csináljak !!!!HELP HELP !!!!
  • PTW
    a corvettet a Super Battle Droidokkal basztak el de nagyon szerintem mert a tobbbi rossszarcu szepen okosan jo csapattal szisztematikusan ki lehet irtani , de azok a droidok serthetetlenek tokmindegy mi vagy , milyen pancellal 3000 es buffal egy loves es halal.. najo.. 2 8)..
    nemtom miert csinaljak ezt.. nem az lenne a cel hogy elvezheto legyen????? mert igy csak az ember idegeit k--jak fel..
  • a.carkey
    A Deathwatchre még az sem elég. Nehéz nagyon. :(

(A Corvettehez képest bődöletesen, pedig az sem kispista ...)
  • PTW
    Igen latogato szinten jartam a Deatwatch-ban de miutan kb fel orat szenvedtem egy a bejutast meglehetetlenito buggal es azutan mikor vgre bejutottam kb az elso pillantasban lecsaptak... kicsit elment tole a kedvem.. (es ez minden dungeonra igaz marmint a nehezseg gacsak nem egy 10 fos csapattal mesz amiben min van 2 doki TK es pajtasai)
  • [NST]Cifu
    Europe-FarStar
  • [NST]Cifu
    1.: A járműveket alapból tudod vezeti.
    2.: Nem lehet ellopni, legalábbis én nem tudok róla.
    3.: A játék HUD-ján bal oldalt felül van a HAM (Health, Action, Mind) menü. Ha ezek egyike 0 lesz, akkor elájulsz, és ha ilyenkor még 1x megütnek, akkor meghalsz. Klónozással éledsz fel, de ha nincs minden tárgyad biztosítva a klónozásban, akkor romlani fog az állapotuk...
    4.: A Bazaar-nál az árú details-ra menj rá (ha jól elmélszem). Azt azért nézd meg, hogy az adott fegyvert tudod-e használni (a Skill ablakban a certified rész).
    +1: Van, de nem könnyű. Plánde kezdőként. Vannak Artisan és Entertainer Mission Terminalok is, ahol tárgyakat kell csinálni ill. "szórakoztatóipari" küldiket kell elvégezni, ezekért is kapsz pénzt (valamit XP-t), de tapasztalatom szerint nem olyan jók, mint a harcos küldik. Ha csinálsz valami tárgyat, a Bazaar-ban felkínálhatod eladásra, de kezdő Artisan-ként aligha fogsz ebből meggazdagodni, mivel nagyon alap tárgyakat tudsz csak készíteni, amihez viszont nyersanyagok kellenek...
    Még egy pontos pénzszerzés, ha valamiért fizet neked egy játékos, ez úgy működik, hogy aki pénzt akar adni, beírja, hogy "/tip (játékos neve) (az összeg, amennyit át akar adni". Tehát ha valaki át akar adni nekem mondjuk 500 creditet, akkor beírja, hogy "/tip mattheus 500". :)))

Trialosként beválhat még, ha az öreg rókáktól kérsz segítséget, egyik társam szabályos koldulásba kezdett, így szerzett egy Speeder-t, DH17-es Karabélyt és vagy 30.000 creditet :)))

Amúgy az SWGalaxies.hu oldalon van trialosoknak jótanács a hírek között, nem árt elolvasni.
  • Braveheart
    NA nagy nehezen elindult. Tehát aktiválom és 2 hétig lehet játszani. Ti melyik szerveren vagytok?
  • Braveheart
    Baz alig 400 mb van hátra de nem jön be most a fileplanet :(
  • FREAK
    tehát ha pl. kereskedő akarok lenni, van rá mód?
  • FREAK
    még egy kérdés:

van rá mód, hogy fegyver/bunyó nélkül éljen meg az ember a játékban?