7195
10877436381340714828.png
  • Serpa
    Star Wars Galaxies "Ice Baby" fan videó
  • Jockey
    hát nemtom
    én csináltam karit mind a farstaron mind a starside-n, olvasgattam a swgalaxies fórumot, és maradt a main a farstar
    biztos van jó kis közösség starsideren is, de a fórum alapján egyértelműen elment akedvem attol aszervetől, sok hatalmi meg egyéb háborúr, pa ellentétek stb
    lehet már nincs ez, de amikor énkezdtem akkor ez vlt, farstaron meg ha imp ha rebel ment az élet ugyanúgy tovább..:)
    ez persze csak az én véleményem, mndeki ott játszik ahol akar, de farstar nekem sokkal családiasabbnak tünt-tűnik
    jedik: klassz meg minden, de őszintán megmondom engem annyir ane vonz, nem azért játszok, hogy mindenáron jedy legyek:)
    nekem a kedvet az jövendő űrkieg hozta meg megint, meg az hogy jópár srác akikkel más mmorpg-be jol elvoltunk kipróbálták swg-t (dago, gori stb..), így uj lendületet kaptam én is ajátékhoz, pedig sztem több mint féléve nem volt befüzetve az acom már..:)
    most megint bejön, cska kevés időm van játszani, de egyszer ugyis kimasterelem végre a swordman szakmám, ha törik ha szakad..:)
  • Strahd_
    Ha én játszanék én is arra gyurnék ez lenne értelme számomra a játéknak .)
  • Lacc
    Lol akkor ennyit az "egy serveren csak max. 2-3 jedi lesz" dologról.
  • PREMIERE1
    Rince!

"Starsideres fórumon"-t írtam, de idézőjelben!

Nem megbántani akartalak, tudom, hogy jó rég óta csinálod.

Egyszerűen az egyiken Starsideres játszó fórumozók "produkálják" magukat, a másikon Farstarosok. Semmi több szándékom nem volt. Azt is csak azért írtam be, mert ide most főleg a játékkal ismerkedők írnak, a SWGalaxies.hu-n még talán nagyobb segítséget kaphatnak egy régebb óta játszótól.

Azon kívül simán beírtad "melyik a magyar szerver"-nek: Farstar. Eszedbe sem jutott a Starsider! Ezt írtad:
    "De! És mivel mindenki a _Farstar-on van". Senki sem kapta fel a vizet, pedig ott is vannak páran. Ez is hozzátartozik az igazsághoz!

Csak ennyit akartam írni.

Lacc!
    Nem három magyar jedi van. :)

Egy srácnak a Starsideren két accounton is van jedije, bár ő vette azokat. Van egy PA, a Dark Side - RONIN (magyar), ott kb. 7 vagy több magyar jedi van, de hamarosan lesz mégegy + jópár a 10-es patchel!

Van másoknak is jedije a Starsideren és egy emberről tudok, akinek a Farstaron van jedije, de biztos van ott is több.
  • Lacc
    Hajjaj van már 3 magyar jedi? Nem semmi...
  • [NST]Cifu
    14 napig igen. A trial segítségével...
  • Mihail
    lehet vhogy ingyen online játszani?
  • Rincewind
    Ezt pár évvel lekésted. Manapság már maga vagyok a hidegvér mintaképe. :)
    De ilyesmin régen se húztam volna fel magam, mert egyszerűen nincs min. Csak kijavítottam egy nyilvánvaló valótlanságot, ennyi.
  • Hunnenkoenig
    Pedig eleg kiakadosra sikeredett. Mar örültem, hogy Rincie vegre egyszer elvesztette a fejet :-)
  • Hunnenkoenig
    Van. Kettö vagy harom is...
  • Kandurex
    Egy kérdés: van-e már Magyar Jedi Knight?

ps: esetleg egy nyeszlett padawan...?
  • a.carkey
  • Rincewind
    Teljesen nyugodt vagyok, csak azért írtam ilyen nyomatékosan, hogy rögzüljön. ^.^
  • Braveheart
    Sztem 1 óra bőven elég volt arra hogy lenyugodjon :)
  • a.carkey
    Nyugi Rince!
  • Rincewind
    Az swgalaxies.hu SOHA!!! nem volt starsider-es és a büdös életben nem is lesz. Az swgalaxies.hu egy független, általos SWG site, nincs alárendelve se szervernek, se PA-nak, se semmi másnak!
  • Kandurex
    Jedi -ként majd több lesz az esélyed :)
  • cifuatwork
    Konkrétan én legutóbb azért haltam meg, mert egy Rebel Assasin egy birodalmi bázis mellett kushadt. Amúgy covert voltam, de miután megtámadtam Imp. mission-t (ergo ideiglenesen overt lettem), és visszafele mentem szépen lekapott (kb. 3 másodperc voltam neki). Tényleg igaz, hogy aki kezdő, az Imperial missiont csak a legfélreesőbb bolygó legeldugottabb imperial base-nél vállaljon (ahol PC évente csak egszer fordul meg), mert különben ujjgyakorlatt lesz a szupertápos ősjátékosoknak...

Igaz ez is egy viszonylag félreeső bázis volt a Tatooine-on, de a jelek szerint nem eléggé félreeső...
  • cifuatwork
    ...You must activate your trial account key on or before 11:59 pm (PST) on July 31, 2004 or you will not be eligible to participate in the trial program...
  • LSC
    mellesleg néhány noob overt dancert vagy ilyesmit sajnálok lelőni de ha overt vállalja a következményeit. Engem egyszer úgy nyírtak ki hogy buffoltam egy overt rebelt a csávó odaállt nem messze melém megvárta mire elkezdem buffolni a következőt és félúton kinyírt mindkettőnket. Azért elég nagy parasztság.
  • LSC
    kicsit itt van elbaszva a játék mert egy doki mire észreveszi és gyógyítaná magát már levesz a poison 400-600 at. Ha már ilyen táp a CM legalább lehetne a mérgeződéstől számítva egy 5mp mire hatni kezdene hogy legyen esélye gyógyítani. Aki nem CM annak esélye sincs egy CM ellen. Szóval kicsi unfair ez a pvp az SWG-ben sajna.
  • LSC
    valaki felvilágosítana hogy 18-án minden trial lejár (mintha valahol olvastam volna) vagy ha pl ma letölti valaki akkor onnantól 2 hétig érvényes a login? Thx előre is.
  • Knox
    Az ötlet jo, de kiprobáltam és nem ment sajnos! beléptem az accommal, kiirja hogy trialos vagyok meg kapok egy gombot, amin az áll, hogy activate new account. Ha továbbmegyek, kapom, hogy adjam meg a cdkeyt, ahhoz meg már ugye itt kéne lennie a doboznak a kezemben! Szoval szerintem ez igy nem mukodik!
  • Kandurex
    Nem az van, hogy a trial tartalmazza az egész játékot? Mert akkor kifizethető az is online -on, már, mint a dobozos játék.
  • Strahd_
    Köszönöm akkor letöltöm és megnézem milyen is ez a game .)
  • PREMIERE1
    Van két nagy swg oldal. (Van egy harmadik is, de annak nem tudom a nevét.)

A www.swgalaxies.hu - STARSIDER és a www.swg.hu - FARSTAR.

Nézegessetek oda, ott többet megtudtok, mint itt. A "Starsideres fórumon" pont most írták, hogy VAN SWG itthon is, méghozzá egy Automexes!!!

AZ "SWG Beszerzése" topicot kerssétek! 2002. nov. 03. 17:32 óta foglalkozik a témával. Ez a topic addig volt, míg nem volt az a site.

Sok sikert a beszerzéshez mindenkinek!
  • Lacc
    Rince ezt nem igazán értem, minek szedjem le a trialt, ha befizetek egy hónapot?
  • Knox
    Senki nem tud olyan külföldi site-ot, ami szállít kishazánkba is?
  • cifuatwork
    Mámint a Galaxies? Nekem ZoneAlarm tűzfalam és AntiVir vírusölőm van, ezekkel nem volt gondja. Routerem, na az nincs...
  • Strahd_
    köszönöm Cifu
  • Strahd_
    Igaz az hoyg a gema nem szereti a virsuölöket, tüzfalakat,routereket?
  • cifuatwork
    Igen, pl. innen.
  • Strahd_
    Letölthetö valahonnan a probaverzió?
  • Fikusz
    Hi all

Na szoval..
    PvP -ben ha valaki overt en nem kerdezek semmit csak megolom (vagy o nyir ki..)
    Számomra az overt jelző egyenlő a targettel.
    Amugy Master CM vagyok és bufftól függetlenül ha megpakollak disease val ami alapban 300 damage,wound/tick (termeszetessen minden statra..) és hozzá a 7-800 damage/tick es poison pl mindre vagy healt vagy action..
    Nos..amellé a 2-3k-s headshot3(mind) hab a tortán..
    És ugy hogy ha jól csinalom egy TKA megsem tud közeliteni..
    A gyakorlatban ugynez ki hogy egy mindbuffolt fazon,kaja-pia stb..ha bekap egy jobb mindpoisont és nincs master doki a kozelben aki levenne..nos kb 20mp és incap..akkor még nemis löttem rá.
  • cifuatwork
    Kiváncsi vagyok van-e még egy ilyen frekventált hely a FarStar-on, mint a Coronet Starport... :)))
    Aztán mászkáltam már nem egy olyan városban is, ahol egy szem PC nem volt... :)))
  • sznupi
    Nem a gép konfig a lényeg, hanem a ram, kell neki 1 giga és akkor teljes grafikával is zökkenőmentesen fut, 1.5 gigánál meg szinte nem is tölt, mindent RAM-ból nyom.
  • cifuatwork
    Birodalmi vallás - a legtöbb bolygó egén ugyebár ott vannak a csillagrombolók :)))

Amúgy az SWG.hu egyik fórumában olvastam azt a trükköt, hogy a városba való normális közlekedéshez a srác folyamatosan a földet nézni, és a várostérképen (CTRL+M) navigál :)))
    Lesütött szemű ámokfutó :)))
  • sznupi
    Én egyszer délután megszámoltam, hogy nagyjából mennyi ember van Coronet SP előtt, 120-nál abbahagytam és még voltak ott. 8-))
  • Strahd_
    És igy alakulnak ki a vallások .) az emberek az eget nézik :D