Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kökömmm...

\"Life is around you and in you.\"

úgyis karácsonykor jelenik meg a game...

I.C.ram
remlem nem lessz annyi mer nem valoszinu hogy karacsony elott lesz jobb gepem
Lacc
Mindegy, úgysem olyan drága a 2Ghz.
De az 1Ghz-es proci halálra vissza fogja a Geforce 3-at(nembeszélve a 4-röl)!

Rincewind
Nem, mert szvsz úgyis a videókártyán van a lényeg...
Rincewind
1GHz vagy nagyobb proci, GeF3 (4) és 256 vagy több Ram...
Crokin
Szerintetek milyen az a config, amin mar elvezheto a jatek? nem a minimumra vagyok vagyok kivancsi

Repatarurgyán

Rincewind
Játék szvsz olyan 10 rugó (átlagos). Havidíj még nem fix, de eddig úgy néz ki 10 és 12.5 $ között lesz. Remélem a kevesebb 😛
magus
bár lehet hogy azazé tunik annak mert nem kaptam keikönyvet😞

magus
hajj igen bár ez a celeron se annyira erõs a p4ekkel szemben😞hát engem a nula grafika sem zavar ha ajáték jo lesz, és nem olyan kezelhetetlen mint a daoc😞

Lazarus
Mennyi lesz az elõfizetés? és maga a játék?
Rincewind
Ne félj! Nagyon jó ez a gép! Az MX 400 egyedül picit gázos, de legfeljebb nem fog fullban menni... 😊
Szerintem ezen a konfigon simán menne!Csak az a mx400 hibádzik egy kicsit😊

Lazarus
Tényleg ennyire szabad kezet kapunk a játékban??
Lehet hogy elõfizetek majd 1-2 hónapra, bár most is az elfogultság beszél belõlem (Most néztem meg az SW2õt )
magus
ja és 384-es adsl

magus
egy celeron tualatin 1200mhz+abit siluri mx 400 64mbram+256sdram+tusl2c+aureal vortex(na ezé fogok szivni ha elindulna)

na hogy menne?

magus
alapitunk "csllagkozi" etteremlancolatot?😊)))))

I.C.ram
Detonator majd a jatekban kene csinalni egy kozos vallalkozast persze ha egyaltalan elofizeted jo csapat lennenk szerintem meg johetne rince is ha akar 😊) egy 3-as bandat osszeepiteni nagyon jo lenne 😊
Bazze te olyan paraszt vagy ,hogy még a diszkóba is traktorral mész!

I.C.ram
En tuti valami olyan leszek ami senki mas pl kocsmaros vagy valami mokas azt akarom csinalni hogy veszek egy urhajot es epiteni benne egy ki boltot amivel jarom majd a bolygokat! kurvara varom mar ezt a jatekot 😊)
Milyen géped van?

I.C.ram
olyan hulye vagy hogy hozzad kepes egy 100-as szog integralt aramkor...
magus
király lesz ha az lehetek ami csak akarok. kjár hogy ilyen nicns fantasyban, amiben enniy lehetõség lenne

magus
MEGVAN!bérgyilkos leszek😊

magus
hmm én tuti megöletem a haverom😊

magus
má megin a 12 évesek a célpontok😉

magus
hmm ehhez a csodálatos gépignyhez nem lesz elég az ébn gépem ugyhogy örülök ha minimumoin fog futni😞

Rincewind
A TOKEN-t nem muszály pénzért adni. Adhatod ingyen is, ha éppen egy haverodnak kell. Ez csak egy lehetõség, hogy lehet vele bizniszelni és küldetéseket csinálni. ez utóbbi egy kurva nagy újítás!
Nem kell a köcsög gép által adott küldiket megoldani, hanem más játékos által adott küldetéseket is felvehetsz! Azok meg tuti ötletesebbek, mintha random lennének generálva.
D3t0nat0r

Rincewind
Hagyd má' szegényt! ;D
Mindig bírtam ezeket a 12 éves kölköket, akik villám sebességgel hagyják ott a Mariót, mikor meglátják, hogy apuci elment a géptõl, hogy messzemenõ okosságokat írkálhassanak a fórumra, ami éppen beugrik a pici fejecskéjükbe! 😄DD
Több szempontból is hasznosak:
1. Jól megy tõlük a topic! 😊
2. Mindig jókat röhögök az ilyeneken! 😄D
Nem kell komolyan venni, sõt még odafigyelni se rá! 😉
D3t0nat0r
Ember(?), te annyira sötét vagy, hogy az már fáj. Egy százas szögbe több IQ szorult mint beléd.

Õszintén mi a fene köze van a vektor-grafikának a SW:G hez??? Mondok neked vektor grafikájú játékokat : Outcast, Régebbi Delta Force-ok.(és a Novalogic ilyen játékai)

Többet nem is tudok mondani, mert nincs. Az SW:G motorja olyan messze van a vektor-grafikus motortól mint te a nóbeldíjtól! A grafikája pedig lenyûgözõ: real-time árnyékok, hipoli modellek, csodálatosan szép tájak, de még a látványát is überelni fogja a LEHETÕSÉG, ami benne lesz.

Nem is tudom minek koptatom itt a bill-t, mennyé Máriózni(biztos az vezeti a Rouge Leaderben az X-winget, R2 helyén meg Luigi ül)

magus
aha. de ezt nem lehet ugy kijátszani, hogy
-egyszeruen leirom papirra a token tartalmát és azt pénz nélkül adom át?
-követem a csávót amikor a titkos bányájához megy, leölöm és már enyém aztan mehet reklamálni😊

Rincewind
Részlet a F.A.Q-ból:

5.26 Mik azok a Tokenek?
A tokenek virtuális információk amiket a datapadodban tárolhatsz és megoszthatsz más játékosokkal. Tokeneket használsz el akkor amikor mondjuk megjelölsz egy helyet a térképeden vagy kreálsz egy küldetést. (Például ha elmész Naboora és találsz egy jó érclelõhelyet akkor a datapadba lementett koordinátákat eladhatod jó pénzért egy bányásznak.)

magus
mi az a TOKEN?

Rincewind
Photoshop.
magus
rince te mivel csináltad a logod?

Rincewind
Lol lol lol!
Semmi ûrcsata? Kihalt világ? Mi a pláne az egyik legforradalmibb újításokat tartalmazó MMO RPG-ben? Ronda Grafika???
Barátom nagyon röhejes vagy... 😊)))
Rincewind
Szerinted, ha megjelent volna, ilyen pangás lenne...? 😊
Majd csak decemberben!
Hangianix
Miert nem jo a regi? Nekem az is tetszett...

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Rincewind
Az SWG oldalon hol van Deltavos mail???
Ams
a deltav-os mailre?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Rincewind
Na jó írj mail-t, hogy mi kell (link az swg oldalon)!
Ams
naaa?😊)

Rincewind
Hááát... 😊)
Rincewind
Nem akarsz már valami újat összedobni? Ez már uncsi... 😄
Hangianix
Muhahaha, Lacc az anti-logo keszito. Egyre "jobbak". ;-)))

Hangianix
Mivel az RS forumon mutattad meg, az en emlekezetem meg sajnos szelektiv es ilyenre emlekszem, a vizsgan meg semmire... ;-)))

Rincewind
Fent van a Dev. Chat 6!
Ams