Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Life is around you and in you.\"

Repatarurgyán
Lehet hogy elõfizetek majd 1-2 hónapra, bár most is az elfogultság beszél belõlem (Most néztem meg az SW2õt
na hogy menne?
Nem kell a köcsög gép által adott küldiket megoldani, hanem más játékos által adott küldetéseket is felvehetsz! Azok meg tuti ötletesebbek, mintha random lennének generálva.
Mindig bírtam ezeket a 12 éves kölköket, akik villám sebességgel hagyják ott a Mariót, mikor meglátják, hogy apuci elment a géptõl, hogy messzemenõ okosságokat írkálhassanak a fórumra, ami éppen beugrik a pici fejecskéjükbe! 😄DD
Több szempontból is hasznosak:
1. Jól megy tõlük a topic! 😊
2. Mindig jókat röhögök az ilyeneken! 😄D
Nem kell komolyan venni, sõt még odafigyelni se rá! 😉
Õszintén mi a fene köze van a vektor-grafikának a SW:G hez??? Mondok neked vektor grafikájú játékokat : Outcast, Régebbi Delta Force-ok.(és a Novalogic ilyen játékai)
Többet nem is tudok mondani, mert nincs. Az SW:G motorja olyan messze van a vektor-grafikus motortól mint te a nóbeldíjtól! A grafikája pedig lenyûgözõ: real-time árnyékok, hipoli modellek, csodálatosan szép tájak, de még a látványát is überelni fogja a LEHETÕSÉG, ami benne lesz.
Nem is tudom minek koptatom itt a bill-t, mennyé Máriózni(biztos az vezeti a Rouge Leaderben az X-winget, R2 helyén meg Luigi ül)
-egyszeruen leirom papirra a token tartalmát és azt pénz nélkül adom át?
-követem a csávót amikor a titkos bányájához megy, leölöm és már enyém aztan mehet reklamálni😊
5.26 Mik azok a Tokenek?
A tokenek virtuális információk amiket a datapadodban tárolhatsz és megoszthatsz más játékosokkal. Tokeneket használsz el akkor amikor mondjuk megjelölsz egy helyet a térképeden vagy kreálsz egy küldetést. (Például ha elmész Naboora és találsz egy jó érclelõhelyet akkor a datapadba lementett koordinátákat eladhatod jó pénzért egy bányásznak.)
Semmi ûrcsata? Kihalt világ? Mi a pláne az egyik legforradalmibb újításokat tartalmazó MMO RPG-ben? Ronda Grafika???
Barátom nagyon röhejes vagy... 😊)))
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.