7195
10877436381340714828.png
  • cifuatwork
    Persze ha felnézek az égre, akkor megvan a 100FPS is... :)))
  • cifuatwork
    Márpedig de. Az 1-3FPS meg nem vicc, igaz a Coronet Starport előtt ha nincs legalább 50 játékos (a kis állatkáival, robotjaival, plusz a felük folyamatosan üvöltözik, stb.), akkor egy sem... :)
  • otiq
    hát persze, hogy az.
    De ne mond , hogy win 98 alatt süvít mint a szél.
  • Braveheart
    Ilyen gépen? naneeee
    gondolom win xp van
  • otiq
    Úgy látom tényleg hasonló konfig, kivéve Intel AMD.
    De , hogy lehet, hogy lemegy 1-3 fps-re?
    Ez durva.
  • Hunnenkoenig
    Nem jött meg. Csak apro darabokban adogatjak ki. Ez az elsö darabja.
  • Rincewind
    De! És mivel mindenki a _Farstar-on van, javaslom előbb Trial-al gyere fel. Bár siess, mert az első hullámnak már kezd letelni a trialja és itthon épp hiány van SWG-ből. :/
  • Lacc
    Egy héttel ezelőtt még eladtam volna a sajátomat, de most már újra befizetek egy hónapra :)

De nem úgy van, hogy a trial után lehet folytatni a karaktereddel a játékot ha kifizeted az egészet?
  • [NST]Cifu
    Vedd vissza a látótávolságot és/vagy a terrain kirajzolásának távolságát. Nálam ez van:

AMD Barton 2500@3200+
    1GB ram
    Radeon 9800XT

A részletesség nincs teljesen max.-ra húzva, olyan 80-90% körül van. Így 1024x768-ban 16xAF és 2xAA mellett nyilt terepen 25-30FPS, városban 20FPS körül, ha sok a játékos (jellemzően frekventáltabb városokban a Starport elött) akkor 5-10FPS, extrén sok játékosnál (pl. Coronet Starport) 1-3FPS...
  • otiq
    Arra gondoltam lehet,hogy nem jó a driver hozzá?
    Most 4.4 Ati oldalról letöltött van fenn.
    Használjak régebbit?
    Árnyék nélkül se sokkal gyorsul fel. Nem csak a városban, ahol sok ember van, de fás részeknél is szaggat.
    Minden defaulton elmegy, bár városban ott sem az igazi.
  • Lazarus
    Köszönjé magyarul úgy nagyobb a valószínűsége hogy nem fut el :)
  • MaDFoX
    Full minden megfogja (hasonlo konfig) kulonosen az arnyek (az 512adsl meg nem szamit mert kb ugyanannyit forgalmaz le is meg fel is szinkronban es az kb 4-5k :D)...
    Minek full minden (kiprobaltam a default reszletesseget meg a fullt es alig latok kulonmbseget max elobb latni a fakat..)
  • Knox
    Hali!

Nem tudjátok véletlenül hogyan tudom online megrendelni a játékot, mert a lucasarts csak usa-ba szállit, az international contact-on belül magyarországnál pedig csak egy brit activision iroda cime és telszáma van! Szoval falakba ütköztem! Esetleg az is jo, ha megmondjátok hol lehet bpn kapni:D! bár ahogy itt visszaolvasva hallottam a hozzászolásokat, már sehol, épp ezért keresem az online megoldást!
    segítséget előre is köszi!

b. kérdésben pedig arra lennék kiváncsi hogy mennyi is a pontos ára havonta, áfával, mindennel, forintban!
    ezt is köszi!
  • FREAK
    mondtam "hi" :)

oks, meglátogatom a mádzsár törzset :)
  • Kandurex
    Ház ezen tényleg nem kellene szaggatni
  • otiq
    Lenne egy kérdésem.
    Valaki tudja játszani teljes grafikai részletességgel?
    Esküszöm még a Far Cry-t is max felbontásban játszottam végig.
    DE EZ ÚGY SZAGGATT MINT A DISZNÓ!

4x Antialiasing szerintem kell , mert nagy monitoron csúnyák a vonalak.
    Természetesen mindent maxra húzok, hogy távolra is lássak
    és a fű lengedezzen, legyen szép árnyék... miazmás.
    A gépem: P4 2.4, 1GB ram , Ati radeon 9800XT.
    Mondjatok valami tippet mi lassítja így le.

Ja: 512 ADSL az kapcsolatom.

ui.: se 576 se cdgalaxis se automexnél nem lehet kapni, pedig szívesen folytatnám a trial után.
  • [NST]Cifu
    Ha jól látom megjött a Patch09 :)))
  • a.carkey
    Mi köze a Knockdown kajának a sebzéshez? Max. nem tud kiütni, te pedig futva rohansz és lősz, de aki tkm, az ált nem csak az ...

MCM meg akkor ért sokat, amikor nem voltak ilyen jók a buffok ill. nem voltak ...
  • And5
    Szeretnék ma este eljutni a naboora de most kezdtem mennyi cash kell az utazáshoz és honnan inudl a járgány ?
  • [NST]Cifu
    Mégis milyen szavakkal köszöntél rá? :)))

Amúgy ha a FarStar szerveren vagy, nézz el Pannónoiába, amely a Dantoonie bolygón található.
  • JohnnySmith
    Tegyük hozzá hogy ha még1X találkozunk nemfogja megúszni hogy kinetapossam a belét a szemét gecijének. Egyébként meg nem egyszerre támadtunk hanem külön-külön értünk oda a faszhoz. Legközelebb majd egyszerre kezdjük ölni a faszt aztán megnézzük mit csinál ha mindenkitől kap 2000-es sebzéseket....a rohadt buzerátor lázadója.
    Nem utálom a rebeleket csak ezt a buzit. Szal a rebellek ne vegyék magukra
  • Lacc
    Az biztos hogy én csak olyan helyre megyek ahol vannak nagy bulik :)
  • FREAK
    eddig egyszer láttam magyart, ráköszöntem, elfutott :)
  • MerlinW
    eddig egy bolygón sem volt olyan, hogy 1 órán belül ne fussak össze valakivel magyarhunból:)
  • LSC
    A legprofibb pvp-sek riffleman+combat medic kombó (legalábbis starsider-en). Ez a legütősebb. Én master riffleman ként simán hazavágok egy tkm-et. Benyomok egy +90 knockdown os kaját azt nem tud semmit csinálni 30-akat sebez.
  • Rincewind
    Hát ott már változó. A nagytöbbség a magyar városban és környékén ténykedik (Dantooine, Pannonia). De a közös chat az adott, tehát voltaképp mindegy hol vagy, magyar szót látni fogsz.
  • PREMIERE1
    Farstar, Starsider + az apró!
  • FREAK
    azon belül hol? lehet elmennék egy magyar bulira mielőtt lejár a trial :D
  • Rincewind
    Farstar
  • Lacc
    Ha esetleg újra befizetnék egy hónapot, akkor hol talállak titeket melyik serveren? :)
  • [NST]Cifu
    Ahogy mi észrevettük, még a Overtként profibb játékosok (akiken azért nem semmi páncélzat és fegyverzet díszeleg) is csapatban mászkálnak. A másik fele meg az, hogy a jó részük TKM (Tera Kasi Master), ami állítólag a harcos kasztok netovábbja...
  • MerlinW
    értem, köszi:) akkor miután Overt lettem, para lesz a játék. Ez jó. Ez tetszik:))
  • [NST]Cifu
    Hmmm? Covert-ként is lehet Imp. missziókat csinálni, Rebel NPC-ket támadni?! Na ezt nem tudtam...

Rince: Már megbocsáss, de direkt a kezdőkre vadászni, pláne úgy, ahogy a srác csinálta, nem egy túl etikus dolog. Abban igazad van, hogy hülyék voltunk egy frekventált helyen overtként lézengeni. Drága tanulópénz volt...
  • Serpa
    "JUMP TO LIGHTSPEED MÚVICSOMAG!

(Worthplaying) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kegyetlen jól néz ki ez az SWG kiegészítő emberek! Ebben a kis csomagocskában 15 percnyi kissé ratyi minőségû kamerás felvételt láthatunk az ûrcsatákről, de még így is büntet szigorúan! Koréliai transzport (Falcon), X-Wing, Tie-fighter, minden sorrakerül és a pilótafülkéket is megtkinthetjük!"

SWG: JUMP TO LIGHTSPEED MÚVICSOMAG!

by Hardwired.hu
  • Hmuda
    Ha megvan a 200 frakciópontod vagy a birodalomnál vagy a lázadóknál akkor elmész egy recruiter tiszthez és jelenzkezel. Ekkor alapbol covert leszel de bármikor elmehetsz bármelyik frakcióbeli sorozótiszthez hogy overt legyél.

Covert: frakciótag vagy de ezt a többi játékos nem tudhatja csak a saját frakciód tagjai (a nevük és a jelük a radaron lila). Gyilkolhatod az ellenséges frakció NPC-it de ekkor egy kis zászló lesz a neved mellett a HAM-nál ami 5 percig marad rajtad. Ekkor bármelyik Overt ellenség megtámadhat és megölhet.

Overt: ugyanaz mint a covertnél mikor megtámadtál egy ellenséges NPC-t, csak ez folyamatos szóval folyamatosan ki vagy téve a támadás veszélyének. Ahhoz hogy a frakciópontokon vett páncélokat viselhesd overtnek kell lenni (pl. a rohamosztagos páncél vagy a rebel pilótaruha).
  • MerlinW
    Na, ezt az overtes dolgot elmagyaráznátok nekem?
  • Rincewind
    Ha overt vagy, akkor csak és kizárólag te vagy a hibás, ha leölnek. Az overt-ség egy nyilt kihívás a másik frakció számára, önként támadhatóvá teszed magad, ezáltel szinte felszólítod az ellenfelet, hogy "gyere nyírj ki, ezért vagyok over". Szóval én nem csodálkoznék a helyedben. Vagy esetleg arra számítottál, hogy majd az ellenfelek odamennek, megkérdezik, hogy "Tesség mondani, ti kezdők vagytok? Jah, bocs, akkor menjetek tovább békével". :) Ráadásul jelentős erőfölénnyel támadtatok (4-en egyre), ez egy kis lecke volt számotokra, hehe. :)
  • PREMIERE1
    Miért misszióztok erősen frekventált helyen? :)

Talus, Dearic, és le sem szarnak! De ezt mások is írták már!
  • [NST]Cifu
    Ez szép, de a srác tisztán a newbee-kra ment. Bent volt neki a "HELPER", a neve alatt pedig a "Novice Brawler". Amíg a HP-ját meg nem néztem (alapból 700 volt, de pillanatok alatt feltornázta 2400-ra, azt tudom hogyan, csak éppen mi nem voltunk felkészülve), úgy gondoltam, hogy négyünknek csak lesz esélye ellene. Hát nem volt. Szabályosan levadászta az egész group-ot.

Mi Overt-ek voltunk, mert éppen Imperial küldiket csináltunk, de jóval több, mint 5 perce öltünk rebel NPC-t, plusz az egész a Mos Eisley-i Imperial post mellett történt.

Mind1, most már tudom, hogy a "népszerű" helyeken covertnek kell lenni. :)
  • Rincewind
    Ha nem vagy overt, akkor a TEF miatt van, amit akkor kapsz, ha ellenséges frakcióbeli NPC-t ölsz. Ez meg azért van, hogy a másik frakció játékosai tudják segíteni az NPC-ket. Meg logikus is, hogy kijössz a fedettség-ből, ha nyíltan ellenséget ölsz. De ez ideiglenes, 5 percig van rajtad, aztán megint nem tudnak megtámadni.