Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Én csinálok neked logót ha akarod 😊)) Megválaszthatod hogy milyen szinek legyenek benne
Ams
😊)))))))))

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ams
apropó nem 1ezünk meg vhogy 1 újba?

Rincewind
Ja, felújították a forumot, gyertek az oldalra regisztrálni magatokat!!!
Rincewind
Honnan tudod, hogy azt én csináltam?
Hát még én ,hogy örülök😊Igaz még csak fél éve figyeltem fel a gammára ,de már alig várom ,hogy sensotime-ot csempészek és ölhessem a Birodalom talpnyalóit!😊

\"Life is around you and in you.\"

Hmuda
Mit akarsz? Én örülök, hogy már csak ennyi van hátra. Tudod te, hogy mennyi ideje várom ezt a gamét? Legalább egy éve, ha nem több ideje. Már a legelsõ concept-artok óta figyelem a fejlõdést.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ams
de ezt én csináltam!

Hangianix
Nekem most jott toluk az elso hirlevel.

--->Sir Ams
A regi Rince fele logo jobb volt. ;-)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

magus
megismerkedi? szted bárki tudja milyen a game?😊

Nem is igaz,kevesebb mint öt hónap múlva jelenik majd meg😊

Lacc
Hát mivel csak fél év múlva jelenik meg...

Ams
nekem júli 1-tõl lessz ADSL!

Nekem úgyse lesz netem Juliustól-decemberig ,úgyhogy én még a publikus bétából is kimaradok a fatávnak köszönhetöen(bekaphatják😊.Szal te még jó helyzeteb vagy...

magus
mi?az elsõ kör csak JUÉI 15-én kezdõdik? hááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááátbassssssssssssssssszki. akkor lószart sem érnek el vele. a 4. kör pont tanévkezdésre fog esni vagy amikor nem leszek itthon magyarul idõm sem lesz.

bazmeg jajj de okossak ott benn

hja

Ams
akkor kezdõdik, nem??

1.

magus
akkor van a 4. kör?

Ams
Feliratkoztam a Beta tesztre, megnéztem a screenshotokat, már nagyon várom júli 15.-ét! 😊

Ráadásként kibõvítve az Ultima Online meg az Ultima Online2 fejlesztõivel...
Rincewind
Még sehol, mivel fejlesztik, de sajnos keményen fizetõs lesz.
rob45
hol lehet ezzel jatszani??
ingyenes vagy nem??
Rincewind
Ez is egy vélemény, de azért EQ-nál nem nehezebb jobbat csinálni 3 év után ugyanannak a fejlesztõcsapatnak... 😊
Sephi
En aze kivancsileszek menyire figyelnek oda minden reszletre... lehetetlen hogy ugy csinajak meg hogy a vegere csak bizonyos fontosagu helyek lesznek megcsinalva kulonos figyelemmel es a tobbi meg egy egyhangu tura lesz. Ugyis csak oda lehet majd menni ahova a jatektervezo akar es szerintme felik sem lesz olyan jo mint Everquest😊 Aszt nem mulja fol semmi😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hangianix
Es ha nincs csucsgeped, meg nem amcsi vagy es nem Lucas a vezetekneved, akkor nem kerulsz be. ;-) Az elso teszten meg ugyis eleg bugos lesz az egesz - tehat no elvezet, csak bugvadaszat...

magus
bejutott már vki a bétatesztre?

" Total Voters: 50

A galaktikus Birodalom 13 (26.0%)

A Lázadók szövetsége 18 (36.0%)

A Hutt alvilág 11 (22.0%)

Egyikkel sem, inkább független maradnék 8(16.0%)"

Asszem mi Lázadók egy kis fölényben leszünk😊

Rincewind
LOL 😄
Rincewind
Hát nagyon remélem, hogy nincs benne olyasmi svindli, hogy:
"Te haver, figyi má'! Van itt ez a cím meg kéne nézni és szavazni a lázadókra!" :/
MErt, ha ilyesmi van, akkor egyrészt értelmetlen a szavazás, úgyse a valóságot tükrözi, másrészt meg majd koppani fognak a Lázadó állak, mikorvárják a tömeget és lesznek össz-vissz 4-en... :/
Na mind1, remélem nincs benne semmi csalás, elvégre ez nem verseny, hanem szavazás!
Hangianix
Azért vicces lesz, ha kijön a játék és a filmeken látottakkal ellentétben lesz egy szerveren 300 birodalmi, 200 semleges, 500 hutt és mondjuk 1000 lázadó. A végén az lesz, hogy mi fogjuk szétlõni a lázadók Halálcsillagát egy Anakin Skzwalker nevü bátor pilóta segítségével. :-)))

Hangianix
Jaja, semlegesként MINDENKI téged fog basztatni. Meglepõ azért, hogy a végén ilyen kevés Hutt párti lett. Mindegy legalább kevesebbet kell eliminálnunk. :-))

hiba
igy gondolod? 😊
kuruc-e vagy labanc? 😊)))))))

Hmuda
Nem is értem ezeket. Semlegesnek lenni a legjobb, mert akkor semelyik frakció nem köthet beléd.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

"A galaktikus Birodalom 10 (24.4%)

A Lázadók szövetsége 14 (34.1%)

A Hutt alvilág 10(24.4%)

Egyikkel sem, inkább független maradnék 7 (17.1%)"
Hihihi😛
Szivattyú..😊

LOL😊)))

Rincewind
2002 december! A havidíj még nem konkrétizálódott, de azt mondják az okosok, hogy 10 és 12.50 dolcsi között lesz.
Rincewind
Hét új handicam-es ingame movie került fel a site-ra! 😊
Hangianix
Ez attol fugg, hogy hanyan mennek az amcsi szerverekre. ;-))) Pl. a DAoC mar jo ideje ment, amikor mi meg a beta-t nyomtuk az europai szervereken.

Rincewind
Én még nem tudom mit csináljak!
HA megveszem az Amecsit, hamarabb játszhatok, de szar lehet a sebesség és ott a bizonytalanság, hogy mi van, ha nem tudok átjönni amcsi szerverre!
Ha meg az Európaira várok, akkor akár hónapokat is lecsúszhatok a játékról, amit nagyon nem szeretnék. Hogy néz ki az, hogy nyomom a híreket, a játék már kint van, de én nem játszok vele... 😉

Szóval egyelõre nem tudom mit csináljak.
Mike
Már megjelent?
mennyi a havidij?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hangianix
Hiszem, ha latom. ;-) Bar akkor mar inkabb eu szerveren kezdek, csak nem lesz olyan lag-os.

Rincewind
Most az E3-n mondták, hogy Európában késõbb fog megjelenni, de a karakteredet át tudod majd vinni EU-s szerverre!
Hangianix
Ja, a havidij, de a jatek alapbol lesz vagy 30-40$. A kiegeszito az majd kijon 30$-t es majd megemelik az elofizetesi dijat...

A DAoC amivel jatszom, az is kb. 10k-ra jott ki postakoltseggel + 10 Euro/ho. Mellesleg nagyon bizom az europai szerverekben, mert nem akarok venni egyet az amcsikhoz, amit nem tudok atvinni kesobb.

Hangianix
A Hutt-okra gondoltal? ;-))))

Mert ugye mi szegeny birodalmiak vagyunk az elnyomott kisebbseg. :-)

Hangianix
Na ja, csak a kiegeszito ujabb pinzbe fog kerulni, sot EQ-t ismerve, emelik majd az elofizetest is. :-((

Rincewind
Nem kell félni, hogy nem lesz mit csinálni a kieg. megjelenéséig. Bõven el leszünk foglalva majd a terület felfedezésével, a kapcsolatok, a kereskedelem kiépítésével. Ki-ki a saját karaktere, helyes irányba való fejlesztésével. A város felépítésével, stb.
És egy év alatt tut biztos, hogy több olyan patch is ki fog jönni, ami kisebb nagyobb plusz területeket, npc-ket, stb. csatol majd a világhoz!
Mer aztán seggnyalóból kevesebb van ,mi?😊))

Mer aztán seggnyalóból kevesebb,mi?😊))