7195
-
#2111 Fent van a gamekapocs szerverén is, onnan jön flashget-tel -
#2110 LOL
(ennyire bejön?) -
#2109 Használj mozillát, az képes a megszakadt letöltést is folytani (elvileg). -
#2108 Az FPS/netgraph ablakot az options > misc-nél lehet bekapcsolni, fejből nem tudom mi a neve, de valami netes témaként van, nem FPS kiíróként.
A sémákat valamelyik customizáló menüben lehet átállítani (talán az Interface?), alul van egy "UI Scheme" vagy mi, és egy legkördülő menüből lehet kiválasztani a sémákat. -
Braveheart #2107 Elkezdtem letölteni a trialt, de kjár hogy nem lehet flashgettel, mi van ha áramszünet van pl. 1.9 Gb-nál? -
#2106 Amit megadsz
A Station a SOE (Sony Entertaiment Online) online regisztrációs rendszere. Regisztráld be magad, és kész. A Station name értelemszerűen egy sima azonosító, a karaktered nevét a generálásakor kell megadni. -
#2105 Hogy kell megváltoztatni a HUD szinét? És azt a netmonitort meg fps ablakot hol lehet megnézni? Optionsba nem találtam -
#2104 mi az a station name a regisztrációnál? -
#2103 Jó kérdés, én hétvégén a budaörsi bevásárlóközpontokban nézem meg... :) -
#2102 Végre egy másik Trandoshan. :) -
#2101 Gyerekek Pesten hol lehet még biztosan kapni SWG-t? Mert itt Szegeden sehol, ami volt pár darab, azt néhány napja elvitték. Holnap megyek fel Pestre, mondjatok egy helyet, ahol még kapok! -
#2100 Danke!!! -
#2099 alt+enter -
#2098 sziét -> színét -
#2097 Hogy a rákba lehet visszahozni a Chatbart? Tegnap miközben a HUD sziét átállítottam, eltünt, csak a szövegbeviteli része van meg, maga az üzeneteket mutató része nincs. Ott köröztem fél órát Pannóniában, de ugye sem a Magyar-chaton, sem másképpen nem tudtam érintkezni senkivel, és csak két AFK-s illető volt a Mission Terminál mellet. -
#2096 En is mar teszek nehany kepet
-
#2095 Az ott melletted Pihéske? :D -
#2094 koszi mar megvettem -
És egy random kép. :) -
#2092 asszem én is kipróbálom -
#2091 van egy fórum ahol vannak emberek akik eladják swg jüket 5-7 ezerért álltalába lejárt 1 hónappal ha érdekel megadom. -
#2090 te ehhez is értesz? Mennyél öljél rancort vagy crystal huntert és tapasztalod:) -
#2089 Danny Boyle :PPPP -
#2088 Ez érdekes eset. Eddig még ugyanis sohasem sikerült elérnem, hogy neutralra támadjon akár 1 petem is! :) -
#2087 Tudod hová menj! Gyanútlanul klikkelgetek, erre ...
MAJOM!
-
#2086 Bazzeg, ez a CK egy vicc, nem?... :)))
Más... Csak neki akartunk állni frakciózni, de szokásos lámaságunk miatt szívunk...
A történet: az egyik társunk elérte a 200 Ipm. FP-t, és birodalmi küldiket csinált (amíg én dolgoztam... váhhh...:)), szóval lett egy bombardier társa, de nem tudja irányítani, és a parancsokat próbálgatta, amikor odaértem hozzá. Én voltam nála kiválasztva beírta, hogy "Enemy", mire a bombardier egy másodperc alatt padlóra küldött (0-ra szedte a Mind-omat). Egyfelől alapból lett -30-as Imp. FP-m, másfelől elvette az összes pénzemet és a tárgyaim egy részét aféle birodalmi vámként... A társamat nem tudom gyógyítani viszont azóta (hogy emiatt, vagy amiatt, hogy én neutral ő meg imperial? nem tudom.), kiírja, hogy nem bölcs dolog egy ilyen személynek segítenem... (a magam részéről egyetértek, dehát...:))
A kérdések:
-Mi miatt nem tudok rajta gyógyítani? Ha elérem a 200 Imp. FP-t, akkor ez helyrejön?
-Hogy lehet rávenni egy társat, hogy megtámadjon valakit? Persze a csapattársakon kívűl... :)) (a srác megpróbálta Rebel fractionos NPC-re ráuszítani, de nem tudta...). -
#2085 Illetve nem HW-t, hanem SG-t, na mind1... :P -
#2084 A múltkor találkoztam a játékban az egyik fejlesztővel. Rövid beszélgetésbe elegyetünk, és miután kiderült, hogy én csinálom a magyar swg oldalt, meghívott, hogy teszteljem az egyelőre még szupertitkos új szakmájukat. Nem szabadna beszélnem róla, de úgyse olvassák a HW-t: a 11-es patch-el jön az új mesterség, a Chocobo Knight! ^.^ -
#2083 jah de :) -
#2082 mijaz a crafting station? és hogy jutok "receptekhez" azaz hogy tudom kitanulni egy adott dolog gyártását? (fegyver, jármű, vagy akármi) Illetve nyersanyaghoz hogy jutok (pl steel)? "bótban" veszek, vagy fel lehet lelni a természetben is? -
#2081 Nono. Nem kell hozzá engIII! Azt mindenki le tud tenni. Nem gyártanit akartál írni? -
#2080 Engineering 3-tól már tudsz lerakni bányákat. -
#2079 Ha jó harcos vagy, MAX 3000 credit is összejöhet. A Surveying a harcos skilledtől függ! :) Ez van ... -
#2078 Mindenhol vannak! :) -
#2077 A Coronet starport egy gyilkos hely, vagy 50 emberke szokott ácsorogni ott, és a fele folyamatosan ordibál :)))
Nálam olyan 2-5FPS körül szokott lenni ott, de muszály, mert ott vannak a crafting stationok...
Láma kérdés: nincs valami makro a survey-elésre? Iszonyú gyatrák az Artisan survey küldik, amik viszonylag könnyen teljesíthetőek (50-55%-osok), azok csak 300-400 pénzt fizetnek, amik már elviselhetőbbek lennének (700-900 pénz) azoknál viszont 65-70%-os eredményt várnak. Most kutattam 70%-os Metal után, de egy órányi tévelygés után sem találtam... (megjegyzem a Crafting sem jobb - 70-90 pénzt adnak azokért, ahol városon belül van a destonation, és 4-600-at ahol viszont a bolygó túloldalán, 5000-5500 méterre... Ez egy vicc... -
#2076 Sajnos az utobbi idoben nekem is csokkenteni kellett a beallitasokat, mert mintha lassult volna az egesz. Mondjuk 3-4 hete.
Konfigom 1 giga ddr, 400hz Samsung. ATI Radeon 9800Pro, Barton XP 2500+ proci. Amikor a ramot 512-rol 1gigara dobtam, minden maxon szaladt, fullos volt, mostanaban meg mintha nem...
Az arnyekolas bekapcsolasa vesz el iszonyat sok fps-t... Meg a Coronet starport :) -
#2075 hat nekem jolenne 10 ert is , de vegso esetbe marad az automex.. -
#2074 ramod keves sajna, nekem 512 van igy medium bealitassal eleg jo sima gef4 en, persze sok csilli villi nincs bekapcsolva -
#2073 az a baj hogy az automex forgalmazza ,~40% haszon rul, es sok MM be o szallit, tescoba vagy coraba megkene nezni -
#2072 koszi, de ha lejar az 1 honap es utana modositom az se gond?