Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként hány tagosra becsülhetök a(leendö) magyar játékosok?

\"Life is around you and in you.\"

De hát akkor ki fog minket megtámadni?

Rincewind
Üdv (szasz Hangi 😉)!

A dolgok jelenlegi állása szerint a magyar város (név szerint Boo-Da'peast, made by I.C.Ram 😊 semleges lesz. A lakói pedig mindhárom frakció tagjai lehetnek. Ezáltal senkire sem lesz ráerõltetve a másik akarata, mert mindenki azt szolgálja, akit csak akar (Sokáig élljen a Császár!!!), de ugyanakkor mégis egy városban lakunk majd, hogy ne harmadolódjon a magyar-scene!
A bolygó még nem eldöntött, de vagy Tatooine bagy Yavin IV. a valószínû egyelõre...
Hangianix
Na ja, ti majd a lazadoknak akarjatok eladni, Rince es en pedig ajandekkent a csaszarnak. Belso feszultseg + kulso tamadas. Igazi krizis helyzet. ;-)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

😊))

ja és persze én leszek a Galaxies😊 legjobb pilótája!!!

Hmuda
Akinek kell az a kimeríthetetlen nyereséges és hihetetlenül drága ércet hozó bánya, majd amire épülni fog. >: )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sztem legyen a város Lázadó és akkor soha nem fogunk unatkozni,mert mindíg meg fognak támadni a "gaz" Birodalmiak!

"Társakra vágyom, hogy átélhessek olyan helyzeteket, mint a Star Warsban, menekülhessek Tie fighterek elöl, hogy harcolhassak Jabbahoz hasonló undorító huttok csatlósaival, nem feltétlenül Jediként, olyan társakkal, barátokkal, mint Luke-nak volt Han-Solo, vagy éppen Han- Solonak Cs... cs... nem tudom lírni😊 Csuvi😊)
Az Erö Velünk van!"

Ezt NightBagoly írta a Hardwireden.Nagyon tetszik.Új értelmet adott számomra a játéknak.

Jó de akkor mi az izgalom?Ki fog megtámadni minket😊?

Hmuda
Természetesen semleges, hogy ne legyen széthúzás.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ja ezt elfelejtettem😊

Én a csempészt preferálom mint foglalkozást és Lázadókat mint frakciót.Kinek melyik frakció,foglalkozás jön be a legjobban?Sok a gond ,hogy milyen frakciójú legyen Boo Da'peast!Szerintetek?

Hangianix
Koszi ;-) vegulis a lazadokat felkutatni, bazisaikat lerombolni es legfokeppen szolgalni a CSASZART!, ami a celom. ;-)

Hmuda
Persze, hogy elnézem. : )))

Amúgy az elsõ Halálcsillag felrobbantása után játszódik és majd lehetsz lázadó, birodalmi, illetve a hutt alvilág tagja is. A foglalkozást tekintve is szinte bármi lehetsz. Fejvadász, bolti eladó, droid- vagy fegyverkészítõ, bányász, felderítõ, jedi, fodrász (gondolom emellett akkor lesz szakács, meg hasonló skill is), és még sorolhatnám napestig.

Ami a Tie Defendert illeti, ne nagyon számíts rá. Nyilván csak hivatásos birodalmi pilóták vezethetik, és JK nem lehet hivatalos birodalmi katona. Max a birodalom ügynöke.

Hangianix
Ize, az illeto urat nem ismerem. ;-) (De tenyleg!)

Hangianix
A "regi" ismeretsegunkre nezve remelem elnezed, hogy lusta vagyok es most nem szandekszom ujabb oldalakat megnezni, tudnal adni nemi infot a jatekrol? Xboxman biztos 100x is elolvasna ujra. ;-))) Tehat elmeletileg mikor fog jatszodni, illetve barmelyik oldalon lehet-e jatszani? Lazadok, semleges kereskedo/kaloz/fejvadasz, Birodalom? En leginkabb egy Tie Defenderrel irtanam az ellent... ;-)

Hmuda
Az is elképzelhetõ. : )))

mohus
hangianix?😊....Bereczki Tibi?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Hangianix
Na ja, legalabb 20k player kell, hogy normal galaxist tudjak elkepzelni. ;-)

Ez lesz a világ leg ultra rulezebb gamája!!!

GAMECUBE
Mit tud ez a game?
Hmuda
Mivel egyetlen bolygó is közel akkora lesz mint az Evequest, számíthatunk arra, hogy több ezer (akár 10-12e is) játékos lesz egy szerveren. Amúgy ne nagyon számítsunk túl sok szerverre. Ha sok lesz, lesznek szerverek, amiken túl kevesen lesznek.

Hangianix
Egy kerdes, lusta vagyok vegigolvasni a forumot ;-), hany szerveren tervezik a jatekot ill. hany fo/szerver jellemzi majd. Ugyanis azt ketlem, hogy 1-en fog menni (megha az a valosagban lehet 20 is) akkor meg ott lesz a nagy ur mondjuk 3000 playerrel??? Nem fikazni akarom a game-t, egyszeru tudatlansag szol belolem. ;-)))

Ismerem ezt az oldalt.Sürün szoktam csekkolgatni,de nem találtam konkrét megjelenési dátumot!Egyébként

Tényleg, a mostani állás szerint mikor jelenik meg(én szeptemberre emlékszem)?

Sw galaxies rulez!

hun-ter
amúgy csak 4 van ebből a topicból😊))
hun-ter
bocs túl hátul volt(meg ez :-tal van😊)
Rincewind
2002 vége/2003 eleje.
Rincewind
Minden érdeklődőt szívesen vár a megújult swg.hu!
Rincewind
Megjelent 3 új kép, melyek egy-egy, eddig még soha nem látott bolygót ábrázolnak! Sorrendben a következők: Yavin IV, Endor (van a képen egy Ewok is ) és Borgle.

SzassztokTud valaki egy oly helyet ahol még megtalálható az S.W Galactic Battlegrounds(iso)??Ha lehet magyar szerveren mert mindössze adsl elérésem van
Rincewind
Rockety fordítása a PvP rendszerről ki van rkva az oldalra! Elég érdekes... 😊
Rincewind
Nya, bocsi elmentem aludni, de a nagy, nyálas köszönőlevél már ott csücsül a postaládádban
Még ma valamikor kirakom...
Rincewind
remail 😊
Rincewind
HA valakinek építő jellegű hozzászólása, gondolata van a magyar várossal, Boo-D'peast-el kapcsolatban, akkor az írja le az ötleteit ide a rajongói fórumba!
Rincewind
Kéne nekem egy angolul jól tudó ember, aki egy rövidebb összefoglalót le tudna nekem fordítani a PvP, azaz ''játékos játékos ellen'' harc szabályairól...
Rincewind
Elképzelem, ahogy mondjuk egy másik klán megpróbálja bevenni Boo-d'apeast-et, de mi tartjuk a falakat, ugyanis tudjuk, hogy XY nemsokára belép a légkörbe a vadi új csatahajójával és majd jól ''meglégiáldásozza'' a bitangokat
Rincewind
Jó kérdés...

De én személy szerint nem számítanék arra, hogy majd valóságosan meglesz csinálva, ahogy landolsz a bolygón, tehát megközelíted, aztán leszállsz 😞
Bár amilyen maximalisták a készítők, lehet, hogy ebben az esetben is le fog esni az állunk 😊)
D3t0nat0r
az még odébb lesz.

magus
már van béta teszt?

Lacc
bump3
D3t0nat0r
A kinti counter szerint meg az enyim 😊

Rincewind
Jipp, enyém lett az 500 😄DD
D3t0nat0r
Okey dokey.