7195
-
#1991 Cifu FarStar-on nyomjátok? Ha igen, akkor becsatlakozhatnátok hozzánk. :) -
#1990 Melyik másik MMORPG-ben van értelme hülye módjára harc közben futkározni...? o.O -
#1989 Köszönjük szépen mi valóban jól szórakozunk vele (sajnos túl jól is...:P). ;)
Ha megadod neki a másik esélyt, gyere el egy esti, nagy, össznépi Hunt-ra. Bár ehhez valami jármű elengedhetetlen... :/ -
#1988 Ma végre fényképeztem és lett pár egész tűrhető kép is:
Gyülekezés a City Hall előtt, Hunt készülődik!
Repesztünk a Danooine-non a WP felé
Összehangolt csapatmunka ;)
És a végén a jól megérdemelt pihenés, egy kis esti szalonnasütés :)
-
#1987 Nem rengetegen most a trial-osok közül úgy jönnek vissza, hogy folytatják a régi karit. A játékbeli visszajelzések alapján úgy érzem nemsokára hiáyn lesz SWG-ből Magyarországon... :D -
#1986 folytathatod -
#1985 Ha megveszem a játékot, akkor a Trial-os karimat tudom folytatni, vagy új accountom lesz -> ergo új karit is kell indítsak?
(bocs a láma kérdésért... ) -
#1984 Hagyd öket!
menjenek vissza CS-zni. Az valo nekik. -
#1983 Meg kell venned a jatekot es csak hitelkartyaval tudod fizetni. A gamecardot europaban nem lehet kapni. -
#1982 NA, tegnap este sikerült megoldani a problémát, és négyen (a "Wolund család" :)) elkezdtünk szépen próbálgatni "szárnyainkat". Meglepő, de elsőre tetszik mindegyikünknek, bár rengeteg dologra még rá kell jönnünk, de tetszik!
Mondjuk zöldfülüségünkbe sokszor padlót fogunk, de pont ez a poén benne. Miután átmentünk az Naboo-ra, letettük az állunkat - miközben felváltva hol házméretű pókok elől, vagy éppen egy X-wing méretű óriásmadár elől menekültünk :)))
Szóval -
zozo12 #1981 Lenne egy kerdesem!!
ha veszek 14 napos trial-omhoz egy jaték kártyát akkor azt engedni foga használni??????
mert megvenni nem szertém mert tul drága mert gyerek vagyok de a jaték nagyon bejön!!
a jatékártyát viszont kifizetném!!! -
#1980 Elhiszem sot olvastam rola, hogy tenyleg naygon komplex, de az elso benyomas nagyon sokat szamit es az nalam katasztrofalis volt. Lehet ha szanok ra idot es energiat es eltoltok vele par napot bejon, bar erosen ketlem...de jo szorakozast akinek tetszik. -
#1979 Amúgy egy TKM kimasterolásához kb. 3 nap kell (vagy még kevesebb, különösen, ha reggeltől-estig nyomod). Masterold ki, szánj rá annyit. Egy qurva vibro knuckler kell hozzá (35k), meg egy kis lóvé a buffokra. Ennyi. És max. 3 nap!!! -
#1978 Értsd már meg: a kezdők lassúak, gyengék, bénák, stb, stb, stb. (Mint ált. minden MMORPG-ben!) Mi is voltunk azok. De mivel ez nem egy egynapos játék, nem is egy nap alatt kell überfighterré fejlődni és qurva gyorsnak lenni!
Neked is mondom: nézz meg egy TKM-et harc közben. Ha az is lassú neked, akkor tényleg nincs mit tenni. :( -
Des #1977 na hát nekem második nekifutásra se jön be, harcrendszerétől kész vagyok. odaballagok, benyomok 3 skillt a queue-ba, aztán kb 10 sec mire az elsőt elsüti, erre nekem nincs időm:)
jó szórakozást a többieknek, bár kíváncsi vagyok h a trial vége után is folytatjátok-e:) -
#1976 nem lösz gyengebben, csak nem talalod el mindig. A celzast segitik ilyen-olyan modifikalok es kepessegek.
Alapbol nem jo rohangalni, mert akkor a medic nem tud gyogyitani, ha csapatban vagy, azonkivül a többiek nem tudnak segiteni, ha folyton elviszed a mobot.
Senki nem fog utanad futkarozni. -
#1975 :DD Pont ilyen eszosztasra van szuksegem :D
Harc kozben ha futkarozok akkor gyengebben lovok? Egyaltalan van ertelme harc kozben a mozgasnak vagy szembeallunk egymassal es durr?! -
#1974 Swoop bikehoz hol lehet hozzájutni Mos Eisley-be(nemjol irtam :) ) ? Mennyibe kerül a legolcsóbb "jármü" , lehet állat is mind1 csak ne gyalog keljen menni ? -
#1973 Veszel egyet egy vendorban vagy ha hallod, hogy árulnak, szólsz neki, hogy kell neked egy. -
#1972 Jo kis Kenwood, meg Remus matricak kellenenek, mi? Esetleg egy nyulfarok az antennara.... -
Ewron #1971 Sziasztok!
Járműhöz hogyan lehet hozzájutni (pl. speeder)? -
#1970 Nyomj egy ALT-ot... :) -
#1969 Hat en tegnap jatszogattam kicsit, de valahogy fura az egesz... Meg van 13 nap eselye azert ;DD
Az iranyitassal nem vagyok teljesen kibekulve, zavar hogy nem tudom nyomogatni a kepernyon a gombokat mert egymol a kari kezd arrafele nezelodni (biztos gyors az alt+kombo, de nem 5 ora jatek utan :DD ).
Es a harcot sem latom at igazan, bar abban latni kene vkit aki nyomja. Az tuti hogy elsore nem akkora elmeny mint pl a Lineage2 volt, mert sokkal bonyolultabb, de ez kesobb hatalmas elony lehet...
Mindenesetre jo lenne osszefutni vkivel aki osztana egy kis eszt... :DD Osszefutottam par NB-vel de kozosen is csak arra jutottunk hogy elsore fura, de erdekes... :D
A sotetben koricalas meg nekem is megvolt, de nem nagy gaz, gyorsan hivtam a berjarganyt es uccu... :D -
#1968 Márcsak néhány nonfigurativ minta kéne az elejére és faszán nézne ki: ;)
-
#1967 SWG-ből ennyi idő alatt semmit nem láttál (sőt ennyi idő alatt semmilyen játékból nem láthattál)! Annyira komplex és szerteágazó lehetőségeket nyújt, hogy kell hozzá néhány nap non-stop játék, hogy egyáltalán felfogd és valamennyire átlásd azt a pókhálót, amit a játék rejt. Ezután szokott az lenni, hogy vagy ott rögtön beleszeretsz és addikt leszel vagy megutálod és keresel egy kevésbé komplikált game-et. :) -
#1966 Gori neked ez tenyleg ennyire bejon? (Lehet kene adnom neki meg egy eselyt, de azokat a moszatokat nehez birom elfelejteni:) -
#1965 Van pár táncos képem, majd holnap berakom őket. -
#1964 ehe np -
#1963 europe-farstaron ken mindenki -
#1962 Ez az egy kepem sikerült normalisan ma (Gori a csoportkepek sajna elég ratyik lettek):
(kar, hogy nem volt éppen a fejem fölött csillagromboló... :)
-
#1961 Ha valakinek problémái vannak a 8. patch letöltésével, akkor látogasson el ide: a honlapom
Itt nézd meg az SWG aloldalt! -
#1960 köszi, már megvannak! -
#1959 hi
-
#1958 Egyebkent ahogy nezem nem vagy egyedul a problemaval (igy latatlanban) nezd meg itt hogy butykolte meg a srac...
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Techsupport&message.id=156007 -
#1957 Amint lent lesz barmit... :D -
#1956 pls, nem tudnád átküldeni azt a file-t valahogyan? ICQ, MSN, IRC, mind1 min... -
#1955 Nocsak! alig tunok el 1 honapra es uj elet kezdodik... :DD
Jovooook! :D Gori melyik szerveren vagy? -
#1954 Nekem sem szedi, valaki át tudná küldeni nekem a patch_08.tre nevű file-t a főkönyvtárból? VÉGTELENÜL hálás lennék neki! -
#1953 A szerverek tul vannak terhelve.
Azert lassu a patcheles.
Mashonnan nem lehet leszedni. -
#1952 Mostmár tuti bekapcsolom a Frapset de sajnos csak minimal részletességgel fogom tudni megcsinálni, hogy tűrhető sebességű legyen.