Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nembaj, akkor neked parókára lesz szükséged 😊 Mindenfélképpen a fodrászok fognak jól járni! Annyi pénzük lesz, hogy saját csillagrombolójukkal fognak nyaralni menni.

Szerintem, mivel a fodrászat csak ebben a játékban lesz fellelhető, azért akkora újdonság lesz, hogy mindenki fodrász lesz! Képzeljétel el:
A galaxis népességének foglalkozásA:
10% Jedi
3% Fejvadász
4% Kereskedő
3% Kalandor
80% Fodrász

A galaxis népességének foglalkozásA:
10% Jedi
3% Fejvadász
4% Kereskedő
3% Kalandor
80% Fodrász

I.C.ram Azért nem olyan unalmas fejvadásznak lenni!! Én valsze gaz leszek egyébként 😊
Te meg legyél fodrász 😊) Tuti egyedi leszel, mivel tuti nem fogja rajtad kívül ezt választani
Te meg legyél fodrász 😊) Tuti egyedi leszel, mivel tuti nem fogja rajtad kívül ezt választani

Én még nem t'om mi leszek! Egyelőre az biztos, hogy a birodalomnak fogok dolgozni! Ebből kifolyólag a birodalmi orvgyilkos a legvalószínűbb, de ez még változhat! Jedi én se nagyon szeretnék lenni.
en nem is akarok kocsog Jedi vagy mi a fasz lenni 😊) en valami sunyi kis suttyo akarok lenni aki mindenkinek a penzebol gyokot von 😊) Engem a penz erdekel ebben a jatekban nem pedig a faszfej Jedi ahogy veri szejjel szerencsetlen faterja fejet (Darth Vader) Vagy Boba Fett aki szarra lo minkit!! en valami egyedi akarok lenni olyan aki senki mas nem lesz!! (felteve ha lesz ilyen 😊)
Runescape-ben is mikor bejött a rune-armour, mindenki mondta, milyen nehéz megszerezni, meg, hogy a legjobb páncél az egész játékban! Aztán 3 óra múlva már mindenki full runa páncélokban szaladgált 😄D
hat ebben majd segitunk mi 😊) kitaltam hogy lehetne vegrehajto egyseged csinalni 😊) egy kis nepirtasra 😊) regengeted penz jonne be 😊)
olyan szintű nem is, de biztos be lehet szerezni ilyen cuccokat. Nem pont a legelején lesz mindenki olyan mint a filmek szereplői, de idővel a SWG népességének 3/4-e egyforma lesz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Szerintem ezeket nem lesz olyan egyszerű megszerezni, pont ezért. Jedivé válás pl. rengeteg időt, tanulást fog igénybe venni. Szerintem nem lesz egyből minden suttyó Boba Fett szintű fejvadász...
Csak úgy mellékesen: Hidd el, hogy melletted még kismillió emberkének lesz ilyen páncélja. Undorító lesz, majd amikor minden második ember Luke kosztümben, Boba fett pánvélban, Leia kakaós csigákkal fog feszíteni vagy ne adj isten, YT-3000-eskkel repked majd mindenki.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"De mi az a két kis tücsökpöcs a kezében??? Hányinger"
Figy, szerintem ha azzal tücsökpöcsökkel meglőne nem sokáig élnél 😄
Egyébként én rájöttem, hogy az SW:Galaxiesben Boba akarok lenni 😊 Na de komolyan, azt olvastam, hogy jeti majd lehetsz sok tanulás árán, biztos lehetsz majd fejvadász, és szerezhetsz be ilyen páncélt, nem?
Figy, szerintem ha azzal tücsökpöcsökkel meglőne nem sokáig élnél 😄
Egyébként én rájöttem, hogy az SW:Galaxiesben Boba akarok lenni 😊 Na de komolyan, azt olvastam, hogy jeti majd lehetsz sok tanulás árán, biztos lehetsz majd fejvadász, és szerezhetsz be ilyen páncélt, nem?
Jó dolog olvasni, de nem szabad elfelejteni, hogy sok könyv nem hivatalos!!!
Lehet, hogy a mesék a fejvadászokról-ban azt írták, hogy az egész testét fedi a páncél, de ez akkor is baromság! Nézd meg a filmet vagy pillants a képre alul és rájössz! A film a mérvadó ebben az esetben!
Lehet, hogy a mesék a fejvadászokról-ban azt írták, hogy az egész testét fedi a páncél, de ez akkor is baromság! Nézd meg a filmet vagy pillants a képre alul és rájössz! A film a mérvadó ebben az esetben!
Én is bobára értettem. De a mandaloriai páncélnak az egész testet kellett hogy fedje, mert mikor leesett Sharlakkhoz, úgy menekült meg hogy nem tudtak Sharlakk emésztősavai meg csápjai a gyomrában átjutni a páncélján. De rulla dolog lehet a játékban szerezni egy ilyet, full extrás az a páncél baz! Csak a sisakban van beépített sz.gép, különböző látásmódok, kamera, és a nyelveddel is lehet vezérelni (mondjuk ennek a gaméban nem sok hatása van 😛), szal van abba még kiskígyó is.
Hát, igen! Nem hiába alakultak ''hogyan nyírjuk ki Jarjar-t'' klubbok világszerte 😄D
De szerintem a legdurvább akkor is a tanácsban az E.T.-k! Fujj... 😞
De szerintem a legdurvább akkor is a tanácsban az E.T.-k! Fujj... 😞
Sz erintem meg azzal hogy azt hittek 20 ev utan is jo egy olyan forgatokonyv mint amihez kepest meg a barato kozt is utos😄D
Majd kiderül mi lesz belőle! De Lucas mostani munkásságát ismerve ez el lesz baszva, mint az Ep1. 😞(((((((((
Azért reménykedem!
Azért reménykedem!
Kár hogy játszik benne, szerintem az ő karaktere így volt jó, hogy ő ilyen titkozatos profi. A filmben meg biztos majd jól elb@sszák.
Öööö, ez érdekes! Én is a Hardwired-re raktam linket, de ami most kint van trailer az más, mint ami eddig volt! Mert amit én láttam, az egy moziból felvett kamerás lopott movie volt, ez meg eredeti! Hogy is van ez, nem értem...
Megpróbálom elfelejteni az Episode I. baklövéseit és a második részhez pozitívan hozzáállni, de félek, megint csalódni fogok! 😞
Episode 1 rajongók, klatty IDE !
Ugyan már !?
A hugomnak és barátjának sem tetszik , pedig ők csak ilyen sci-fi , fantasy filmre buknak , hogy a SW trilógiát meg se említsem .Ők is hasonló véleményen vannak .Akkor lehet , hogy az én ízlésem változott ?! Nekem mindenesetre tetszik .
A hugomnak és barátjának sem tetszik , pedig ők csak ilyen sci-fi , fantasy filmre buknak , hogy a SW trilógiát meg se említsem .Ők is hasonló véleményen vannak .Akkor lehet , hogy az én ízlésem változott ?! Nekem mindenesetre tetszik .

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Huhhh ... ez kicsit erős volt haver .
Mi a titkod ?! Wisky+bomba ? vagy Vodka+narancs ? Esetleg csak a jól bevált "láda sör" ?!
Mi a titkod ?! Wisky+bomba ? vagy Vodka+narancs ? Esetleg csak a jól bevált "láda sör" ?!
De kurva jó ez a nap! Sikerült magamra haragítanom még téged is. Na mind1 szarok bele, de inkább elmegyek aludni, mielőtt még több embert magamra hargítanék! World SUXX!
''holott még nem is láttál igazán belőle semmit .''
Ez tetszett a legjobban! Egyes emberek kibaszottul okosnak hiszik magukat! Még olyanokról is tudnak, amire nem emlékszem, pedig rólam van szó!
Ez tetszett a legjobban! Egyes emberek kibaszottul okosnak hiszik magukat! Még olyanokról is tudnak, amire nem emlékszem, pedig rólam van szó!
''Van egy olyan érzésem , hogy "szúrja az oldaladat" az a dolog , hogy van itt pár ember , akinek mégis tetszik ''
Csak nem értem miért. De hát a Vad angyalt is sokan nézik...
''Gondolom nem is láttad az EPISODE I-et , amikor már úgy nyilatkozhattál róla , hogy ''...Rakás szar...'' ''
Még moziban sem játszották, mikor én már a haverommal bámultam a kalóz verziót a TV-n! Valamint nem szokásom valamit kritizálni akkor, ha nem ismerem! Valamint, ha most itt állnál előttem, biztos hajlonganék előtted, hisz te olyan okos vagy. Még nálam is jobban tudod, mit miért csinálok... :/
''Ezt nevezik előítéletnek''
Előítélet? Szerintem nem vagy egészen tisztában szó jelentésével! Nézz utána egy értelmező szótárban!
''irigységnek is , hogy te soha nem csinálhatsz ilyet''
Én nem vagyok rendező! Nem akarok filmet csinálni! Nem értem, hogy jön ez ide??? De elég, ha te tudod...
''Különben miért reagálnál ilyen alpári módon ''
Mert kibaszott szar napom volt és valahol ki kell töltenem...
És kurvára le rakás szarozhatom, ha én úgy gondolom! Jogom van rá, hogy bármit le rakás szarozzak! Az már más kérdés, hogy ez megérdemli :/
Csak nem értem miért. De hát a Vad angyalt is sokan nézik...
''Gondolom nem is láttad az EPISODE I-et , amikor már úgy nyilatkozhattál róla , hogy ''...Rakás szar...'' ''
Még moziban sem játszották, mikor én már a haverommal bámultam a kalóz verziót a TV-n! Valamint nem szokásom valamit kritizálni akkor, ha nem ismerem! Valamint, ha most itt állnál előttem, biztos hajlonganék előtted, hisz te olyan okos vagy. Még nálam is jobban tudod, mit miért csinálok... :/
''Ezt nevezik előítéletnek''
Előítélet? Szerintem nem vagy egészen tisztában szó jelentésével! Nézz utána egy értelmező szótárban!
''irigységnek is , hogy te soha nem csinálhatsz ilyet''
Én nem vagyok rendező! Nem akarok filmet csinálni! Nem értem, hogy jön ez ide??? De elég, ha te tudod...
''Különben miért reagálnál ilyen alpári módon ''
Mert kibaszott szar napom volt és valahol ki kell töltenem...
És kurvára le rakás szarozhatom, ha én úgy gondolom! Jogom van rá, hogy bármit le rakás szarozzak! Az már más kérdés, hogy ez megérdemli :/
Van egy olyan érzésem , hogy "szúrja az oldaladat" az a dolog , hogy van itt pár ember , akinek mégis tetszik .Különben miért reagálnál ilyen alpári módon , minnél jobban lehúzva a filmet , holott még nem is láttál igazán belőle semmit .
Gondolom nem is láttad az EPISODE I-et , amikor már úgy nyilatkozhattál róla , hogy "...Rakás szar..." .Ezt nevezik előítéletnek , másrészt meg irigységnek is , hogy te soha nem csinálhatsz ilyet .
Szóval le vagy ejtve ... haver , vagy inkább rád .
Gondolom nem is láttad az EPISODE I-et , amikor már úgy nyilatkozhattál róla , hogy "...Rakás szar..." .Ezt nevezik előítéletnek , másrészt meg irigységnek is , hogy te soha nem csinálhatsz ilyet .
Szóval le vagy ejtve ... haver , vagy inkább rád .

Ja megsúgom:
A Világ legszarabb filmjeinek ranglistályán az Episode I az 5.! Bár én az első helyre raktam volna, akkora csalódás volt... 😞
A Világ legszarabb filmjeinek ranglistályán az Episode I az 5.! Bár én az első helyre raktam volna, akkora csalódás volt... 😞
Semmi másról nem szólt az Episode 1. csak arról, hogy Lucas akart egy kis pénzt kertesni! Rakás szar történet, rakás szar megvalósítás! Nem volt más, mint egy a több száz Hollywood-i tucatfilmből, aminek nincs más szerepe, csak pénzt keresni! Modernebb űrhajókon rohangálnak, mint 30 évvel később, meg E.T.-k a szenátusban! Agyrém, nem Star Wars. A Star Wars az Episode I-el meghalt 😞
De attól, hogy nektek még tetszik, nem kell, hogy nekem is tetszen! Semmi közöm ahhoz, hogy nektek melyik film tetszik, de ugyanigy nektek sincs ahhoz, hogy nekem melyik! Szuverén jogom azt mondani az Episode I.-ről, hogy jó nagy rakás, mocsok szar!
De attól, hogy nektek még tetszik, nem kell, hogy nekem is tetszen! Semmi közöm ahhoz, hogy nektek melyik film tetszik, de ugyanigy nektek sincs ahhoz, hogy nekem melyik! Szuverén jogom azt mondani az Episode I.-ről, hogy jó nagy rakás, mocsok szar!