7195
10877436381340714828.png
  • Rincewind
    Ehh, valaki azt mondta látott 8990-ért... :/
  • Rincewind
    A konfig mind1 voltaképpen, RAM kell neki baromi sok. 512-vel már játszható rendesen, de a legjobb eredményt 1GB-al adja, az az optimális.
  • guardian hero
    Nálam élvezhetetlenül szaggat a játék :(

A gépem: Athlon XP 1.4 GHz, ATI Radeon 9600XT 128Mb, 256Mb RAM

Próbáltam levenni a grafikát, de nem használt... Milyen konfig kéne neki??
  • Mayday
    Tudod modositani, nem torlik!
    Amikor elkezdtem, meg nekem is csak keszult a webkartyam, ugyhogy fake szammal jatszottam, es amikor a kartyam elkeszult, atirtam, es azota is boldogan jatszok...
  • Gorii
    akit erint: MM be lehet kapni swgt 11990

lenne egye kerdesem : egyenlore nem kompatibilis a kartyam netes fizeteshez, ha megveszem a jatekot es beirok egy fake szamot es lejar az egy honap ingyen jatek, utana tudom modositani a kartyaszamot? nem torlik az accom?
  • Hmuda
    Hasítok a corelliai pusztán:

Élvezem a táj szépségét (megfelelő óvintézkedések után :D):

Én, egy Sarnaff nyáj közelében (tudtátok hogy meg lehet őket fejni? :DDD):
  • Rincewind
    Dekoráció, de baromi jól néz ki. :)
  • [NST]Cifu
    Nem, csak dekorációs célal van az égen (felteszem) minden bolygó felett (biztos: Tatooine, Corelia, Naboo), általában kettő vagy három.
    Játékosnak nem lehet csillagrombolója (legalábbis egyenlőre és a közeljövőben...). Majd az űrhajós kiegészítő megjelenése után lehet már űrhajód, de az is csak kisebb (a legnagyobb tervezett, játszható űrhajó az YT-1300 lesz a kiegészítőben).
  • [NST]Cifu
    Szép :)
  • Serpa
    azok igazi csillagrombolók ???

egy játékosé mind2 ?
  • Rincewind
    Picsába, ezt akartam:

• Rincewind
    Ultra feeling kép. :)

• Rincewind
    Bazart nézegessétek, néha rá lehet akadni egy jóra 6k-ért.
  • MaDFoX
    Szoval olcso jarganyra Corelian otlete vkinek? 18k-ert mar talaltam (NB-kent az sem volt am olyan egyszeru! :D DE gyalog 18k eleg gyilkosnak tunik :D)
  • Calver
    keverednek néha a nevek, de arra gondoltam
  • harczos
    ha incapacitated állapotban kapsz egy halálos ütést, akkor halsz meg - holocron szerint, én még nem tapasztaltam :)
    farcry? :DD
    farstar!! :P
  • Calver
    1. én is csak gondoltam hogy hátha lehet lopni... meg ha van vmi npc akinek van és kicsinálom hátha elszedhetem már!
    3. és melyik bolygon/merre azon belül/hogy lehet odajutni?
    4. azt vágom, de nekem is volt hogy egyszerűen odajött hozzám vmi incapacitated állapotban és nyekk, dead. fene se érti.

brawler/medicnek melyik a legmegfelelőbb faj? Zabrak? most akarok uj karit FarCryon és ezen gondolkodtam...
  • MaDFoX
    Azt nem tudom mindharon nulla lett-e de egy tusken sniper lekapott a berelt motoromrol es szepen odasetallt mellem majd lehajolt es meghaltam... :D Mar csak egy klon vagyoook :DDD (komoly moralis kerdeseim lennenek a programozok fele :DDDD)
    Most elfogyott a berelheto jarganyom es szerencsetlen gyalogtalpas marksman lettem (a kuldik 1km-re vannak mindentol es jo sokat setlagathatok :D Mennyibe kerul a legolcsobb jarmu? Vagy hol lehet ujbol olyan berleti papirt(?) szerezni?
    Amugy eleg soxor vagyok incapacitated actionpoint hianybol adodoan igy legalabb sokat olvashatom a holocront... :D
    Corelian hol van olcso jarmu (faj a labam mar) :D
  • cifuatwork
    1.: Bazaar-okban/Vendor-okban tudsz venni. Lopni is lehet? Ezt nem is tudtam... :)
    2.: Lásd 1. pont.
    3.: Europe - Farstar, Starstrider
    4.: Van a HAM bar (baloldalon felül), ami a Health (életerő), Action (akciópont) és a Mind (akaraterő?) értékeket mutatja, ha ebből az egyik elfogy, akkor Incapacitated (kiütött/elájult) leszel. Meghalni még nem haltam meg, talán akkor van, ha mind3 érték nulla lesz.
    5.: A Mission Terminalokat vizslasd végig, alaphelyzetben csak a te (illetve csapat esetén a csapat) képességeidnek megfelelő küldiket kapsz.

A fentiek a jelenlegi tudásom alapján jönnek, lehet hogy egy-két(-sok) dologban még tévedek...
  • Smuggler
    Jöjjön valaki be Pannoniaba mert full kihalt es most ottvagyok! :)
  • Calver
    üdvözletem SWG-sek! lenne egy pár kérdésem hozzátok:
    1. hol tudok megvenni/ellopni (inkább ellopni) vmi jó járművet?
    2. szintugy fegyvert meg páncélt? (brawlerrel vagyok)
    3. melyik szerveren találhatóak a magyar népek?
    4. hogy müxik az incapacated/dead cumo?
    5. vmint hol van vmi normális küldi amivel egy magamfajta kezdő rendesen fejlődhet?

előre is kössz a választ
  • Hunnenkoenig
    Mindenkepp ajanlom az etelek es italok ahsznalatat.
    Spice nem igazan ajanlatos, bar szeressük a smugglereket! :-)
  • Hunnenkoenig
    Vegyel Brandy-t, az tuningolja a mindot kb 40 percig es nincs mellekhatasa. Muon Gold csak vegsö esetben ajanlatos, mert ha elmegy, leszivja a maradekot is 3 percre.

Action-re az Accaragm a jo.
  • cifuatwork
    Ma este valószinüleg nem leszek (este 10 után érek haza, és már most le-le ragad a szemem a kevés alvástól - tényleg addikt játék az SWG...:)), talán holnap...

Tegnap is ott volt a cicus (az SWG ökológiájában nem vagyok otthon, de valami macskaféle, nem?:)), de nekem úgy tünt, hogy meglehetősen ritkán van rászorulna gyógyításra (amíg ott voltam, csaknem végig toppon volt)...
  • Rincewind
    Majd este gyogyizhatot Ey'Lindit is. :P
  • cifuatwork
    Nem vágom a kérdést. A játékot megveszed a boltban, feltelepíted, ekkor megadsz egy bankártyaszámot, és utána majd erről a (később megváltoztatható) kártyaszámhoz tartozó bankszámláról lehet utalni az előfizut. Ennyi. (nekem még nincs meg a teljes játék, csak olvasom a fórumokat :))
  • Smuggler
    Aki előfizet mar régota game-re plz irjon nekem egy mailt hogy hogyan csinalja. Tudom, swgalaxies.hu-n fentvan egy leiras de igazabol abbol lényeget nem tudom meg. Engem a folyamat érdekelne. [email protected] Köszi!
  • cifuatwork
    Alapból gyógyítani szoktam boldog-boldogtalant :)))
    Tegnap miután a játékos karik gyorsan fel lettek gyógyítva, jobb híjján Csöpi-t gyógyítgattam, amíg volt Mind-om :)))
  • Hunnenkoenig
    Gyogyits entertainereket a cantinaban. Azok örülnek neki, hozzad meg döl az XP.
  • LSC
    aki esetleg a starsider-en van és úgytervezi majd hogy előfizet és szeretne egy nemrég indult rebel PA-hoz csatlakozni az jelezze.
  • cifuatwork
    Ok, köszi! :)
  • cifuatwork
    A fegyver témát már átrágtam, és szerepjátékokkal amúgy jól elvagyok, szóval a tárgyak/szakértelmek vizsgálata, stb. nem probléma, csak ugye a teljes átlátáshoz végig kellene olvasnom a Holocron-t... innentől pedig ugye a gyarló ember képe dereng fel, aki inkább játszani akar... :)))
  • Smuggler
    És ti magyarok ottvagytok Pannoniaba? Delutan akkor majd egyik haverommal odamegyünk szerencsét probalni. Még kezdők vagyunk megmutathattok majd 1-2 dolgot Thx az infot
  • LSC
    kurva egyszerű felveszed a novice artisan-t és survey-olsz egy kis anyagot 10 perc alatt összeszedsz 2 stimpackra való anyagot.
  • Mayday
    Mert a WP-t csak ugy lehet megsemmisiteni, hogy belemesz a tulajdonsagaiba, es ott van Abort Mission!
    Alapbol ha ranyocsak DETAILS es ACTIVATE/DEACTIVATE van!
    Tehat a Detailsbol lehet torolni!
  • PREMIERE1
    Datapad, details, es ott abort. Ennyi. Amúgy néha a lag miatt is csinál ilyeneket, mármint, hogy csak wp, és nincs benne semmi. :)

Menj olyanokkal vadászni, akik nem tú jók, így eloszlik a dolog. Ha CTRL+S-el megnyitod a skillfát, a marksmanre mész, kiírja, hogy milyen fegyvereket tudsz használni az adott skillel. De van egy tulajdonság doboz is, ahol minden tulajdonságod, a védelmektől a támadásokig megtalálod. Ott vannak a certificationok is. Amúgy marksmanként érdemes kigyúrni először a rifle oszlopot és venni egy laser riflet. Ha megvan a 3. kocka az 1. oszlopból, akkor tudod használni azt, és te is 2000 körül sebzel majd néha. Amúgy ha examineolsz egy fegyvert, akkor kiírja a min max damaget, speedet, wound %-ot és armor piercineget. Ha ugyanígy examineolsz egy állatot, embert (nem PC), akkor kiírja hogy mire van védelme, és fel tudod mérni, hogy azok közül amiket tudsz használni, mivel érdemes lőni. Pl. acidra, coldra, stunra ált alig vagy kevés a védelme a szörnyeknek. Ami még fontos a sebzés mellett, az az armor piercing. A light nagyon nem árt, a medium már szuper.

Kb. így érdemes felfogni a harcot. És minden új megtanult kocka után, az adott fegyverre kapsz módosítókat. A marksman talán legjobb lövése az első fegyveres szintig, az overcharge shot.

Brawlerként, főleg az unarmed ágban, egészen novice teras kasiig a legjobb combo a beserk, és semmi ütés, hagyni, hogy automatikusan üssön. Sajnos. De ahogy eléred a novice tka-t, felgyorsulsz, különösen ha a 3. oszlopot kezded el kigyúrni. :)

Hajrá!
  • cifuatwork
    Rifle-vel lőttem (távolságtartás okán) és Novice Marksman (is) vagyok (1-1-0-1), bár Novice Medic-ként indultam. Csak stimpack-ot nem tudok craftolni, lévén, hogy nincs nyersanyagom, és vásárolni is csak 5000-6000-es "csomagban" tudnék venni, a gyógyításokért meg alig kapok XP-t...

Amúgy igen, quanker volt az "áldozat", csakhát mi olyan 100-akat, max. 200-akat sebeztünk beléjük, a többség meg 2000 körülieket, és mivel 7-9-en lőttük egyszerre, a mi arányunk hát... marginális... :)
  • cifuatwork
    Ezzel a bugos WP-vel én is találkoztam. A küldi meg van csinálva, de kijelzi a WP-t, sőt, a WP-t csak Deactiválni tudom, Destroy-elni nem.
  • Ewron
    Köszi! Maydaynek is!
  • Mayday
    Az nagyon keves xp. Nem lehet, hogy ami fegyvert hasznalsz, nincs hozza kepesseged? Mert akkor szokott minimalis xp-t adni! En is vadasztam abszolut kezdokent csapatban, de ha keveset is sebeztem be, nagyon jo xp jott!
    Es Quankerre mentetek? :)