7195
-
#2151 Rebelkent nem tudom pontosan, asszem Leia-ek Corellian, a Rebel Hideoutban vannak, Han Solo Csubival Lok bolygon, Nym's Strongholdban, a Cantinaban, Ackbar admiralis a Dantooine-i elhagyott rebel bazison, Luke meg valahol Danthomiron, bar ebben nem vagyok biztos. -
#2150 Ha imp vagy akkor Naboo-n, az Emperor's Retreat nevu helyen tudsz bejutni Vaderhez es Palpatine-hoz.
Ehhez szinten kuldetes-sorozat kell. Nem tul nehez, de mondjuk en mar nagyon eros voltam, amikor csinaltam - legtobbszor 1 loves volt a celpont, neha tobb.
A helyszin Moeniahoz van legkozelebb, asszem a koordinatak: 2400 -3900. -
#2149 Nos, Jabba palotajat ugyebar Tatooine-on talalod, megtalalod a Datapad-odban is alapbol a POI-k kozott, ugyhogy van hozza waypoint. Legkozelebbi varos hozza Wayfar, de ott nincs Shuttleport.
Delnyugati sarokban van egyebkent. Kuldetessorozatot kell csinalni, hogy bejuss hozza. Talan a legelso kuldi picit nehezebb kezdoknek, az osszes tobbi konnyebb.
Ehhez mindegy, hogy milyen fakciohoz tartozol. -
#2148 Sziasztok
Jok a kérdések! ezek engem is érdekelnének! Plusz még nem tisztázott számomra a bérelheto moci az inventoryban, kb 5 ora után vettem észre! ugy láttam, nem kerül pénzbe amikor használom, szal tulajdonképp ez egy ingyen kezdo moci? -
#2147 hali, lenne pár kérdésem
1. járműveket meg kell tanulni vezetni?
2. lehet járművet lopni (vezethetem a másét, ha üres)?
3. miért kell klónozni, illetve mi történik, ha klón nélkül purcanok meg?
4. honnan tudom, melyik fegyver, armor jó, a vásárlós terminalnál nem találtam adatokat
hirtelen ennyi, thx! -
#2146 Minél több páncéldarabot veszel fel, annál többet vesz le a teljes HAModból. Buff pl. segíthet, illetve jól beállított statot. Vegyél fel egy full composite páncélt, majd ha lesz, és utána csinálj egy migrationt a páncélban úgy, hogy ahol sok a pont, azt tedd át a kevéshez, és elég normálisan fogod tudni viselni a páncélod. Egyedül a faction páncél az, amit akármilyen statokkal fel tudsz venni, mert bár nem túl jó, de ultrakönnyű, és ezáltal semmi migration nem kell hozzá, bárki is használja! :) -
#2145 A Death Watchban voltál már? :) -
#2144 Ez az encumberance. A páncél súja leterheli a HAM-ot. -
#2143 lehet hogy nem ez én képességeimnek való? de akkor honnan tudom mi való nekem? -
#2142 az hogy lehet hogy kiadtam 9000et egy head és egy hands armorért, majd mikor felveszem kevesebb hp-m és mind-om van mint amikor nincs rajtam? A head armor kifogástalan állapotban van a hand az használt volt... -
#2141 Mayday: írt mán le nekem plz, merre vannak a sztárok:) Melyik bolygó, melyik város? -
#2140 én is én is!:) Két értelmes arc:)
-
#2139 hehe... erdekes volt az a Corvette......
eleg is volt egyszer nekem... nemtom miert kellett ilyen embertelenrre csinalniuk... (ez az egyik amit utalok a SOE-ben hogy szerintem kiegyensulyozatlanok a dungeonok..) -
#2138 off
Vaxi msn cimedet lökd plz
on -
#2137 hehe én még éltem a második képen. -
#2136 Na, Weyland ne szóljon semmit, szerintem tegnap miután én leléptem még hajnalig hajtotta az Imperial küldiket, úgyhogy beszélhetünk, hogy ki is az igazán hardcore... :)
Amúgy a gond az, hogy nincs egyszerűen más játék, ami úgy megfogna, szóval még a kisebb-nagyobb hibái ellenére is überel mindent az SWG (most jött ki mondjuk a Ground Control 2, az azért érdekel). Ami ebben az esetben betenne, az az lenne, ha egy-két héten belül kijönne a Half-Life 2, de erre kb. annyi esélyt látok, minthogy kijön a Duke Nukem 4Ever... :D -
#2135 hát.....nem
"Kicsit" uncsi. De biztos csak nekem....(mondjuk ezt nem hiszem) Ja mondta Wey hogy 10 órán kersztűl gameltél egyfolytába (hardcore) Még első nap jó volt de most már nagyon meguntam. Idővel biztos jobb lesz. -
#2134 Mi a baj a SOE-vel? (mondjuk az SWG.hu fórumában már olvastam pár nyűgről...) -
#2133 3500 forint körül. De mivel Uniósok vagyunk, így lehet, hogy picit több, 3700, kb. Max.
-
#2132 Valaki meg tudná mondani mennyi ennek a játáknak a havidíja pontosan mindennel együtt magyar forintban???? -
#2131 Nem. -
#2130 en most szunetelek egy kicsit.. marcius ota tolom a gamet de nagyon vegyes szajozzel.... ugyhogy most a nyarra kicsit pihentetem..... legalabb amikorra ujrakezdem mar lesz egy kis uj tartalom..... mar nagyon untam.. meg elegem lett abbol ahogy a SOE "uzemelteti" ezt a gamet -
#2129 csak siman megfogod a toolbarod aljat es lehuzod -
Braveheart #2128 És ha vki mégegyszer felrakja és csinál egy új station accountot, meg lehet hosszabbítani a játékidőt? (mint pl. anno a planetside-nál) -
#2127 Szivesen, de egy kérdés: hogy hoztad elő, hogy két Hotbar legyen felül? Harc közben jól jönne... :) -
#2126 megvan:D köszike -
#2125 :D:D:D fasza:D akkor felteszem újra. köszi szépen:D -
#2124 A játék feltelepítésekor kapsz egy generált CD-kulcsot, azt fel kellett (volna) írni. -
#2123 koszi! -
#2122 Jobb gomb a pop-up ablakon, és itt (mozillánál) Tulajdonságok -> és a "hely" után ott az URL - lásd:
-
#2121 Hi. Letöltöttem a trialt, regeltem, de kér valamilyen acc keyt, és nem hiszem, h az eredeti keyt kéri, hisz akkor nem lenne trial... van vmi trial key?:D -
#2120 az elso porbalkozasnal azt tettem... -
#2119 Ha nem a kisképek URL-jét próbálnád bemásolni, hanem a nagy képét (ami a felugró ablakban jelenik meg, ha a galériádban ráklikkelsz a kisképre), talán sikerülni is fog :)) -
#2118 aaaaaaaaaaaaaaaa
feladom -
#2117 na ez nem sikerult.. meg 1x:
-
-
harczos #2115 miccószbevázzé
azóta már egy párszor sikerült meghalnom :) -
#2114 Nekem nagyon szokatlan az irányítás -
Braveheart #2113 Hát már lejött 400 mb, akkor már inkább befejezem...
azér kösz -
#2112 Te is megveszed, nem?
Amúgy igen, tényleg bejön, bár engem igazából majd a JtL fog érdekelni, ha ez a #@$%¤ Lucasarts nem képes kihozni egy normális X-wing/Tie Fighter fojtatást, 'kénytelen' leszek ezzel beérni...
Ahoz viszont meg nem árt egy "kis" előny. Azt mondjuk kétlem, hogy fél évig el tudok lenni vele (jelenleg Október körülre teszik a JtL megjelenését), de most az újdonság ereje miatt tényleg nagyon magával ragadott, majd aztán amikor kezd lecsengeni, akkor valószinüleg lazábban fogok játszani, és nem rendszerint éjfélig játszani, amikor másnap 5.30-kor fel kellene kelni (még mielött tegnap leléptünk volna Eichlerrel, megláttuk Weylandot a Talryyn-i Shuttleportnál, kapott is a fejére.....:)).