7195
-
#2391 Ha már csak triálozol, akkor szerintem nagyobb értelme lenne, ha más irányba fejlődnél! Kicsit jobban megismernéd a játék sokoldaluságát! Ez csak egy ötlet! -
#2390 Tényleg megérné, de a havi 15 dolcsi plusz már nem fér bele a költségvetésbe! Esetleg a Kormány szánhatna rá egy kis keretet! Sok plusz szavazat jönne össze! -
engine #2389 Ilyen célpont problémám nekem is volt. Artisan küldetést csináltam, mire odaértem két foszer hullára lőtta a célpontot, akinek szállítottam volna, majd ha már ott voltam engem is kinyírtak. Egyébként rebellek voltak, ami lehet hogy számít, mert csináltam pár Imp. küldit, de kb 3 nappal ez előtt. És kemény 5 faction pontot szereztem vele. Rebelleknél 0 volt a relationship.
Viszont akkor hogy támadtak meg? Ötlet? Mert én nem értem. -
#2388 Ez is a béta óta létezik. Sőt olyan is volt régen, hogy nem tette át a célpontot, és korábban sok kis fasz, azzal szórakozott, hogy szétbaszta a másét. Mára átteszi, és csak neked jelenik meg, DE néhol bugos. Ez van! -
#2387 nem az a baj hanem a havi 15$. Bár szerintem megéri. -
#2386 akkor mégszomorúbb és egyre több olyan van ami eddig nemvolt pl nem kapsz a missionért pénzt. -
#2385 Amugy az amazonon 25 euro a jatek. Annyit mar szerintem mindenkinek meger!
Ja, hogy magyarorszagra nem szallitanak? Pech -
#2384 Ja, csak mit er az, hogy minden 14 napban uj karit csinalsz?
Sose fogod elvezni a jatekot, mert folyton elölröl kell kezdened es sehova se jutsz el.
Gratulalok! Valoban ügyesek vagytok! Most aztan jol kibasztatok a hülye fejlesztökkel! -
#2383 Nah, kipróbáltam, és nem lehet a 14 napos trialt folytatni 14 trialos kíííível (másikkal természetesen). Pedig úgy reménykedtem, hogy pancser programozók bent hagytak egy ilyen kiskaput :). Nah most kezdtem újat, és Sándor Medic barátom segítségével áttcuccoltam az uj karimra. Tapasztalataim, hogy ha van egy kis állatod, odaadod egy Master Creature Handler -nek, aki megtanitja neki a különböző commandokat, akkor beveheted csapattársadnak, és sokkal gyorsabban jön az xp, mintha vki mással nyomnád. Legalábbis sztem. Mondjuk az is igaz, hogy nem kell várni a másikra, nincsenek beszélgetések, amik "időhúzásnak" is betudhatóak. Szóval ez az én ajánlatom. Meg a kezdőknek még annyit, hogy ahogy tudnak vegyenek új fegyvert, mert nagy lesz a változás. Sok sikert mindenkinek !!! -
#2382 én is szeretem - most tartok második station.com accountnál és második karinál, ráadásul első cuccait + elég rendes pénzmagot átküldtem az új karinak, annyit a 14 napról. -
#2381 Azok a beta óta léteznek! -
#2380 Van az 1.5 GIGA is ... :) -
#2379 Hát én csak azért, hogy lenyomjak egyedül egy sárkányt nem nagyon akartam tízezreket költeni buffokra, hogy meglegyen a legksiebb eséjem is. Csak jó lett volna látni ahogy bedübörög a képernyőbe. :-))) -
#2378 ahhoz hogy jól mennyen cnet ben is kell a 1G ram sajnos. -
#2377 akkor érthető ha nem jön be. Engem egyedül a kicsinyes 10 perc alatt kijavítható de annál bosszaentóbb bugok zavarnak benne csak de az nagyon. -
#2376 ebben iagazad van tényleg nemismerem, de most hogy belegondolok nem is vonz annyira a star wars világa -
#2375 Ez azért erős! 512 DDR-el a városokban tölt, laggol de még bőven a határok között marad! -
#2374 ott aztán a huntoláson kívül semmit nem lehet csinálni meg szaladgálhatsz mindenhová félórákat arról nembeszélve hogy teljesen egyformák a fegyverek. (nem kinézetre gondolok) -
#2373 vannak emberek akik azt mondják a kissebeket beverik egyedül. azok olyan 270-300k HAM-al rendelkeznek. -
#2372 szerintem pont fordítva van. Csak nem ismered a játék 10%-t sem azért mondod ezt. -
#2371 Tudom én is alapból azért mentem oda, hogy találkozzak egyel (még ha el is fogyaszt estebédnek). Nem mindennapi élmény lett volna az tuti. -
#2370 Kipróbáltam én is. Egész jó. Bár egyedül nagyon nehéz előre haladni a fejlődésbe. És sajnos itt véget is ér a kipróbálás mert a játék játszhatatlan 512m mellett, min. 1gb memó az alap ahogy azt itt lentebb is írták :( -
#2369 hogyan? -
#2368 mé nem azok? -
#2367 Szakértő! -
#2366 hát, kipróbáltam, nem tetszett, letöröltem valahogy nevetségesnek tűnik ez a SWG így a lineage 2 után ... -
#2365 lehet hogy nem, de hasonló a kettő:) -
#2364 Starsider és Farstar -
#2363 hi
én is letöltötem ezt a 14 napos trial verziót ...
szal hova menjek, melyik szerveren vannak a magyarok? -
#2362 Hol játszol?
Talus, Dearic az alap. Annál jobb imp missziózásra alkalmas hely nincs! Sem kihaltság, sem fekvés miatt.
Valamint, ha a Starsideren vagy keresd Fort Siege-et a Dantooinon.
Hasonlóan jó hely a Talus Imp Outpost is, csak ott sok az olyan aggro, ami nehéz lehet kezdőknek.
-
Gumbo #2361 hát én megcsináltam egyszer, és müködött, de 1 baj volt vele: új krait kellett kezdeni :) -
#2360 Te szereted hülyenek nezni a jatekkiadokat, igaz? :-) -
#2359 Bölcs dolog a fantáziát a realitással összevetni?
Szerintem nem... -
#2358 na ja ők végülis csak azt akarják mint hitler. Rendet és világuralmat. -
#2357 Próbálta már vki, hogy ha közeleg a 14 nap trial vége, akkor regisztrálja mégeccer magát a FilePlaneten, kap egy új CD-Key -t, és aztán azzal újra aktiválja az SWG accountját ? Így újabb 14 napja lenne ... vagy akkor törlődik minden ? Vagy új Station accra is van szükség ? - "Hogyan sajtoljunk ki minél többet egy játékból ingyen" c. fejezet :) -
#2356 Csak jussak el 1x olyan szintre, hogy a birodalmi bázis körül lapuló felkelő játékosokat le tudja vadászni... -
#2355 LoL.... :)
Szerintem olvass vissza, és okulj az én hibáimból, mi is azt hittük, hogy szépen elmegyünk, 'oszt csinálgatjuk az Imp. küldiket. Aztán rövid úton 2x is kinyirtak az übertáp felkelő ősjátékosok. Szóval csak óvatosan... :) -
Arwenke #2354 En lattam a mediamarktban is nem olyan regen. -
Braveheart #2353 Ja csak én meguntam hogy lázadók így lázadók úgy...
Ki tudja hogy az imperialok a gonoszak? Lehet nekik olyanok a lázadók mint nekünk az al-kaida terroristák... -
#2352 itt mindenki imperial ként játszik? Nem tudjátok milyen jó egy imp bázist kiírtani meg az imp playereket akik feszítenek az at-st vel.