7195
-
#2231 Na igen bunkók voltak, vannak, lesznek. De még mindíg jobb mint a Lineage2-ben ahol semmi megkötés nincs a pvp-re. A 2 perce kreált karakteremmel kiléptem a város kapuján és az első dolog amit megláttam egy felém repülő tűzgömb volt... Na az volt aztán az igazi poén. :( -
#2230 Pardon, Ovi-Ban volt a neve. Mos Eisley-ban találkoztunk vele. -
#2229 Ez történt velünk most. Mos Eisley-ban egy Obi-Ban nevű rebel tuskó megtámadott és le is gyakott minket (mind a négyen Overtek voltunk). Mit ne mondjak qrva poén volt...
Kezdenek előjönni a játék problémás oldalai... -
#2228 Na az nem fog bekövetkezni. Szigorúan covert vagyok, mert néhány köcsög rebel folyton a noobokat kempeli az imp termináloknál. N/C. -
#2227 csak találkoznál velem overtként:) bár ez technikailag nem valósulhat meg a különböző szerver miatt. -
#2226 inkább akkor ne is foglalkozz vele ha ennyire nem vágod. -
#2225 Kedvenc munkatársaimmal:
Épp lázadókat gyilkolok halomra. Muhahaha!
És még van aki azt mondta, hogy a játék ronda. :PPP
Repesztek a sivatagban:
Néhány turistafoto.
Az ősi Krayt sárkány csontváza.
A mentőkapszula amivel C-3PO és R2-D2 megmenekült:
A Lars rezidencia:
Bocsi a modemesektöl. -
#2224 na ja, miután központi szerveren tárolódik minden adat, így nem igazán lehet feltörni. Ahhoz a szervert kellene feltörni, ammeg nem publikus. Max ha lenne egy olyan aktivációs kód amin mindig van "fedezet". De gondolom ezt megoldotta a soe... -
#2223 Egy éve megy. Eddig semmi és nem is lesz. Max úgy lesz ingyen neked - vagy másnak -, ha megdugod a SOE vezérigazgatójának a lányát, aki beajánl a papánál egy ingyen gaméra. -
Zhertun de Royg #2222 Na bízzun, hogy cracker barátaink kezdenek valamit ennek a kiküszöbölésének érdekében... -
Zhertun de Royg #2221 hájja! pofátlanság... -
#2220 Mi? Hogy pénzbe kerül? -
#2219 Nincs, és nem is várható (túl sok a lefordítandó szöveg). -
Zhertun de Royg #2218 hátezpofátlanság! -
#2217 Sziasztok!
Van a jatekhoz magyaritas? -
#2216 Jó ez így is, lassan egy éve ... -
#2215 Van most egy 14 napos trial verzió, ami laza 1,9GB (igen, egy egész kilenctized gigabyte), ez 14 nap igyen játékot jelent.
Ha rendesen játszani akarsz, akkor meg kell venni a dobozos változatot, ami alapból egy hónap játékidőt is magában foglal, utána pedig havidijat kell fizetni. -
(mondjuk én még befoghatom a pofámat, hogy minden hátránya ellenére családi vállalkozásban dolgozom - nálunk legalább ez megoldható... ) -
Zhertun de Royg #2213 És ezé kéne küldeni nekik lóvét?
Amúgy az ötlet kira(hogy nem csak gyiklolászni kell), de sztem egy ilyen World of Darkness-es játék kellene, az nagyon kira lenne -
#2212 nem kapok szabit sajna.
-
#2211 -
#2210 Tölsd le a Trialt, és ha van 14 szabad napod, akkor addig is kiélvezheted :) -
#2209 MMORPG. Vagyis képzelj el egy Star Wars világban játszódó RPG játékot (mint a KOTOR), ahol egész bolygókat lehet bejárni (olyan 10x10km-es területüket legalábbis), mint a Tatooine, Endor vagy Corelia. A játékban vannak NPC (nem játékos karakterek) és több száz vagy ezer másik játékos, akik szintén folyamatosan játszanak. Gyakorlatilag azt csinálsz bizonyos keretek között, amit akarsz. Megtanulhatsz vadállatokkal bánni, és lehet Banthád, amin lovagolhatsz, és/vagy lehetsz mérnök, aki bányákat rak le, hogy nyersanyagokhoz jusson, és ezekből a legkülönfélébb dolgokat készítse el - kezdve a cipőktől a különféle fegyvereken és páncélokon át a járművekig (amiből jelenleg 4 fajta van), sőt, akár házakat is építhetsz. Különféle küldetéseket kaphatsz, amit egyedül vagy a többi játékossal csapatba állva próbálhatsz megoldani. Beállhatsz a felkelők közé vagy akár birodalmi tiszt is lehetsz.
Egyszóval igen összetett és szerteágazó az egész. Éppen emiatt aztán a játék legnagyobb "hibája" az, hogy napi fél órákat játszva nem igazán lehet élvezni... ez bizony időigényes egy játék... -
#2208 na ebbe a topicba se kellett volna benéznem. most sírásra görbült a szám hogy nincs pénzem erre a gamára -
#2207 Az SWG olyan 3700Ft/hó (+9.000 - 12.000Ft a doboz), végülis nem olyan nagy kaland, ha elmegyek egy mozifilmet megnézni, már rögtön többe kerül, szóval ez a része szerintem azért annyira nem vészes (a kérdés, hogy egy év múlva is ezt fogom-e mondani, az már más tészta...).
Viszont elhiheted, én is inkább megvennék egy ilyen grafikás X-Wing/Tie Fighter 12.000Ft-ért, ha lenne. De nincs, sőt, mégcsak terve sincs véve (ez ügyben mindig kiosztom a lucasartsot, ez úton is üzenem: ß#@¤ £×&). Én meg kórosan SW űrszim-fan vagyok... -
Zhertun de Royg #2206 Hátén ezt most nem értem, ez most milyen játék is? meg mit kell benne csinálni? -
#2205 3X00,- + 1000 a virtuális bankkártya havonta azaz kb. 5000 HUF havonta, engem csak "ez" zavar. (két havonta megveszem a játékot)
-
#2204 huhúúú ...
milyen érzés lesz majd összefutni egy birodalmi vagy lázadó flottával ?
esetleg belepottyani egy "kissebb - nagyobb" ütközetbe ?!
-
#2203 abban egyetértünk, hogy nagyon jól nézz ki.
:) -
#2202 Na ez az, ami miatt végképp úgy döntöttem, hogy kell az SWG :)
Ha már nem képesek kiadni egy jó kis Tie Fighter 2-őt ilyen grafikával. (azért remélem ezt a Freespace 2 utánérzésű idétlen "kondenzcsíkhúzást" ki lehet majd kapcsolni. iszonyú béna...) -
#2201 Jump to Lightspeed
+ 4 kép ! -
#2200 thx -
#2199 okés, már tiszta, csak nem jó kommentre nyomtad a választ, 92 helyett 93-ra :) -
#2198 *jony -
#2197 lol most nemertem mivan.....
tony kerdezte hogy lehet egyszeruen eljutni bolygo egyik felero a masikre.. erre irtam neki hogy "belfoldi" transporttal azaz shuttle-val....
aztan meg valaszoltam neked hogy nincs olyan jarmu amivel tobb embert lehet szallitani (jatekos akltal .. ha erre gondoltal) csak az urkiegeszitoben lesz tobbszemelyes urhajjo (YT1300).. -
#2196 vagy most rossz kommentre válaszoltál? -
#2195 mondom PLANETÁRIS, és ez pont az, amiről eddig szó volt, a shuttle -
#2194 hehe..
nincs olyan jarmu.. majd csak az urkiegeszitoben... -
#2193 planetáris "sárgabusz" :D -
#2192 újabb kérdésem van, olyan jármű van, amivel több embert lehet szállítani? tehát pl. taxizni lehet vele?