7195
10877436381340714828.png
  • Braveheart
    NA megoldódott, megyek írtani a lázadókat
  • Braveheart
    Segítség! Fel akarom rakni az swg-t, de nem lehet változtani, hova rakom fel! Nekem partícionálva vana vincsim, a c az alig 10 gb(500 mb szabad) a maradék 70 gb pedig a másik partíción van. Hogyan lehet megváltoztatni azt, hogy hova rakja a játékot?
  • AndrewCB
    Hol lehet jó imperial missionoket felvenni, ahol nem dombos terület van?
  • Jockey
    lol 4et:P
  • Nexushun
    Jockey te hány MMORPG-t nyomsz egyszerre? :)
  • Jockey
    most néztem meg a kamerás felvételeket a kiegröl, tetszettek nagyon:)
    kár hogy még soká lesznek, de az tuti, hoymegfogom venni
  • a.carkey
    Jézus. 18 km-t 800 creditért? :(Ez nagyon buta döntés volt!

Nem lett volna egyszerűbb 5 kör (2db küldi/kör), 200 (100-100) credites küldi a városban max. 7 perc alatt? (1000 credit.) Vagy felvenni a novice marksmant egy időre, és csinálni 1 kör fation missiont? (1200 credit?)

Amúgy kédezzétek a jónépet bátran a magyar chaten a Farstaron vagy bárhol is játszotok és tudtok magyarokról, ha felvesztek ilyen küldiket. Mi majd szépen lebeszélünk titeket és javaslunk értelmesebb megoldásokat a "gyors" pénzszerzésre. Nem tudom mi vagy, crafter vagy harcos, de ha crafter, még az artisan surveying missziók is jobban hoznak, ha két db-ot ua helyre veszel fel!

Amúgy ha egy fél (!!!) napot csinál az ember hasonló facion missziókat, alapszinű marksman skillel, mégha nem is akar lenni harcos lenni, vagy factiózni (mert ugye le lehet adni a skilleket), nemhogy a bike-ja, de akár még egy sima composite páncél árát is megkeresi, azonkívül lootol egy "rakat" lóvét a hullákból, pár hasznos tárgyat, aztán lehet utazni. Persze sík terepen, szépen csendben kell missziózni, nem a leg dimbes-dombosabb planétán!
  • MerlinW
    Cifunak igaza van. Én 18km-ert gyalogoltam egy szállítrós küldetés miatt hogy meglegyen a 800 creditem ahhoz hogy eljussak Coreliára, majd ott vért izzadtam mire meglett az 1300 Dantooine-ra. Gyalog K* unalmas, és nehéz is. Aztán mikor elértem Pannoniába (kb 10óra játékidő) találkoztam Attilával aki nagyon rendes volt és kaptam tőle járművet, ill egy kis pénzmagot. Azzal már simán bele tudtam csapni a levesbe. A 14 napot kihasználva az összes bolygót végigjártam, s mostanra elértem azt ami a SOE érdeke volt ezzel a triallal, beleszerettem. Irány a bót:) Ma járt le az accom:(
  • guardian hero
    Én is így álltam hozzá, de már első nap beszerveztek egy vadászatra :). Csapatosan szép az élet!
  • [NST]Cifu
    Rossz ötlet. A dolog ott kezdődik, hogy gyalogosan a lábadat le fogod járni (tapasztalat). Éppen a 14 nap szűkössége miatt minél hamarabb be kell szerezned egy járművet...
  • Braveheart
    Na holna paktiválom a trialt, asszem a farstar-europe-on leszek. Az első héten nem fogok nyaggatni senkit, majd rá jövök midnenre magamtól, majd 1 hét múlva megkereslek Titeket.
  • LSC
    ott lehet élőkkel is találkozni igen nagy szerencsével mert 10-es groupok szoktak rájuk vadászni.
  • LSC
    én media markt-ban vettem anno.
  • Kandurex
    Banyek..
  • Hmuda
    Az is Tatooine. A Krayt sárkány temető.
  • Kandurex
    Természetesen az alsó. A felsőről még így nem játszva is tudom, hogy a Tatooine.
  • Hmuda
    Melyik?
  • Kandurex
    Várhatóan holnapeste én is beugrok Pannóniába osztani az észt :)

Ez hol készült?
  • Turkish
    Köszi az infókat. Már hítam is az Activision/UK. Aszongyák van ám őnekik hivatalos disztribútoruk Mo-n, meg is adták a számukat. (Mintha nem tudtam volna.) Csak hát pl. amcsiba ~6000 Ft-ra jön ki a game, Az A...mex-nél meg 12k. Ja, meg általában nics is. :(
  • Hmuda
    Kösz, csak sajna a fullt amig meg nem veszem nem lesz több. :-(((
  • Hmuda
    Igen a karaktered a trialbol továbbviheted ha ughyanarra az accountra regisztrálod a full-t. A gaméhoz általában Media Marktban Tescoban meg ehhez hasonló helyeken lehet hozzájutni.
  • Rincewind
    Igen tovább lehet vinni. Hozzájutni meg csak külföldről, EU-ból.
  • Turkish
    14 napos Trial karakterét tovább lehet vinni ha megveszem a gamét?

Apropó, hol lehet hozzájutni? Automexnél kifogyott, amcsiból meg csak amcsiba szállítanak. :(
  • Rincewind
    Kurva jó képek! Az előzőek is!
  • Hmuda

• LSC
    hol lehet még hasonlókat találni?
  • LSC
    nagyon kira:)
  • LSC
    persze. Az új rendszerben asszem ha a fő karidból csinálsz jedit akkor nem muszály minden skillt feladnod egyből de később igen.
  • [NST]Cifu
    Miért? Jedi-ként le kell adnod az összes skill-t?
  • LSC
    ja sok értelme van hogy nem járkálhatsz egyedül sokáig mert lenyomnak a BH-k és semmit nem tudsz csinálni a huntoláson kívül amíg mások csinálgatják a fegyvereket, páncélokat, swoop-okat. Télleg izgalmas lehet.
  • Crazyn
    Eladó egy City of Heros account! Júni 28-ig van befizetve. 2 "jobb" kari van rajta:
    -lvl 10-es Controller - Gravity Controll / Storm Summoning
    -lvl 21-es Defender - Radiation Emission / Radiation Blast
    A jelentkezéseket privátban várom
  • Lacc
  • Hmuda
    Lehet hogy a hercegnőre ráférne egy ID látogatás? :DDD
  • Rincewind
  • Rincewind
    Nem bántottál meg lol, szó nincs ilyesmiről. És a látszattal ellentétben mégcsak fel sem kaptam a vizet. Egészen egyszerűen csak nyomatékosan (talán kicsit túl nyomatékosan is :) leírtam, hogy az ott nem starsider-es fórum, és az sem igaz, hogy ők írnának csak hozzánk. Ugyanúgy a Farstar-os és egyéb más szervereken előforduló magyarok is járnak oda és használják a fórumot.
  • PREMIERE1
    Már nincs ez az ellentét! Pontosabban akik gerjesztették, azokkal megszakadt szinte minden érintkezés. Mindenki szépen elvan.
  • PREMIERE1
    Magamra értettem, hogy nem kell itt a flame!
  • Jockey
    nem flémként írtam, hanem saját véleményt fogalmaztam meg, ami egyéni szoc jogom, elvégre is fórum erröl szol, a véleményformálásról, kinyílvánításról
    ellentétek persze hogy vannak mindenhol, cska nem mind1, hogy személyes, vagy tőmeges ellentétről van szó( ami esetleg aközösség rovására is megy) és írtam, hogy mikor énkezdtem ez volt, és azt is irtam már lehet nincs ez, szal fléme-t nem én csinálom, hanem te..:)
  • PREMIERE1
    Amit írsz, az novemberben volt. Most június van. A hangulat mindig attól függ, kikkel játszol. Akik korábban kezdték, azok jobban összetartanak. De nem kell itt a flame. Ellentétek meg mindenhol vannak, erre szépen rá fog jönni mindenki, akárhol is kezd el játszani.
  • Braveheart
    Most néztem meg, nagyon király :)