7195
-
#2031 De ha felvetted a missiont, es valaki eppen arra jart es lelotte, akkor TE kapod utana a penzt! De ha nem kaptal uzenetet, hogy Mission completed, meg a penzt, akkor az a kuldi bugos volt, elofordul, hogy nincs a cel a wayponton. Ekkor torold a datapadbol.
Miutan neked megmaradt a WP, ez bug lehetett szvsz! -
#2030 Na igen, itt volt a probléma, mert az első fészeknél mi alapból a lair-t kezdtük el lőni (eddigi tapasztalataink alapján), ami persze nem váltott ki osztatlan sikert (Malcolm magyarázta el utána, hogy mit is kellett volna csinálni)... Égett is a pofám rendesen... -
#2029 A Káosz mögött kőkemény taktika lakozik! Mindig megvolt, hogy kinek mi a dolga, milyen sorrendben lőjük a mobokat, melyikre mikor lehet lőni, ki lövi a fészket, ki a puller stb, stb. Sokat kell csapatban játszani, szorgalmasan kérdezgetni, ha nem értesz valamit, és idővel át fogod majd látni. -
#2028 A missziókat bárki látja, nemcsak te. Így aztán ne csodálkozz, hogy időközben valaki kiírtotta a fészket. töröld a datapadból és vegyél fel helyette másikat. -
#2027 Europe - Farstar szerver
Datnooine bolygó, az Imperial Outpost-tól északra kb. 3 km-re. -
#2026 Hoi!
Ott is voltunk a hunt elején (legalábbis én és Jhonny), Matthias és Jhonny Wolund néven, kaptunk járművet is (amiért külön köszönet!!), de a vadászat nekünk egyfelől nagyon kaotikus volt, másfelől alig-alig tudtunk belesebezni a lényekbe (egy-egy ilyen quirren vagy mi kilövése után jó, ha kaptam 1 Combat XP-t, de volt, hogy bele sem tudtam sebezni :)). De jövünk még :) -
#2025 Hali lenne 1 kerdesem!
Merre találjuk a magyarok lakta Pannonia city-t? :) ( ha van ilyen egyaltalan?!)
-
#2024 vettem. A sematik volt 300k a powerplant meg 2.1 milka. Elég olcsón kijött ígyis. Egyszer voltam a korvetten elég brutális kell a 10 ember akik jól szervezettek és tudnak azonos csíkra sebezni. Vannak kombat droidok amiknek 350 ezer HAM-juk van heavy armor és 70-90% védelem és egy lövése 150-250 et sebez páncélon át és némelyik teremben van 3 ilyen. Mi 7-en kihaltunk pillanatok alatt. Szóval nem görcsölök inkább összeszedtem rá a lóvét egy nap alatt.
Íme a kicsike aki esetleg nem tudná miről van szó.
-
Ewron #2023 Sziasztok!
Én is köszönöm a segítséget, lenne még egy kérdésem:
Bevállaltam 2 destroy küldetést, de egyiket sem tudom megcsinálni. Ki lehet valahogyan törölni ezeket, hogy újakat vállalhassak?
Ráadásul az egyik története is érdekes: bevállaltam a küldetést Corellián, nem tudtam megcsinálni, visszamentem egy picit Tatooinera kóborolni, páncélt összeszedni, stb. Újra visszamentem Corelliára, hogy megcsináljam, de a küldetést koordinátáin semmi sincs, csak a fényoszlop. Ötletek? -
#2022 Néha azért van bent 6000ért egy bike, mert vsz nagyon szar minőségű. Erre javaslom vigyázzatok. 2700 HAMal a jók közé tartozik a bike, alatta gyenguska ... -
#2021 Leszedtem ezt a 14 napos trialtde nem indul az install!!!!!!!! -
#2020 Cifu Corellian Coronet alatt valami Farakarmi city van egy nagyon jó vehicle vendor. Keress rá a térképen.
Hunt pedig már ma is elkezdődött a Dantuinon. Bármikor becsatlakozhattok, kérjetek WP-t a magyar csatin. -
#2019 Cifu remélem hamarosan a magyar kolóniát is megtudjuk látogatni. Nincs is jobb egy gulyást megenni magyar környezetben, a Dantooine-on Pannonia Cityiben -
#2018 4-en Mégegyszer előre is köszönjük a segítséget!
Wolund család oszlopos tagja.
-
#2017 Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Mint kiderült, a helyzet az volt, amit Curze írt: 6000 "reklámozta", ott megadta a Vendor helyét (meg közben 12k-ért is ajánlotta, pardon ordibálta a Crafting helyek mellett), elgyalogoltam oda, erre 20k-ért adja a Vendornál az X34-et és 35k-ért a Speedert... Hát "rendes" volt tőle...
Közben elkezdtem (volna) craftingolni, csak nagyon nem akar bejönni, mivel nyersanyagot nem tudok szerezni - a Bazaar-ban van: 5000 adagokban :( - anélkül meg "picit" nehéz... :) -
#2016 Járművet nem lehet deed-dé visszaalakítani, de ugyanúgy átadható másik karakternek, a trade-en keresztül, mint bármilyen más tárgy, de ezt értelemszerűen nem az inventory-ból, hanem a datapad-ból kell áthúzni.
-
#2015 A Bazaar-ba "reklám" céllal teszik be 6000-ért aukciósan a cuccokat. Mivel 6000 fölé nem lehet licitálni, ezért a tárgy ott is fog maradni, amíg le nem jár a licit ideje. Hogy ennek mi értelme? Ha duplán rákattintasz (megvizsgálod) akkor a jobb oldalsó oszlop végén van a "Seller's description of the item" (vagy valami hasonló), és ott egy rövid szövegben reklámozza magát a készítő, általában egy waypoint-tal a boltjához.
A wp-t így tudjátok tárolni: /waypoint xxxx xxxx , természetesen a minusz értéket is figyelembe kell venni, az nem kötőjel.
Másik lehetőség boltot (vendor-t) keresni: megnyitod a bolygó térképét (ctrl+V) a jobb oldali listában dupla klikk a vendors-ra és szépen kikeresed neked milyen fajta kell, és melyik szimpi, vagy épp melyik van a legközelebb. Ezután jobb gomb és set waypoint. Az így kapott wp-t a Datapad (ctrl+D) Waypoints fülénél tudjátok aktiválni. Ezután már csak követni kell a nyilat.! :)
Elnézést azoktól akiknek ez egyértelmű, ez az újaknak szól! :)
Amúgy én is segítek bárkinek szivesen, a Europe-Chimeara -n vagyok Cenach néven! -
#2014 Használtat nem lehet... Vegyél bazárból ha tudsz. Ha vendorból veszed az legalább 10k lesz. -
#2013 És akkor hogy lehet "rendesen" venni X34-et? Vagy a használt X34-et vissza lehet alakítani Deed-é? -
#2012 Mennyi volt? -
#2011 Hat a Deed velemenyem szerint valahogy ugy fogd fel, hogy "csomagolas". Megveszed, kiveszed a csomagbol, es hasznalod. Utana ebbol mar nem lesz tobbet Deed megegyszer.
Ugyanigy veszel hazat is, es amikor kiveszed deedbol, akkor rakod le.
Persze, egyebkent elofordul bazarban 6 ezerert is, mert ott ennyi a maximum, ami arnak megadhato.
Ott azonban van sima eladas, es van arveres. Mondjuk a limit miatt nekem meg nem sikerult a 6 ezerre ralicitalni, es megvennem sem, ugyhogy ez a resze nekem is fekete folt :) -
#2010 Megpróbálunk eljutni akkor a Dantooine-ra este, jelenleg a Corelian veszteglünk (most csak felnéztem, de egy félig sikerült küldetés után - vynock-ok fészkét kellett volna legyakni, de inkább minket gyaktak le a vynockok - egy segítőkész Bounty Hunter nem csak elpusztította a fészkeket és a vynockokat, de még megdobott minket 10k-val is, bár elveimmel ellentétes a lejmolás, de azért jól jött :)))
Viszont egy kérdés: létezik, hogy 6k egy X34-es? Mert a Bazaarban láttunk ennyiért többet is, a Deed-ek között, de nem akartuk elhinni, hogy csak ennyiért lehet kapni - a Deed-ben lévő ár a valóban a rendes X34? Vagy csak a crafting-hoz szükséges? -
#2009 Mar nem erdemes tenned.
A teendo: 5 szakmat ki kell masterolnod, es eroerzekeny leszel.
A segitseg: szerzel holocront (nem konnyu, jedit kell olni erte, vagy venni, 4-500ezerert) ez megmondneked EGY szakmat az 5-bol, mit kell kimasterolni. Osszesen 4 holocront hasznalhatsz, 4 szakmat tudhatsz meg, az otodiket "probalgatod". Tekintve, hogy osszesen van vagy 30 szakma, vagy nagy szerencse, vagy sok ido kell hozza.
De ez a rendszer junius 22-en megszunik, ugyhogy addig kellene megcsinalnod.
Utana teljes jedi atalakitas lesz, nehezedik vagy konnyebb lesz... En meg nem ertem az uj rendszert! -
#2008 kiolvastam a honlapot, de azt nem láttam, hogy hogy jön az "érzékeny vagyok az erőre" dolog? Vagy alapból mindenki az? Tenni kell érte valamit? -
#2007 Vetted vagy Corvetten?
Ha Corvetten, mennyien voltatok? -
#2006 hehe tegnap megszereztem a legendás AV-21 t. -
#2005 ja és köszi:D -
#2004 oki, elolvastam a weboldalt:) -
#2003 Az Terminalnal lesz. A repter mekkora volt? Van Shuttleport bolygon beluli utazashoz, ott a droidtol nem messze van a TRAVEL TERMINAL.
A nagyobb, a Starport, egy hatalmas bekeritett resz, benne kozeptajt a droid, akkor meg ki kell menned a folyoson az elocsarnokba, es ott van jonehany terminal. -
#2002 Ne bántsatok, sok időm még nem volt vele játszani, de akkor se jöttem rá hol lehet jegyet venni az utazáshoz? A "repteret" megtaláltam, jegyszedő droid megvan, csak az árust nem találom:D -
#2001 Az X34-es 10-12k korul mozog sztem atlagban, mig a Swoop es a Speederbike 20-25k.
Ha online vagyok, nagyon szivesen veszek neked! (Vagy nektek? Mit takar a tobbesszam?)
FarStaron vagyok, es valszeg ma este 21 ora korultol felmegyek, ha a gyerkoc alszik :) -
#2000 Én 17k-ért vettem az X34-esem. PErsze ez drága, tényleg lehet 5-6k-ért is kapni. Bazarban érdemes szétnézni, jó cuccok szoktak lenni.
Viszont az esti Hunt-ok után általában nincs gondom a pénzre. :) -
#1999 1700 P.IV, 512 RAM, Gef3Ti4200 128. Városban akad, mint a szemét, mikor 100+ player ordibal egyszerre a képernyőn, de a vadonban teljesen jó. Persze az árnyékokat általában kikapcsolom, csak a képek miatt volt most bekapcsolva. -
#1998 Naja, igyekszik az ember, de itt nagyon alapfokon mozgok, és messze nem olyan egyszerű, mint egy szimulátor - az arra jellemző dolgokat már ismerem - az MMORPG-kkel meg csak most ismerkedem. -
#1997 Na a jármű a probléma, ezért vagyunk "mezitlábasok" :)
Lehet, hogy este azért elnézünk Pannóniába, csak beválaltunk pár küldit, és még le akarjuk nyomni őket :)
(szokásos ostoba kérdés: egy robogó mennyibe kerül, és hol lehet vásárolni? Jelenleg azért küldizünk, hogy mind a négyünknek legyen pénze robogóra, a Tatooine-on valami
4-6000 körüli árat mondtak, csak a helyet nem találtak meg, ahol megvehettük volna :)). -
#1996 Ehh. Nem rossz képek. Most elsősorban a részletességre gondolok. Milyen gépen csináltad ezeket, Rince? -
#1995 Jo Teged is itt latni! -
#1994 Esténként olyan hunt van, ahova a kezdőket is szivesen látják, voltaképpen nekik van csinálva. Amint beszereztetek egy járművet (vagy kaptatok, mert csak szólni kell!), lehet jönni. Dantooine, Pannonia, esténként van buli. -
#1993 Persze, hogy a FarStar :)
(a Naboo-n, Keren városában vagyunk jelenleg)
Köszönöm az invitálást, egyenlőre "mezitlábasok" vagyunk, és még csak ismerkedünk a játékkal (bár ez a láma kérdéseimből is kiderül :)), de mindenképpen bejelentkezünk majd :) -
Gabor_(HSF) #1992 Honnan vannak ezek a képek? a Cártun netvörkről?