Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Jóvan, nyugodj már le
Rincewind
Nos, Lacc válassz egyet ezen bolygók közül és küldöm a fordítanivaló:
Naboo
Yavin IV
Corellia

És egy e-mailt is adj, de olyat, ami működik
Rincewind
Rincewind
>>>Lacc

Lehet, hogy a srác folytatja a gameplay F.A.Q.-ot szóval azt egyelőre te ne folytasd! Két lehetőség van jelenleg:
1. Vagy nekikezdesz egy általad szimpatikusnak talált F.A.Q.-hoz,
2. vagy lefordítod a Bolygók cikksorozat következő darabját, ami lehet a Corellia, a Yavin IV vagy a Naboo.
Hmuda
A crusher noWonos. A shotgun a wonos.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
De hát a crusher WONos...
Rincewind
Na most gyere crusher-re!!!
Lacc
Ok
Rincewind
>>Lacc

Ma megkaptam a gameplay FAQ-nak az első darabját! Ma vagy holnap felrakom és, ha gondolod, akkor befejezheted vagy folytathatod azt is amit eddig elkezdtél (ha már elkezdted).
I.C.ram
alig varom mar ezt a jatekot 😊)
Lacc
Amikor kész lesz
Rincewind
Jóvanna 😄D
Mikorra várható? 😊
Lacc
Inkább magyarosítsd ne magyarítsd.
Rincewind
Ezekkel te ne nagyon foglalkozz, én úgyis belenyúlok és magyarítom az anyagot, te csak arra törekedj, hogy mindent sikeresen visszaadj!
Egyébként jó, hogy beszállsz a dologba! 😊
I.C.ram
skill tree kepzettseg fa 😊)
Lacc
Namost arra mit írjak pl. hogy "role-play" meg "skill-tree"?
Lacc
öööö...
Rincewind
Na, melyiket választod? 😄
Rincewind
Ne vedd komolyan, de eddig, ha fordításról volt szó, nem nagyon jelentkeztél épp ezért örömteli meglepetés, hogy segíteni akarsz 😊
Ha gondolod nekiállhatsz a Characters & Skills FAQ-nak vagy bármilyen cikknek, amit érdekesnek tartasz!!!
Lacc
?
Rincewind
Na neee, ezt el sem hiszem...
És önként! 😄DD
Lacc
Én fordítok neked ha akarod.
Rincewind
Mondjuk lehetne jobb is csak nem haladok a fordítással,Thorin lehalt, az új fordítóm meg egy iszákos állat és kocsmába próbál fordítgatni 😄D De, ha minden igaz, akkor holnap fent lesz egy kis gameplay faq! 😊
De lehet, hogy én is egy műintézményben kötök ki vele együtt és akkor csak hétfőn lesz upgrade 😄DDDD
Rincewind
Azt a fránya n betűt mindenki kihagyja 😄DDDDDD
De egyébként thx! A tied is jó, bár kicsit komolyabb 😄DD
Rincewind
De onnan, nem tévedsz 😄
Csak már rendesen hozzámnőtt... 😊
Rincewind
De onnan, nem tévedsz 😄
Csak már rendesen hozzámnőtt... 😊
GAMECUBE
NAgyon szep!!! jol nyomod Rincewind.... (ez a nev nem a Discworldbolvan??? lehet tevedek...)
Rincewind
GAMECUBE
nekem az is eleg lesz!
D3t0nat0r
Ja, és ami mégnagyobb poén lesz, az hogy a játék megjelenése után kb fél évvel kiadtak egy kiegészítőt, amivel majd az űrben is lehet nyomulni, na akor lesz aztán 100%os szabadság! (Addig egyébként csak bolygókon játszhatsz majd..)

GAMECUBE
JA.....😊
Rincewind
Na, legalább valamiben egyetértünk...
GAMECUBE
HAT ANNAK EN IS😊))))
Rincewind
NEM!

Tagja vagyok a ''Hogyan nyírjuk ki Jar-Jar-t'' fan klubnak 😄DD
Jacek
De de latjuk hogy imadod😊)

Rincewind
Nemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemenemnemnemnemnemnemnemnemnem 😄DD
Lacc
Tudjuk mi hogy szereted 😉
Rincewind
>>>Lacc & Skorpio7

Megvettem DVD-n az Episode 1.-et! Bazzeg nem tudom mi ütött belém, mert kiba. utálom 😄DDDD
Rincewind
Egyébként meg a terep egy dolog! Azt úgyis átalakítják majd a játékosok, hisz lehet városokat, erődöket, házakat építeni! Tehát kisidő múlva minden bolygószépen benépesül majd!
Rincewind
Azt hiszem ezt majd az adott bolygó fogja eldönteni! Pl. a Tatooin elég szar lenne, ha nem ilyen lenne 😊)
Lacc
Ja. Csak ne olyan legyen az a 256 km2 mint az Anarchy Online-ban: végtelen puszta néhűny sziklával és sárga horizonttal.
Jacek
Az egyetlen online game amire talan hajlando vaygok havonta alldozni😊

Rincewind
Vagy egyszerüen csak mehetsz és felfedezheted a galaxist, ugyanis a bejárhat terep kibaszott nagy lesz, de komolyat!
Egy bolygó össz területe 256 km2 lesz és a készítők legalább 10 bolygót terveznek. Tehát a bejárhaó terület közel 2560 négyzetkilóméter lesz! NAGYON KOMOLY!!! 😄DD
Rincewind
Mivel képzettség alapú szabályrendszere lesz a játéknak, ezért olyan irányba orientálódhatsz, amerre csak akarsz! A fodrász csak egy alternatíva, a készítők még rengeteg félét terveznek, de erre korai válaszolni. Talán, ha GamePlay FUCK kint lesz a magyar oldalon, akkor lehullik a lepel pár dologról, de biztosan nem csak fodrászat lesz! Elég vicces is lenne egy ilyen bagyvolumenű játékban 😊
Amiről én egyelőre tudok:
Jedi
Kereskedő
Kalandor
Fejvadász
Boltos
Csempész
Pilóta
Droid építő
Droid programozó
Lázadó
Katona
Birodalmi kém
stb...

És biztos, hogy a fenti lidta csak a töredéke a lehetőségeknek.
Hustler_hu
jah 😊) fodrasz fejvadasz ... fodrasz jedi 😊))
ROTFL
Lacc
Tulajdonképpen nem lesz más foglalkozás, csak a fodrász.
hi,

tudja valaki, hogy milyen foglalkozasok lesznek meg a fodraszon kivul?
Rincewind
Bár asszem Ep.6-ban volt egy rodiai nő, akinek ilyen piros tarély volt a fején..., elég gányul nézett ki 😄
Rincewind
Nemnemnem!
Én tényleg kopasz leszek! Hogy nézne ki egy rodia nagy lobonccal a fején? 😄
D3t0nat0r
Ja és persze az országokat is ők fogják irányítani, mert megvesznek majd minden politikus+császárt kilóra 😄