Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos, Lacc válassz egyet ezen bolygók közül és küldöm a fordítanivaló:
Naboo
Yavin IV
Corellia
És egy e-mailt is adj, de olyat, ami működik
Naboo
Yavin IV
Corellia
És egy e-mailt is adj, de olyat, ami működik

>>>Lacc
Lehet, hogy a srác folytatja a gameplay F.A.Q.-ot szóval azt egyelőre te ne folytasd! Két lehetőség van jelenleg:
1. Vagy nekikezdesz egy általad szimpatikusnak talált F.A.Q.-hoz,
2. vagy lefordítod a Bolygók cikksorozat következő darabját, ami lehet a Corellia, a Yavin IV vagy a Naboo.
Lehet, hogy a srác folytatja a gameplay F.A.Q.-ot szóval azt egyelőre te ne folytasd! Két lehetőség van jelenleg:
1. Vagy nekikezdesz egy általad szimpatikusnak talált F.A.Q.-hoz,
2. vagy lefordítod a Bolygók cikksorozat következő darabját, ami lehet a Corellia, a Yavin IV vagy a Naboo.
A crusher noWonos. A shotgun a wonos.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
>>Lacc
Ma megkaptam a gameplay FAQ-nak az első darabját! Ma vagy holnap felrakom és, ha gondolod, akkor befejezheted vagy folytathatod azt is amit eddig elkezdtél (ha már elkezdted).
Ma megkaptam a gameplay FAQ-nak az első darabját! Ma vagy holnap felrakom és, ha gondolod, akkor befejezheted vagy folytathatod azt is amit eddig elkezdtél (ha már elkezdted).
Ezekkel te ne nagyon foglalkozz, én úgyis belenyúlok és magyarítom az anyagot, te csak arra törekedj, hogy mindent sikeresen visszaadj!
Egyébként jó, hogy beszállsz a dologba! 😊
Egyébként jó, hogy beszállsz a dologba! 😊
Ne vedd komolyan, de eddig, ha fordításról volt szó, nem nagyon jelentkeztél épp ezért örömteli meglepetés, hogy segíteni akarsz 😊
Ha gondolod nekiállhatsz a Characters & Skills FAQ-nak vagy bármilyen cikknek, amit érdekesnek tartasz!!!
Ha gondolod nekiállhatsz a Characters & Skills FAQ-nak vagy bármilyen cikknek, amit érdekesnek tartasz!!!
Mondjuk lehetne jobb is csak nem haladok a fordítással,Thorin lehalt, az új fordítóm meg egy iszákos állat és kocsmába próbál fordítgatni 😄D De, ha minden igaz, akkor holnap fent lesz egy kis gameplay faq! 😊
De lehet, hogy én is egy műintézményben kötök ki vele együtt és akkor csak hétfőn lesz upgrade 😄DDDD
De lehet, hogy én is egy műintézményben kötök ki vele együtt és akkor csak hétfőn lesz upgrade 😄DDDD
Azt a fránya n betűt mindenki kihagyja 😄DDDDDD
De egyébként thx! A tied is jó, bár kicsit komolyabb 😄DD
De egyébként thx! A tied is jó, bár kicsit komolyabb 😄DD
Ja, és ami mégnagyobb poén lesz, az hogy a játék megjelenése után kb fél évvel kiadtak egy kiegészítőt, amivel majd az űrben is lehet nyomulni, na akor lesz aztán 100%os szabadság! (Addig egyébként csak bolygókon játszhatsz majd..)
>>>Lacc & Skorpio7
Megvettem DVD-n az Episode 1.-et! Bazzeg nem tudom mi ütött belém, mert kiba. utálom 😄DDDD
Megvettem DVD-n az Episode 1.-et! Bazzeg nem tudom mi ütött belém, mert kiba. utálom 😄DDDD
Egyébként meg a terep egy dolog! Azt úgyis átalakítják majd a játékosok, hisz lehet városokat, erődöket, házakat építeni! Tehát kisidő múlva minden bolygószépen benépesül majd!
Azt hiszem ezt majd az adott bolygó fogja eldönteni! Pl. a Tatooin elég szar lenne, ha nem ilyen lenne 😊)
Ja. Csak ne olyan legyen az a 256 km2 mint az Anarchy Online-ban: végtelen puszta néhűny sziklával és sárga horizonttal.
Vagy egyszerüen csak mehetsz és felfedezheted a galaxist, ugyanis a bejárhat terep kibaszott nagy lesz, de komolyat!
Egy bolygó össz területe 256 km2 lesz és a készítők legalább 10 bolygót terveznek. Tehát a bejárhaó terület közel 2560 négyzetkilóméter lesz! NAGYON KOMOLY!!! 😄DD
Egy bolygó össz területe 256 km2 lesz és a készítők legalább 10 bolygót terveznek. Tehát a bejárhaó terület közel 2560 négyzetkilóméter lesz! NAGYON KOMOLY!!! 😄DD
Mivel képzettség alapú szabályrendszere lesz a játéknak, ezért olyan irányba orientálódhatsz, amerre csak akarsz! A fodrász csak egy alternatíva, a készítők még rengeteg félét terveznek, de erre korai válaszolni. Talán, ha GamePlay FUCK kint lesz a magyar oldalon, akkor lehullik a lepel pár dologról, de biztosan nem csak fodrászat lesz! Elég vicces is lenne egy ilyen bagyvolumenű játékban 😊
Amiről én egyelőre tudok:
Jedi
Kereskedő
Kalandor
Fejvadász
Boltos
Csempész
Pilóta
Droid építő
Droid programozó
Lázadó
Katona
Birodalmi kém
stb...
És biztos, hogy a fenti lidta csak a töredéke a lehetőségeknek.
Amiről én egyelőre tudok:
Jedi
Kereskedő
Kalandor
Fejvadász
Boltos
Csempész
Pilóta
Droid építő
Droid programozó
Lázadó
Katona
Birodalmi kém
stb...
És biztos, hogy a fenti lidta csak a töredéke a lehetőségeknek.
hi,
tudja valaki, hogy milyen foglalkozasok lesznek meg a fodraszon kivul?
tudja valaki, hogy milyen foglalkozasok lesznek meg a fodraszon kivul?
Bár asszem Ep.6-ban volt egy rodiai nő, akinek ilyen piros tarély volt a fején..., elég gányul nézett ki 😄

?